Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2171
  • 2172
  • 2173
  • 2174
  • 2175
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#43441 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,056
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 15 September 2019 - 10:58 PM

domnul cantaret Sam Smith a declarat ca este non binar si a mai spus ca de acum va folosi pronumele ei si lor. Traducerea declaratiei, ca nu cumva sa faceti greseli de adresare daca va intilniti cu ei.
"Sam a spus că sunt încântați și privilegiați pentru sprijin, adăugând că au fost „foarte nervoși” în legătură cu anunțul, deoarece „le pasă prea mult de ceea ce cred oamenii”
dragi Sam nu va faceti griji ca noi intelegem ca viata este greu la singular, dapa-i la plural Imagine postata

#43442 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 16 September 2019 - 08:54 AM

Imagine postataImagine postataImagine postata No, seriously, de ce au altii timp sa se preocupe cu asa ceva? Vreau si eu sa stiu din ce si cum traiesc! Aaaa, cantaret...aha!Who the f-word is Sam Smith?

Oh, well...

Cafea?
Fisier atasat  63d55d40cf87e97eed58cbd380469ef1.jpg (54.45K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  088cdcd3770f082cc23ec424377b8d3e.jpg (24.05K)
Number of downloads: 0

Si pentru cei cu nervii tari ^^ :love3:
Fisier atasat  6f1fa96e7047e302516c8a1f1aefb53f.jpg (51.61K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43443 Useril este offline   Titirimundi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationWalking on sunshine

Postat 16 September 2019 - 10:39 AM

Buna dimineata! Va las churros si porras cu cafea/ciocolata, dupa pofta!
Fisier atasat  Apertura.jpg (82.04K)

Apropo de Sam Smith :love3: si alte nebunii....Saptamana trecuta a aparut o stire pe aici...Un grup de fete (sau whatever..com or vrea sa se numeasca, pt ca ele nu se considera nici una nici alta) au cumparat o ferma unde au grija de tot felul de animale...Pana aici bine, numai ca stirea era despre cum incercau ele sa ne convinga ca, cocosii violeaza gainile, asa ca trebuie despartiti, sub nici o forma nu pot creste impreuna. Si nicidecum nu putem sa mancam ouale de la gaini, trebuie sa le dam lor sa le manance...ca doar sunt ale lor! Vorbeau de ceva sclavie sexuala.....gaini, da?? Imagine postata
Zi buna sa aveti!
Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic .

#43444 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 September 2019 - 11:42 AM

Duoamne' feri',citesc si ma crucesc zau ashea' a luato lumea razna ,zau ashea',de prea mult bine cred,ia sa dea o foamete,sa vezi ce repede se trezesc la realitate :sad3:

Eu azi fara poze ca nu am avut timp si camera era descarcata, am facut felii de piept de pui gratarit la tigaia cu riduri cu rosii si cascaval in felul asta https://www.artaculi...ar-farcitgeany/ am apa sunt zen :love3: in rest nimic nou sub soare ,cam asta e...

O zi faina tuturor! :sad3: :hug:

#43445 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 16 September 2019 - 01:12 PM

Vezi postareaDexter, la 15 September 2019 - 10:58 PM, a spus:

domnul cantaret Sam Smith a declarat ca este non binar si a mai spus ca de acum va folosi pronumele ei si lor. Traducerea declaratiei, ca nu cumva sa faceti greseli de adresare daca va intilniti cu ei.
"Sam a spus că sunt încântați și privilegiați pentru sprijin, adăugând că au fost „foarte nervoși” în legătură cu anunțul, deoarece „le pasă prea mult de ceea ce cred oamenii”
dragi Sam nu va faceti griji ca noi intelegem ca viata este greu la singular, dapa-i la plural Imagine postata

In timp ce citesc "the above" il ascult intr-o ureche pe Sargon of Akkad [Carl Benjamin - un youtuber britanic] vorbind cu Joe Rogan si tocmai zice "who the f... cares of what you think about your genitals?!?!"

Buna dimineata Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#43446 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 September 2019 - 05:45 PM

Vezi postareaalpha, la 16 September 2019 - 01:12 PM, a spus:

Vezi postareaDexter, la 15 September 2019 - 10:58 PM, a spus:

In timp ce citesc "the above" il ascult intr-o ureche pe Sargon of Akkad [Carl Benjamin - un youtuber britanic] vorbind cu Joe Rogan si tocmai zice "who the f... cares of what you think about your genitals?!?!"

Buna dimineata Imagine postata

Ma repet: In ce dracu bucla temporala traiesc astia de au timp de asa ceva? Cine ii finanteaza? De ce is lasati liberi pe strada? Platesc taxe? Si as mai avea si alte intrebari pragmatice la adresa lor...dar mai bine tac, ca vorba ceea, nu e politically correct din partea mea sa intreb.
Una peste alta eu traiesc pe viu din nefericire rezultatele directe ale acestor confuzii asupra tinerilor oameni...ma surprind de multe ori multumind planetelor ca m-am nascut intr-o tara, ce-i drept in deriva din punct de vedere politic si economic, si si social! Dar totusi, intr-o tara in care "normalul" inca e normal. Sigur, o sa veniti cu intrebari filozofice , gen: " Ce e normal?", "Cine are dreptul si, mai ales, de ce sa stabileasca ce norme sunt normale intr-o societate?" etc. etc. etc.

Anormal este ca un om care s-a nascut cu un gen sa inceapa sa se indoiasca atat de crunt de el insusi astfel incat sa isi puna sub semnul intrebarii intreaga existenta...Am avut doi elevi care au trecut prin asa crize de identitate ca pana la urma unul s-a transformat din fetita in baiat, inclusiv fiziologic, asadar operatii, medicamente, etc. O alta fata , care acum are 16 ani, nu mai este fata care era, este Toni. Deocamdata in acelasi corp... nu vreau sa stiu background-ul familial, nu vreau sa stiu prin ce traume au trecut, cert este ca viata lor nu s-a desfasurat intr-un mediu natural, unde familia binara era formata din mama si tata care au reprezentat cei doi piloni esentiali ai ei...

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 16 September 2019 - 05:46 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43447 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 September 2019 - 06:09 PM

Lapo stai asa ca astia de care spui tu sunt transgenderi clari. astia se transforma cu totul.
Non binarii nu stiu sigur ce sunt, nu schimba sexul, numai comportamentul
Primul caz legal in SUA s-a transformat din barbat in non binar (cu acte) dupa care s-a facut la loc barbat ca a realizat ca de fapt suferea de o boala (autogynephilia) Imagine postata

am citit undeva ca gender identity este ce ai intre picioare iar gender expression este ce ai intre urechi Imagine postata

#43448 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 September 2019 - 06:14 PM

daca va uitati la serialul Billions, Asia Dillon sunt si ei non binari si in serial si in viata reala
in engleza pronumele astea mai suna cum suna ca nu-s multe dar in romaneste sunt super funny Imagine postata

#43449 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 September 2019 - 08:39 PM

Da, ma refeream in general la faptul ca societatea asta "dezvoltata" , adica cea din tarile foste industriale sufera niste anomalii care erau doar topic de literatura SF prin anii '40, vezi George Orwell. Ce a intuit el a fost corect intuit, doar aprecierea temporala nu a fost acurata. Multe din aceste confuzii asupra propriei persoane /identitati (excludem mutatiile genetice, bolile genetice, respectiv cauzele naturale ale unor astfel de tulburari de comportament) se datoreaza , din nefericire, supraconsumului de orice in societatile astea post-industriale. Ah, o dam in sociologie, behaviourism, etc.
In orice caz, nu stiu cat de pregatita sunt sa co-exist cu astfel de nonbinari... de fapt, ce dracu e non binaru asta?? Ca nimeni nu e binar, de fapt... Oh, boy! Nu mai inteleg nimic! Mai bine ma duc sa imi fac meniul pe maine...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43450 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 16 September 2019 - 09:24 PM

Lori, zen, draga!
E loc ptr toata lumea.
Nu-s ai mei, nu stau cu ei, nu ma deranjeaza...poa' sa fie cine si ce vor ei.
Io-s pe relax si ingaduinta ptr oricine si orice nu ma deranjeaza.

singura presiune e ca as vrea sa retin termenii si semnificatia lor, ca sa stiu si io despre ce vorbeste lumea.

#43451 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 16 September 2019 - 11:29 PM

Vezi postareamoatza, la 16 September 2019 - 09:24 PM, a spus:

Lori, zen, draga!
E loc ptr toata lumea.
Nu-s ai mei, nu stau cu ei, nu ma deranjeaza...poa' sa fie cine si ce vor ei.
Io-s pe relax si ingaduinta ptr oricine si orice nu ma deranjeaza.

singura presiune e ca as vrea sa retin termenii si semnificatia lor, ca sa stiu si io despre ce vorbeste lumea.

Atatat timp cat sunt la o foarte mare distanta ( as in peste ocean) de Buzau Imagine postata Nu te/ne afecteaza ca e inca in stadiu incipient, pentru unii SF...insa ce se intampla denota niste transformari dure ale societatii si individului. Uman isi schimba definitia...Deja prea stiintific totul. Mai bien ramanem la mancare.

Blackie, numai gogosi si langosi si clatite am in cap!

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 16 September 2019 - 11:29 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43452 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 17 September 2019 - 03:54 AM

Bineînțeles ca ma bag și eu ca musca-n lapte și mai scriu și de pe telefon. Dar... Lori, nu fi așa vehementa. Chestiile astea au existat dintotdeauna doar ca nu a existat mass-media socialmedia, puterea internetul și mai ales nu au fost asociații care sa susțină și sa lupte pentru dreptul lor la exprimare.
Și pana la urma nu cred ca familia trebuie musai sa fie femeie+bărbat ( știu ca o sa primesc roșii la pachet) iar normalul are foarte multe nuanțe.
Este important sa ne iubim copiii și sa ii susținem (no matter what), ca dacă noi nu ii susținem, atunci cine o sa o facă? Și sa ne oprim din a judeca.
Problema nu sunt homosexualii, transexualii, nonbinarii și alte minorități - problema suntem noi, marea majoritate, care forțam ca totul sa urmărească același șablon. Biologic numai un mascul și o femela or sa poată crea un individ nou, dar biologia este foarte complicata si fascinanta.

Am și colegi homosexuali, căsătoriți și care au copii adoptați și cred ca oferă acelor copii mai mult decât ar fi primit de la familia tradiționala care i-au dat spre adopție. Iar mai nou am și un coleg din asta non-binar care ne-a zis de la început ca nu se identifica nici ca bărbat, nici ca femeie :love3: Trebuie sa spun ca e mai ciudățel ( ca nu am genul neutru pentru descriere) dar este un fashionista și are manichiura impecabila la orice moment :sad3:

Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 17 September 2019 - 03:56 AM

#43453 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 17 September 2019 - 06:35 AM

Vezi postareaWowerful, la 17 September 2019 - 03:54 AM, a spus:

Bineînțeles ca ma bag și eu ca musca-n lapte și mai scriu și de pe telefon. Dar... Lori, nu fi așa vehementa. Chestiile astea au existat dintotdeauna doar ca nu a existat mass-media socialmedia, puterea internetul și mai ales nu au fost asociații care sa susțină și sa lupte pentru dreptul lor la exprimare.
Și pana la urma nu cred ca familia trebuie musai sa fie femeie+bărbat ( știu ca o sa primesc roșii la pachet) iar normalul are foarte multe nuanțe.
Este important sa ne iubim copiii și sa ii susținem (no matter what), ca dacă noi nu ii susținem, atunci cine o sa o facă? Și sa ne oprim din a judeca.
Problema nu sunt homosexualii, transexualii, nonbinarii și alte minorități - problema suntem noi, marea majoritate, care forțam ca totul sa urmărească același șablon. Biologic numai un mascul și o femela or sa poată crea un individ nou, dar biologia este foarte complicata si fascinanta.

Am și colegi homosexuali, căsătoriți și care au copii adoptați și cred ca oferă acelor copii mai mult decât ar fi primit de la familia tradiționala care i-au dat spre adopție. Iar mai nou am și un coleg din asta non-binar care ne-a zis de la început ca nu se identifica nici ca bărbat, nici ca femeie :love3: Trebuie sa spun ca e mai ciudățel ( ca nu am genul neutru pentru descriere) dar este un fashionista și are manichiura impecabila la orice moment :sad3:

1. Baby, a'm on d-i-e-t! It's my right to be like that :sad3:))) Funny in ce monstru te transformi cand nu mai ai acces la nici un fel de zahar, in special un vinut acolo Imagine postata2. Nu, adica imi place sa cred ca pot tolera. Eu sunt destul de panicoasa insa in ce priveste atitudinea celorlalti vis-à-vis de acest nou gender...cand in societatile traditionale (care domina planeta...) inca se mai puune femeia la stalp, inca se mai face circumcizie la fetite...si alte nenorociti. De fapt, cred ca asta este nul din motivele care au condus la situatia asta. Ma gandesc la Romania, de exemplu: homofobia musteste peste tot, "jidane" sau "tigane" sau "tarane" inca mai sunt insulte cu continut puternic...3. E adevarat ca nu mi-am atins nici jumatatea vietii (hehe!), dar am asa o senzatie ca umanitatea este talentata in a (isi) crea noi probleme cand nu le poate rezolva pe cele pe care le-a avut de cand a aparut pe planeta (ori asa se simte) :hug:)4. I've been thinking about you, gal! Ma bucur sa vad ca scrii! Imagine postata5. Ma intreb de multa vreme cum se face ca homosexualii au in general un simt estetic foarte dezvoltat plus afinitate catre lucruri faine, e calitate, etc.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43454 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 17 September 2019 - 06:59 AM

Hold, wait a minute: deci chestia asta cu nonbinarii are si cauze genetice?
Cafea anyone?
Fisier atasat  9ff28b0177203d49ac320b81efac526d.jpg (23.65K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  64868a31f32c280de94f5712492debac.jpg (36.36K)

Cand tara lor de bastina isi alunga parintii peste ocean...cand tara ta de bastina devine o distopie urat mirositoare , tot ce iti ramane este oferi aceste tinere talente unei alte tari :love3:
Bravo Bianca, bravo parinti!

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43455 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,061
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 17 September 2019 - 08:04 AM

Neatza! O ceasca cu cafea, o fur eu! Mai da, prevad ca Bianca o sa ajunga mult mai departe decat Simona! Bravo ei si parintilor ei!

#43456 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 17 September 2019 - 12:32 PM

Sam Smith e un cantaret englez si nu cred ca are nevoie de finantare Imagine postata Probabil are mai multi bani decat are nevoie si cred ca-si plateste taxele la timp Imagine postata
Eu nu inteleg de ce trebuie anuntate chestiile astea public, de ce trebuie omul de rand instiintat care-i orientarea dumnealui si cum vrea sa fie identificat. Spune dom'le familiei, prietenilor, celor apropiati... ca eu, daca vreodata oi avea ocazia sa-ti zic doua vorbe, tot n-o sa-ti zic "they" "them" blablabla!
Eu chiar n-am nimic cu nimeni, zau! l-am educat si pe dl alpha in acest sens ca dumnealui era mai conservator si mai batut in cap Imagine postataImagine postata
Majoritatea sunt oameni de treaba care-si vad de bucuriile si necazurile lor ca orice alta persoana. Nu inteleg nevoia "celebritatilor" de a da de stire-n lumea larga ce orientari si identitati au.

Esti cantaret. Canta!

Aceasta postare a fost editata de alpha: 17 September 2019 - 12:33 PM

Imagine postata

#43457 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 17 September 2019 - 12:38 PM

Am uitat Imagine postata cautati pe YouTube Daniel Sloss Stand-Up 02/02/16

gay penguins in Edinburgh zoo Imagine postata - it's SWEEEEET!
Imagine postata

#43458 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 September 2019 - 01:06 PM

Vezi postareaalpha, la 17 September 2019 - 12:32 PM, a spus:

Sam Smith e un cantaret englez si nu cred ca are nevoie de finantare Imagine postata Probabil are mai multi bani decat are nevoie si cred ca-si plateste taxele la timp Imagine postata
Eu nu inteleg de ce trebuie anuntate chestiile astea public, de ce trebuie omul de rand instiintat care-i orientarea dumnealui si cum vrea sa fie identificat. Spune dom'le familiei, prietenilor, celor apropiati... ca eu, daca vreodata oi avea ocazia sa-ti zic doua vorbe, tot n-o sa-ti zic "they" "them" blablabla!

Pai el își permite sa dea anunț la televizor și in felul asta le da curaj celor care încă stau ascunși și suferă. Le da o mâna sa iasă din dulap ( cum se zice).
Așa interpretez eu.

#43459 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 September 2019 - 01:17 PM

In alta ordine de idei- Buna dimineața! La mine e 7.15 și îmi beau cafeaua ca apoi o i-au din loc!
O zi buna!

#43460 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 17 September 2019 - 01:49 PM

Vezi postareaWowerful, la 17 September 2019 - 01:06 PM, a spus:

Vezi postareaalpha, la 17 September 2019 - 12:32 PM, a spus:

Pai el își permite sa dea anunț la televizor și in felul asta le da curaj celor care încă stau ascunși și suferă. Le da o mâna sa iasă din dulap ( cum se zice).
Așa interpretez eu.

Nu te contrazic Wow, asa e, dar nu stiu in ce masura ii ajuta pe altii
In 2014 a spus ca e gay, in 2017 genderqueer [non-binary], acuma anunta pronumele...imi pare doar ca ii place sa fie centrul atentiei
Imagine postata nu, nu ascult Sam Smith, stiu de el de la copii
Curajul de a iesi "din dulap" trebuie sa vina din increderea in cei apropiati tie, increderea in cei din jurul tau. Stiu cum mi-am educat copii si sunt absolut convinsa ca nu si-ar face probleme nici o secunda sa vina sa-mi spuna ceva
Sincer n-am auzit pe nimeni din cei pe care-i cunosc ca ar fi fost inspirat de cine stie ce persoana faimoasa si asa si-a declarat orientarea sexuala.
Imagine postata

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2171
  • 2172
  • 2173
  • 2174
  • 2175
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou