Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#4541 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 15 August 2011 - 01:34 PM

Izuka, si Cati cere acelasi mic dejun: biscuiti cu lapte, nu o pot scoate din ei si ma oftic de nu se poate. am eu asa in cap ca nu e sanatos sa mananci acelasi lucru mereu si mereu. daaar sotul meu mananca asa, mai mult de un an mananca acelasi mic dejun cu mare placere si nu-l scoti din el nici impuscat! Mi-e peste putinta sa inteleg pentru ca mie imi place sa schimb, mancarea mea tre sa fie diversa :floare:

dar acum mi-a venit o idee salvatoare! smoothie, din asta bea cu placere si deseara pun blenderul in functiune ca nu se mai poate! =)) (sa nu uit sa ma si aprovizionez)

#4542 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 15 August 2011 - 02:48 PM

Vezi postareaMariaSan, la 15 August 2011 - 01:34 PM, a spus:

Izuka, si Cati cere acelasi mic dejun: biscuiti cu lapte, nu o pot scoate din ei si ma oftic de nu se poate. am eu asa in cap ca nu e sanatos sa mananci acelasi lucru mereu si mereu. daaar sotul meu mananca asa, mai mult de un an mananca acelasi mic dejun cu mare placere si nu-l scoti din el nici impuscat! Mi-e peste putinta sa inteleg pentru ca mie imi place sa schimb, mancarea mea tre sa fie diversa :floare:

dar acum mi-a venit o idee salvatoare! smoothie, din asta bea cu placere si deseara pun blenderul in functiune ca nu se mai poate! =)) (sa nu uit sa ma si aprovizionez)

Maria , LA MULTZI ANI ! ca te prinsai aci =))

Fa-i biscuitzi diverersi: azi simpli , maine cu prune uscate , sau cu banane , etc....Sa manance tot aceeasi mancare , dar sa o diversifici putzin. Mare lucru nu rezolvi numai ca se va obisnui cu ideea ca nu ´papa chiar acelasi lucru' in fiecare zi. E un inceput.

#4543 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 August 2011 - 02:59 PM

Multumesc Mutti!

E buna ideea ta, mersi mult! Problema mea acum este ca nu am cum sa coc biscuiti si din lipsa de timp si spatiu, dar sper ca in curand sa ne mutam in cuibusorul nostru si atunci altfel va arata situatia.

#4544 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 August 2011 - 03:12 PM

Ohhhhhhhhhh , cand te mutzi la tine acasa n-o sa mai ai vreme de nimic o vreme ,crede-ma , stiu despre ce vb ....

( al meu zice-ntr-o zi ca dupa ce om iesi la pensie , daca mai traim :floare: , sa ne luam o cautza undeva la caldurica. Ok , am zis , dar io nu mai mut!!!!!!!!!!! )

#4545 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 15 August 2011 - 03:53 PM

va salut asa rapid, ca abea m-am intors din "salbaticie" :floare: fara calculator si internet. bine o mai fost. doar niste dor de voi =))
mai am o saptamana de vacanta asa ca inca vom mai bantui.

ne revedem cand reincep munca =))

#4546 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 August 2011 - 04:15 PM

Vezi postareaMutti, la 15 August 2011 - 03:12 PM, a spus:

Ohhhhhhhhhh , cand te mutzi la tine acasa n-o sa mai ai vreme de nimic o vreme ,crede-ma , stiu despre ce vb ....

( al meu zice-ntr-o zi ca dupa ce om iesi la pensie , daca mai traim =)) , sa ne luam o cautza undeva la caldurica. Ok , am zis , dar io nu mai mut!!!!!!!!!!! )

nasol!! dar te cred pe cuvant, am si eu o presimtire din asta, dar na... speranta moare ultima :floare:
si eu sper sa nu ma mai mut, nu-mi mai trebe, dea Domnu' sa am bafta si totul sa mearga bine

Boni, vacanta faina in continuare!

#4547 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 15 August 2011 - 11:37 PM

Maria(San) LA MULTI ANI, multa sanatate, bucurii si noroc! Sa te bucuri de copii si sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata! pup :lol:

LA MULTI ANI pentru toate MARIILE si in mod special pentru mami meu si pentru Beutza Mariutza mea!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#4548 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 16 August 2011 - 02:20 AM

La Multi Ani pentru toate Mariile!
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#4549 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 16 August 2011 - 03:36 AM

Maria, la multi ani de ziua numelui....noua ne ziceau toti: casa noua cere bebe nou, ca un nou inceput. acum, daca stau sa ma gandesc, la noi asa a fost. in apartament a fost conceputa Ada, ne-am mutat si a fost conceputa Sara...acum mai vine unul s aici :lol:....coincidenta??

la noi e urat, vant si ploaie si am de spalat...le mai pun in casa, din ce le las mai multe se strang si mai greu e de uscat...nu bag uscatorul decat in caz de forta majora, suge curent la greu.....le-as pune afara dar parca vad ca alergam ca nebunii cand incepe ploaia (n-ar fi prima data)....

n-am chef de nimic...da nimic, nu stiu de ce....as lenevi in pat, atat.....am fost cam rea cu Ada dimineata si ma cam oftic acum :P....e asa un copil bun si eu tot ma iau de ea. cand vad ca ea tot raspunde frumos si tot manierata e imi vine sa-mi dau pumni, ca un kkt ma simt :P

offf

am uitat sa zic: aseara am mancat o lamaie, cu tot cu coaja :71:...de cand ma uitam la ele in fructiera
as fi mancat ceva si am taiat-o felii(sant din curte de la soacra'mea) si am mancat-o pe toata, in pat, cititnd :)...tare buna a fost. nu sant acre tare si miros bestial. am observat ca am predilectie pe citrice in ultimul timp :P

#4550 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 August 2011 - 07:09 AM

Buna dimineata! O zi buna va urez :lol:

#4551 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 16 August 2011 - 08:02 AM

Buna dimineata.
Angel , la fel patesc si eu , ma ratoiesc la fata si apoi ma sparge plansul cand o aud "mami , mamica mea"
Ieri a plouat toata ziua , asa incet , mocaneste . Aseara pe la 7 s-a oprit. Barbatu-meu s-a gandit ca s-ar plimba putin si a luat fata cu el. Au venit inapoi pe la 9 , ea era uda leoarca , luase la rand toate baltile si cu picioarele si cu fundul , era uda pana la chiloti si rece gheata. Am crezut ca-l omor pentru ca a lasat-o si mai ales pentru ca nu a adus-o acasa imediat. I-am facut o baita calda repede. Sper sa nu raceasca . Ea nu e foarte sensibila , in 3 ani a racit de vreo 3 sau 4 ori si nu a fost nimic grav , dar cand ma gandesc cat era de congelata saracuta si uda leoarca ...

#4552 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 August 2011 - 11:09 AM

Fetelor, multumesc pentru urari! :violent6:

Angel, la mine nu se potriveste faza cu casa, desi tare mi-as fi dorit! Acum incercam sa ne luam si noi o casuta, dar nu e usor. Poate tu ai mai multa bafta :Demon: .

Tu ai aceeasi problema cu uscatul rufelor ca si mine... mi se parea ca tu stai foarte fain acolo unde stai tu. Eu sper la casa noua sa imi aranjez o camera mititica special pentru rufe, sa nu mai am probleme veci cu uscatul lor.

Si eu am sot rea cu Cati de dimineata, dar mi-am cerut scuze rapid. Intervine mereu intre mine si bebe, adevarul e ca eu numai de bebe am ochi, ca tre sa stau cu ochii pe el... asta e. Si tare ma irita comortamentul ei, dar realizez ca nu are saraca nici o vina, doar ca vrea putin si din atentia mea.

Izuka, nu exagerezi? Sunt convinsa ca fata s-a distrat de minune! :wasted:

#4553 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 August 2011 - 11:33 AM

O zi si o saptamana excelenta (la noi a fost zi libera ieri :violent6: )!

Azi dau eu cafeluta si un mic dejun tarziu si lenes, pentru ziua lui Beutza de ieri

Fisiere atasate

#4554 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 16 August 2011 - 12:03 PM

Noi nici n-am putut ieri sa sarbatorim :violent6:....

Fata ardea , cand i-a fost mai bine nici n-a vrut sa guste din praji......

Na ja , la anul....

#4555 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 16 August 2011 - 12:06 PM

La cat mai multe petreceri la puiutele voastre...nu va suparati, ele habar nu au oricum. pana la 2 ani nici nu bashesc de chef...de atunci incolo or sa tot ceara chef de ziua lor :violent6:
ale mele incep sa organizeze urmatoarea imediat dupa ziua de nastere, deja fac liste pe cine sa invite la nul :Demon: :wasted:

#4556 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 August 2011 - 12:22 PM

Bineinteles ca habar nu au de petreceri, dar le place cand e multa lume in jur, cel putin lu'Bea ii place. Noi in fiecare luna pe 3 i.am luat tort, si acum de sf Maria.

