Da, am stat si am gandit-o bine de tot. Cert e ca, indiferent de cat loc ocupa, o masina de inghetata se merita sa ai, poate mai ceva ca altele. De exemplu, ei mi-am dat seama ca in ultimul timp folosesc destul de rar KA...cand e sa fac ceva , tot pe mixerul de mana pun mana. Bine, asta cand fac chestii de talie mica, dar cand am musafiri mai multi , intra si ek in functiune. Il folosesc destul de des pentru razatori, mai ales cand fac ciorbe, mancaruri cu multe radacinoase. Asadar, chiar daca nu il folosesc zilnic, tot nu regret ca mi l-am cumparat.
Acum multi ani am primit friteusa si taietor din acela electric plus masina de paine. Am folosit de maxim 2 ori masina de paine si cred ca o singura data friteusa aia. Inghite enorm de mult ulei si eu nu folosesc ulei de cateva ori la prajit...ever! Asa ca, vant! Ebay-ul o mananca.
Ei, dar o masina de inghetata

Va multumesc mult pentru pareri , fete!

Eu ma dusai azi pe balta a.k.a. galantarul de la rusi si am venit cu un crap frumos si proaspat acasa si un alt neam de peste , tot din familia Cyprinae, deci aia a crapului si carasului, dar pe care eu nu l-am mai incercat pana acum. Rusoaica de la vanzare mi-a zis ca sa il iau ca e mult mai fin la gust decat crapul, nu o sa imi para rau.
Aveti idee cum ii zice pe romana? Pe engleza ii zice tench si pe germana Schlei, ramura tinca tinca. Despre asta mai mic e vorba.

Number of downloads: 0