La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 24 February 2019 - 01:23 PM
moatza, la 24 February 2019 - 11:33 AM, a spus:
Foarte!
Unele cred ca pur si simplu s-au potrivit cu ceea ce cauta (terenul de golf si urmatoarea, spre exemplu). Interesant oricum!
Lapona, prea ne rasfeti, dar acum trebuie sa ma schimb in hainele "bune"

Postat 24 February 2019 - 01:32 PM
La mine la Valcea soare cu dinti . M-am razgandit, nu mai ies la cumparaturi, mai aveam niste chestii de cumparat, las' ca oi mai lua si in timpul saptamanii. Obisnuiesc sa fac cumparaturile pentru toata saptamana, sambata sau duminica când am timp suficient sa colind prin magazine.
Azi planuiesc niste paste cu somon afumat, nu am mai facut, da imi place pestele afumat, imi plac pastele, nu are ce sa fie rau. Nu am tipul de paste care se preteaza la felul asta, dar nu ma incurc in amanunte.
Ma anunta fiica-mea ieri ca au hotarat ce album foto fac pt finalul clasei a opta. Ceva premium, undeva pe la 250 lei, cu coperti de catifea si cea mai mare marime. Si se duc nu stiu pe unde in afara orasului, pe la Govora - Hotel Palace, sau pe la vila lui Ceausescu. Creca pe aci prin imprejurimi nu gasesc atmosfera potrivita. Stiti ce facea fiica-mea saptamana trecuta cu o pagina din albumul de clasa a patra? Ventila pastele cu ciuperci si smantana, ca trebuia sa plece la scoala si eu cam întârziasem cu prânzul ! Sunt convinsa ca asta de catifea raceste muuult mai bine

In rest planuiesc sa ma dau pe net toata ziua, ma odihnesc, saptamana viitoare se anunta grea pe la servici

Postat 24 February 2019 - 02:50 PM
Amina, la 24 February 2019 - 01:32 PM, a spus:
Sint total de acord si vă rog și eu să nu vă supărați că o spun dar mi se pare o exagerare. Văd uneori poze pe Fb și rămîn fără cuvinte. Din America s-o fi importat obiceiul ăsta? Eu aici n-am văzut așa ceva.
Postat 24 February 2019 - 02:58 PM
Super cool ideea! Si mai invatam cate ceva despre muzica de atunci

Postat 24 February 2019 - 03:05 PM
adi_edi, la 24 February 2019 - 01:23 PM, a spus:
Foarte!
Unele cred ca pur si simplu s-au potrivit cu ceea ce cauta (terenul de golf si urmatoarea, spre exemplu). Interesant oricum!
Lapona, prea ne rasfeti, dar acum trebuie sa ma schimb in hainele "bune"

Draga mea, Altetele Noastre pot servi azi cafeaua cum doresc, pana si la nudu' gol ! Pai, ca noi, nimeni

Postat 24 February 2019 - 06:22 PM

Number of downloads: 0
Si la umbra:

Ghioceii, infloriti de la Craciun, se cam duc. Dar, narcisele, brandusele, primulele, zambilele (fie "normale", fie salbatice), sunt bine-mersi! 😁

Iar trandafirii.... 😉 😁:

Asa ca, azi, plimbarea de dimineata a durat vreo 2 ore. Apoi, am mers la cumparaturi, iar acum copilul doarme. Sa vedem cate ore mai iesim cand se trezeste.... 😉 😁
Caldura e oprita de cateva zile. Se racoreste (afara) noaptea, spre dimineata e chiar frig (cam 5 - 6) grade, dar in casa e cald si bine.
Postat 24 February 2019 - 06:45 PM
Postat 24 February 2019 - 06:54 PM

Postat 24 February 2019 - 09:23 PM

Dex, si la noi au fost niste viscole si vijelii in ultima vreme cu ruperi de copaci, de ziceam ca-i rupe poarta .... Acum vreo 2 saptamani am avut un oras de clestar.
azi m-a scos Bea la amiaza la plimbare, pe un soare cu dinti maaari! Mi-au inghetat toate cele, dar macar am facut si eu 1.000 pasi ...

in rest am raportat: parmigiana, salata de vinete si varza de bruxell la gratar. Toate f bune, merci de idee Eataly

Merci de ajutor cu linkul, Geany! eu nu gasesc nimic pe cautare ...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 24 February 2019 - 09:29 PM

Postat 24 February 2019 - 09:36 PM
Daniella, la 24 February 2019 - 09:23 PM, a spus:

Dex, si la noi au fost niste viscole si vijelii in ultima vreme cu ruperi de copaci, de ziceam ca-i rupe poarta .... Acum vreo 2 saptamani am avut un oras de clestar.
azi m-a scos Bea la amiaza la plimbare, pe un soare cu dinti maaari! Mi-au inghetat toate cele, dar macar am facut si eu 1.000 pasi ...

in rest am raportat: parmigiana, salata de vinete si varza de bruxell la gratar. Toate f bune, merci de idee Eataly

Cu placere,dar sa stii ca nici eu nu am vreun motor de cautare sau ceva am dat si eu pagina cu pagina ca ce-i drept stiam ca e acolo la ce gatim azi

Postat 24 February 2019 - 09:40 PM
Foxyy, la 24 February 2019 - 06:22 PM, a spus:
Si la umbra:
Ghioceii, infloriti de la Craciun, se cam duc. Dar, narcisele, brandusele, primulele, zambilele (fie "normale", fie salbatice), sunt bine-mersi! 😁

Iar trandafirii.... 😉 😁:
Asa ca, azi, plimbarea de dimineata a durat vreo 2 ore. Apoi, am mers la cumparaturi, iar acum copilul doarme. Sa vedem cate ore mai iesim cand se trezeste.... 😉 😁
Caldura e oprita de cateva zile. Se racoreste (afara) noaptea, spre dimineata e chiar frig (cam 5 - 6) grade, dar in casa e cald si bine.
Vai ce frumos. La noi zapada si gheata.Azi in program freezing rain, pe jos e oglinda. Dar mai am si eu 3 saptamani si ajung la loc cu verdeata

Dexter, la 24 February 2019 - 06:45 PM, a spus:
Dexter eu sper ca ai vostri sa fie mai pregatiti ca ai nostri. In septembrie 4 tornade au lovit Ottawa, 5 zile am fost fara electricitate. Am avut noroc ca nu era inca frig. Pe vreme din asta ca acum nu stiu ce am face, in primul rand cu apa sa nu inghete in tevi. Sper sa nu ajungem acolo.
Daniella, la 24 February 2019 - 09:23 PM, a spus:

1000 de pasi doar sau e typo? Eu am primit cadou de ziua mea o bratara din aia FitPro de la copilul meu si i-am setat telul zilnic la 14.000 de pasi insa de obicei il depasesc. Este foarte motivanta. Si inainte aveam un pedometru insa pe ala il mai uitam acasa. Bratara o dau jos de la mana doar cand fac dus.
Postat 24 February 2019 - 10:04 PM
black_cat, la 24 February 2019 - 09:40 PM, a spus:
nu e typo, asa am scris. Nu stiu cati au fost, ca nu am luat telefonul ala ce masoara pasii la mine, dar am zis asa pt ca nutritionista unor prieteni le-a dat (sot-sotie) pe langa planul nutritional si sa faca 1.000 pasi /zi. Nu stiu daca ma inseala memoria, dar nu cred ca erau 10.000! practic 30 min de mers. Eu daca sunt serviciu-casa -serviciu (cu masina), nu-i fac nici pe aia.
Postat 24 February 2019 - 10:31 PM
Dexter, la 24 February 2019 - 10:28 PM, a spus:
Exact, poate daca esti melc ii faci in 30 de min

Postat 24 February 2019 - 10:37 PM

Postat 24 February 2019 - 10:47 PM
Postat 25 February 2019 - 12:24 AM