Eu mi-am inceput saptamana cu o zi libera, ca a fost sarbtoare (Victoria Day), aseara am auzit ceva artificii.
Joi mi-am comandat un birou de la JYSK ca am cautat unul in disperare peste tot, ori erau prea scumpe ori nu erau in stoc. M-am distrat ca pe Alibaba am gasit unul cu $18, insa transportul era... $300

. Oricum nu comandam ca pana venea poate ieseam la pensie.
Am ales sa ma duc eu la magazin sa-l iau in loc de livrare la domiciliu (ca era si aia $50 in plus), ziceau ca poate dura si pana la 10 zile, surpriza a fost ca sambtata dimineata mi-au trimis email ca pot sa ma duc sa-l ridic! Nu se intra in magazin, se parcheaza afara unde aduc marfa. A venit un nene sa ia numarul de comanda, a venit altul cu pachetul pe umar, l-a pus in portbagaj si gata! A fost cea mai fericita zi a vietii mele... de la inceputul carantinei

!
Sa fie bucuria completa, in drum spre casa am intrat la magazinul romanesc, ne-am aprovizionat cu placinte cu branza, si savarine, si eugenii, si inca niste maruntisuri. Acasa sotul imi zice sa iau eu plasele cu mancare ca aduce el biroul, ei as, il vad ca sta cam plouat langa pachet, ma duc sa vad care-i treaba, zice ca nu-l poate duce singur. Pai cum frate nenea ala de la magazin l-a carat de ziceai ca-i o scandurica

... Mda, nici din poze nu parea ditamai hardughia. In fine, nu ocupa mult spatiu dar are si piese de metal, si tabliile sunt grele, noi eram obisnuiti cu mobila de la Ikea

.
Lapo, deci au trait fericiti pana la adanci batraneti! ce dragut filmuletul

! din pacate noi am avut nu demult un musafir din asta si nu s-a sfarsit asa (de fapt daca ma gadesc bine nu s-a sfarsit tragic nici la noi), noroc ca nu l-am prins ca acuma mi-as fi facut mustrari de constiinta! Nu stiu unde o fi disparut, a fost asa o chestie ciudata. Intr-o seara stateam singura la TV (fara sonor ca restul dormeau) si mi s-a parut ca aud ceva suspect in bucatarie. Nu am dat prea mare importanta, dar a doua zi am gasit "urme" pe tejghea in bucatarie, bleah, am curatat, am dezinfectat, am pus capcane. Cumparasem din acelea cu lipici, din pacate nu au fost bune ca musafirul a reusit sa ia momeala fara sa se lipeasca. Am pus din celelalte, clasice - n-a mai aparut; pe unde o fi venit asa o fi si plecat. Trasesem si aragazul din loc, nu l-am gasit. La un moment dat ma gandeam ca poate am visat. Daaaar... dupa un timp cand am curatat aragazul mai temeinic si am ridicat capacul de sub ochiuri, am gasit niste mormane de... dude uscate. Cumparasem o cutie, am lasat-o pe tejghea si dupa vreo 2 zile era goala, am intrebat pe resul familionului daca le-a placut, au ridicat din umeri, parca nu prea intelegeau despre ce vorbesc dar n-am insistat. Nu-mi amintesc acum daca avea gaura cutia sau daca avea capacul pus, dar tin minte ca m-am mirat ca le-au mancat.
Ah ce m-am intins la povesti, cred ca am "carantinita"

... Daca v-am plictisit si v-a luat somnul, va las niste cafea: