Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2136
  • 2137
  • 2138
  • 2139
  • 2140
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#42741 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 04 June 2019 - 10:24 AM

hello, hello, aproape soare al mine, 23C
am avut o dimineata grea, ca am fost la analize, si astea-s cu stres ptr mine.
care stres m-a luat si azi, stiam io de ce: ca m-au intepat de 5 ori ca sa-mi ia sange!
la mine e putin diferit, adica am venele mai profunde (ca intreaga-mi fiinta, dealtfel :blackeye: ) si doar o asistenta priceputa nimereste din prima.
azi fu cu ghinion, adica am nimerit una cu bunavointa si mai putina stiinta, asa ca dupa ce m-a bortelit de 4 ori, m-a rugat sa nu ma supar si sa ma duc la un alt punct de lucru de-al clinicii, ca ea nu poate. am apreciat ca macar a recunoscut.
acolo, dupa ce mi-am expus temerea, m-a luat in primire o doamna hotarata care mi-a dat incredere doar prin felul ei de-a fi, fara presupuneri inutile cum c-as avea vreo problema.
m-a mangaiat putin pe incheietura, ca nu-mi suna bine palpat, a bagat acul si gata, a luat sange cat a vrut.
deci nu-s io cu dichis, sunt ele cu plictis, io-s doar o speciala :floare: care tb sa aiba de-a face numai cu profesionisti.

asa ca, pe aceasta cale, va anunt ca sunt bine-merci, ceva mai palida si mi-e frica sa beau apa ca sa nu fac precum tasnitoarea!

glorie, alea-alea!

#42742 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,518
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 04 June 2019 - 12:04 PM

Vezi postareamoatza, la 04 June 2019 - 10:24 AM, a spus:

azi fu cu ghinion, adica am nimerit una cu bunavointa si mai putina stiinta, asa ca dupa ce m-a bortelit de 4 ori, m-a rugat sa nu ma supar si sa ma duc la un alt punct de lucru de-al clinicii, ca ea nu poate. am apreciat ca macar a recunoscut.

vaai de mine si de mine :floare:

eu am si lesinat o data (si eram in spital si el era medic ca lumea), deatunci incerc sa-mi fac curaj singurica de fiecare data :blackeye:
aici e o activitate probabil prost platita si lasata pe mina ucenicilor care saracii, nu intotdeauna au indeminarea necesara, pare un mizilic da' nu e deloc

#42743 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 04 June 2019 - 12:24 PM

Draga Moatzo' :hug: :-* ..Eu in afara de vaccinurile obligatorii si nascut 2 copchii' normal,(fara cezariana) altceva nu stiu de medici, asa ca mi-e frica de mor de ace si toate alea :-*

Azi la mine fu zi cu peripetii in felul urmator...Urma sa iasa domnul Geany din serviciu dupa doujpa' de ore si sa ne intalnim(ca la noi asa e,ma suna ,ne dam intalnire in statia de autobuz,ne pupam alea-alea :floare: cine ne vede crede ca suntem amanti =)) =)) ) si sa facem cumparaciuni' sa decidem ce gatim azi ,si sa vina si mama la masa...Pff'!! ciu-ciu,la el s-au lungit treburile,mama a venit mai devreme,am cotrobait in congelator,mai aveam un pachet de carne de porc primita cadou de la un coleg de-al lui domnul Geany tocmai de la craciun ,porc crescut la tara in curte,dar carne grasa cu macra,de facut jumari,asa ca am scos ,l-am decongelat la microunde facut cuburi si azvarlit in ceaun

Fisier atasat  SAM_7781.JPG (78.3K)
Number of downloads: 0

Cas de oi

Fisier atasat  SAM_7782.JPG (40.15K)

Sfaramat si framantat cu sare

Fisier atasat  SAM_7783.JPG (50.7K)

facut mamaliguta si mujdei si imprietenit totul

Fisier atasat  SAM_7787.JPG (62.2K)

Ntzz'! :-* s-a intunericit total,negru-negru,tuna si fulgera de numa,asa ca mami' a fugit abea a apucat sa guste saracuta 2 jumarele fierbinti =((

Acu e soare si frumos :blackeye:

#42744 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 04 June 2019 - 01:01 PM

...
asa ca, pe aceasta cale, va anunt ca sunt bine-merci, ceva mai palida si mi-e frica sa beau apa ca sa nu fac precum tasnitoarea!

glorie, alea-alea!

