alpha, la 20 March 2020 - 12:57 PM, a spus:
Moatza, nu impart berea cu dumeta ca poate's infectioasa. Copilul mai mic a acuzat dureri de cap si gat pt cateva zile, apoi i-a trecut. Copilul mai mare acuza dureri similare + tuseste din cand in cand, o dor picioarele si spatele. Drept pentru care astept telefon sa o cheme la test si stam in casa. Poate fi o raceala, sau nu.
Ieri au fost 191 testati pozitiv. Salt mare de la zilele anterioare
Alpha in primul rand sanatate multa si vesti bune sa auzim.
La Luxembourg ieri erau 335 de cazuri confirmate, astazi sarise la 618. Asta la o tara de nici un milion de locuitori, Enorm! Proportional stam la fel de rau ca Italia. Pe la pranz autoritatile au anuntat ca de fapt ar fi "doar" 484 de cazuri. Nu stiu unde s-au incurcat cu numaratoarea. La ora 14 e anuntata o conferinta de presa a primului ministru si ministrul sanatatii. Sa vedem ce ne mai ia, cum ne mai leaga. Oricum autoritatile avertizeaza mereu cu amenzi si chiar inchisoare pentru nerespectarea legii. Azi am primit la posta pliant cu prevederile legii de urgenta.
Santierele au avut pana azi la ora 5 termensa inchida, insa majoritatea, cel putin aici langa mine unde se construiesc locuinte in draci, au inchis deja. Nu se mai aud decat pasarelele si cate un caine latrand.
Am fost la magazin sa iau paine, nu e nimeni, tipenie de om pe strada. Mai trece cate o masina cand si cand. La magazin erau de toate la raft, mai putin hand sanitizerul care lipseste de mult. Lumea cumpara mai mult produse proaspete si nu cu carucioarele pline, cred ca deja fiecare si-a facut proviziile cu produse de lunga folosinta.