Lapona Enigel, la 26 June 2020 - 02:11 PM, a spus:
impresia e mereu aceeasi, as vrea-o da' nu pot

e ca aia de care ziceam eu, m-am uitat indelung la ele acu citva timp. mi se pare ca diferenta e ca cea pusa de mine e transparenta si vezi aluatu
din cite am citit eu aluatul pentru masinile astea tre sa fie foarte dur, adica unu care nu se poate lucra sa il intinzi de ex si la care ti-ar veni mereu sa adaugi lichid, tocmai ceea ce nu trebuie facut pentru ca, ca sa il poate impinge acolo in forma tre sa fie foarte uscat
ce mi-a placut maxim la prima pusa de tine e accesoriul pentru ravioli, ala sigur ar fi misto sa ii faci mai rapid decit la mina
da' mi se pare ca exista ceva si pentru Imperia aia clasica da' nu prea mere, e greu sa dozezi cita umplutura sa cada exact si sa nu faca un dezastru cu pasta
io ti-am zis. mi-as lua si masina de inghetata si asta, dar ar trebui sa dublez bucataria si sa fiu la pensie, cre ca prima optiune e mai sigura decit a doua
