La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 27 February 2019 - 07:35 PM
dragos, la 27 February 2019 - 06:50 PM, a spus:
Absolut! -25 poate nu mai prinzi dar frig o sa fie.
Postat 27 February 2019 - 09:59 PM
mino, bine ca esti ok
adi-edi, ce sperietura! dar explica-ne de unde stia robotul? au copiii cartela de pontaj?
urari de vreme blanda inca unde sunt vantoase si geruri mari
Mai deunazi am luat niste carne de hamburgheri de la Lidl, desi nu prea cumpar decat fructe si legume de acolo. Mai luasem si in trecut de vreo cateva ori, rar si erau acceptabili. Astia, dezastru: plini de zgarciuri si s-au umflat pe mijloc, s-au bombat ca niste parjoale! la ingrediente scria doar carne si niste condimente clasice, boabe. ciudat nu? mai mult i-am aruncat, decat i-am mancat ..., am mai facut si miros in toata casa ...
Seara/zi frumoasa tuturor

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 27 February 2019 - 10:25 PM
any, spune-i lui Geany sa iasa de unde e pitita

Postat 27 February 2019 - 10:31 PM
Daniella, la 27 February 2019 - 09:59 PM, a spus:
mino, bine ca esti ok
adi-edi, ce sperietura! dar explica-ne de unde stia robotul? au copiii cartela de pontaj?
urari de vreme blanda inca unde sunt vantoase si geruri mari
Mai deunazi am luat niste carne de hamburgheri de la Lidl, desi nu prea cumpar decat fructe si legume de acolo. Mai luasem si in trecut de vreo cateva ori, rar si erau acceptabili. Astia, dezastru: plini de zgarciuri si s-au umflat pe mijloc, s-au bombat ca niste parjoale! la ingrediente scria doar carne si niste condimente clasice, boabe. ciudat nu? mai mult i-am aruncat, decat i-am mancat ..., am mai facut si miros in toata casa ...
Seara/zi frumoasa tuturor

Chiar ca e ciudat ca s-au bombat,la parjoale se bombeaza fiindca,contin ou,ma gandesc,ca chiar daca nu specifica eticheta or fi pus bicarbonat ca la mici

Postat 27 February 2019 - 10:32 PM
Dexter, la 27 February 2019 - 10:25 PM, a spus:

Mda, cam asa ceva, sta picior peste picior si urmareste totul din culise. Acuş apare cu un ostropel, o sarma, o fasolica.
Geanino nu te ascunde ca nu ai nici o sansa.
Nici o zi fara Geany

Ia fii atent ce rapida a fost, e pe felie Geany am zis eu.
Aceasta postare a fost editata de any_annette: 27 February 2019 - 10:33 PM
Postat 27 February 2019 - 10:42 PM
Cum unde sunt pitita?!...Am intrat si azi la han de 2 ori,va spusesem si ce am gatit azi in prima postare de azi de la han,ieri la topicul ce gatim azi,ca am gatit gnocchi ,care ne-au placut f. mult!(dar sunteti atat de draguti ca imi duceti lipsa

In seara asta l-a apucat pe domnul Geany brusc harnicia

Postat 27 February 2019 - 10:46 PM
Geany, la 27 February 2019 - 10:31 PM, a spus:

despre aia, proaspeti, 2 la caserola spun
parjoalele sunt bombate pt ca le dai forma aia de mingiuta, dar astia erau plati si au ajuns ca parjoalele. Daca se mai incovoiau marginile intelegeam, dar sa se umfle carnea tocata? clar, aveau ori bicarbonat, ori alte bazaconii! ... ca tot vorbeam de etichete!
alta data, au fost cat de cat ok
Postat 27 February 2019 - 10:48 PM
any_annette, la 27 February 2019 - 10:32 PM, a spus:

Mda, cam asa ceva, sta picior peste picior si urmareste totul din culise. Acuş apare cu un ostropel, o sarma, o fasolica.
Geanino nu te ascunde ca nu ai nici o sansa.
Nici o zi fara Geany

Ia fii atent ce rapida a fost, e pe felie Geany am zis eu.
Maii!! postasem de 2 ori azi la han,m-ai facut sa ma uit in urma ,am crezut ca iar am visat ca am postat

Postat 27 February 2019 - 10:54 PM
geany, am citit undeva ca stai pitita si dupa aia nu ai mai spus ca ai iesit din ascunzatoare

dom'le ce limbarita am avut azi, cred ca e de la furtuna. inca ninge, e totul alb
any, stiam eu ca daca o strigi tu apare ...
Postat 27 February 2019 - 11:00 PM
Daniella, la 27 February 2019 - 09:59 PM, a spus:
Nu au cartela, prezenta din cate am inteles se face tot in clasa cum se facea pe vremea noastra; nu stiu exact profesorii cum introduc datele, dar cum se face acum totul electronic o fi pus din greseala pe fiica-mea absenta si pe urma or fi corectat in sistem, dar avertizarea tot am primit-o. Astia ne trimit email si dupa ce sun daca nu merg la scoala (tot cu robotul ma conversez, adica "daca ai sunat pentru copilul nr 1 apasa tasta cutare, daca-i absent toata ziua tasta cutare, daca-i absent din motivul cutare tasta cutare" si pe urma imi da un numar de referinta, dar imi trimit si email). La liceu trebuie sa suni si lasi mesaj, dar si trimiti o nota la director.
Azi iar mi-a dat sefa drumul mai repede acasa, acum stau frumos la caldurica si ma uit pe geam ce frumos ninge. Azi au anulat autobuzele scolare dar scolile au ramas deschise; in situatii din astea poti tine copilul acasa, ceea ce am si facut cu fiica-mea, ca si asa nu fac mare branza in zile de genul asta, dar al' mare cica nu sta acasa, doar nu eram sa-l opresc.
Geany, esti "de coma"

Postat 27 February 2019 - 11:02 PM
Dexter, la 27 February 2019 - 10:51 PM, a spus:
geany, am citit undeva ca stai pitita si dupa aia nu ai mai spus ca ai iesit din ascunzatoare

dom'le ce limbarita am avut azi, cred ca e de la furtuna. inca ninge, e totul alb
Oho! a fost cu zile in urma la topicul ce gatim azi ,cand s-a pus Any cu biciul pe mine

Dexter, la 27 February 2019 - 10:51 PM, a spus:

Oho! a fost cu zile in urma la topicul ce gatim azi ,cand s-a pus Any cu biciul pe mine

Postat 27 February 2019 - 11:05 PM
Geany, la 27 February 2019 - 10:42 PM, a spus:

Geany

Postat 27 February 2019 - 11:09 PM
Amina, la 27 February 2019 - 11:05 PM, a spus:
Geany

Mie-mi spui?! si eu rad de numa ,mai ales de el,ma cunoste de la 18 ani acum am 44,ar fi trebuit sa stie deja dar are o perioada mai aglomerata la serviciu si azi a fost pana la amiaza,maine 24 de ore poimaine iar la unitate si de asta i-a scapat acest aspect

Postat 27 February 2019 - 11:14 PM
Geany, la 27 February 2019 - 10:42 PM, a spus:

Oare sa ii dau numarul de contact al domnului meu sa ii trimita niste harnicie. Tare as avea nevoie. Si noi avem o debara cu toate operele de arta ale copilului de la inceputuri si pana in zilele noastre. Si mai avem si chestii care chiar nu am idee de ce le pastram...
Dexter, la 27 February 2019 - 10:54 PM, a spus:
Cand ai vreme poate ne zici si noua despre reteta. Eu sunt interesata.
Postat 27 February 2019 - 11:19 PM

Postat 27 February 2019 - 11:21 PM

Postat 27 February 2019 - 11:35 PM

Postat 27 February 2019 - 11:49 PM
Daniella, la 27 February 2019 - 11:35 PM, a spus:

Dexter, la 27 February 2019 - 10:54 PM, a spus:
any, stiam eu ca daca o strigi tu apare ...
Indiferent cine ma striga eu apar,nu fac exceptii si nu am preferinte ,va iubesc pe toti la fel de mult dragilor