Pai de aia mergeam si eu in parcul asta. de obicei era gol, cate unul cand si cand. Dar daca s-a mai incalzit si toata lumea e acasa, toti merg acolo. Ca e in aer liber si au unde sta la 2 metri unul de altul.
Nu stiu daca e o idee buna. Cand nu e lume multa e ok, dar cand sunt 1000 de oameni, nu cred ca mai este ok.
E clar ca eu nu mai merg acolo dupa ziua de ieri.
La momentul actual planul de 10 puncte al guvernatorului
NYS este următorul:
- Începând cu ora 8:00pm duminică, 22 martie, toate întreprinderile non-esențiale la nivel de stat vor fi închise;
- Adunările non-esențiale de persoane de orice dimensiune, din orice motiv ( exemplu, petreceri, sărbători sau alte evenimente sociale) sunt anulate sau amânate în acest moment;
- Orice concentrare a indivizilor din afara casei lor trebuie să se limiteze la lucrătorii care furnizează servicii esențiale, iar distanțarea socială ar trebui să fie practicată;
- Când sunt in public, persoanele trebuie să practice distanțarea socială de cel puțin șase metri unul față de ceilalți;
- Întreprinderile și entitățile care furnizează servicii esențiale trebuie să implementeze reguli care ajută la facilitarea distanțării sociale de cel puțin șase metri;
- Indivizii ar trebui să limiteze activitățile de recreere în aer liber la non-contact și să evite activitățile în care intră în contact strâns cu alte persoane;
- Indivizii ar trebui să limiteze utilizarea transportului public la momentul în care este absolut necesar și ar trebui să limiteze expunerea potențială distanțându-se la cel puțin șase metri față de ceilalți călători;
- Persoanele bolnave nu ar trebui să părăsească locuința decât dacă vor primi îngrijiri medicale și numai după o vizită de telesănătate pentru a stabili dacă părăsirea locuinței este în cel mai bun interes pentru sănătatea lor;
- De asemenea, tinerii ar trebui să practice distanțarea socială și să evite contactul cu populațiile vulnerabile; și
- Utilizați practici de igienizare de precauție, cum ar fi folosirea șervețelelor cu alcool izopropilic.
Intreprinderile esentiale sunt magazinele alimentare, farmaciile, clinicile si spitalele. De asemenea cei care produc echipament medical de protectie ( manusi, masti, halate, etc), laboratoarele de analize si probabil ca lista e mai lunga...
(tradus cu google- scuzati daca irita la limba romana

)
Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 21 March 2020 - 07:36 PM