Bravo, Motzalinda frumoasa!
Eu, de cand am legat joggingul de gard, am reinceput sa fiu vulnerabila la frici, ganduri, etc.... Medicii mi-au spus ca sa il las, deocamdata. Sa ma duc la Pilates si yoga. De cand am revenit din vacanta, nu am mai facut nimic, recunosc. Am vrut sa nu ma mai gandesc o perioada la problema...nush la voi, dar la mine nu functioneaza strategia asta. Ma bazez pe revenirea chefului de la sine..doar ca, deocamdata, nu prea se intampla nimic. Nici macar la sauna nu am chef sa merg.
Azi iar m-am trezit pe la 4, de ganduri...mi se intampla destul de des in ultimul timp, desi am incercat mereu sa tin in sah asta la mine. Insa ieri am primit o veste care m-a destabilizat total...o femeie tanara, fata de treaba , sufletista, un om normal, si-a pierdut bebelusul de aproape trei saptamani, dupa ce sarcina decursese absolut normal, dupa ce toate vizitele la medic au fost pozitiv cotate, copilul se dezvolta normal. A facut stop respirator...asta vine dupa o alta incercare majora in viata lor de cuplu. La cativa ani de relatie, s-a relevat ca el a avut o relatie extraparteneriala. Ea a trecut peste, au trecut impreuna peste, s-au hotarat sa ramana impreuna sa isi construiasca o viata, au luat casa, au ramas insarcinati, au facut nunta.
Ma intreb uneori cine decide cat are de tras fiecare in viata si, mai ales, pe ce considerente? De ce foarte multi nenorociti duc , de fapt, o viata lejera, indestulata, si aia buni is fraierii planetei?
Ma uitam aseara la e emisiune de prin anii 80 cu Hawking, Clarke si Carl Sagan care spuneau ca sa nu ne fie frica sa punem marile intrebari, cum fac copiii, gen: De ce e luna rotunda, de ce e iarba verde? De ce e viata asa de nedreapta? Nup, nu pot accepta ca "asa e"

Ok, de pe mapamond:
- Cica ametitii astia de britanici si noul monopol european in haine de uniune democratica, pe nume UE, vor ajunge la o intelegere. Taaaaare mai sunt curioasa. Nu am sa uit sentimentul ala super spooky de ultima oara cand am plecat cu autocarul si controalele alea la granita au fost asa...o atmosfera urata, ciudata, reminiscenta de cozile de la vama in Ro cand inca nu era in UE si trebuia sa te pui cu pasaportul frumos la coada la Nadlac. Brrrr!
- In ultimul timp in Germania au fost cam trei scandaluri pe tema alimentelor infestate cu diverse: laptele de la Lidl si Aldi, acum cica pangasius la Penny, Aveti grija ce cumparat. Ieftin este nou scump. Si nu platim doar in bani ci mult, mult mai scump, in ani de viata...
Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 18 October 2019 - 07:20 AM