Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2140
  • 2141
  • 2142
  • 2143
  • 2144
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#42821 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 10 June 2019 - 12:26 AM

Vezi postareaadi_edi, la 10 June 2019 - 12:00 AM, a spus:

Ah, scuze - noi suntem din Deva :sad3:. Zona-i fara tornade, sper, dar se anunta +30 de grade curand. De aceea am preferat sa merg in primavara in concediu, data trecuta am fost pe la sfarsitul lui iunie si am suferit rau din cauza caldurii.
Tornada aceea am vazut-o la TV, eram inca in Romania, ma uitam ca hipnotizata.
Oh, nu e nevoie sa te scuzi, ca doara nu m-ai jignit cu nimic Imagine postata
Si pe mine ma sperie zapuseala, clocoteala si canicula de acolo, mai ales aia din Bucuresti Imagine postata De fapt, eu de mica nu am suferit nici canicula nici soarele mult, direct...ma bagam in cada umpluta cu apa rece. Daca ar fi stiut mama Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 10 June 2019 - 12:28 AM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#42822 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 10 June 2019 - 10:33 AM

Saliu, saliu!

Fisier atasat  4137f939ba58fd8136faf01d7973017b.jpg (15.82K)
Number of downloads: 0
In cazul in care mai e cineva in situatia de mai sus, poftiti, poftiti:
Fisier atasat  d9347626c80b1d4e5ad0184109c51fad.jpg (12.44K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  90a312756535935a5c69545f4871e285.jpg (58.85K)
Sper ca v-at inceput bine saptamana! Io nu...am revizuit cheltuielile pe luna trecuta si m-a luat cu ameteli Imagine postata Naiba s-o ia de contabilitate! Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#42823 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,061
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 10 June 2019 - 10:47 AM

Hello, hello! O cafea mai iau si eu, ca nu stiu parca am un ghem in stomac. Nici ieri nu am mancat asa cum stiu eu,djn cauza aceluiasi ghem.

#42824 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 10 June 2019 - 11:25 AM

Nush' cine m-a pus sa coc vinete...ba stiu,pofti domnu' Geany :sad3: ,erau 6 lei kg. la K',am luat 3 au fost peste 1 kg. in total,am zis ca ma apuc dimineata pe racoare...Eii,ashi'! facui peste o su' de grade in bucatarie =)) ...Acum sunt la scurs =))

#42825 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 10 June 2019 - 12:16 PM

Buna ziua,
aici a venit caldura mare dintr-odata, ieri 38 de grade.
Sambata am fost in excursie cu gradinita, iar de acum ne pregatim de serbare.
Abia asteptam vacantaaaaaaa!!!!

De gatit am facut ieri lasagna, apoi gratar si am luat de-a gata un tort cu ciocolata "7 veli" se numeste.
De rest tot simplu adica peste la vapori sau fiert sau la gratar, salata de rosii cu mozzarella, salata de fasole verde fiarta plus masline fara samburi, ulei oregano sare si piper, otet balsamic. Chestii de genul asta fara prea multa caldura si de stat langa oala prea mult timp.
Numai bine tuturor!

#42826 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 10 June 2019 - 12:37 PM

Vezi postareaAdriana, la 09 June 2019 - 05:44 PM, a spus:

Vezi postareaadi_edi, la 09 June 2019 - 02:55 PM, a spus:

Pun pozele mai tarziu la etichete daca vreti sa stiti de ce sa va feriti =)) .

hai pune ca-s curioasa
si noi terminam un pachet de un kg, o marca care-s nemaipomenit de buni, ii cumpar pe internet acum

Am pus la "Etichete" - voi de care cumparati? ca si io-s curioasa :sad3: .

Ieri am facut o comanda pe Amazon, diverse, si trebuia sa ajunga pachetul pana la 9 seara. Pe la 8 jumate ma uit sa vad pe unde-i, cica livrat deja pe la 8, "inmanat clientului" fara semnatura (asa fac unii mai nou, dar n-am avut pana acum nicio problema). Ma uit si la usa din spate, scotocesc toti boschetii, nimic! Sun la curier dar nu aveau program cu clientii. Asa ca intru in vorba cu Amazonu' pe chat, imi zice sa astept pana a 2-a zi si daca nu apare rezolva ei intr-un fel sau altul. Si mi-au dat reducere $5 la urmatoarea comanda. La 2 minute dupa ce termin cu ei, suna la usa - nenea cu pachetul! asta era deja dupa 9. Fata buna ce sunt, ii informez pe cei de la Amazon, dar au zis ca reducerea ramane valabila. Ce vremuri traim, dom'le =)) ...
Asta cu $5 reducere mi-a adus aminte de o chestie pe care am patit-o la Starbucks, cand mi-a inmanat cafeaua mi s-a adresat tipu' cu "sir", s-a corectat imediat, eu am ras, ca deh, se intampla, am dat sa plec, dar mi-a dat imediat un card de $5 despagubire =)) - pentru ce, nu stiu, daune morale presupun =)) =)) =)) .

#42827 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 10 June 2019 - 12:46 PM

Vezi postareaGeany, la 10 June 2019 - 11:25 AM, a spus:

Nush' cine m-a pus sa coc vinete...ba stiu,pofti domnu' Geany :sad3: ,erau 6 lei kg. la K',am luat 3 au fost peste 1 kg. in total,am zis ca ma apuc dimineata pe racoare...Eii,ashi'! facui peste o su' de grade in bucatarie =)) ...Acum sunt la scurs =))

Ma autodeclar absolut lipsita de originalitate, ca vad ca am inceput sa ma iau dupa Motzalinda, am citit ca esti la curs! Ma si pregateam sa te felicit, yeeeeeeey! Imagine postata

Chiar, ca tot am inteles anapoda, vroiam sa te intreb: care iti , adica va sunt hobby-urile? Valabila pentru toti de aici intrebarea asta. Ati vrea sa faceti cursuri, daca da, de ce? V-ar placea sa invatati ceva nou? Daca da, ce? Mie mi-ar placea enorm sa invat italiana si japoneza, sa fac un curs de creatoriu de parfumuri, sa fac cursuri de design interior, tamplarie si ...nush, zidarie? Cand inveti sa vopsesti si varuiesti? Bine, astea , normal, dupa ce as absolvi un curs de cofetarie/patiserie, care, dap...inca ramane hobbyul meu principal.
Imi plac enorm muncile casnice mai degraba tipice pentru barbati, mecanica as vrea tare tare mult sa fac. Ador sa deschid capota la masina sa ma holbez, sa pun uleiul de motor, ala antigel...asa se zice pe romana?, cand imi duc masina la revizia tehnica, mama ce-mi mai place sa ma uit in burta ei cand o ridica pe platforma si merg cu mecanicul si imi arata aia, ailalta. Siiiii, adooooor sa conduc =))

Any, Anyyyyy, ce ma bucru sa te vaaaaaad! Imagine postata

Oare Lilly ce-o mai face? A trecut atata timp de cand nu a mai spus nimic. Stiu ca e ocupata cu domnisoara ei sportiva si frumoasa! Lilly, Imagine postata, ma gandesc la tine, la Manu si la zuzelul de Yorek Imagine postata
Blackie nu mai spune nimic, s-a suparat ca am lasat-o sa bea singura cappuccino-ul in piata mare din Luxemburg...vin, viiiiiin! Imagine postata

Alphalinda cred ca inca mai are nevoie de timp sa se regenereze dupa concertul rockäresc \m/, you keep rockin', girl!
Rain nu vorbeste cu noi pe aici dar lasa mereu melodii frumoase Imagine postata

Dexu mi-a tinut locul ieri Imagine postata

Moatza refuza azi sa ne dea cu energia ei solara peste ochi, o tine doar pentru ea, oooooooffff! Imagine postata

Pe Mino ar trebui sa o trimitem undeva prin Caraibe ca sa se refaca. Imagine postata
Adriana si-a pierdut verva pe drum...ori a inchis-o iar vreo careva in camara Imagine postata?

Bristena nu mai Imagine postata, cred ca stiu de ce... isi asteapta cafeaua ei Imagine postata

Ma mai uit prin catalog intre timp =))

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 10 June 2019 - 12:55 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#42828 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 10 June 2019 - 12:55 PM

Hello, imi face si mie cineva un rezumat? :sad3:
Lipsesc mai bine de doua saptamani(motivat, ce-i drept)Ce mai gatiti?Ce mai vorbiti?
Cine ce a mai facut!?
Toate-s noi şi vechi îs toate?
=))

#42829 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 10 June 2019 - 12:55 PM

=)) =)) De vina era caldura ,adevarul e ca eram la scurs si eu si vinetele la propriu =)) acum salata e la frigider la rece,ma invart pe langa lighean ca pisica :sad3: hoby clar ar fi bucataria,in vremurile de demult impletitul si goblenitul,acum mi-a trecut s-a vindecat si locul,nu mai am rabdare ,mi-ar place sa fac un curs de bucatarie,cofetarie,patiserie orice, si de dans(eu nu ma pricep deloc am 2 picioare stangi )

#42830 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 10 June 2019 - 01:00 PM

Ia, ca sa mai prindeti puteri:
Fisier atasat  aa165f123f06e755eb5cb1c789103fb5.jpg (49.07K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  fc1f0c61d25f1d3aec6d97299efba3f0.jpg (54.47K)
Pentru Bristena:
Fisier atasat  d1ab35231fc20744d239b2cc59011b2e.jpg (52.63K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#42831 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 10 June 2019 - 01:11 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 10 June 2019 - 12:46 PM, a spus:

Valabila pentru toti de aici intrebarea asta. Ati vrea sa faceti cursuri, daca da, de ce? V-ar placea sa invatati ceva nou? Daca da, ce? Mie mi-ar placea enorm sa invat italiana si japoneza, sa fac un curs de creatoriu de parfumuri, sa fac cursuri de design interior, tamplarie si ...nush, zidarie? Cand inveti sa vopsesti si varuiesti? Bine, astea , normal, dupa ce as absolvi un curs de cofetarie/patiserie, care, dap...inca ramane hobbyul meu principal.
Imi plac enorm muncile casnice mai degraba tipice pentru barbati, mecanica as vrea tare tare mult sa fac. Ador sa deschid capota la masina sa ma holbez, sa pun uleiul de motor, ala antigel...asa se zice pe romana?, cand imi duc masina la revizia tehnica, mama ce-mi mai place sa ma uit in burta ei cand o ridica pe platforma si merg cu mecanicul si imi arata aia, ailalta. Siiiii, adooooor sa conduc :sad3:

Fix la asta ma gandeam zilele trecute. In primul rand la limbi straine, si anume franceza. Ne-am lovit la serviciu de niste situatii pe care nu le-am intalnit pana acum, si ar fi fost mai usor daca vorbeam amandoua limbile. Nu e obligatorie franceza, dar as vrea sa o invat de "distractie", ma gandesc din ce in ce mai mult la asta.
Mecanic auto m-as face daca as putea da timpul inapoi; nu ma pricep deloc la masini, dar mi-ar fi placut sa invat.

Lili, Any, bine ca mai faceti prezenta, ca altfel va lasa repetente doamna profesoara!

#42832 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 10 June 2019 - 01:31 PM

Buna ziua!

Imagine postata weekend-ul este pentru lãlãit pe ulita si alte activitati, nu pentru internet.

Si sambata si duminica am avut acelasi program.
Sambata, pana mi-am baut cafeaua am sunat in strainataturi si-am stat la taclale, pana am vorbit eu masina a spalat, am intins haine, apoi am bramburit prin oras cu fie-mea mai mica, ne-am uitat la rochii ca in iulie avem de mers la o nunta...am ajuns acasa pe la 4, am pus repede de-un stake cu salata, am plimbat cainele dupa cina, am mai pigulit vreo doua buruieni dintre flori si m-am prabusit pe canapea la TV, de unde n-am mai plecat pana am cucait de vreo doua ori si-am zis ca e momentul sa ma mut in dormitor. Fie-mea mai mare a fost la concert Metallica, al Slane Castle

Duminica iar telefoane, iar am plecat in oras sa ne uitam la pantofi si alte accesorii Imagine postata, am adunat-o pe Andreea de la prieteni, iar ne-am dus in oras ca nu terminasem, am cumparat cateva haine de vara, am ajuns acasa si-am facut vinete umplute, tocana de curcan in slow-cooker si o ciorba de legume cu carne de porc. Am avut un musafir, am stat de taclale un pic...urechile mi se lungeau de foame! ....a plecat, am mancat si apoi am vazut cateva episoade din seria 3 Designated Survivor

Si uite-asa a trecut weekendul

Azi dimineata era soare si frumos, acu iar e-norat si cred ca s-a racit ca e rece si-n birou. Abia astept sa ma duc in pauza de pranz sa mai pun un cãput pe mine. Am gandit c-a venit brusc vara! N-a venit!
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#42833 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,061
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 10 June 2019 - 01:40 PM

Ce caldura umedă, lipicioasa, afara, bleah! Lori, draga mea nu e rău Caraibe, dar m-as multumi si cu Grecia sau Spania!

Hobby-ul meu cel mai recent este manichiura cu oja permanenta ( am renuntat la gel). Cu masina este alta belea, desi am carnet nu imi place sa conduc, poate si din cauza ca am șofer in permanenta!

Am.renuntat la goblen si impletit din lipsa timpului si...babeala :sad3: . Nu mai vad asa ca in tinerete, asa ca spun pas la lucrurile de finete. Cred ca mi-ar place si gradinaritul dar sa nu am mama/soacra care sa spuna una alta.

Aceasta postare a fost editata de mino: 10 June 2019 - 02:00 PM

#42834 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,518
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 June 2019 - 02:43 PM

Adriana si-a pierdut verva pe drum...ori a inchis-o iar vreo careva in camara Imagine postata?

de m-ar inchide ca m-as distra gatind :sad3:

Bristena nu mai Imagine postata, cred ca stiu de ce... isi asteapta cafeaua ei Imagine postata

bristena e absenta motivata ca a zis ca e ocupata cu mutatul

Blackie nu mai spune nimic, s-a suparat ca am lasat-o sa bea singura cappuccino-ul in piata mare din Luxemburg...vin, viiiiiin!

Blackie se consoleaza cumparind bagheta de la distributor automat in Franta =))

#42835 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 10 June 2019 - 03:48 PM

Va salut si eu! La mine abia e dimineata si am aterizat la munca. Am un chef-pfuoaleleu!Iar am avut weekend plin, desi dupa ce am citit despre weekendul lui alpha, al meu pare parfum :rolleyes:
Mie mi-ar placea sa pot calatori mai mult, sa fac ceva cursuri de dezvoltare personala, de psihologie si cunoastere personala- ca nici nu stiu cum sa ma exprim. Si as vrea sa studiez mai in detaliu biochimia si biologia celulara - mama ei! Poate in viata viitoare sau cand s-a duce fii-miu la colegiu, asta daca nu mi se prajesc toti neronii pana atunci.
Si as vrea sa am inspiratie la cum sa-mi organizez gradina de flori si ierburi aromatice - landscaping adica. Tot stau si ma uit la peluza si la cat spatiu sta asa degeaba, doar cu iarba. Vreau sa fac ceva dar nu stiu cum ca vreau sa arate bine la final :)
Mda- ma duc sa imi i-au o cafea.

#42836 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 10 June 2019 - 04:51 PM

Vezi postareaEataly, la 10 June 2019 - 12:55 PM, a spus:

Hello, imi face si mie cineva un rezumat? :rolleyes:
Lipsesc mai bine de doua saptamani(motivat, ce-i drept)Ce mai gatiti?Ce mai vorbiti?
Cine ce a mai facut!?
Toate-s noi şi vechi îs toate?
:)

Rezumat pentru Lilly: TI-AM DUS DORUL Imagine postata Sper ca esti si sunteti bine! Vorbim de toate, am cam agatat cratitele-n cui, gatim chestii clasice dar buuuneeeee, facem prostii, ca-ntotdeauna, si mai avem , observ , unele chestii vechi, dar pe care, sper eu sa le remediem Imagine postata. Ce bine ca te-ai intors!

Vezi postareaadi_edi, la 10 June 2019 - 01:11 PM, a spus:

Valabila pentru toti de aici intrebarea asta. Ati vrea sa faceti cursuri, daca da, de ce? V-ar placea sa invatati ceva nou? Daca da, ce? Mie mi-ar placea enorm sa invat italiana si japoneza, sa fac un curs de creatoriu de parfumuri, sa fac cursuri de design interior, tamplarie si ...nush, zidarie? Cand inveti sa vopsesti si varuiesti? Bine, astea , normal, dupa ce as absolvi un curs de cofetarie/patiserie, care, dap...inca ramane hobbyul meu principal.
Imi plac enorm muncile casnice mai degraba tipice pentru barbati, mecanica as vrea tare tare mult sa fac. Ador sa deschid capota la masina sa ma holbez, sa pun uleiul de motor, ala antigel...asa se zice pe romana?, cand imi duc masina la revizia tehnica, mama ce-mi mai place sa ma uit in burta ei cand o ridica pe platforma si merg cu mecanicul si imi arata aia, ailalta. Siiiii, adooooor sa conduc :)

Fix la asta ma gandeam zilele trecute. In primul rand la limbi straine, si anume franceza. Ne-am lovit la serviciu de niste situatii pe care nu le-am intalnit pana acum, si ar fi fost mai usor daca vorbeam amandoua limbile. Nu e obligatorie franceza, dar as vrea sa o invat de "distractie", ma gandesc din ce in ce mai mult la asta.
Mecanic auto m-as face daca as putea da timpul inapoi; nu ma pricep deloc la masini, dar mi-ar fi placut sa invat.

Lili, Any, bine ca mai faceti prezenta, ca altfel va lasa repetente doamna profesoara!

Daca stateai langa mine, profa (fara doamna, ca nu mi-a iesit si am o usoara certitudine ca nici nu o sa-mi iasa vreodata treaba cu "doamna" Imagine postata) , asadar profa \m/ iti oferea ore de franceza pe gratis Imagine postata Ce pacat ca esti asa departe...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#42837 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 10 June 2019 - 04:59 PM

Vezi postareaalpha, la 10 June 2019 - 01:31 PM, a spus:

Buna ziua!

Imagine postata weekend-ul este pentru lãlãit pe ulita si alte activitati, nu pentru internet.

Si sambata si duminica am avut acelasi program.
Sambata, pana mi-am baut cafeaua am sunat in strainataturi si-am stat la taclale, pana am vorbit eu masina a spalat, am intins haine, apoi am bramburit prin oras cu fie-mea mai mica, ne-am uitat la rochii ca in iulie avem de mers la o nunta...am ajuns acasa pe la 4, am pus repede de-un stake cu salata, am plimbat cainele dupa cina, am mai pigulit vreo doua buruieni dintre flori si m-am prabusit pe canapea la TV, de unde n-am mai plecat pana am cucait de vreo doua ori si-am zis ca e momentul sa ma mut in dormitor. Fie-mea mai mare a fost la concert Metallica, al Slane Castle

Duminica iar telefoane, iar am plecat in oras sa ne uitam la pantofi si alte accesorii Imagine postata, am adunat-o pe Andreea de la prieteni, iar ne-am dus in oras ca nu terminasem, am cumparat cateva haine de vara, am ajuns acasa si-am facut vinete umplute, tocana de curcan in slow-cooker si o ciorba de legume cu carne de porc. Am avut un musafir, am stat de taclale un pic...urechile mi se lungeau de foame! ....a plecat, am mancat si apoi am vazut cateva episoade din seria 3 Designated Survivor

Si uite-asa a trecut weekendul

Azi dimineata era soare si frumos, acu iar e-norat si cred ca s-a racit ca e rece si-n birou. Abia astept sa ma duc in pauza de pranz sa mai pun un cãput pe mine. Am gandit c-a venit brusc vara! N-a venit!

Imagine postata pentru mama de fete metälareeeee! Apä, trabäh buna ai facut! Nu mai stiti incotro pentru ca va mananca puberii urechile si va aduc la capatul rabdarilor?

Loatz d-aici metoda Imagine postata Succes garantat! Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#42838 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 10 June 2019 - 05:01 PM

Daca m-as fi nascut aici cred ca as fi studiat Criminalistica sau Forensics si apoi behavioural analysis. S-ar putea sa o faca fie-mea mai mare...o sa-i fur cursurile sa citesc si eu Imagine postata Daca nu se razgandeste
Acum n-as mai studia nimic Imagine postata
Hobby? depinde in ce stare sunt....uneori citesc 3 carti odata, alteori nu citesc nimic o luna. Crosetez pãturi...am facut vreo 5 si m-am oprit. Poate mai fac peste o vreme ca am una inceputa.
Imi place sa gatesc, dar de cand dl alpha nu e acasa, nu prea ma omor. De copt nici atat ca ne-ngrasam Imagine postata
Ascult muzica - multa si variata - heavy metal, rock progresiv, blues, blugrass si ciudatenii Imagine postata cimpoaie scotiene, cimpoaie irlandeze, tibetani cantand din gat, japanese drummers, muzica shamanica ....depinde ce stare am Imagine postata Stand-up comedy! LOVE IT!
Cu masina m-as duce si m-as tot duce. Pentru ultimul festival am condus mai bine de 9 ore dus-intors O MINUNATIE!Imagine postata Dar trebuie sa conduc eu. Pasager ma plictisesc
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#42839 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 10 June 2019 - 05:05 PM

Vezi postareamino, la 10 June 2019 - 01:40 PM, a spus:

Ce caldura umedă, lipicioasa, afara, bleah! Lori, draga mea nu e rău Caraibe, dar m-as multumi si cu Grecia sau Spania!

Hobby-ul meu cel mai recent este manichiura cu oja permanenta ( am renuntat la gel). Cu masina este alta belea, desi am carnet nu imi place sa conduc, poate si din cauza ca am șofer in permanenta!

Am.renuntat la goblen si impletit din lipsa timpului si...babeala :rolleyes: . Nu mai vad asa ca in tinerete, asa ca spun pas la lucrurile de finete. Cred ca mi-ar place si gradinaritul dar sa nu am mama/soacra care sa spuna una alta.

Am urat, urasc in continuare cusutul, impletitul, crosetatul...nu sunt de mine. Oh daaaaa, imi place tare tare mult gradinaritul si as petrece la fel ca Foxyy ore intregi pe-afara. De fapt, asa si faceam cand aveam gradina...incepusem chiar sa dezvolt un plan arhitectural pentru o gradina in stil englezesc. Englezii sunt terminati dupa flori, mi se par ca stiu sa isi faca gradini, in timp ce aici in Germania, parerea mea, este cat se poate de plictisitor. Peluza si gata...
Dar de ce ai renuntat la gel?`Geany, ce dansuri? Inveti si acasa pasi?

Vezi postareaAdriana, la 10 June 2019 - 02:43 PM, a spus:

de m-ar inchide ca m-as distra gatind :)

bristena e absenta motivata ca a zis ca e ocupata cu mutatul

Blackie nu mai spune nimic, s-a suparat ca am lasat-o sa bea singura cappuccino-ul in piata mare din Luxemburg...vin, viiiiiin!

Blackie se consoleaza cumparind bagheta de la distributor automat in Franta :)

Hm, putem organiza pe stestache o echipa de ninja si sa o trimitem in misiune. Mai ramane sa ne gandim in care camara sa te incuiem Imagine postata Una cu multe paste si de toate felurile.

Ah, da, uitasem de Bristena, sper sa treaca repede peste partea grea. Atat m-am mai mutat la viata mea, ca am inceput sa ma intreb serios daca nu ma trag de prin vreun neam de nomazi Imagine postata
Blackieeeee, Franta deci, eeeeeee! Abia astept sa vedem cu ce povesti vine.
Alphie, ma duc sa iti dedic ceva la topicum cu muzichie.

Foxyyyyyyy, cum e la gust sangria aia? Sa ne arati cat s-a bronzat Jupanasu :)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#42840 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 10 June 2019 - 05:18 PM

Vezi postareaalpha, la 10 June 2019 - 05:01 PM, a spus:

Daca m-as fi nascut aici cred ca as fi studiat Criminalistica sau Forensics si apoi behavioural analysis. S-ar putea sa o faca fie-mea mai mare...o sa-i fur cursurile sa citesc si eu Imagine postata Daca nu se razgandeste

One word, I am so, sooooooooo sherlocked Imagine postata The truth is rarely pure and never simple, unul din citatele mele preferate din el. Daca nu ai apucat sa vezi serialul cu Cumberbatch, girl, do not lose any more second :rolleyes:

Pe langa cafea, un alt dar magnific al lumii asteia pe care am venit si eu sunt Agatha Christie si Sir Arthur Conan Doyle. Ador literatura si serialele de genul...desi cu cititul criza mare la mine Imagine postata

Iti recomand din inima, din inima si Miss Marple cu Margaret Rutheford, facut in anii 60. O productie extraordinara cu o actrita geniala!
Ani de-a randul m-am uitat la Forensic Detectives, pe Discovery :)
Si, à-propos de behavioural analysis, eu il urmaresc pe tipul asta si cred ca o sa ii comand cartile :)

Acum n-as mai studia nimic Imagine postata
Hobby? depinde in ce stare sunt....uneori citesc 3 carti odata,

Eu nu imi regaesc pofta de citit Imagine postata Prefer modern media, sau ...sunt o victima a lor, mai bine zis...

alteori nu citesc nimic o luna. Crosetez pãturi...am facut vreo 5 si m-am oprit. Poate mai fac peste o vreme ca am una inceputa.Imi place sa gatesc, dar de cand dl alpha nu e acasa, nu prea ma omor. De copt nici atat ca ne-ngrasam Imagine postata
Ascult muzica - multa si variata - heavy metal, rock progresiv, blues, blugrass si ciudatenii Imagine postata cimpoaie scotiene, cimpoaie irlandeze, tibetani cantand din gat, japanese drummers, muzica shamanica ....depinde ce stare am Imagine postata Stand-up comedy! LOVE IT!

Mai am ceva pentru tine, hope you like it:

Cu masina m-as duce si m-as tot duce. Pentru ultimul festival am condus mai bine de 9 ore dus-intors O MINUNATIE!Imagine postata Dar trebuie sa conduc eu. Pasager ma plictisesc

Imagine postata

Ma duc la muzichie sa iti cant Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2140
  • 2141
  • 2142
  • 2143
  • 2144