Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2084
  • 2085
  • 2086
  • 2087
  • 2088
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#41701 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 25 February 2019 - 12:29 AM

nu cred că mai avem căutarea avansată cu mai multe filtre, ai incercat tu de curând?

#41702 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,524
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 February 2019 - 12:54 AM

inafara de varianta explicata in linkul de mai jos se poate cauta doar cuvintul fara numele userului
https://www.artaculi...tarea-avansata/

#41703 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 25 February 2019 - 07:02 AM

am ajuns la presiunea atmosferică de 989 mbar / 742 mm Hg, de la 980 incep uraganele de categoria 1. aleargă norii pe cer de parcă ar fi pe fwd. in rest e frumos, încă mai arde focul in semineu pe canalul 202.

#41704 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 25 February 2019 - 08:45 AM

Vezi postareaDaniella, la 24 February 2019 - 10:00 PM, a spus:

am vrut sa te intreb daca voi chiar mancati atat, ca in fiecare we ai un pogon la menu ...

aseara comentam Asia Express cu nor'mea pe WA, imi place emisiunea asta si de-aia am fost lapidara. da' sa vezi ce comentarii avem, ea a terminat filologie si are vorbele la ea, e haioasa, ne potrivim! cand nu reusim sa scriem, ne mai trimitem si msj vocale, e f distractiv!

zici ca-i mult? bors am avut exact 8 portii, mai sunt trei, dar micute si fara prea multa carne.
salata cu vinete a intrat fix intr-o cutie de 500ml, nu mai e.
snitele am facut din doua buc de piept de pui dezosate, de fapt doar am taiat carnea fasii si le-am dat prin maglavais, voiam sa le dau si prin susan, mi-a fost sila. asta a fost cel mai laborios.
dovlecel - doar unul! imi place mie cu mamaliga.
sarmale dintr-un kil de carne, au iesit 41, ca imi place sa le numar. a gustarit omu' cand le fierbeam, dar si eu 2, cica sa vadem daca-s gata, am mancat ieri toti 4 - eu 3buc - si au mai ramas 18, deci 9 de fiecare, 2 portii. am dezosat si ciolanul, a avut 780gr crud, le-am pus si lor doua bucatele de carne peste sarmale si gata!
in restul saptamanii, fiecare la casa lui, se descurca cum poate. chiar si eu, rar fac ceva elaborat in timpul saptamanii, o omleta, o salata cu ton, mai face omu' cate ceva la gratar, poate peste, avem zacusca, branzeturi de toate felurile, salamuri - adica babic, carnati uscati facuti de o cunostinta, f bune!
cam asa, nu mi se pare mult!

#41705 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 25 February 2019 - 12:04 PM

O pozica ceva cu norii aia?

Prima data cand am citit de 980 mbar am zis ca ti-ai luat masina noua de cafea si ne dai si noua un espresso, ca de inceput de saptamana asa, pe partea asta de planeta..
Fisier atasat  6c06b1eb3b223be4946b9e37ea54987d.jpg (21.27K)
Number of downloads: 0
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41706 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 25 February 2019 - 12:35 PM

merci de cafea, btw am baut vreo 5 ristretto pana acum, din care 1 l-am pus pe barista sa mi-l faca, dar a spus ca la masinuta asta cu pastila nu are cu ce sa influenteze rezultatul Imagine postata , sa trec pe la cafenea ... Imagine postata

hai sa avem cu totii o saptamana lina si glorioasa! Imagine postata

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#41707 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 February 2019 - 12:49 PM

Vezi postareamoatza, la 25 February 2019 - 08:45 AM, a spus:

zici ca-i mult?
cam asa, nu mi se pare mult!

avand in vedere ca sunteti 4 in we la masa si ca mancati ca oamenii normali, probabil nu e mult, dar la mine, se mananca 1 singur fel la o masa si portii de copil (in afara de mine care sunt gurmanda si echilibrez balanta cand nu sunt la dieta) . Dl. Dani o singura masa pe zi, in rest daca ii e foame baga fructe, un mini dulce, suc, rar snacksuri, dar el e fit! Basca nu mananca niciunul de 2 ori acelasi lucru, sau mancare reincalzita, ma nevrozeaza la cap - cica mancarea de ieri e "veche", cu cateva exceptii gen sarmale/supe/ciorbe ... la limita de 2 ori. Bea ce mai mananca la fiecare 1,5-2 h, dar extrem de putin/masa, dar acum s-a hotarat si ea sa tina dieta Imagine postata , cica am ras de ea, ca de cate ori vine de la ma-sa mare are o burtica proeminenta "ca vitelul al sarac" (asa are mama o vorba). Daca eu as face atatea feluri de mancare, ca tine intr-o zi, le-as plimba pe rafturi in frigider, sau ar trebui sa ma sacrific eu cu cele 8 porti, 30 de sarmale etc. ceea ce e extrem de frecvent, pt ca nu intotdeauna nimeresc fix 3 portii dintr-o mancare. Doar daca am musafiri pot sa-mi permit luxul de a gati intr-o diversitate similara Imagine postata
ce misto ca te intelegi bine cu nora!!!! Si eu visez la atare relatie cu ginerele si cu fiica.mea. Cu soacrele tuturor iubitilor mei m-am inteles mereu de minune, dar cu "tieneretul" nu stiu ..., intotdeauna am avut prietenele cele mai bune mai mari decat mine ... vedem ... Imagine postata

#41708 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 25 February 2019 - 01:07 PM

exact, ce ti se potriveste tie, aia faci!
dl Dani...asa e felul lui sau se abtine? ca io am inceput sa am vorbe cu al meu ca nu le mai fac dulciuri.
dupa ce a cumparat de cateva ori prajituri, s-a convins si el ca-s niste prostii. ieri mi-a povestit cum a fost pe la doua cofetarii si nu l-a atras nimic, ceea ce nu-i de inchipuit ptr el!!! stia ca avem copiii la masa si cum sa fim fara desert? a venit totusi cu ciocolata si bomboane cu lichior :105:

eee, io am lupte grele cu toti, ca toti suntem mancai :wub:

#41709 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 February 2019 - 01:20 PM

asa e felul lui, nemanacios si nebautor. Doar vara, cand mai bea 1 sau 1/2 bere dintr-aia la 330 ml si nici aia zilnic, sau in vacane ia si el 1-2 kg, dupa care se abtine si le da degraba jos. Nu ii place mancarea de nici un fel. De maximum 3 ori pe an il auzi sa spuna ca asta e bun, sau ca ar dori x mancare. In rest totul e ba prea dulce, prea sarat, prea cu aia, prea cu ailalta, prea fierbinte, prea rece... In schimb ii plac mult fructele. Mananca zilnic. Eu seara daca imi era foame dupa cina ma infigeam ori in ceva de mancare, ori in dulciuri, ori in snacksuri, el manca un mar/o portocala 2-3. Imagine postata

Pana la urma nu e bine nici asa si nici asa... Important e ehilibrul. Si nora e manacioasa ? Stie sa gateasca ? Ce misto de ea ca vine duminica la voi la masa si eventual primeste si pachet ... ce atmosfera frumoasa. Si noi mergem la mama mea sambata, impreuna cu frati-miu si familionul. ultimamente nu prea mai poate sambata de sambata, face 80 zilele astea ... Imagine postata

deci, cine mai gateste pe aici, ca noi am facut sezatoare de altele ... scuze

Aceasta postare a fost editata de Daniella: 25 February 2019 - 01:21 PM

#41710 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 25 February 2019 - 01:21 PM

Vezi postareamoatza, la 25 February 2019 - 01:07 PM, a spus:

exact, ce ti se potriveste tie, aia faci!
dl Dani...asa e felul lui sau se abtine? ca io am inceput sa am vorbe cu al meu ca nu le mai fac dulciuri.
dupa ce a cumparat de cateva ori prajituri, s-a convins si el ca-s niste prostii. ieri mi-a povestit cum a fost pe la doua cofetarii si nu l-a atras nimic, ceea ce nu-i de inchipuit ptr el!!! stia ca avem copiii la masa si cum sa fim fara desert? a venit totusi cu ciocolata si bomboane cu lichior :105:

eee, io am lupte grele cu toti, ca toti suntem mancai :wub:

Nici eu nu prea mai fac dulciuri in casa din cauza lui domnul Geany care e f. pofticios mai nou la de astea Ale' in schimb e f. selectiv,nu prea mai vrea ,asa ca o dau mult pe fructe din cand in cand clatite sau de astea dar prajituri cu blaturi cu creme ,torturi nu le mai fac ,ii mai iau cate o ciocolata lui Ale din care fura si domnul Geany,cu mancarea la mine e usor ca ce ramane i-o inghesui la pachet ,mananca cu colegii impreuna asa ca eu scap de ea imediat :) Azi gasii gnochi la pret bun si am luat stiu ca sunt mai buni facuti acasa am si facut in trecut ,dar i-am gasit ,i-am luat ,maine ii fac cu sos de rosii picant sa vad si ceva afumat gen bacon sa presar pe acolo ca nu vor hunii fara ,dar asta abea pe maine !

#41711 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 25 February 2019 - 01:38 PM

Mooooma ce ati mai vorbit zilele astea, nu mai poate tine omul pasul cu voi!!! Asa-mi place! Imagine postata

O saptamana frumoasa tuturor. La noi e soare doar ca e frig. Da' prefer asa decat cu precipitatii.

#41712 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 25 February 2019 - 01:39 PM

Vezi postareaDaniella, la 25 February 2019 - 01:20 PM, a spus:

asa e felul lui, nemanacios si nebautor.

nici nu-ti dai seama ce bine e si ce norocoasa esti!
pana la urma, daca vrei ceva special ptr tine, iti poti face pofta si gata!
dar el sa nu aiba pofte si dorinte culinare...asta-i vis!

al meu cred ca le cloceste noaptea, dimineata scoate cate un pachet cu carne/peste/gasca/cuci baltati din congelator si zice asa, intr-o doara: facem si noi azi oriceiitreceprincapsiavisatnoaptea.
ca si cum il si vezi ca vine de la birou si se-nfige in pachetul ala decongelat sa presteze mancare!!!

iar daca fac eu ceva care nu-l atrage si ma incapatanez sa nu fac altceva, isi ia pui la rotisor sau, daca e totusi cu chef de munca, ia alta carne gata decongelata si se duce afara la gratar.

ii mai zic ca-ntr-o alta viata a fost somalez!

in rest, e-un ingeras!

Adriana, chiar te rog sa duci discutiile la han, ca daca postam doar eu acolo, nu se mai intelegea nik.

Aceasta postare a fost editata de moatza: 25 February 2019 - 01:39 PM

#41713 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 25 February 2019 - 01:42 PM

Vezi postareaboni, la 25 February 2019 - 01:38 PM, a spus:

Mooooma ce ati mai vorbit zilele astea, nu mai poate tine omul pasul cu voi!!! Asa-mi place! Imagine postata

O saptamana frumoasa tuturor. La noi e soare doar ca e frig. Da' prefer asa decat cu precipitatii.

da' tu de ce nu vb cu noi? :105:

#41714 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 February 2019 - 01:42 PM

la noi a fost ger crunt de vineri incoace, cu vant, viscol, mazariche, ninsoare
de azi dimi e soare si vad ca am trecut de 2 ore pe plus: +5 grade acum la Buc
predau legatura Imagine postata Dex? tot ok? Bacaul ? care cine ne mai actualizeaza cu starea vremii pe mapamond ....
chiar nu e nici o fata la tropice? eu vreme tot anul ca in Caraibe Imagine postata

#41715 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 February 2019 - 01:53 PM

La Bacau cu minus ,- 10 grade dimineata,temperatura resimtita mult mai mica 7 grade cu plus acum :105: cine sa mai inteleaga,am fost ca de obicei la cumparaturi,chiar o plimbarica placuta soare fara vant ,placut,pe la umbra mai sunt balti inghetate pe la soare te deschei la haina ca nu mai poti de cald,vreme nebuna! :wub:

Aceasta postare a fost editata de Geany: 25 February 2019 - 01:54 PM

#41716 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 February 2019 - 01:58 PM

motzulin, hai ca vb doar noi...Imagine postata Ce bine e sa iti permiti Imagine postata nah, daca am invatat carte Imagine postata
raspund aici, pana apuca Adriana sa faca, curatenie pe unde am facut noi abrambrueala. Scuze, Adriana ca iti dam itnr-una de lucru Imagine postata si merci!

nu stiu cum e mai bine, ca dl- D nu are nici empatie pentru gurmanzi si pofticiosi! zice ca nu intelege si nu exista asa ceva, doar porcosenie Imagine postata Si ca nu exista dieta, doar un mod de viata cumpatat in tot! Hai mama mea ...

zici ca in rest e un ineras ..., adica l-ai vindecat de dependenta de oferte? Imagine postata

deci la Bacau mai cald decat la Buc! interesant ... Imagine postata
ce-mi pare rau e ca vifornita de we mi-a culcat toti ghioceii la pamant Imagine postata

bine si ca nu vine primavara si caldura odata! vreau copacii infloriti, totul inverzit, ciripit de pasarele ! stiu ca nu-ti place moatza, dar nu ma pot abtine, scuze Imagine postata

#41717 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 25 February 2019 - 02:03 PM

Vezi postareamoatza, la 25 February 2019 - 01:42 PM, a spus:

Vezi postareaboni, la 25 February 2019 - 01:38 PM, a spus:

da' tu de ce nu vb cu noi? :105:

Ca n-apuc!!!
Intru, citesc si as avea ceva de zis da' suna telefonul sau intervine altceva. Zic: las' ca ma intorc si scriu atunci. Pana sa ma intorc eu deja au mai aparut 3 pagini scrise. Pana le citesc pe astea uit ce-am avut de zis, si tot asa. Imagine postata

#41718 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 February 2019 - 02:09 PM

eu am "noroc" azi ca nu ne merge nici intranetul, nici mailul de serv cu alte adrese decat din grrup, chestie rarisima! asa ca, daca trimit ceva va trebui sa retrimit si-n plus sa tin si socoteala la nelivararile astea, prin urmare am calculat drumul cel mai scurt, ca asta am invatat si iese cam asa: acum te dai pe net, apoi recuperezi

#41719 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 February 2019 - 02:11 PM

Asa zice meteoblue desi dimineata arata -10 grade acum vad -9 https://www.meteoblu..._romania_685948... 8 grade acum la noi da' cica se face 9, doar 5 grade intr-adevar la Bucuresti https://www.meteoblu...romania_6691781

Aceasta postare a fost editata de Geany: 25 February 2019 - 02:14 PM

#41720 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 February 2019 - 02:13 PM

am inteles ca acum sunt cu plus: +9

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2084
  • 2085
  • 2086
  • 2087
  • 2088
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic