alpha, la 17 September 2019 - 01:49 PM, a spus:
In 2014 a spus ca e gay, in 2017 genderqueer [non-binary], acuma anunta pronumele...imi pare doar ca ii place sa fie centrul atentiei

Curajul de a iesi "din dulap" trebuie sa vina din increderea in cei apropiati tie, increderea in cei din jurul tau. Stiu cum mi-am educat copii si sunt absolut convinsa ca nu si-ar face probleme nici o secunda sa vina sa-mi spuna ceva
Sincer n-am auzit pe nimeni din cei pe care-i cunosc ca ar fi fost inspirat de cine stie ce persoana faimoasa si asa si-a declarat orientarea sexuala.
Eu chiar nu am auzit de el.
Ori ii place sa fie in centrul atentiei ( cum zici tu), ori nu se regaseste. Initial a crezut ca e gay, a incercat viata ca si persoana gay si a realizat ca de fapt nu e asa si ca e mai complicat.
Ati auzit de cazuri de copii care la nastere au partile genitale nedefinite (abiguous genitalia)? Si ca parintii impreuna cu doctorii luau decizia daca ii fac fete sau baieti?
Lapona Enigel, la 17 September 2019 - 06:35 AM, a spus:

I've been thinking of you too

Eh, eu citesc mai mult. Ca ori am doar telefonul la indemana si e un chin sa scriu de pe el, ori nu imi vad capul de treaba si nu apuc nici sa imi iau pranzul.
Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 17 September 2019 - 02:32 PM