Mi-ai înseninat ziua! Imagine postataImagine postataImagine postata Ai așa un dar de a spune lucrurile ... altfel. Imagine postata

La noi e tot aprilie, adică ba plouă, ba e soare. Măcar nu mai e frig, așa că pentru grădină e bine, iar eu mă consolez că vom avea recoltă bogată. Imagine postata
Am cules deja ceapă verde, salată, spanac, usturoi verde. Și căpșuni, cu care am făcut triflets. Dacă mai apuc ceva când ajung acasă pozez și pun la dulciuri.
Aaaaa, și am cules și coriandru frunze! Cred că am scris mai în urmă că așa de curioasă m-ați făcut cu discuția despre coriandru că mi-am plantat și eu. Și mi-a ieșit. Și l-am încercat. Îl ador!!! Prima combinație am făcut-o cu orez galben cu fructe de mare și ne-a plăcut mult de tot. Maia nu e foarte încantată dar îl acceptă. Nouă ne place extrem de mult.

#42745 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 04 June 2019 - 01:13 PM

Vezi postareaAdriana, la 04 June 2019 - 12:04 PM, a spus:

aici e o activitate probabil prost platita si lasata pe mina ucenicilor care saracii, nu intotdeauna au indeminarea necesara, pare un mizilic da' nu e deloc

la noi nu mai e o activitate prost platita, salariile personalului sanitar au fost marite considerabil, tocmai ca sa nu mai ia drumul strainatatii.
doar ca s-au marit salariile celor din sistemul sanitar public, iar cei din privat sunt la mana patronilor de clinici, de cabinete individuale, de laboratoare de analiza private, chiar si a medicilor de familie care sunt cabinete individuale care au contract cu Casa de Asigurari.
Doctorului meu de familie i-au plecat asistentele in spital tocmai din cauza salariului. El nu putea plati la nivelul celor din sistemul public.
Asa ca la privat situatia sta cam asa: majoritatea au colaborari cu doctorii din spitale, care iau salarii mari si de la stat si bani buni de la privat, iar personalul mediu e majoritar provenit din scolile private de asistenti medicali, care scot "meseriasi" pe banda.
Sotia unui salariat de la mine era croitoreasa la privat, a ramas fara job, a facut o scoala de asistenti si, cu ceva ajutor si un an de voluntariat ca infirmiera, a devenit asistenta in spital la urologie. Iar sotul altei colege a trebuit transportat urgent la Bucuresti ptr ca facuse blocaj renal si in spital nu a reusit asistenta de la UPU sa-i puna o sonda - cam asa stau lucrurile in sanatate, e cel mai deteriorat sector al vietii din Romania si, din pacate, mai devreme sau mai tarziu, toti ajungem acolo.
nici la privat nu stau grozav lucrurile, au fost mediatizate cateva cazuri de malpraxis grav, soldate chiar cu morti. Sunt conditii f bune, zambete si plecaciuni la tot pasul, preturi enorme ptr salariul mediu romanesc, dar iti spun de la inceput - cu semnatura! - ca daca lucrurile merg prost, ajungi tot la UPU la spitalele de stat - au fost destule cazuri.

asta cred ca mergea mai bine la topicul despre Romania, nfine!

#42746 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 04 June 2019 - 10:15 PM

hello, hello, aproape soare al mine, 23C
am avut o dimineata grea, ca am fost la analize, si astea-s cu stres ptr mine.
care stres m-a luat si azi, stiam io de ce: ca m-au intepat de 5 ori ca sa-mi ia sange!
la mine e putin diferit, adica am venele mai profunde (ca intreaga-mi fiinta, dealtfel si doar o asistenta priceputa nimereste din prima.
acolo, dupa ce mi-am expus temerea, m-a luat in primire o doamna hotarata care mi-a dat incredere doar prin felul ei de-a fi, fara presupuneri inutile cum c-as avea vreo problema.
m-a mangaiat putin pe incheietura, ca nu-mi suna bine palpat, a bagat acul si gata, a luat sange cat a vrut.
deci nu-s io cu dichis, sunt ele cu plictis, io-s doar o speciala care tb sa aiba de-a face numai cu profesionisti.

glorie, alea-alea!

