Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2087
  • 2088
  • 2089
  • 2090
  • 2091
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#41761 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 27 February 2019 - 07:13 PM

dragos, indubitabil

#41762 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,588
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 27 February 2019 - 07:35 PM

Vezi postareadragos, la 27 February 2019 - 06:50 PM, a spus:

Bai, io pe 11 martie ma duc la Montreal. Tre sa-mi iau cu mine, iarasi, haina de polu' nord si ghetele de frig naprasnic si zapada si manusile de frig naprasnic? Ca dada trecuta, in ianuarie, fara ele as fi cacat steagu' la minus doojcinci + vant.

Absolut! -25 poate nu mai prinzi dar frig o sa fie.
brain loading....please wait....

#41763 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 27 February 2019 - 09:59 PM

insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor!
mino, bine ca esti ok
adi-edi, ce sperietura! dar explica-ne de unde stia robotul? au copiii cartela de pontaj?
urari de vreme blanda inca unde sunt vantoase si geruri mari

Mai deunazi am luat niste carne de hamburgheri de la Lidl, desi nu prea cumpar decat fructe si legume de acolo. Mai luasem si in trecut de vreo cateva ori, rar si erau acceptabili. Astia, dezastru: plini de zgarciuri si s-au umflat pe mijloc, s-au bombat ca niste parjoale! la ingrediente scria doar carne si niste condimente clasice, boabe. ciudat nu? mai mult i-am aruncat, decat i-am mancat ..., am mai facut si miros in toata casa ...
Seara/zi frumoasa tuturor Imagine postata

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#41764 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2019 - 10:25 PM

oare moatza ce-o fi facut la concurs?

any, spune-i lui Geany sa iasa de unde e pitita =))

#41765 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 February 2019 - 10:31 PM

Vezi postareaDaniella, la 27 February 2019 - 09:59 PM, a spus:

insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor!
mino, bine ca esti ok
adi-edi, ce sperietura! dar explica-ne de unde stia robotul? au copiii cartela de pontaj?
urari de vreme blanda inca unde sunt vantoase si geruri mari

Mai deunazi am luat niste carne de hamburgheri de la Lidl, desi nu prea cumpar decat fructe si legume de acolo. Mai luasem si in trecut de vreo cateva ori, rar si erau acceptabili. Astia, dezastru: plini de zgarciuri si s-au umflat pe mijloc, s-au bombat ca niste parjoale! la ingrediente scria doar carne si niste condimente clasice, boabe. ciudat nu? mai mult i-am aruncat, decat i-am mancat ..., am mai facut si miros in toata casa ...
Seara/zi frumoasa tuturor Imagine postata

Chiar ca e ciudat ca s-au bombat,la parjoale se bombeaza fiindca,contin ou,ma gandesc,ca chiar daca nu specifica eticheta or fi pus bicarbonat ca la mici =)) vazusem si eu burgerii de la lidl aia proaspeti 2 la caserola,si mereu imi spuneam ca o sa-i cumpar si eu sa-i fac lui Ale' dar nu i-am cumparat nici odata ,imi tot spun ca o sa iau eu carne si o sa-i fac eu de la 0 ,nici asta nu am facut-o inca :scratch:

#41766 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 February 2019 - 10:32 PM

Vezi postareaDexter, la 27 February 2019 - 10:25 PM, a spus:

any, spune-i lui Geany sa iasa de unde e pitita =))

Mda, cam asa ceva, sta picior peste picior si urmareste totul din culise. Acuş apare cu un ostropel, o sarma, o fasolica.
Geanino nu te ascunde ca nu ai nici o sansa.
Nici o zi fara Geany :scratch: !

Ia fii atent ce rapida a fost, e pe felie Geany am zis eu.

Aceasta postare a fost editata de any_annette: 27 February 2019 - 10:33 PM

#41767 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2019 - 10:42 PM

any, spune-i lui Geany sa iasa de unde e pitita

Cum unde sunt pitita?!...Am intrat si azi la han de 2 ori,va spusesem si ce am gatit azi in prima postare de azi de la han,ieri la topicul ce gatim azi,ca am gatit gnocchi ,care ne-au placut f. mult!(dar sunteti atat de draguti ca imi duceti lipsa :hug: sper sa nu mi se urce la cap)...Maine am party!!! :scratch: asa ca Ale' decide ce va dori bun :71:

In seara asta l-a apucat pe domnul Geany brusc harnicia =)) si a intrat intr-un anume dulap,unde inghesui eu de toate =)) recunosc,strang tot ca sobolanul,sunt nostalgica si nu arunc mai nimic,si aveam acolo invitatii de la nunta si de-ale noastre si de la rude ,prieteni,flori de nunta(nu radeti mah' zau ca erau frumoase rau =)) =)) ) felicitari facute de copii,si tot de astea de pe la scoala de la lucru manual ,flori de hartie si desene ,etc,multe multe multe multe ,a aruncat un sac,faza buna e ca doar le-a pus in sac,el maine e de serviciu,si trebuie sa duc eu sacul la gunoi =)) asa ca maine am treaba ,trebuie sa le inghesui inapoi in dulap =)) si domnul Geany a petrecut vreo 2 ore cica sa sorteze ce-i de aruncat,mie imi va lua fix 5 min. sa le inghesui inapoi =))

#41768 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2019 - 10:46 PM

Vezi postareaGeany, la 27 February 2019 - 10:31 PM, a spus:

Chiar ca e ciudat ca s-au bombat,la parjoale se bombeaza fiindca,contin ou,ma gandesc,ca chiar daca nu specifica eticheta or fi pus bicarbonat ca la mici =)) vazusem si eu burgerii de la lidl aia proaspeti 2 la caserola,si mereu imi spuneam ca o sa-i cumpar si eu sa-i fac lui Ale' dar nu i-am cumparat nici odata ,imi tot spun ca o sa iau eu carne si o sa-i fac eu de la 0 ,nici asta nu am facut-o inca :scratch:

despre aia, proaspeti, 2 la caserola spun
parjoalele sunt bombate pt ca le dai forma aia de mingiuta, dar astia erau plati si au ajuns ca parjoalele. Daca se mai incovoiau marginile intelegeam, dar sa se umfle carnea tocata? clar, aveau ori bicarbonat, ori alte bazaconii! ... ca tot vorbeam de etichete!
alta data, au fost cat de cat ok

#41769 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2019 - 10:48 PM

Vezi postareaany_annette, la 27 February 2019 - 10:32 PM, a spus:

any, spune-i lui Geany sa iasa de unde e pitita :hug:

Mda, cam asa ceva, sta picior peste picior si urmareste totul din culise. Acuş apare cu un ostropel, o sarma, o fasolica.
Geanino nu te ascunde ca nu ai nici o sansa.
Nici o zi fara Geany :71: !

Ia fii atent ce rapida a fost, e pe felie Geany am zis eu.

Maii!! postasem de 2 ori azi la han,m-ai facut sa ma uit in urma ,am crezut ca iar am visat ca am postat =)) :scratch: ca mi s-a mai intamplat..dar nu azi =))

#41770 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2019 - 10:54 PM

eu am o reteta da hamburgeri mai tare ca la orice fast food - v-o dau cand fac data viitoare

geany, am citit undeva ca stai pitita si dupa aia nu ai mai spus ca ai iesit din ascunzatoare =))

dom'le ce limbarita am avut azi, cred ca e de la furtuna. inca ninge, e totul alb

any, stiam eu ca daca o strigi tu apare ...

#41771 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 27 February 2019 - 11:00 PM

Vezi postareaDaniella, la 27 February 2019 - 09:59 PM, a spus:

Nu au cartela, prezenta din cate am inteles se face tot in clasa cum se facea pe vremea noastra; nu stiu exact profesorii cum introduc datele, dar cum se face acum totul electronic o fi pus din greseala pe fiica-mea absenta si pe urma or fi corectat in sistem, dar avertizarea tot am primit-o. Astia ne trimit email si dupa ce sun daca nu merg la scoala (tot cu robotul ma conversez, adica "daca ai sunat pentru copilul nr 1 apasa tasta cutare, daca-i absent toata ziua tasta cutare, daca-i absent din motivul cutare tasta cutare" si pe urma imi da un numar de referinta, dar imi trimit si email). La liceu trebuie sa suni si lasi mesaj, dar si trimiti o nota la director.

Azi iar mi-a dat sefa drumul mai repede acasa, acum stau frumos la caldurica si ma uit pe geam ce frumos ninge. Azi au anulat autobuzele scolare dar scolile au ramas deschise; in situatii din astea poti tine copilul acasa, ceea ce am si facut cu fiica-mea, ca si asa nu fac mare branza in zile de genul asta, dar al' mare cica nu sta acasa, doar nu eram sa-l opresc.

Geany, esti "de coma" =)) =)) :scratch:! (asta era vorba profului de mate)

#41772 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2019 - 11:02 PM

Vezi postareaDexter, la 27 February 2019 - 10:51 PM, a spus:

eu am o reteta da hamburgeri mai tare ca la orice fast food - v-o dau cand fac data viitoare

geany, am citit undeva ca stai pitita si dupa aia nu ai mai spus ca ai iesit din ascunzatoare =))

dom'le ce limbarita am avut azi, cred ca e de la furtuna. inca ninge, e totul alb

Oho! a fost cu zile in urma la topicul ce gatim azi ,cand s-a pus Any cu biciul pe mine :scratch: si asa am pus pestii,eu cat timp nu a prea fost activitate pe forum am tot postat numai eu,si eu dupa mine,acum ca merge forumul,nu mai are rost sa repet la ce gatim ca e destul sa dati cateva pagini in urma si gasiti meniul,ca eu asa gatesc aia gatesc,cum spuneam azi aici la han la ora 12,azi le-a am facut pulpite dezosate cu piure si salata,era f. intunericios asa ca am considerat ca nu mai are rost sa mai pun poza la ce gatim azi ,maine ce o sa vrea Ale'(de obicei cartofi prajiti,pizza ,paste,si alea le-am tot pus) vineri fac din nou pui cu smantana si branza cu smantana si mamaliguta ,iar ma gandesc sa nu le mai pun din nou ca tot le-am pus e cu repetitie ,ma gandisem ca sa mai pun si eu doar asa din cand in gand' si cand e ceva cat de cat mai interesant si care sa nu mai fi fost abea pus(cel putin nu recent) sa mai fac un pas in spate si sa mai las si pe altii sa se desfasoare,intr-adevar sa stau si eu picior peste picior comod in fotoliu :hug: asa am gandit eu,dar daca spuneti ca nu va place ,ok. va plictisesc pe la ce gatim azi cu toate ale mele,dar le-ati tot vazut e cam cu repetitie =))

Vezi postareaDexter, la 27 February 2019 - 10:51 PM, a spus:

Oho! a fost cu zile in urma la topicul ce gatim azi ,cand s-a pus Any cu biciul pe mine =)) si asa am pus pestii,eu cat timp nu a prea fost activitate pe forum am tot postat numai eu,si eu dupa mine,acum ca merge forumul,nu mai are rost sa repet la ce gatim ca e destul sa dati cateva pagini in urma si gasiti meniul,ca eu asa gatesc aia gatesc,cum spuneam azi aici la han la ora 12,azi le-a am facut pulpite dezosate cu piure si salata,era f. intunericios asa ca am considerat ca nu mai are rost sa mai pun poza la ce gatim azi ,maine ce o sa vrea Ale'(de obicei cartofi prajiti,pizza ,paste,si alea le-am tot pus) vineri fac din nou pui cu smantana si branza cu smantana si mamaliguta ,iar ma gandesc sa nu le mai pun din nou ca tot le-am pus e cu repetitie ,ma gandisem ca sa mai pun si eu doar asa din cand in gand' si cand e ceva cat de cat mai interesant si care sa nu mai fi fost abea pus(cel putin nu recent) sa mai fac un pas in spate si sa mai las si pe altii sa se desfasoare,intr-adevar sa stau si eu picior peste picior comod in fotoliu :71: asa am gandit eu,dar daca spuneti ca nu va place ,ok. va plictisesc pe la ce gatim azi cu toate ale mele,dar le-ati tot vazut e cam cu repetitie =))

#41773 Useril este offline   Amina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 301
  • Inregistrat: 03-December 09
  • LocationRm. Valcea

Postat 27 February 2019 - 11:05 PM

Vezi postareaGeany, la 27 February 2019 - 10:42 PM, a spus:

In seara asta l-a apucat pe domnul Geany brusc harnicia =)) si a intrat intr-un anume dulap,unde inghesui eu de toate =)) recunosc,strang tot ca sobolanul,sunt nostalgica si nu arunc mai nimic,si aveam acolo invitatii de la nunta si de-ale noastre si de la rude ,prieteni,flori de nunta(nu radeti mah' zau ca erau frumoase rau :hug: :71: ) felicitari facute de copii,si tot de astea de pe la scoala de la lucru manual ,flori de hartie si desene ,etc,multe multe multe multe ,a aruncat un sac,faza buna e ca doar le-a pus in sac,el maine e de serviciu,si trebuie sa duc eu sacul la gunoi :scratch: asa ca maine am treaba ,trebuie sa le inghesui inapoi in dulap =)) si domnul Geany a petrecut vreo 2 ore cica sa sorteze ce-i de aruncat,mie imi va lua fix 5 min. sa le inghesui inapoi =))

Geany =)) , m-ai facut sa rad! =))

#41774 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2019 - 11:09 PM

Vezi postareaAmina, la 27 February 2019 - 11:05 PM, a spus:

Geany =)) , m-ai facut sa rad! :hug:

Mie-mi spui?! si eu rad de numa ,mai ales de el,ma cunoste de la 18 ani acum am 44,ar fi trebuit sa stie deja dar are o perioada mai aglomerata la serviciu si azi a fost pana la amiaza,maine 24 de ore poimaine iar la unitate si de asta i-a scapat acest aspect =)) nu-i nimic,se prinde el mai tarziu ,cand s-o lovi iar de ele :scratch:

#41775 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 27 February 2019 - 11:14 PM

Vezi postareaGeany, la 27 February 2019 - 10:42 PM, a spus:

In seara asta l-a apucat pe domnul Geany brusc harnicia =)) si a intrat intr-un anume dulap,unde inghesui eu de toate =)) recunosc,strang tot ca sobolanul,sunt nostalgica si nu arunc mai nimic,si aveam acolo invitatii de la nunta si de-ale noastre si de la rude ,prieteni,flori de nunta(nu radeti mah' zau ca erau frumoase rau =)) :hug: ) felicitari facute de copii,si tot de astea de pe la scoala de la lucru manual ,flori de hartie si desene ,etc,multe multe multe multe ,a aruncat un sac,faza buna e ca doar le-a pus in sac,el maine e de serviciu,si trebuie sa duc eu sacul la gunoi :scratch: asa ca maine am treaba ,trebuie sa le inghesui inapoi in dulap :71: si domnul Geany a petrecut vreo 2 ore cica sa sorteze ce-i de aruncat,mie imi va lua fix 5 min. sa le inghesui inapoi =))

Oare sa ii dau numarul de contact al domnului meu sa ii trimita niste harnicie. Tare as avea nevoie. Si noi avem o debara cu toate operele de arta ale copilului de la inceputuri si pana in zilele noastre. Si mai avem si chestii care chiar nu am idee de ce le pastram...

Vezi postareaDexter, la 27 February 2019 - 10:54 PM, a spus:

Cand ai vreme poate ne zici si noua despre reteta. Eu sunt interesata.

#41776 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2019 - 11:19 PM

Aaaa!!,paii nu,stati asa,sa ne intelegem ,ca si el are dulapul lui pe balcon,care mai are putin si cade la vecini :hug: cutii cu vopsele vechi,diluanti,cuie cuisoare ,sarme sarmulitze,piulitze si alte litze' =)) etc. si de acolo nu arunca nimic,se baga cu si anume'' harnicia'' in dulapul meu,pai dreptate e asta?! :scratch: =))

#41777 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2019 - 11:21 PM

Geany, ai putea baga sacul in dulapul lui, asa surpriza e si mai mare =))

#41778 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2019 - 11:23 PM

Vezi postareaDexter, la 27 February 2019 - 11:21 PM, a spus:

Geany, ai putea baga sacul in dulapul lui, asa surpriza e si mai mare =))

Nu mai incape nici un ac in dulapul lui ,manerele usilor sunt legate cu un shiret ca stau asa intredeschise(cu burta cum s-ar spune ) =)) ... :scratch:

#41779 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2019 - 11:35 PM

chiar'ca de coma ! Imagine postata

#41780 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2019 - 11:49 PM

Vezi postareaDaniella, la 27 February 2019 - 11:35 PM, a spus:

chiar'ca de coma ! Imagine postata

:D Maii!! eu sunt convinsa ca toti avem de astea in viata de zi cu zi ,nu oi fi eu o exceptie acuma' ,doar ca voi nu le povestiti ,sunt sigura ca nu sunt eu mai cu motz' :)

Vezi postareaDexter, la 27 February 2019 - 10:54 PM, a spus:

any, stiam eu ca daca o strigi tu apare ...

Indiferent cine ma striga eu apar,nu fac exceptii si nu am preferinte ,va iubesc pe toti la fel de mult dragilor :) :)

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2087
  • 2088
  • 2089
  • 2090
  • 2091
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul