dar acum mi-a venit o idee salvatoare! smoothie, din asta bea cu placere si deseara pun blenderul in functiune ca nu se mai poate!
La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 15 August 2011 - 01:34 PM
dar acum mi-a venit o idee salvatoare! smoothie, din asta bea cu placere si deseara pun blenderul in functiune ca nu se mai poate!
Postat 15 August 2011 - 02:48 PM
MariaSan, la 15 August 2011 - 01:34 PM, a spus:
Maria , LA MULTZI ANI ! ca te prinsai aci
Fa-i biscuitzi diverersi: azi simpli , maine cu prune uscate , sau cu banane , etc....Sa manance tot aceeasi mancare , dar sa o diversifici putzin. Mare lucru nu rezolvi numai ca se va obisnui cu ideea ca nu ´papa chiar acelasi lucru' in fiecare zi. E un inceput.
Postat 15 August 2011 - 02:59 PM
E buna ideea ta, mersi mult! Problema mea acum este ca nu am cum sa coc biscuiti si din lipsa de timp si spatiu, dar sper ca in curand sa ne mutam in cuibusorul nostru si atunci altfel va arata situatia.
Postat 15 August 2011 - 03:12 PM
( al meu zice-ntr-o zi ca dupa ce om iesi la pensie , daca mai traim
Postat 15 August 2011 - 03:53 PM
mai am o saptamana de vacanta asa ca inca vom mai bantui.
ne revedem cand reincep munca
Postat 15 August 2011 - 04:15 PM
Mutti, la 15 August 2011 - 03:12 PM, a spus:
( al meu zice-ntr-o zi ca dupa ce om iesi la pensie , daca mai traim
nasol!! dar te cred pe cuvant, am si eu o presimtire din asta, dar na... speranta moare ultima
si eu sper sa nu ma mai mut, nu-mi mai trebe, dea Domnu' sa am bafta si totul sa mearga bine
Boni, vacanta faina in continuare!
Postat 15 August 2011 - 11:37 PM
LA MULTI ANI pentru toate MARIILE si in mod special pentru mami meu si pentru Beutza Mariutza mea!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 16 August 2011 - 02:20 AM
Postat 16 August 2011 - 03:36 AM
la noi e urat, vant si ploaie si am de spalat...le mai pun in casa, din ce le las mai multe se strang si mai greu e de uscat...nu bag uscatorul decat in caz de forta majora, suge curent la greu.....le-as pune afara dar parca vad ca alergam ca nebunii cand incepe ploaia (n-ar fi prima data)....
n-am chef de nimic...da nimic, nu stiu de ce....as lenevi in pat, atat.....am fost cam rea cu Ada dimineata si ma cam oftic acum
offf
am uitat sa zic: aseara am mancat o lamaie, cu tot cu coaja
as fi mancat ceva si am taiat-o felii(sant din curte de la soacra'mea) si am mancat-o pe toata, in pat, cititnd
Postat 16 August 2011 - 08:02 AM
Angel , la fel patesc si eu , ma ratoiesc la fata si apoi ma sparge plansul cand o aud "mami , mamica mea"
Ieri a plouat toata ziua , asa incet , mocaneste . Aseara pe la 7 s-a oprit. Barbatu-meu s-a gandit ca s-ar plimba putin si a luat fata cu el. Au venit inapoi pe la 9 , ea era uda leoarca , luase la rand toate baltile si cu picioarele si cu fundul , era uda pana la chiloti si rece gheata. Am crezut ca-l omor pentru ca a lasat-o si mai ales pentru ca nu a adus-o acasa imediat. I-am facut o baita calda repede. Sper sa nu raceasca . Ea nu e foarte sensibila , in 3 ani a racit de vreo 3 sau 4 ori si nu a fost nimic grav , dar cand ma gandesc cat era de congelata saracuta si uda leoarca ...
Postat 16 August 2011 - 11:09 AM
Angel, la mine nu se potriveste faza cu casa, desi tare mi-as fi dorit! Acum incercam sa ne luam si noi o casuta, dar nu e usor. Poate tu ai mai multa bafta
Tu ai aceeasi problema cu uscatul rufelor ca si mine... mi se parea ca tu stai foarte fain acolo unde stai tu. Eu sper la casa noua sa imi aranjez o camera mititica special pentru rufe, sa nu mai am probleme veci cu uscatul lor.
Si eu am sot rea cu Cati de dimineata, dar mi-am cerut scuze rapid. Intervine mereu intre mine si bebe, adevarul e ca eu numai de bebe am ochi, ca tre sa stau cu ochii pe el... asta e. Si tare ma irita comortamentul ei, dar realizez ca nu are saraca nici o vina, doar ca vrea putin si din atentia mea.
Izuka, nu exagerezi? Sunt convinsa ca fata s-a distrat de minune!
Postat 16 August 2011 - 11:33 AM
Azi dau eu cafeluta si un mic dejun tarziu si lenes, pentru ziua lui Beutza de ieri
Fisiere atasate
-
images caf.jpg (10.73K)
Number of downloads: 0 -
imagesCANG3QFI.jpg (8.57K)
imagesCAZQAKR9.jpg (4.89K)
imagesCA7SL332.jpg (9.35K)
images100.jpg (5.56K)
imagesCA9GW8YP.jpg (6.24K)
imagesex.jpg (9.49K)
imagesCA4WF63K.jpg (10.35K)
imagesCAYZ1N4W.jpg (5.71K)
imagesCAO2IF0N.jpg (7.46K)
Number of downloads: 0
Postat 16 August 2011 - 12:03 PM
Fata ardea , cand i-a fost mai bine nici n-a vrut sa guste din praji......
Na ja , la anul....
Postat 16 August 2011 - 12:06 PM
ale mele incep sa organizeze urmatoarea imediat dupa ziua de nastere, deja fac liste pe cine sa invite la nul
Postat 16 August 2011 - 12:22 PM
Domne' ...acum e ceva ... nu mai sta o clipa: se rasuceste stahga, dreapta, se cambreaza, legata in carut sau in alta parte nu mai sta nici de sila, se pune pe plans, vrea pe jos sa mearga, desigur ca nu poate inca singurica, nu are echilibru ... dar ea vrea ... pe jos. in iarba sau pe jos e cea mai fericita sa fuga ea de-a busilea pana gaseste ceva pe care sa se ridice si catare ...
AnaMaria sa ne traiesti, sa fii sanatoasa sa te bucuri de a mica (m-am zapacit, cu Mutti si Simona etc
Postat 16 August 2011 - 01:40 PM
MariaSan, la 16 August 2011 - 11:09 AM, a spus:
Angel, la mine nu se potriveste faza cu casa, desi tare mi-as fi dorit! Acum incercam sa ne luam si noi o casuta, dar nu e usor. Poate tu ai mai multa bafta
Tu ai aceeasi problema cu uscatul rufelor ca si mine... mi se parea ca tu stai foarte fain acolo unde stai tu. Eu sper la casa noua sa imi aranjez o camera mititica special pentru rufe, sa nu mai am probleme veci cu uscatul lor.
Si eu am sot rea cu Cati de dimineata, dar mi-am cerut scuze rapid. Intervine mereu intre mine si bebe, adevarul e ca eu numai de bebe am ochi, ca tre sa stau cu ochii pe el... asta e. Si tare ma irita comortamentul ei, dar realizez ca nu are saraca nici o vina, doar ca vrea putin si din atentia mea.
Izuka, nu exagerezi? Sunt convinsa ca fata s-a distrat de minune!
am unde sa pun rufe dar ploua. uscatorul consuma enorm.. le pun in guest room, pe de-alea portabile mai mereu.
mi-am cerut scuze si eu dar tot nu-mi place. ...ma revansez eu. ea nu se supara si nu tine ranchiuna.
Postat 16 August 2011 - 01:55 PM
Postat 16 August 2011 - 02:15 PM
Si toate Mariile, Marioarele, Marianele!
Izuk, la voi nu se gaseste catina? E mai sanatoasa, zic eu, decat siropurile.
Mie-mi dadea mama de mica miere amestecata cu catina.Racesc si eu, dar rar si nu forme ff grave.
E dulce-acrisoara si e naturala.
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 16 August 2011 - 02:43 PM

Ajutor