La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 25 February 2019 - 12:29 AM
Postat 25 February 2019 - 12:54 AM
https://www.artaculi...tarea-avansata/
Postat 25 February 2019 - 07:02 AM
Postat 25 February 2019 - 08:45 AM
Daniella, la 24 February 2019 - 10:00 PM, a spus:
aseara comentam Asia Express cu nor'mea pe WA, imi place emisiunea asta si de-aia am fost lapidara. da' sa vezi ce comentarii avem, ea a terminat filologie si are vorbele la ea, e haioasa, ne potrivim! cand nu reusim sa scriem, ne mai trimitem si msj vocale, e f distractiv!
zici ca-i mult? bors am avut exact 8 portii, mai sunt trei, dar micute si fara prea multa carne.
salata cu vinete a intrat fix intr-o cutie de 500ml, nu mai e.
snitele am facut din doua buc de piept de pui dezosate, de fapt doar am taiat carnea fasii si le-am dat prin maglavais, voiam sa le dau si prin susan, mi-a fost sila. asta a fost cel mai laborios.
dovlecel - doar unul! imi place mie cu mamaliga.
sarmale dintr-un kil de carne, au iesit 41, ca imi place sa le numar. a gustarit omu' cand le fierbeam, dar si eu 2, cica sa vadem daca-s gata, am mancat ieri toti 4 - eu 3buc - si au mai ramas 18, deci 9 de fiecare, 2 portii. am dezosat si ciolanul, a avut 780gr crud, le-am pus si lor doua bucatele de carne peste sarmale si gata!
in restul saptamanii, fiecare la casa lui, se descurca cum poate. chiar si eu, rar fac ceva elaborat in timpul saptamanii, o omleta, o salata cu ton, mai face omu' cate ceva la gratar, poate peste, avem zacusca, branzeturi de toate felurile, salamuri - adica babic, carnati uscati facuti de o cunostinta, f bune!
cam asa, nu mi se pare mult!
Postat 25 February 2019 - 12:04 PM
Prima data cand am citit de 980 mbar am zis ca ti-ai luat masina noua de cafea si ne dai si noua un espresso, ca de inceput de saptamana asa, pe partea asta de planeta..

Number of downloads: 0

Postat 25 February 2019 - 12:35 PM

hai sa avem cu totii o saptamana lina si glorioasa!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 25 February 2019 - 12:49 PM
moatza, la 25 February 2019 - 08:45 AM, a spus:
cam asa, nu mi se pare mult!
avand in vedere ca sunteti 4 in we la masa si ca mancati ca oamenii normali, probabil nu e mult, dar la mine, se mananca 1 singur fel la o masa si portii de copil (in afara de mine care sunt gurmanda si echilibrez balanta cand nu sunt la dieta) . Dl. Dani o singura masa pe zi, in rest daca ii e foame baga fructe, un mini dulce, suc, rar snacksuri, dar el e fit! Basca nu mananca niciunul de 2 ori acelasi lucru, sau mancare reincalzita, ma nevrozeaza la cap - cica mancarea de ieri e "veche", cu cateva exceptii gen sarmale/supe/ciorbe ... la limita de 2 ori. Bea ce mai mananca la fiecare 1,5-2 h, dar extrem de putin/masa, dar acum s-a hotarat si ea sa tina dieta

ce misto ca te intelegi bine cu nora!!!! Si eu visez la atare relatie cu ginerele si cu fiica.mea. Cu soacrele tuturor iubitilor mei m-am inteles mereu de minune, dar cu "tieneretul" nu stiu ..., intotdeauna am avut prietenele cele mai bune mai mari decat mine ... vedem ...

Postat 25 February 2019 - 01:07 PM
dl Dani...asa e felul lui sau se abtine? ca io am inceput sa am vorbe cu al meu ca nu le mai fac dulciuri.
dupa ce a cumparat de cateva ori prajituri, s-a convins si el ca-s niste prostii. ieri mi-a povestit cum a fost pe la doua cofetarii si nu l-a atras nimic, ceea ce nu-i de inchipuit ptr el!!! stia ca avem copiii la masa si cum sa fim fara desert? a venit totusi cu ciocolata si bomboane cu lichior

eee, io am lupte grele cu toti, ca toti suntem mancai

Postat 25 February 2019 - 01:20 PM

Pana la urma nu e bine nici asa si nici asa... Important e ehilibrul. Si nora e manacioasa ? Stie sa gateasca ? Ce misto de ea ca vine duminica la voi la masa si eventual primeste si pachet ... ce atmosfera frumoasa. Si noi mergem la mama mea sambata, impreuna cu frati-miu si familionul. ultimamente nu prea mai poate sambata de sambata, face 80 zilele astea ...

deci, cine mai gateste pe aici, ca noi am facut sezatoare de altele ... scuze
Aceasta postare a fost editata de Daniella: 25 February 2019 - 01:21 PM
Postat 25 February 2019 - 01:21 PM
moatza, la 25 February 2019 - 01:07 PM, a spus:
dl Dani...asa e felul lui sau se abtine? ca io am inceput sa am vorbe cu al meu ca nu le mai fac dulciuri.
dupa ce a cumparat de cateva ori prajituri, s-a convins si el ca-s niste prostii. ieri mi-a povestit cum a fost pe la doua cofetarii si nu l-a atras nimic, ceea ce nu-i de inchipuit ptr el!!! stia ca avem copiii la masa si cum sa fim fara desert? a venit totusi cu ciocolata si bomboane cu lichior

eee, io am lupte grele cu toti, ca toti suntem mancai

Nici eu nu prea mai fac dulciuri in casa din cauza lui domnul Geany care e f. pofticios mai nou la de astea Ale' in schimb e f. selectiv,nu prea mai vrea ,asa ca o dau mult pe fructe din cand in cand clatite sau de astea dar prajituri cu blaturi cu creme ,torturi nu le mai fac ,ii mai iau cate o ciocolata lui Ale din care fura si domnul Geany,cu mancarea la mine e usor ca ce ramane i-o inghesui la pachet ,mananca cu colegii impreuna asa ca eu scap de ea imediat

Postat 25 February 2019 - 01:38 PM

O saptamana frumoasa tuturor. La noi e soare doar ca e frig. Da' prefer asa decat cu precipitatii.
Postat 25 February 2019 - 01:39 PM
Daniella, la 25 February 2019 - 01:20 PM, a spus:
nici nu-ti dai seama ce bine e si ce norocoasa esti!
pana la urma, daca vrei ceva special ptr tine, iti poti face pofta si gata!
dar el sa nu aiba pofte si dorinte culinare...asta-i vis!
al meu cred ca le cloceste noaptea, dimineata scoate cate un pachet cu carne/peste/gasca/cuci baltati din congelator si zice asa, intr-o doara: facem si noi azi oriceiitreceprincapsiavisatnoaptea.
ca si cum il si vezi ca vine de la birou si se-nfige in pachetul ala decongelat sa presteze mancare!!!
iar daca fac eu ceva care nu-l atrage si ma incapatanez sa nu fac altceva, isi ia pui la rotisor sau, daca e totusi cu chef de munca, ia alta carne gata decongelata si se duce afara la gratar.
ii mai zic ca-ntr-o alta viata a fost somalez!
in rest, e-un ingeras!
Adriana, chiar te rog sa duci discutiile la han, ca daca postam doar eu acolo, nu se mai intelegea nik.
Aceasta postare a fost editata de moatza: 25 February 2019 - 01:39 PM
Postat 25 February 2019 - 01:42 PM
de azi dimi e soare si vad ca am trecut de 2 ore pe plus: +5 grade acum la Buc
predau legatura

chiar nu e nici o fata la tropice? eu vreme tot anul ca in Caraibe

Postat 25 February 2019 - 01:53 PM

Aceasta postare a fost editata de Geany: 25 February 2019 - 01:54 PM
Postat 25 February 2019 - 01:58 PM

raspund aici, pana apuca Adriana sa faca, curatenie pe unde am facut noi abrambrueala. Scuze, Adriana ca iti dam itnr-una de lucru

nu stiu cum e mai bine, ca dl- D nu are nici empatie pentru gurmanzi si pofticiosi! zice ca nu intelege si nu exista asa ceva, doar porcosenie

zici ca in rest e un ineras ..., adica l-ai vindecat de dependenta de oferte?

deci la Bacau mai cald decat la Buc! interesant ...

ce-mi pare rau e ca vifornita de we mi-a culcat toti ghioceii la pamant

bine si ca nu vine primavara si caldura odata! vreau copacii infloriti, totul inverzit, ciripit de pasarele ! stiu ca nu-ti place moatza, dar nu ma pot abtine, scuze

Postat 25 February 2019 - 02:03 PM
Postat 25 February 2019 - 02:09 PM
Postat 25 February 2019 - 02:11 PM
Aceasta postare a fost editata de Geany: 25 February 2019 - 02:14 PM
Postat 25 February 2019 - 02:13 PM