Domne' ...acum e ceva ... nu mai sta o clipa: se rasuceste stahga, dreapta, se cambreaza, legata in carut sau in alta parte nu mai sta nici de sila, se pune pe plans, vrea pe jos sa mearga, desigur ca nu poate inca singurica, nu are echilibru ... dar ea vrea ... pe jos. in iarba sau pe jos e cea mai fericita sa fuga ea de-a busilea pana gaseste ceva pe care sa se ridice si catare ...

AnaMaria sa ne traiesti, sa fii sanatoasa sa te bucuri de a mica (m-am zapacit, cu Mutti si Simona etc :violent6: sorry). E mai bien azi Elena? de la ce sa o fi luat-o febra? aer conditionat? dif mari de temperatura?

#4557 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 16 August 2011 - 01:40 PM

Vezi postareaMariaSan, la 16 August 2011 - 11:09 AM, a spus:

Fetelor, multumesc pentru urari! :violent6:

Angel, la mine nu se potriveste faza cu casa, desi tare mi-as fi dorit! Acum incercam sa ne luam si noi o casuta, dar nu e usor. Poate tu ai mai multa bafta :Demon: .

Tu ai aceeasi problema cu uscatul rufelor ca si mine... mi se parea ca tu stai foarte fain acolo unde stai tu. Eu sper la casa noua sa imi aranjez o camera mititica special pentru rufe, sa nu mai am probleme veci cu uscatul lor.

Si eu am sot rea cu Cati de dimineata, dar mi-am cerut scuze rapid. Intervine mereu intre mine si bebe, adevarul e ca eu numai de bebe am ochi, ca tre sa stau cu ochii pe el... asta e. Si tare ma irita comortamentul ei, dar realizez ca nu are saraca nici o vina, doar ca vrea putin si din atentia mea.

Izuka, nu exagerezi? Sunt convinsa ca fata s-a distrat de minune! :wasted:

am unde sa pun rufe dar ploua. uscatorul consuma enorm.. le pun in guest room, pe de-alea portabile mai mereu.
mi-am cerut scuze si eu dar tot nu-mi place. ...ma revansez eu. ea nu se supara si nu tine ranchiuna.

#4558 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 August 2011 - 01:55 PM

Maria , ea s-o fi distrat , dar eu nu ma distrez stiind ca e fata , sa stea uda la picioare si la fundulet . Trebuia macar sa o aduca acasa imediat dupa distractie , nu sa mai umble aiurea cu ea uda leoarca. Poate exagerez , poate nu .Pentru ca nu-mi place sa o stiu ca sufera in primul rand , apoi pentru ca atunci cand boleste , nu e el cel care se chinuie cu tratamentul ( ca nu vrea sa inghita nimic ) si nici nu cred ca i-ar placea prea tare sa deschida portofelul la farmacie aici . Ca o curiozitate , astazi m-am uitat cat costa un sirop pentru cresterea imunitatii ...cel mai banal , doar extract de echinaceea , este 15 euro sticluta de 50 ml.

#4559 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 16 August 2011 - 02:15 PM

Daniella, sa-ti traiasca fata!
Si toate Mariile, Marioarele, Marianele!Imagine postata

Izuk, la voi nu se gaseste catina? E mai sanatoasa, zic eu, decat siropurile.
Mie-mi dadea mama de mica miere amestecata cu catina.Racesc si eu, dar rar si nu forme ff grave.
E dulce-acrisoara si e naturala.
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#4560 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 August 2011 - 02:43 PM

Zozo , anul trecut i-am facut eu sirop de catina acasa , din catina lasata la macerat in miere , apoi strecurata. Crezi ca l-a inghitit? Nu , nu l-a vrut nici picata cu ceara. Ea nu e un copil sensibil , cu spuneam , de cand e pe lume nu a racit decat de vreo 3 sau 4 ori , forme usoare . Intr-o periada i-am dat un sirop din ceva ierburi himalayene , apoi nu a mai vrut sa-l bea , cred ca i s-a facut greata de el . Apoi nu i-am mai dat nimic , inafara de ceva , care desi nu-s incantata ca-l bea , fara el nu se poate , Actimel . Zilnic bea 2 sticlute . Bine , aici l-am gasit sub diferite alte denumiri , dar cu acelasi adaos de L - casei defensis , si cu adaosul de E -uri de rigoare banuiesc :violent6: .Poate e doar concidenta , poate chiar au dreptate astia , stiu si eu?

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul