Geany, la 10 June 2019 - 11:25 AM, a spus:
Nush' cine m-a pus sa coc vinete...ba stiu,pofti domnu' Geany

,erau 6 lei kg. la K',am luat 3 au fost peste 1 kg. in total,am zis ca ma apuc dimineata pe racoare...Eii,ashi'! facui peste o su' de grade in bucatarie

...
Acum sunt la scurs 
Ma autodeclar absolut lipsita de originalitate, ca vad ca am inceput sa ma iau dupa Motzalinda, am citit ca esti la curs! Ma si pregateam sa te felicit, yeeeeeeey!
Chiar, ca tot am inteles anapoda, vroiam sa te intreb: care iti , adica va sunt hobby-urile? Valabila pentru toti de aici intrebarea asta. Ati vrea sa faceti cursuri, daca da, de ce? V-ar placea sa invatati ceva nou? Daca da, ce? Mie mi-ar placea enorm sa invat italiana si japoneza, sa fac un curs de creatoriu de parfumuri, sa fac cursuri de design interior, tamplarie si ...nush, zidarie? Cand inveti sa vopsesti si varuiesti? Bine, astea , normal, dupa ce as absolvi un curs de cofetarie/patiserie, care, dap...inca ramane hobbyul meu principal.
Imi plac enorm muncile casnice mai degraba tipice pentru barbati, mecanica as vrea tare tare mult sa fac. Ador sa deschid capota la masina sa ma holbez, sa pun uleiul de motor, ala antigel...asa se zice pe romana?, cand imi duc masina la revizia tehnica, mama ce-mi mai place sa ma uit in burta ei cand o ridica pe platforma si merg cu mecanicul si imi arata aia, ailalta. Siiiii, adooooor sa conduc
Any, Anyyyyy, ce ma bucru sa te vaaaaaad!
Oare Lilly ce-o mai face? A trecut atata timp de cand nu a mai spus nimic. Stiu ca e ocupata cu domnisoara ei sportiva si frumoasa! Lilly,

, ma gandesc la tine, la Manu si la zuzelul de Yorek

Blackie nu mai spune nimic, s-a suparat ca am lasat-o sa bea singura cappuccino-ul in piata mare din Luxemburg...vin, viiiiiin!
Alphalinda cred ca inca mai are nevoie de timp sa se regenereze dupa concertul rockäresc \m/, you keep rockin', girl!
Rain nu vorbeste cu noi pe aici dar lasa mereu melodii frumoase
Dexu mi-a tinut locul ieri
Moatza refuza azi sa ne dea cu energia ei solara peste ochi, o tine doar pentru ea, oooooooffff!
Pe Mino ar trebui sa o trimitem undeva prin Caraibe ca sa se refaca.

Adriana si-a pierdut verva pe drum...ori a inchis-o iar vreo careva in camara

?
Bristena nu mai

, cred ca stiu de ce... isi asteapta cafeaua ei
Ma mai uit prin catalog intre timp
Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 10 June 2019 - 12:55 PM