Zoe, pai asa iti faci reclama? Eu la luat sange nu am nici o greata, am avut la injectii la viata mea ca deja sunt asa, un fel de hobby Imagine postata Nu chiar.
Perioada de glorie a fost cand am stat in spital aproape doua luni si am facut la penicilina sa-mi ajunga pe viata.

Apoi,acum, mi se fac injectii destul de des, cateodata cu un ac...e din ala baban de intra adanc, pana in centrul centrului epicentrului...mi se supravegheaza pulsul etc. la injectii din astea, ma tine personalul de mana, ma mangaie , le e frica sa nu lesin pe-acolo si ma-nierveaza ca ma tin cu forta intinsa 10 minute ca le e frica sa ma lase sa plec imediat. Luatul sangelui e un fel de aduceti popcornul...din toate pe care le-am facut, cele mai afurisite injectii evah au fost cele pentru trombofilie, dupa ce am fost operata...bai cat pot ustura nenorocirile alea!

Dar...nici alea nu ma mai misca atat de tare dupa ce am ajuns de urgenta la spital si operata cat am clipit din ochi si o saptamana intreaga imi ieseau tuburi din mine...cea mai oribila senzatie e cand mi s-au scos drenele...greu de descris.

Parca v-am mai povestit de medicul rezident care mai avea putin si lesina ca nu imi gasea vena? Eu il intrebam daca se simte ok...Imagine postata

Vezi postareaGeany, la 04 June 2019 - 12:24 PM, a spus:

Draga Moatzo' :hug: :-* ..Eu in afara de vaccinurile obligatorii si nascut 2 copchii' normal,(fara cezariana) altceva nu stiu de medici, asa ca mi-e frica de mor de ace si toate alea :-*

Azi la mine fu zi cu peripetii in felul urmator...Urma sa iasa domnul Geany din serviciu dupa doujpa' de ore si sa ne intalnim(ca la noi asa e,ma suna ,ne dam intalnire in statia de autobuz,ne pupam alea-alea :floare: cine ne vede crede ca suntem amanti =)) =)) ) si sa facem cumparaciuni' sa decidem ce gatim azi ,si sa vina si mama la masa...Pff'!! ciu-ciu,la el s-au lungit treburile,mama a venit mai devreme,am cotrobait in congelator,mai aveam un pachet de carne de porc primita cadou de la un coleg de-al lui domnul Geany tocmai de la craciun ,porc crescut la tara in curte,dar carne grasa cu macra,de facut jumari,asa ca am scos ,l-am decongelat la microunde facut cuburi si azvarlit in ceaun

Atasament SAM_7781.JPG

Cas de oi

Atasament SAM_7782.JPG

Sfaramat si framantat cu sare

Atasament SAM_7783.JPG

facut mamaliguta si mujdei si imprietenit totul

Atasament SAM_7787.JPG

Ntzz'! :-* s-a intunericit total,negru-negru,tuna si fulgera de numa,asa ca mami' a fugit abea a apucat sa guste saracuta 2 jumarele fierbinti =((

Acu e soare si frumos :blackeye:

Imagine postata Iar vii cu atacuri din astea sub centura... Imagine postata

Vezi postareaboni, la 04 June 2019 - 01:01 PM, a spus:

Mi-ai înseninat ziua! Imagine postataImagine postataImagine postata Ai așa un dar de a spune lucrurile ... altfel. Imagine postata

La noi e tot aprilie, adică ba plouă, ba e soare. Măcar nu mai e frig, așa că pentru grădină e bine, iar eu mă consolez că vom avea recoltă bogată. Imagine postata
Am cules deja ceapă verde, salată, spanac, usturoi verde. Și căpșuni, cu care am făcut triflets. Dacă mai apuc ceva când ajung acasă pozez și pun la dulciuri.
Aaaaa, și am cules și coriandru frunze! Cred că am scris mai în urmă că așa de curioasă m-ați făcut cu discuția despre coriandru că mi-am plantat și eu. Și mi-a ieșit. Și l-am încercat. Îl ador!!! Prima combinație am făcut-o cu orez galben cu fructe de mare și ne-a plăcut mult de tot. Maia nu e foarte încantată dar îl acceptă. Nouă ne place extrem de mult.

