Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 2282
  • 2283
  • 2284
  • 2285
  • 2286
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#45661 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 26 June 2020 - 02:27 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 26 June 2020 - 02:11 PM, a spus:

Ia uite, Adri, aici. Ce impresie iti face?

impresia e mereu aceeasi, as vrea-o da' nu pot :love7:
e ca aia de care ziceam eu, m-am uitat indelung la ele acu citva timp. mi se pare ca diferenta e ca cea pusa de mine e transparenta si vezi aluatu
din cite am citit eu aluatul pentru masinile astea tre sa fie foarte dur, adica unu care nu se poate lucra sa il intinzi de ex si la care ti-ar veni mereu sa adaugi lichid, tocmai ceea ce nu trebuie facut pentru ca, ca sa il poate impinge acolo in forma tre sa fie foarte uscat
ce mi-a placut maxim la prima pusa de tine e accesoriul pentru ravioli, ala sigur ar fi misto sa ii faci mai rapid decit la mina
da' mi se pare ca exista ceva si pentru Imperia aia clasica da' nu prea mere, e greu sa dozezi cita umplutura sa cada exact si sa nu faca un dezastru cu pasta

io ti-am zis. mi-as lua si masina de inghetata si asta, dar ar trebui sa dublez bucataria si sa fiu la pensie, cre ca prima optiune e mai sigura decit a doua :)

#45662 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 26 June 2020 - 10:58 PM

Vezi postareablack_cat, la 25 June 2020 - 10:59 AM, a spus:

Vai ce frumos e. Este al vostru?
Nici eu nu am nimic de raportat, sint in Romania, in autoizolare pana sambata viitoare. So much fun.

Vezi postareaclau_ash, la 25 June 2020 - 07:18 PM, a spus:

Wonderful ce iepurila scump❣❣❣

Nu este al nostru cu acte dar tot pe la noi prin gradina stau. Sunt 3 iepurasi si mama lor.
Pe iepurasi i-a prins sotul si ne-am "jucat" putin cu ei, dar tremurau ca varga, asa ca le-am dat drumul sa mearga acasa la ei ( care casa e ori la noi pe undeva ori la vecina in niste tufisuri.
Anul asta parca sunt mai multi iepurasi din astia. Pe toate peluzele ii vad rontaind..
Vai Lapona ! Stink bugs! Pe mine nu ma dezgusta atat de rau dar nici nu imi place sa ii stiu prin casa. Pana la momentul de fata, stam bine si nu avem invazie.Dar capusele alea ma terorizeaza. Aici sunt multe caprioare si cand mergem la cate o drumetie prin padure sau poteci cu iarba mai mare am stres. Ajung acasa si il caut pe copil prin toate locurile- dupa urechi, in chiloti. Jale cu ele!
Clau, dar nimenu nu poarta masca! :71:

#45663 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,555
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 27 June 2020 - 07:46 AM

Vezi postareaWowerful, la 26 June 2020 - 10:58 PM, a spus:

Vezi postareablack_cat, la 25 June 2020 - 10:59 AM, a spus:

Vai ce frumos e. Este al vostru?
Nici eu nu am nimic de raportat, sint in Romania, in autoizolare pana sambata viitoare. So much fun.

Vezi postareaclau_ash, la 25 June 2020 - 07:18 PM, a spus:

Wonderful ce iepurila scump❣❣❣

Nu este al nostru cu acte dar tot pe la noi prin gradina stau. Sunt 3 iepurasi si mama lor.
Pe iepurasi i-a prins sotul si ne-am "jucat" putin cu ei, dar tremurau ca varga, asa ca le-am dat drumul sa mearga acasa la ei ( care casa e ori la noi pe undeva ori la vecina in niste tufisuri.
Anul asta parca sunt mai multi iepurasi din astia. Pe toate peluzele ii vad rontaind..
Vai Lapona ! Stink bugs! Pe mine nu ma dezgusta atat de rau dar nici nu imi place sa ii stiu prin casa. Pana la momentul de fata, stam bine si nu avem invazie.Dar capusele alea ma terorizeaza. Aici sunt multe caprioare si cand mergem la cate o drumetie prin padure sau poteci cu iarba mai mare am stres. Ajung acasa si il caut pe copil prin toate locurile- dupa urechi, in chiloti. Jale cu ele!
Clau, dar nimenu nu poarta masca! :71:

Foarte nenorocite sint capusele astea. Cainele unor prieteni a murit acum doua saptamani din cauza lor, desi primea pastila contra capuselor. In ultimele 3 weekenduri tot iesisem impreuna la BBQ cu catei cu tot. Pana acum Ziggy e ok, nici nu am gasit capuse pe el.
brain loading....please wait....

#45664 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 27 June 2020 - 07:55 AM

Neața! Prietena mea a facut boala Lyme de la capușe, am o frică maxima de ele.

#45665 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,024
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 27 June 2020 - 03:11 PM

Wonderful, la mare si exercitii in aer liber ni se da voie fara.
E foarte cald si umed la noi si nu prea rezisti nici 30 min cu masca afara

#45666 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 June 2020 - 04:41 AM

Vezi postareaclau_ash, la 27 June 2020 - 03:11 PM, a spus:

Clau, inteleg. Era mai mult o intrebare in gluma.

Si la noi e cald si umezeala si nu e asa mare placere cu masca. Totusi, in general, purtam mastile in public. Nu imi place, dar nici eu nu stiu ce o fi mai bine. Pentru moment nu e roz deloc pe meleagurile unde sunt eu.

Astazi am fost la "tara". Am mers pe la ferme - voiam visine. Si am oprit si undeva la joaca. A fost frumos ca am avut cer acoperit si vant ( chiar si ceva ploaie ). Nu a fost aglomerat si chiar ne-am simtit bine.Iaca si dovada:

Fisier atasat  silly-me.jpg (68.06K)
Number of downloads: 0

#45667 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 28 June 2020 - 01:42 PM

Vezi postareaWowerful, la 28 June 2020 - 04:41 AM, a spus:

Vezi postareaclau_ash, la 27 June 2020 - 03:11 PM, a spus:

Clau, inteleg. Era mai mult o intrebare in gluma.

Si la noi e cald si umezeala si nu e asa mare placere cu masca. Totusi, in general, purtam mastile in public. Nu imi place, dar nici eu nu stiu ce o fi mai bine. Pentru moment nu e roz deloc pe meleagurile unde sunt eu.

Astazi am fost la "tara". Am mers pe la ferme - voiam visine. Si am oprit si undeva la joaca. A fost frumos ca am avut cer acoperit si vant ( chiar si ceva ploaie ). Nu a fost aglomerat si chiar ne-am simtit bine.Iaca si dovada:

Fisier atasat  silly-me.jpg (68.06K)
Number of downloads: 0

Cand am vazut poza m-am gandit ca e fetita ta, pe urma mi-am adus aminte ca ziceai ca ai baiat :71: .
Ati gasit visine?

#45668 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 28 June 2020 - 05:22 PM

Copilu' al' mare o plecat de 2 ceasuri sa se intalneasca cu niste prieteni, prima data zicea ca merg la tenis, io am zis ca nu. Nu stiu voi, dar io-s inca paranoica... Prima data cand se intalnesc, din martie. Si-a luat dezinfectant, pus masca, ochelarii de soare si un clop :71: , zicea-i ca-i Omul Invizibil :-* .
Eu am terminat cu bucataritul pe ziua de azi, ieri n-am facut nimic ca a fost tare cald si umezeala si la noi, acum e placut. Ma duc acus sa spal vasele, pana una-alta imi fac de cap - adica imi beau cafeaua si vorbesc de una singura :-* .

#45669 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 28 June 2020 - 11:13 PM

Adi nu-i poti tine legati, tre sa ai incredere in el :71:

#45670 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 June 2020 - 01:36 AM

adi_edi a spus:

1593344548[/url]' post='262900']
Cand am vazut poza m-am gandit ca e fetita ta, pe urma mi-am adus aminte ca ziceai ca ai baiat :71:
Ati gasit visine?

Haha! Mulțumesc de compliment! Așa, de la distanța arat mai bine :-*
Anul asta nu prea s-au făcut visine. Am găsit de cumpărat ceva, dar slăbuț. Asta este! Si când m-a gândesc ca la părinții mei au avut si cireșe si visine ( cred ca încă mai au visine)... Trebuia sa mergem, dar..

O sa mergem la afine, zmeura, piersici si ce o mai fi pe vara.

#45671 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 29 June 2020 - 12:03 PM

Hello, tuturor! Eu mi-am luat inima în dinți și am plecat la mare!

Fisiere atasate

#45672 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 29 June 2020 - 12:15 PM

Bravo Mino! sejur placut! :71: :-*

#45673 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,773
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 29 June 2020 - 12:29 PM

Vacanta placuta, mino! Sa aveti vreme buna!

Wow, ce faina esti pe tricicleta! Imagine postata

Eu nu am noutati, totul e constant. Ne gandim la concediu. E primul an cand inca nu avem planul facut. Vedem cum va fi...
Salutari tuturor. Imagine postata

#45674 Useril este offline   bellamama 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,646
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 29 June 2020 - 03:47 PM

Vezi postareamino, la 29 June 2020 - 12:03 PM, a spus:

Eu mi-am luat inima în dinți și am plecat la mare!

Pai da, cu 10 kg in minus si costumul de baie e mai fericit! :71:

#45675 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 30 June 2020 - 12:36 AM

Mino, concediu placut!
Sotul tot ma bate la cap ca, daca n-a plecat in Romania, sa mergem cateva zile undeva pe-aici prin provincie; dar n-am chef in vremurile astea, mai bine stau acasa si ma plictisesc (vine vorba) ...
Acum 2 zile am cumparat online un aparat portabil de aer conditionat, si estimau ca-l livreaza pe 13 iulie. Azi am primit email ca vine maine :D ! M-am uitat la tracking si printre altele spune ca ne lasa nota daca nu suntem acasa si pachetul nu incape in cutia postala. Maine lucrez de acasa, sa-i urmaresc cum incearca sa-l bage in cutie :D ... Lasand gluma la o parte, sper sa vina cu pachetul, nu direct cu notita, ca am patit de multe ori...

#45676 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 June 2020 - 01:00 AM

Concediu placut mino!

Eu ca si adi_edi, as pleca dar parca nu imi vine. Mai facem aventuri in weekenduri, nu departe si nu fara protectie si am tot timpul o frica.

#45677 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 30 June 2020 - 05:25 AM

Vezi postareaWowerful, la 30 June 2020 - 01:00 AM, a spus:

Concediu placut mino!

Eu ca si adi_edi, as pleca dar parca nu imi vine. Mai facem aventuri in weekenduri, nu departe si nu fara protectie si am tot timpul o frica.

Neatza! Sincer mai mult pentru aerosolii astia minunati si benefici gatului meu am venit aici. Din diferite motive nu ajung asa des la mare pe cat as vrea eu dar ma mulțumesc si atat. Imi place ca stau la o pensiune neaglomerata, am dezinfectat si eu camera, mi-am adus de acasă tacîmurile mele de râdea al meu ca parca ma mut aici, dar prefer să folosesc doar ce e el meu. La terasa am ĺuat tacâmuri de unică folosință :D (Da stiu, nu e frumos, dar e sănătos, sper) iar in magazine nu prea intru, stau cat mai mult pe malul marii.

#45678 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 30 June 2020 - 01:02 PM

Vezi postareamino, la 30 June 2020 - 05:25 AM, a spus:

Vezi postareaWowerful, la 30 June 2020 - 01:00 AM, a spus:

Concediu placut mino!

Neatza! Sincer mai mult pentru aerosolii astia minunati si benefici gatului meu am venit aici. Din diferite motive nu ajung asa des la mare pe cat as vrea eu dar ma mulțumesc si atat. Imi place ca stau la o pensiune neaglomerata, am dezinfectat si eu camera, mi-am adus de acasă tacîmurile mele de râdea al meu ca parca ma mut aici, dar prefer să folosesc doar ce e el meu. La terasa am ĺuat tacâmuri de unică folosință :D (Da stiu, nu e frumos, dar e sănătos, sper) iar in magazine nu prea intru, stau cat mai mult pe malul marii.

Neata , eu tot in izolare in Romania . Mai am pana sambata la ora 7 seara.
Mino, sa stii ca citeam un articol despre restaurantele alea scumpe si fancy din Emirate, care atunci cand au redeschis foloseau (probabil inca folosesc?) farfurii si tacamuri de unica folosinta si spuneau clientilor ca daca doresc, data viitoare pot sa isi aduca propriile tacmuri.

#45679 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 30 June 2020 - 04:40 PM

la restaurante inca n-am fost dar oricum tacimurile farfuriile si paharele se spala nu?
in baruri am vazut ca se dau acum toate de unica folosinta

Mino, ai facut forte bine sa cureti mai ales daca asta te face sa te simti mai linistita, si eu fac asa la serviciu desi ma duc o data pe saptamina dar convietuiesc din pacate cu un coleg si desi femeile de serviciu sint obligate acum sa curete (e la moda sa se zica sanificare aici) dupa fiecare persoana in fiecare zi, eu dimineata cind ajung primul lucru pe care il fac e sa curat tot

Black s-a scos carantina in Romania de citeva zile sau e stire falsa?

#45680 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 30 June 2020 - 07:23 PM

Vezi postareaAdriana, la 30 June 2020 - 04:40 PM, a spus:

la restaurante inca n-am fost dar oricum tacimurile farfuriile si paharele se spala nu?
in baruri am vazut ca se dau acum toate de unica folosinta

Mino, ai facut forte bine sa cureti mai ales daca asta te face sa te simti mai linistita, si eu fac asa la serviciu desi ma duc o data pe saptamina dar convietuiesc din pacate cu un coleg si desi femeile de serviciu sint obligate acum sa curete (e la moda sa se zica sanificare aici) dupa fiecare persoana in fiecare zi, eu dimineata cind ajung primul lucru pe care il fac e sa curat tot

Black s-a scos carantina in Romania de citeva zile sau e stire falsa?

A fost furtuna in pahar cu apa. In continuare autoizolare pentru cei veniti din tari care nu sint pe lista lor "verde". Insa daca vii din Italia, Franta, Germania, Austria, Irlanda, Elvetia, Finlanda, Bulgaria si Grecia parca, atunci da, nu se mai sta in autoizolare.

La Luxembourg la restaurant se dau tacamuri normale,am fost inainte de a pleca in Romania. In Emirate stiu c au avut masuri foarte severe si cred ca in continuare masurile lor sint mai stricte decat ale altor tari, chiar si in relaxare. Apropo, ce ironica denumirea asta cu relaxarea.
Mino, eu zic ca bine ai facut ca ai mers in concediu. Poate par pesimista insa nu se stie ce urmeaza, un lucru am invatat sigur din pandemia asta, ca nimic nu e sigur, nimic nu dureaza la infinit, lucruri care anul trecut am fi spus ca sint doar scenarii de film iata ca se intampla si planuri pe care le tot amanam ca mai e si maine o zi sau si la anu' vreme, s-ar putea foarte bine sa nu mai fie posibil de realizat.

Aceasta postare a fost editata de black_cat: 30 June 2020 - 08:55 PM

Arata acest topic

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 2282
  • 2283
  • 2284
  • 2285
  • 2286
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou