Salutare, salutare! Cata verva peste weekend!
In cazul meu in weekend va citesc doar de pe telefon si nu apuc sa scriu mai nimic.

Da- trista treaba cu Dancila. Noi am votat cu altii, dar nu au intrat in turul doi asa ca in turul doi este evident cu cine o sa votam. Asta este! Poate nu o fi mai rau de cat a fost pana acum.Pe DODu' il asccultam si eu cu muulti ani in urma- prea multi sa ii mai socotesc. Acum ascult din astilalti, gen Trevor Noah, Gabriel Iglesias, Azis Ansari si altii pe care ii mai prind si ma prind cu umorul lor.Pe partea romaneasca nu am ascultat nimic concret- doar am incercat 10-15 minute din "Roast-ul lui Godina" si mi s-a parut sec si deplasat si porcos asa ca am zis pas. Cred ca nu inteleg eu stand-up ul romanesc.
Si azi fusei la cardiolog ca am avut niste palpitatii acum ceva vreme. Se pare ca inima mea e sanatoasa dar o sa facem si o sonocardiograma. Iaca asa e dupa o anumita varsta.
De la mine- o saptamana voioasa si cu spor!
*PC- ce sa fac eu la editorul asta sa am spatii intre randuri sa arate frumos postarea. Imi apare totul scris gramada si fara" punct si aliniat".
Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 11 November 2019 - 05:34 PM