Imagine postata Zghiuzmi? Bai, tu ai planta pitrinjäl si nu ti-ai dat seama Imagine postata

Vezi postareamoatza, la 04 June 2019 - 01:13 PM, a spus:

Vezi postareaAdriana, la 04 June 2019 - 12:04 PM, a spus:

la noi nu mai e o activitate prost platita, salariile personalului sanitar au fost marite considerabil, tocmai ca sa nu mai ia drumul strainatatii.
doar ca s-au marit salariile celor din sistemul sanitar public, iar cei din privat sunt la mana patronilor de clinici, de cabinete individuale, de laboratoare de analiza private, chiar si a medicilor de familie care sunt cabinete individuale care au contract cu Casa de Asigurari.
Doctorului meu de familie i-au plecat asistentele in spital tocmai din cauza salariului. El nu putea plati la nivelul celor din sistemul public.
Asa ca la privat situatia sta cam asa: majoritatea au colaborari cu doctorii din spitale, care iau salarii mari si de la stat si bani buni de la privat, iar personalul mediu e majoritar provenit din scolile private de asistenti medicali, care scot "meseriasi" pe banda.
Sotia unui salariat de la mine era croitoreasa la privat, a ramas fara job, a facut o scoala de asistenti si, cu ceva ajutor si un an de voluntariat ca infirmiera, a devenit asistenta in spital la urologie. Iar sotul altei colege a trebuit transportat urgent la Bucuresti ptr ca facuse blocaj renal si in spital nu a reusit asistenta de la UPU sa-i puna o sonda - cam asa stau lucrurile in sanatate, e cel mai deteriorat sector al vietii din Romania si, din pacate, mai devreme sau mai tarziu, toti ajungem acolo.
nici la privat nu stau grozav lucrurile, au fost mediatizate cateva cazuri de malpraxis grav, soldate chiar cu morti. Sunt conditii f bune, zambete si plecaciuni la tot pasul, preturi enorme ptr salariul mediu romanesc, dar iti spun de la inceput - cu semnatura! - ca daca lucrurile merg prost, ajungi tot la UPU la spitalele de stat - au fost destule cazuri.

asta cred ca mergea mai bine la topicul despre Romania, nfine!

Pai chiar te poftesc :) Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#42747 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 June 2019 - 10:50 PM

Paii nu vazusi ca nu avui curaj la ce gatim azi?! o dadui si io' ashea' mai dupe' coltz' :floare: ...Maine planuiesc paste de astea proaspete dar cumparate de la K ,v-am mai aratat eu (ca le gasii la reducere) simple cu sos de rosii picant sau ragu ce or vrea hunii ca apoi joi e inaltarea la noi si planuiesc sarmalute din nou =))
Maine la noi e ziua invatatorului si e program 8-12 la scoleri' si in acest rastimp au diverse activitati in scoala nu ore,apoi joi e ziua eroilor si dupa ore doamna alege 10 elevi din clasa sa mearga cu ei dupa ore la cimitirul eroilor,trebuie sa aiba la ei o floare,o candela si panglica tricolora de legat cu funda la cruce,si hartie semnata de parinti ca sunt de acord sa lase copii si ca-si asuma orice evenimente neplacute s-ar putea intampla,si-mi venea sa rad ca pe grup fiecare incerca sa se dea la fund ca nu poate ca aia ca ailalta,Ale' in schimb ii e frica ca nu va fi ales printre ''fericitii'' castigatori cei 10 ca lui ii plac la nebunie astfel de evenimente ,mi-a si spus ca vrea uniforma impecabila :-* in schimb a urat si uraste serbarile,nu-i place sa se scalambaie in roluri si sa se costumeze si sa se zgaiasca oamenii la el...Pff!! aici nu m-a mostenit,paii unde nu asi fi eu sa fac teatru? atmosfera? si sa ma mai si costumez :blackeye: .... :hug: =))

#42748 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,061
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 05 June 2019 - 06:57 AM

Neatza! Am facut cafeaua! Vrea cineva?

Fisiere atasate

#42749 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 05 June 2019 - 08:22 AM

eu am furat-o pe asta pusa de ramy pe Fb :blackeye:
Fisier atasat  cofee.jpg (19.68K)

#42750 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 05 June 2019 - 08:39 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 03 June 2019 - 10:18 PM, a spus:

Ziceai ceva de o teorie pe cre vroiai sa o impartasesti...

a, nu e nimic deosebit, sper sa ma fac inteleasa
cred ca, cei care trag cistig din scrisul pe bloguri sau facutul de retete pe youtube sau mai nu stiu eu unde, tre sa produca retete ca sa poata sa-si ia procentul de la sponsori, si in fuga asta de a face cit mai multe pierd pe drum autenticitatea sau respectul pentru o reteta (daca au avut-o cindva, ca se poate sa n-o fi avut)
pe vreme ce eu, n-am nimic de cistigat, sint bucuroasa de ceea ce stiu pentru ca o fac cu pasiune si fara nici un interes, si o sa lupt pina in pinzele albe pentru carbonara fara smintina =))

#42751 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 05 June 2019 - 09:24 AM

Mino, saru-mana de cafea

Adriana, as face baie in cafea poate imi revin cat de cat

Si.aveti o zi minunata
fiica dacilor

#42752 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 05 June 2019 - 09:41 AM

Vezi postareaAdriana, la 05 June 2019 - 08:22 AM, a spus:

eu am furat-o pe asta pusa de ramy pe Fb =))
Atasament cofee.jpg

Imagine postata Ce tare-i asta!

Cafea si de la mineeeee:
Fisier atasat  a9c0e7eabe8c3f8083c09479899e3fcd.jpg (21.38K)

Remember the D-day:Fisier atasat  c9b187df4b97e4e24cde1de797bd309e.jpg (49.21K)

Am vizitat Caen , plaja, muzeul dedicat si am vazut atunci un documentar de la care am iesit plangand...urez omenirii sa invete din toate ororile pe care le-a provocat de buna voie...!

Pentru voi:

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#42753 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 05 June 2019 - 02:11 PM

Vezi postareaGeany, la 04 June 2019 - 10:50 PM, a spus:

Paii nu vazusi ca nu avui curaj la ce gatim azi?! o dadui si io' ashea' mai dupe' coltz' =)) ...Maine planuiesc paste de astea proaspete dar cumparate de la K ,v-am mai aratat eu (ca le gasii la reducere) simple cu sos de rosii picant sau ragu ce or vrea hunii ca apoi joi e inaltarea la noi si planuiesc sarmalute din nou :lol:
Maine la noi e ziua invatatorului si e program 8-12 la scoleri' si in acest rastimp au diverse activitati in scoala nu ore,apoi joi e ziua eroilor si dupa ore doamna alege 10 elevi din clasa sa mearga cu ei dupa ore la cimitirul eroilor,trebuie sa aiba la ei o floare,o candela si panglica tricolora de legat cu funda la cruce,si hartie semnata de parinti ca sunt de acord sa lase copii si ca-si asuma orice evenimente neplacute s-ar putea intampla,si-mi venea sa rad ca pe grup fiecare incerca sa se dea la fund ca nu poate ca aia ca ailalta,Ale' in schimb ii e frica ca nu va fi ales printre ''fericitii'' castigatori cei 10 ca lui ii plac la nebunie astfel de evenimente ,mi-a si spus ca vrea uniforma impecabila =)) in schimb a urat si uraste serbarile,nu-i place sa se scalambaie in roluri si sa se costumeze si sa se zgaiasca oamenii la el...Pff!! aici nu m-a mostenit,paii unde nu asi fi eu sa fac teatru? atmosfera? si sa ma mai si costumez =)) .... =)) =))

Pe mine ma buseste plansu cand vad ca inca se mai propaga practici din astea comuniste Imagine postata Absolut superfluu, cu dampf comunist si zero rol didactic si pedagogic. Oare cand naiba or sa dispara toate baracudele alea fosilizate si cu mintea incalcita din conduceri si ministere...nush. Deja ajung sa cred ca este totul o utopie dezirabila si deloc fezabila. Hai ca ma apuca bocetele de tot! Da' ce mare filozofie bai nene sa ii dea "doamnei" prin minte sa faca o cerere de permisiune din partea directiei a unei excursii cu tematica istorica in rimpul alocat orelor clasice , cu material pregatit din clasa in ore de catre elevi pe tema eroilor ca sa inteleaga si eu cine au fost amaratii astia , care poate nu aveau dupa ce bea apa prin transee dar si-au dat viata pentru o credinta, un ideal, fara ca nici macar sa aspire vreodata la statutul de eroi...fara obraznicia de a forta subtil doar pe cei "alesi" - daca imi mai si spui ca doamna le-a transmis sa procure florile si triccoloru ala pe banii lor proprii si personali...apai zau ca abandonez orice vis de a reveni la vatra- , fara a le lua copiilor din timpul lor liber, care si asa e super redus pentru unii din ei, fara a ii pune in situatii penibile gena "aoleu, daca nu ma duc patesc sigur ceva..." Imagine postataSi cu serbarile astea...alta stafie din comunism ... Cati ani are "duamna"?

Vezi postareamino, la 05 June 2019 - 06:57 AM, a spus:

Neatza! Am facut cafeaua! Vrea cineva?

A trecut dimineata, am baut cafea deja, dar pe asta as da-o pronto peste cap, doar ca...muieti îs posmajii Imagine postata! Una fara lactoze, bitte! Imagine postataTenchiu Imagine postata

Vezi postareaAdriana, la 05 June 2019 - 08:39 AM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 03 June 2019 - 10:18 PM, a spus:

Ziceai ceva de o teorie pe cre vroiai sa o impartasesti...

a, nu e nimic deosebit, sper sa ma fac inteleasa
cred ca, cei care trag cistig din scrisul pe bloguri sau facutul de retete pe youtube sau mai nu stiu eu unde, tre sa produca retete ca sa poata sa-si ia procentul de la sponsori, si in fuga asta de a face cit mai multe pierd pe drum autenticitatea sau respectul pentru o reteta (daca au avut-o cindva, ca se poate sa n-o fi avut)
pe vreme ce eu, n-am nimic de cistigat, sint bucuroasa de ceea ce stiu pentru ca o fac cu pasiune si fara nici un interes, si o sa lupt pina in pinzele albe pentru carbonara fara smintina =))

Imagine postata

Imagine postata Poate nu ar fi rau sa batem in pioneze un topic cu retete autentice de la muma lor pentru cei care vor sa verifice , mai ales cand prefera sa mearga pe la locante din astea funky, mondene, nou deschise, care au o predilectie pentru slogane de genul: ca in Italia, sos olandez ca la olandezi, ca la bunica si , ovcorz deja obisnuitul ca la mama acasa Imagine postata Ceva gen "Patrula retetelor autentice!" Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#42754 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,585
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 05 June 2019 - 04:11 PM

Eu beau un capuccino in piata mare la umbra. 27 grade la Luxembourg azi. Aveam programare la oftalmolog la 4, cand am sunat la interfon la 4 fara 5 cica nu poti sa te mai plimbi 20 de min? M-a trimis la plimbare cum ar veni:blackeye: . Dar nu ma enervez ca e frumos afara si muzica faina in piata.
brain loading....please wait....

#42755 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 June 2019 - 04:39 PM

Doamna are douazeci si ceva de ani si e primul an in care preda in scoala,dar asa a transmis directiunea,toate clasele participa.Ne-a transmis pe grup privat pe facebook !(si articolul din ziarul nostru local https://www.destepta...orita-in-bacau/ )

#42756 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 05 June 2019 - 05:50 PM

Vezi postareaGeany, la 05 June 2019 - 04:39 PM, a spus:

Doamna are douazeci si ceva de ani si e primul an in care preda in scoala,dar asa a transmis directiunea,toate clasele participa.Ne-a transmis pe grup privat pe facebook !(si articolul din ziarul nostru local https://www.destepta...orita-in-bacau/ )

Uainlei...si mai tragic...mai bine nu mai intrebam!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#42757 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 05 June 2019 - 08:47 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 04 June 2019 - 10:15 PM, a spus:

Zoe, pai asa iti faci reclama? Eu la luat sange nu am nici o greata,

Nae, crede-ma, moncher, ca n-a fost doar o simpla prelevare!!! ca daca ma duceam, ma intepa si gata! fasss!
m-a intepat de cinci ori, de trei ori la incheietura bratelor, adica de acolo de unde se preleveaza in mod normal, si de doua ori de pe mana, din venele de deasupra degetelor. si aici e cam dureros. basca fiindca nu nimerea vena, se juca un pic dreapta-stanga cu acul prin mine, doar-doar o prinde ceva. oricum a-i da-o, a fost naspa!

ma-ntorsei acum de la plimbarea obisnuita...moama, ce umezeala! am venit fleasca, cu hainele lipite pe mine, scotand aburi - cum s-ar zice, am avut o abureala-n mine!!!
dar crangul e superb, totul verde, proaspat...trece! ca din we vin caldurile alea mari.
acum 20C, cu stele!

#42758 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 05 June 2019 - 10:17 PM

Adriana, Lilly, Ramy, totul ok sau a fost alarma falsa?

Cine mai e la Torino si imprejurimi? Taylor parca
fiica dacilor

#42759 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 06 June 2019 - 06:20 AM

Moin, moin, dragilor!
Sa ne servim benzina noastra cea de toate zilele mai intai:
Fisier atasat  957de45827adb464c3bb260c31f06fae.jpg (55.28K)
Fisier atasat  464bb3a91c74415bd38c032150ec1a31.jpg (25.48K)

Fisier atasat  1cd5172a2c7f6963fd084e9e3ee8eab2.jpg (51.33K)

Fisier atasat  817ffa2fb9c6f18c03984447a6d9d9ea.jpg (51.44K)

Vezi postareamoatza, la 05 June 2019 - 08:47 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 04 June 2019 - 10:15 PM, a spus:

Zoe, pai asa iti faci reclama? Eu la luat sange nu am nici o greata,

Nae, crede-ma, moncher, ca n-a fost doar o simpla prelevare!!! ca daca ma duceam, ma intepa si gata! fasss!
m-a intepat de cinci ori, de trei ori la incheietura bratelor, adica de acolo de unde se preleveaza in mod normal, si de doua ori de pe mana, din venele de deasupra degetelor. si aici e cam dureros. basca fiindca nu nimerea vena, se juca un pic dreapta-stanga cu acul prin mine, doar-doar o prinde ceva. oricum a-i da-o, a fost naspa!

ma-ntorsei acum de la plimbarea obisnuita...moama, ce umezeala! am venit fleasca, cu hainele lipite pe mine, scotand aburi - cum s-ar zice, am avut o abureala-n mine!!!
dar crangul e superb, totul verde, proaspat...trece! ca din we vin caldurile alea mari.
acum 20C, cu stele!

Te cred, canarici mic, am trecut si eu prin astea =)) Azi sa bei apa, multa!
A-propos de inabusitor afara, oribil ieri si zilele trecute, cam 29 de grade, umezeala maxima!

Vezi postareabristena, la 05 June 2019 - 10:17 PM, a spus:

Adriana, Lilly, Ramy, totul ok sau a fost alarma falsa?

Cine mai e la Torino si imprejurimi? Taylor parca

Ce s-a intamplat, fetelor? Sunteti bine?
Ieri am fost zero lei zero bani si aseara aveam un concert de pian pe care era cat pe ce sa il aman, dar pana la urma am mers pentru ca am promis si colegilor ca ii duc si aduc. A fost ceva extraordinar! <3 In program iubitul meu Chopin, mai multe va spun cand ma -ntorc :lol:
Sa aveti o zi frumoasa!

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 06 June 2019 - 06:26 AM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#42760 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 06 June 2019 - 06:30 AM

In memoriam:
Fisier atasat  fcc4f3cc2f865f27907c049a46a4311b.jpg (64.29K)
Fisier atasat  3ffae82d7d6e7cc0650c46822682f4bb.jpg (8.33K)
Opriti-va doua minute din ce faceti si ganditi-va ce ar fi fost azi daca lucrurile ar fi mers pe dos pe 6 iunie 1944.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2136
  • 2137
  • 2138
  • 2139
  • 2140
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou