Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2188
  • 2189
  • 2190
  • 2191
  • 2192
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#43781 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 10 November 2019 - 09:11 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 10 November 2019 - 09:01 PM, a spus:

Vezi postareablack_cat, la 10 November 2019 - 05:11 PM, a spus:

Mino, geanta e super,imi place mult culoarea. Eu gasesc modelul asta cross body foarte practice atunci cand calatoresti, prin aeroport mai ales, sa ai pasaportul si biletele la indemana dar si in siguranta.
Despre tort, pe langa ca a fost frumos vai cat de bun a fost. Nu, nu l-am facut eu, nici macar nu l-am cumparat eu, dar l-am mancat cu o fata faina.

Imagine postata Si babana, ca ai uitat sa mentionez. Nu de alta, da' prea se da Mino rotunda pe aici Imagine postataImagine postataImagine postata
@ Adi, welcome to the club, sistah! Eu de trecut pe la cumparaturi dupa job nu am timp, dar...sa ma bata mamaie cati bani am mai lasat in magazinele de pe net Imagine postata , ainlei...vorba lui DODumitru, maaaaare zuzea!
Ia sa va pun ceva cu el. Il gasesc cel mai tare , dar absolut cel si cel mai tare comediant de standup roman. Il ascult de pe la 15 ani.

:occasion14: =)) =)) Cred ca salvez asta undeva, e prea tare! eu l-am vazut o singura data "live" intr-un spectacol la Mamaia, criminal!

#43782 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,061
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 10 November 2019 - 09:17 PM

=)) :(( :(( :(( Ba, esti nebun? Dancila pe locul doi? =)) =)) :occasion14: Suntem prosti nene, ne meritam soarta! Pfuai, m-au apucat nervii. Poate mai schimba diaspora ceva dar ...e prea mare diferenta intre locul doi si trei

#43783 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 10 November 2019 - 09:28 PM

Vezi postareaadi_edi, la 10 November 2019 - 09:01 PM, a spus:

:(( :(( :(( Prima data cand am citit nici n-am inteles ce-ai vrut sa zici... Nu pot decat sa ma bucur ca citeste cineva ce-am scris, si pe deasupra cu mare atentie =)) !

Oh, I'm readin' yeah, sistah! Imagine postataImagine postata

Vezi postareamino, la 10 November 2019 - 09:17 PM, a spus:

:(( Ba, esti nebun? Dancila pe locul doi? =)) =)) :occasion14: Suntem prosti nene, ne meritam soarta! Pfuai, m-au apucat nervii. Poate mai schimba diaspora ceva dar ...e prea mare diferenta intre locul doi si trei

Da...sunt efectiv paf bai!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43784 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 10 November 2019 - 09:36 PM

Vezi postareaadi_edi, la 10 November 2019 - 09:11 PM, a spus:

:occasion14: =)) =)) Cred ca salvez asta undeva, e prea tare! eu l-am vazut o singura data "live" intr-un spectacol la Mamaia, criminal!

Imagine postataImagine postataImagine postata E fenomenal nebunu! Eu l-am cunoscut si personal. In privat e un tip foarte modest si retras, asa.

O mai pun si pe asta cu betivii. E printre primele pe care le stiu, eram pe la liceu. Ne adunam cu gasca pe a bairam pe la unu, sambata si aveam asa: muzichie, dansareala, ceva potol, mai putin matol si casetele cu el. Stateam cirochine cati eram , cate zece cel putin, in jurul casetofonului de la turci ori polonezi, dupa caz. Bai, radeam de muream ma!

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43785 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 11 November 2019 - 05:14 PM

Ziua buna!
Frig si umezeala la mine, azi a dat cu grindina si tunete
Aseara am dus-o pe fie-mea la Cork pentru ca avea mult bagaj si mi-a parut rau s-o las cu trenul.
Am ajuns inapoi acasa pe la 11 noaptea...nu ma lua somnul nicicum. Si m-a pus necuratul sa ma mai uit la un episod din Tom Clancy's John Ryan. Si-nca unul ca nu-mi era somn...si m-am culcat dupa 3 dimineata. Cand a cantat cucu' de mers la lucru imi venea sa-mi dau palme
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#43786 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 11 November 2019 - 05:32 PM

Salutare, salutare! Cata verva peste weekend!
In cazul meu in weekend va citesc doar de pe telefon si nu apuc sa scriu mai nimic.:occasion14:
Da- trista treaba cu Dancila. Noi am votat cu altii, dar nu au intrat in turul doi asa ca in turul doi este evident cu cine o sa votam. Asta este! Poate nu o fi mai rau de cat a fost pana acum.Pe DODu' il asccultam si eu cu muulti ani in urma- prea multi sa ii mai socotesc. Acum ascult din astilalti, gen Trevor Noah, Gabriel Iglesias, Azis Ansari si altii pe care ii mai prind si ma prind cu umorul lor.Pe partea romaneasca nu am ascultat nimic concret- doar am incercat 10-15 minute din "Roast-ul lui Godina" si mi s-a parut sec si deplasat si porcos asa ca am zis pas. Cred ca nu inteleg eu stand-up ul romanesc.
Si azi fusei la cardiolog ca am avut niste palpitatii acum ceva vreme. Se pare ca inima mea e sanatoasa dar o sa facem si o sonocardiograma. Iaca asa e dupa o anumita varsta.
De la mine- o saptamana voioasa si cu spor!

*PC- ce sa fac eu la editorul asta sa am spatii intre randuri sa arate frumos postarea. Imi apare totul scris gramada si fara" punct si aliniat".

Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 11 November 2019 - 05:34 PM

#43787 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 11 November 2019 - 07:00 PM

Hello everybody! Am fost intoarsa pe dos azi din cauza alegerilor astora! Cat de prosti sa fie romanii astia sa o voteze pe Dancila? Pe cine am votat nu a intrat in turul doi asa ca de nevoie ma repliez ca altii si eu.

#43788 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 11 November 2019 - 07:22 PM

Si la mine la fel se poasteaza, desi eu scriu postul ordonat, structurat, cu alineate...cand am trimis, vraiste.

Asa si la retete cand pun listute cu bulltes...

Cat despre stand up-ul romanesc, asta este de la un capat la altul: o chestie anosta abundenta in porcosenii lipsite de absolut orice functie. Si si execrabil interpretate. Dar, culmea ca e mereu plin la aia. Pai, prostu' se "cultiva". De fapt, ca sa parafrazez ce ai spus mai sus: daca Dancila a intrat in turul doi...ce mai vrem???

Si pentru ca imi lipseste atat inspiratia cat si zvacul din condei al lui George Moise, va pun aici cugetarea lui vis-à-vis de rezultatele primului tur :occasion14:
Fisier atasat  Screenshot (257).png (481.7K)
Number of downloads: 0
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43789 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 11 November 2019 - 07:51 PM

Vezi postareamino, la 11 November 2019 - 07:00 PM, a spus:

Hello everybody! Am fost intoarsa pe dos azi din cauza alegerilor astora! Cat de prosti sa fie romanii astia sa o voteze pe Dancila? Pe cine am votat nu a intrat in turul doi asa ca de nevoie ma repliez ca altii si eu.

Nu stiu daca sunt prosti, sunt comozi si delasatori! Cei care au votat sunt oamenii in varsta din zona rurala majoritatea. Oameni care dupa ce termina cu mersul la biserica merg si voteaza "trandafirii" pentru ca asa au facut-o si pana acum. Ceilalti, cei care ar putea face o schimbare, nu ies la vot - ca " si asa nu iese cine vrem noi ". E revoltator!! Iesi ma, ia stampila aia nenorocita si fa o schimbare pentru tine si copii tai, pentru tara ta!
Whatever!

Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 11 November 2019 - 07:54 PM

#43790 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 11 November 2019 - 08:27 PM

Vezi postareamino, la 11 November 2019 - 07:00 PM, a spus:

Hai soro, nu dam inapoi! Orice-ar fi dar imbeciloida aia tre sa dispara!!! Si da, e trist si jalnic ce hal de popor suntem...iaca, iar am ajuns la obisnuita situatie la noi: dintre doua rele il alegem pe cel mai mic Imagine postata
Sa va mai spun ca acum ceva timp cochetam cu ideea sa ma intorc in tara si ma uitam dupa optiuni etc.? Imagine postataImagine postataImagine postata Ce sa mai zic?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43791 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 11 November 2019 - 09:10 PM

Stau si ma gandesc ca Iohanis intentionat nu a iesit la confruntari si a stat ascuns si probabil s-a rugat sa iasa Dancila cu el in turul doi. Nu sunt experta in politici dar parca nu stiu, chiar toate lucrurile rele sa se intample la noi? Nu putea Barna sa fie mai pregatit si sa intre in turul doi sa se streseze si Iohanis putin? Ce nervi am! Wow, nu numai taranii au votat trandafirii, cred ca biserica a avut iar un cuvant de spus pe langa bugetarii multi care nu vor sa piarda beneficiile obtinute. Stau si ma intreb de unde o sa fie atatia bani de salarii si pensii cand industria e zero, agricultura la fel. La mine in oras se vo face Kaufland si Dedeman! Nu zic ca nu sunt bune, dar in oraselul asta mic, in care deja sunt 3 magazine Lidl, un Penny, plus multe magazine mici locale, de unde bani sa cumperi din ele? Cand pe noi deja ne anunta ca nu se stie in ianuarie cand incepem munca, cand nu se mai prelungesc contractele la cei cu perioada determinata...e un talmes balmes in capul meu.

#43792 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 12 November 2019 - 07:22 AM

Buna dimineata tuturor!
Fisier atasat  d04ecf66033864eb7587b3ba9e435dba.jpg (47.82K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  8f85d047e891a6a034dcdaae47498452.jpg (69.81K)
Number of downloads: 0
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43793 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 12 November 2019 - 07:35 AM

Vezi postareamino, la 11 November 2019 - 09:10 PM, a spus:

Stau si ma gandesc ca Iohanis intentionat nu a iesit la confruntari si a stat ascuns si probabil s-a rugat sa iasa Dancila cu el in turul doi. Nu sunt experta in politici dar parca nu stiu, chiar toate lucrurile rele sa se intample la noi? Nu putea Barna sa fie mai pregatit si sa intre in turul doi sa se streseze si Iohanis putin? Ce nervi am! Wow, nu numai taranii au votat trandafirii, cred ca biserica a avut iar un cuvant de spus pe langa bugetarii multi care nu vor sa piarda beneficiile obtinute. Stau si ma intreb de unde o sa fie atatia bani de salarii si pensii cand industria e zero, agricultura la fel. La mine in oras se vo face Kaufland si Dedeman! Nu zic ca nu sunt bune, dar in oraselul asta mic, in care deja sunt 3 magazine Lidl, un Penny, plus multe magazine mici locale, de unde bani sa cumperi din ele? Cand pe noi deja ne anunta ca nu se stie in ianuarie cand incepem munca, cand nu se mai prelungesc contractele la cei cu perioada determinata...e un talmes balmes in capul meu.

Iti dai seama ca eu cochetam cu ideea sa revin in orasul natal? Imagine postata Imagine postata

Iti las doua articole la celalalt topic.

SI va urez o zi frumoasa!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43794 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 12 November 2019 - 09:37 AM

Neatza tuturor! Sar'mana de cafea! :occasion14:

#43795 Useril este offline   bellamama 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,652
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 12 November 2019 - 03:34 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 11 November 2019 - 08:27 PM, a spus:

iar am ajuns la obisnuita situatie la noi: dintre doua rele il alegem pe cel mai mic

Doar ca, de data asta nu stiu care rau e mai mic.
Ticalosul care n-a facut absolut nimic pt RO sau netoata care n-o sa faca, nici ea, nimic?
De ani de zile nu votez "pentru", votez "impotriva".
Vaai de tarisoara mea si de viitorul copiilor nostri!

#43796 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,056
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 12 November 2019 - 03:45 PM

Olario de peste ape, la noi a nins si sunt "decit" -13 (cu vintul). cam devreme dar asta este, bine ca nu a venit vortexul polar sau bomba calor... pardon, ciclonică

#43797 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 12 November 2019 - 04:08 PM

Dex, chiar explica azi un meteorolog ca din cauza frigului de la voi si a unui ciclon mediteranean, deasupra noastra s-a format acest val de aer cald. Macar atat noroc sa avem si noi!

#43798 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 12 November 2019 - 10:49 PM

Vezi postareabellamama, la 12 November 2019 - 03:34 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 11 November 2019 - 08:27 PM, a spus:

iar am ajuns la obisnuita situatie la noi: dintre doua rele il alegem pe cel mai mic

Doar ca, de data asta nu stiu care rau e mai mic.
Ticalosul care n-a facut absolut nimic pt RO sau netoata care n-o sa faca, nici ea, nimic?
De ani de zile nu votez "pentru", votez "impotriva".
Vaai de tarisoara mea si de viitorul copiilor nostri!

Eu zic ca aia a facut ...a ruinat si ramasita de imagine pe care-o mai aveam p'an lume. Ne-a facut dracului de ras prostovanca. Bai, plin de toparlance, ma! Ploua cu lobotomizati Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43799 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,237
  • LocationZierikzee, NL

Postat 13 November 2019 - 01:11 AM

Vezi postareabellamama, la 12 November 2019 - 03:34 PM, a spus:

Ce ar fi trebuit sa faca "ticalosul"?
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#43800 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 13 November 2019 - 01:26 PM

Vezi postareaDexter, la 12 November 2019 - 03:45 PM, a spus:

Olario de peste ape, la noi a nins si sunt "decit" -13 (cu vintul).

ei, la noi dimineata la 6 erau +13C
cel mai cald era in Fagaras, +21C :occasion14:

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2188
  • 2189
  • 2190
  • 2191
  • 2192
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou