La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 28 July 2011 - 10:31 AM
Imi place si mancarea japoneza, chinezeasca atat cat o cunosc, dar daca prima ramane intr-o sfera a nutritiei sanatoase, cea de a doua iese dupa parerea mea din sfera amintita. Alte zone le cunosc prea putin si ma tem ca nu autentic. De exemplu, curry de care atat de multa lume este entuziasmata eu am incercat de 2 ori la restaurante indiene, pachistaneze (parca) si nu a fost pe gustul meu deloc, ma tem insa de o lipsa de autenticitate, sau pe romaneste nu cred ca era un curry bine preparat.
Sa aveti o zi splendida.
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 28 July 2011 - 11:49 AM
sant in meniu si traditionale dar si adaptate. ca si la italieni, etc.
adoram mancarea chinezeasca...acum mai putin
Postat 28 July 2011 - 12:13 PM

O zi buna va urez!
Postat 28 July 2011 - 12:25 PM
Daniella, la 28 July 2011 - 10:31 AM, a spus:
si tu la fel.
Cum e fara Bea?
Postat 28 July 2011 - 01:10 PM
aura, la 28 July 2011 - 12:25 PM, a spus:
Bea pleaca sambata in vacanta, iar noi duminica. Inca nu stiu cum e fara ea... , dar deja ma gandesc

Postat 28 July 2011 - 02:12 PM

geanny - pai zic sa te muti coalea la onesti , la mine pe scara e fain tare ! nici nu ne cunoastem vecinii intre ei

Postat 28 July 2011 - 02:55 PM
hai mai vioaie, sau v-a pleostit pe toate arsita (pe altii racoarea)
Dexter a aruncat pastila si sta in umbra in loc sa raspunda la sondaj ...

Postat 28 July 2011 - 04:33 PM

Postat 28 July 2011 - 04:58 PM

PS am vreo două reţete, când le voi găti data viitoare, o să le pozez, mâncărurile sunt extrem de simple, gustoase şi sănătoase
Postat 28 July 2011 - 06:55 PM
dani_ela, la 28 July 2011 - 02:12 PM, a spus:

geanny - pai zic sa te muti coalea la onesti , la mine pe scara e fain tare ! nici nu ne cunoastem vecinii intre ei

Pai, copile, la o cofetarie ma gandeam si eu.Da' poti scoate bani si de-acasa, facand torturi la comanda!

Si, apropos, de ce ziceai mai sus despre efort, sper ca e bine!

Geany, nu vrei sa te muti la mine la Bucuresti? Asa scap si eu de facut gogosi!

Cat despre perle, n-ar fi bubuliciul nostru daca n-ar scotea cate una/ zi!Taica-tau cu cine sa semene daca nu cu Bub?
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 28 July 2011 - 07:16 PM

Taica-miu e nebun de legat,i s-o nazarit dupa atatia ani ca nu a pus decat om la treaba ,ca e mare zugrav(e zgarcit si nu mai vrea sa plateasca)nu se pricepe deloc si a disperat-o pe maica-mea,ca a slefuit peretii facandu-i un praf imens in casa,de reparat peretii l-a chemat pe barbat-miu care se pricepe si el de numa

Mac' sambata sa-l iau la rost,da' vb. cu el ca la pereti.

Postat 28 July 2011 - 10:10 PM

Postat 29 July 2011 - 04:37 AM
tata a avut 2 atacuri de cord, ultimul si cel mai mare inainte de nunta mea cu vreo 2 sapt ....s-a aperiat. rau.
asta a fost acum 7 ani de zile, nu a mai pus tigara in gura de atunci. o lua pe sor'mea la rost cand fuma. e militant contra fumatului acum

eu m-am lasat la prima sarcina...greu...cum am aflat nu m-am mai atins de ele. le aveam in sertar, le miroseam, am jurat ca nu aprind. nu condamn persoanele care fumeaza in sarcina, eu nu am vrut. daca fata vrea sa fumeze cand creste va fi alegerea ei cum a fost si a mea, noi incercam sa le educam sa nu fumeze.
recunosc ca am mai tras din cand in cand intre sarcini cate una....su acu vreo cateva luni am tras una cu un amic

in alta ordine de idei, mi-am facut hummus si acum ma delectez cu telina si morcov betisoare si hummus

e ora 10.30 la mine.
diseara as manca ardei umpluti cu orez dar el vrea peste (fish&chips)...vedem noi.
Ada bucuroasa azi ca i-am comandat mancare la cantina scolii. fiind frig am zis sa mance mancare sau sandwich cald. nu le lasa sa-si incalzeasca pachetelul la mw un clasa

incepe wendul...super

Postat 29 July 2011 - 07:30 AM
Angel, la 29 July 2011 - 04:37 AM, a spus:

la mine incepe vacanta

maine plec la mare, la noi. suntem conservatori. avem acelasi loc in care mergem de ani de zile.
imi va fi dor de voi si precis imi va trebui o saptamana sa recuperez de citit ce scrieti voi in doua.

sa fti cuminti

Postat 29 July 2011 - 08:33 AM
Eu azi cam prost dispusa , de fapt de ieri sunt cam depresata , cum ar spune o artista culinara cunoscuta . Habar nu am ce m-a apucat , dar e cert , m-a apucat.Aseara am trimis sotul si pitica la plimbareca sa pot plange pe rupte , simteam nevoia sa o fac.
Boni , concediu placut , sa aveti parte de vreme frumoasa si sa va simtiti bine.Nu am mai fost la marea Neagra de prin 2004 sau 2005 sau chiar mai demult , nu-mi mai amintesc.Cateodata mi-e dor de ea , dar mai ales de timpurile cand ma distram acolo.
Postat 29 July 2011 - 09:03 AM

Izu' imi pare rau ca esti''depresata'',un pupic sa-ti treaca

Postat 29 July 2011 - 12:51 PM
mama a avut cateva incercari de a se lasa de fumat, dar pana la urma viciul a invins!

Si eu am fumat, dar a fost usor sa ma las pentru ca fumam doar de vreo 4 ani.
Izuk,

Boni, sa ai o vacanta excelenta!
Angel, de ce esti asa de bucuroasa ca vine we? iar mergi la cules narcise?
Postat 29 July 2011 - 01:01 PM
Geanino , ce mai face bubuletzul?
Vazui si ca e ziua foxolinei, sa ne traiasca La ulti ani.
Postat 29 July 2011 - 01:09 PM

Bub',e in vacansion,asteapta sa vie verisorul din Italia(baietelul lui sor-me de 5 ani juma),intre timp,i-a mai crescut un pic parul