alpha, la 16 September 2019 - 01:12 PM, a spus:
Dexter, la 15 September 2019 - 10:58 PM, a spus:
domnul cantaret Sam Smith a declarat ca este non binar si a mai spus ca de acum va folosi pronumele ei si lor. Traducerea declaratiei, ca nu cumva sa faceti greseli de adresare daca va intilniti cu ei.
"Sam a spus că sunt încântați și privilegiați pentru sprijin, adăugând că au fost „foarte nervoși” în legătură cu anunțul, deoarece „le pasă prea mult de ceea ce cred oamenii”
dragi Sam nu va faceti griji ca noi intelegem ca viata este greu la singular, dapa-i la plural

In timp ce citesc "the above" il ascult intr-o ureche pe Sargon of Akkad [Carl Benjamin - un youtuber britanic] vorbind cu Joe Rogan si tocmai zice
"who the f... cares of what you think about your genitals?!?!"
Buna dimineata
Ma repet: In ce dracu bucla temporala traiesc astia de au timp de asa ceva? Cine ii finanteaza? De ce is lasati liberi pe strada? Platesc taxe? Si as mai avea si alte intrebari pragmatice la adresa lor...dar mai bine tac, ca vorba ceea, nu e politically correct din partea mea sa intreb.
Una peste alta eu traiesc pe viu din nefericire rezultatele directe ale acestor confuzii asupra tinerilor oameni...ma surprind de multe ori multumind planetelor ca m-am nascut intr-o tara, ce-i drept in deriva din punct de vedere politic si economic, si si social! Dar totusi, intr-o tara in care "normalul" inca e normal. Sigur, o sa veniti cu intrebari filozofice , gen: " Ce e normal?", "Cine are dreptul si, mai ales, de ce sa stabileasca ce norme sunt normale intr-o societate?" etc. etc. etc.
Anormal este ca un om care s-a nascut cu un gen sa inceapa sa se indoiasca atat de crunt de el insusi astfel incat sa isi puna sub semnul intrebarii intreaga existenta...Am avut doi elevi care au trecut prin asa crize de identitate ca pana la urma unul s-a transformat din fetita in baiat, inclusiv fiziologic, asadar operatii, medicamente, etc. O alta fata , care acum are 16 ani, nu mai este fata care era, este Toni. Deocamdata in acelasi corp... nu vreau sa stiu background-ul familial, nu vreau sa stiu prin ce traume au trecut, cert este ca viata lor nu s-a desfasurat intr-un mediu natural, unde familia binara era formata din mama si tata care au reprezentat cei doi piloni esentiali ai ei...
Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 16 September 2019 - 05:46 PM