Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 2286
  • 2287
  • 2288
  • 2289
  • 2290
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#45741 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 11 July 2020 - 03:26 PM

eu am patit una tare dar a fost "user error" ca au venit mai multe colete intr-o zi si le-am pus pe toate in "carantina" intr-un ghiveci mare (in care urma sa pun un pomisor) dar momentan e folosit pentru carantina cumparaturilor
cind am vazut pe site ca pachetul a fost livrat m-am dus la usa si nu era nimic. M-am certat pina si cu managerul de la posta, ei tot insistau ca au livrat, eu ca nu am primit. L-am gasit dupa vreo 10 zile cind am scos lucrurile din carantina Imagine postata

#45742 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 11 July 2020 - 04:06 PM

Vezi postareaadi_edi, la 10 July 2020 - 11:50 PM, a spus:

Aaa, stiam ca-i sintaxa - sa stii ca m-am intrebat daca nu-i parte a gramaticii :D ?
Mersi ca-mi iei apararea, totusi cred ca in ce limba o traduci se intelege la fel :) . Eh, n-o fi prima data cand m-am exprimat aiurea, doar ca de data asta Dex a fost pe faza :) .

Logik , dhhhaaaaa, Laponooo, stai jos fata, si mai bea un espresso Imagine postata. Promit sa mai deschid gura respectiv tastatura doar dupa ce mi-am refacut rezervele de cofeina Imagine postata

Of, noroc cu Mino, care se ingrijeste de neuronii mei Imagine postata

Hai sa va mai distrez putin. Mie mi-a dat universu o viaat lipsita de plictis, asta-i cert!
Suna azi nenea postasu la usa, un nene care e , cred, deja iesit la pensie si face part time, dar tare saltaret si vorbaret, mereu in forma, de treaba si voios. Are o voce tare patrunzatoare, cred ca e si printr-un cor ceva. Cand apare pe la noi, deja i se aude vocea : Pooost! Azi suna la mine. Da? El : Poooost, Frau Enigel. Zic ok, haideti ca de data asta vin eu jos, stati acolo. N-a vrut. Mereu se da mare ca urca scarile rapid, ca doar el tre' sa se mentina in forma. Eu cobor, el urca, ne intalnim la mijloc. Pai ce faceti, de ce nu mi le lsatati pe scara ca eu cobor imediat sa le iau. Nu, nuuuu, raspunde prompt, aproape ofensat. Cu pachetele asa ceva nu se face! Trebuie sa ne asiguram ca le primiti daca nu incap in cutie. Si avea vreo 3 pachetele pentru mine. Se uita pe ele, face: De la o parfumerie din Bayern, asteptati ceva? Eu, ca un copchil, da da, yeeeey! Rade, imi da pachetelele, semneaza dracia aia pentru mine , imi explica, iar de ce tre sa semneze ei, dar in prezenta clientului doar!, imi ureaza vesel weekend frumos si o zbugheste.
Ma duc intr-un picior in casa, nerabdatoare sa deschid pachetelul de la parfumerie, care era , de fapt, partea a doua dintr-o comanda, Trebuiau sa imi mai livreze un aplicator de fard. In prima parte, acum cateva zile, venisera celelalte chestiute si, surpriza, o cutiuta cu o baza de pleoape, un fel de crema foarte fina, usor pigmentata care cica se punea ca baza la machiaj. De la Sensai. Si eu ma gandesc : Vaaaai , ce draguuuuuut. Mi.au trimis cadou, stiti cum mai fac unele shopuri cand comanzi ceva la ei pentru prima data si nah, de la o anumita suma in sus iti dau ceva, ca sa te mai atraga :(( M-am bucurat ca un copchil prost si normal ca l-am desfacut imediatamente! ca sa il miros, vad, ating, incerc s.a.m.d., pai? Vesela ca a venit si partea a doua, tac-pac , desfac pachetelul, imi vad aplicatorul si o foaie de hartie A 4, cu ceva scris de mana, impaturita. Zic, sigur ceva de genul va multumim, mai veniti, mai cumparati de la noi, etc. O desfac si citesc:
Fisier atasat  107684350_1741899902618162_7281361587854323371_n.jpg (49.75K)
Number of downloads: 0
Pe scurt: Stimata madame Enigel, va rugam sa ne returnati produsul Eyebase pe care vi l-am livrat din greseala. Imagine postataImagine postataImagine postata ...eu aruncasem si ambalajul, si biletelul ala pe care scrie descrierea produsului. Ma duc si scotocesc in cutia cu hartii si cartoane de aruncat, le pun in cutie si si le scriu si eu un biletel, ca sa ma ierte ca am crezut ca sunt un magazin cu standard si ca am deschis deja produsul crezand ca este o mica atentie de la ei, avamd in vedere ca luasem, totusi, destul de la ei...

Si uite-asa am mai incalecat si a doua oara pe sa si v-am mai povestit de prin Germanica asa Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 11 July 2020 - 04:06 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45743 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 11 July 2020 - 04:11 PM

Pffff, acuma vad ca partea cu nenea postasu intentionam sa o postez la han si eu am scris-o aici...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45744 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 11 July 2020 - 04:12 PM

Hai sa va mai distrez putin. Mie mi-a dat universu o viaat lipsita de plictis, asta-i cert!
Suna azi nenea postasu la usa, un nene care e , cred, deja iesit la pensie si face part time, dar tare saltaret si vorbaret, mereu in forma, de treaba si voios. Are o voce tare patrunzatoare, cred ca e si printr-un cor ceva. Cand apare pe la noi, deja i se aude vocea : Pooost! Azi suna la mine. Da? El : Poooost, Frau Enigel. Zic ok, haideti ca de data asta vin eu jos, stati acolo. N-a vrut. Mereu se da mare ca urca scarile rapid, ca doar el tre' sa se mentina in forma. Eu cobor, el urca, ne intalnim la mijloc. Pai ce faceti, de ce nu mi le lsatati pe scara ca eu cobor imediat sa le iau. Nu, nuuuu, raspunde prompt, aproape ofensat. Cu pachetele asa ceva nu se face! Trebuie sa ne asiguram ca le primiti daca nu incap in cutie. Si avea vreo 3 pachetele pentru mine. Se uita pe ele, face: De la o parfumerie din Bayern, asteptati ceva? Eu, ca un copchil, da da, yeeeey! Rade, imi da pachetelele, semneaza dracia aia pentru mine , imi explica, iar de ce tre sa semneze ei, dar in prezenta clientului doar!, imi ureaza vesel weekend frumos si o zbugheste.
Ma duc intr-un picior in casa, nerabdatoare sa deschid pachetelul de la parfumerie, care era , de fapt, partea a doua dintr-o comanda, Trebuiau sa imi mai livreze un aplicator de fard. In prima parte, acum cateva zile, venisera celelalte chestiute si, surpriza, o cutiuta cu o baza de pleoape, un fel de crema foarte fina, usor pigmentata care cica se punea ca baza la machiaj. De la Sensai. Si eu ma gandesc : Vaaaai , ce draguuuuuut. Mi.au trimis cadou, stiti cum mai fac unele shopuri cand comanzi ceva la ei pentru prima data si nah, de la o anumita suma in sus iti dau ceva, ca sa te mai atraga :) M-am bucurat ca un copchil prost si normal ca l-am desfacut imediatamente! ca sa il miros, vad, ating, incerc s.a.m.d., pai? Vesela ca a venit si partea a doua, tac-pac , desfac pachetelul, imi vad aplicatorul si o foaie de hartie A 4, cu ceva scris de mana, impaturita. Zic, sigur ceva de genul va multumim, mai veniti, mai cumparati de la noi, etc. O desfac si citesc:
Imagine postata
Pe scurt: Stimata madame Enigel, va rugam sa ne returnati produsul Eyebase pe care vi l-am livrat din greseala. Imagine postataImagine postataImagine postata ...eu aruncasem si ambalajul, si biletelul ala pe care scrie descrierea produsului. Ma duc si scotocesc in cutia cu hartii si cartoane de aruncat, le pun in cutie si si le scriu si eu un biletel, ca sa ma ierte ca am crezut ca sunt un magazin cu standard si ca am deschis deja produsul crezand ca este o mica atentie de la ei, avamd in vedere ca luasem, totusi, destul de la ei...

Si uite-asa am mai incalecat si a doua oara pe sa si v-am mai povestit de prin Germanica asa

Am postat aiurea initial, pardoane!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45745 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 11 July 2020 - 05:19 PM

Aventurile Laponei Enigel in Lumea Coletelor!
Fain nenea postas al vostru, nu vrei sa facem schimb :) ?

#45746 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 July 2020 - 06:59 PM

intre timp am mutat si eu aici :)

Lori ma uimesti cu debandada asta neamteasca
noi ii stim ca precisi corecti samd :)

#45747 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 11 July 2020 - 07:27 PM

Vezi postareaadi_edi, la 11 July 2020 - 05:19 PM, a spus:

Am citit “ in lumea cotletelor”. E clar ca mi-e foame :)

#45748 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 11 July 2020 - 10:07 PM

Loti m-ai terminat. Chiar ca debandada cum zice Adriana.

Vezi postareaWowerful, la 11 July 2020 - 07:27 PM, a spus:

Am citit “ in lumea cotletelor”. E clar ca mi-e foame :)

😂

#45749 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 11 July 2020 - 11:19 PM

Da Lori deci e inadmisibil ca ei, din moment ce au gresit, sa iti ceara produsul inapoi. daca e sa plateasca cineva trebuie sa o faca ala care a gresit nu tu clientu final
Mi-am amintit ca mi s-a intimplat cu niste peste mie chestia asta chiar prima data cind cumparam de la ei, au pus numele corect peste tot doar ca inauntru au pus pestele altcuiva. eu am cumparat pentru ca o prietena mi-i recomandase si era super multumita. evident ca i-am spus si ei imediat si ii parea rau, cu ea mersese totul mereu bine
Valoarea totala a pestelui ajuns la mine era mai mare decit cea pe care o comandasem eu, dar pe mine nu m-a entuziasmat pentru ca erau fileuri de peste micuti pe care eu oricum nu stiam cum sa-i gatesc.
era vineri deci era exclus ca sa vina cineva sa ia pachetul inapoi si asa mai departe
am sunat imediat si am lasat mesaj si m-a sunat sefu si s-a scuzat de jdemii de ori si mi-a zis ca desi valoarea era mai mare nu trebuia sa le dau nici un ban in plus si ca data viitoare cind mai cumparam imi faceau o alta reducere de 20% mi se pare

#45750 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 12 July 2020 - 12:36 AM

Vezi postareaAdriana, la 11 July 2020 - 11:19 PM, a spus:

Da Lori deci e inadmisibil ca ei, din moment ce au gresit, sa iti ceara produsul inapoi. daca e sa plateasca cineva trebuie sa o faca ala care a gresit nu tu clientu final
Mi-am amintit ca mi s-a intimplat cu niste peste mie chestia asta chiar prima data cind cumparam de la ei, au pus numele corect peste tot doar ca inauntru au pus pestele altcuiva. eu am cumparat pentru ca o prietena mi-i recomandase si era super multumita. evident ca i-am spus si ei imediat si ii parea rau, cu ea mersese totul mereu bine
Valoarea totala a pestelui ajuns la mine era mai mare decit cea pe care o comandasem eu, dar pe mine nu m-a entuziasmat pentru ca erau fileuri de peste micuti pe care eu oricum nu stiam cum sa-i gatesc.
era vineri deci era exclus ca sa vina cineva sa ia pachetul inapoi si asa mai departe
am sunat imediat si am lasat mesaj si m-a sunat sefu si s-a scuzat de jdemii de ori si mi-a zis ca desi valoarea era mai mare nu trebuia sa le dau nici un ban in plus si ca data viitoare cind mai cumparam imi faceau o alta reducere de 20% mi se pare

Daca mi s-ar fi intamplat mie, l-as fi inapoiat daca nu l-as fi desfacut - ca nu era un produs persabil. Dar daca s-a intamplat, asta e, sa ramana expeditorul cu paguba. Cu pestii e alta poveste...
Eu nu ma mir ca sunt atatea cazuri din astea, la numarul de comenzi online in ziua de azi. Ma uit si la noi la companie, pai inainte daca nu raspundeam clientului/colegilor in 10 minute ma stresam de numa, chiar daca era ceva ce putea astepta mai mult. In prezent asa ceva e imposibil -_- .

#45751 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 12 July 2020 - 09:05 AM

Fain nenea postas al vostru, nu vrei sa facem schimb :D ?

E super fain si mereu cu energie pozitiva la el. Pai , cu oameni din astia de drag stai de vorba -_- O sa il intreb data viitoare daca nu vrea sa faca un schimb de experienta cu unul din Canada Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45752 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 12 July 2020 - 09:35 AM

Dragelor, exista multe clisee despre Germania care si-au pierdut demult valabilitatea...cel mai tare ma amuz cand mai vin foste colege de liceu/facultate pe la mine si iesim, vizitam si dupa aia intreaba: "Bai Lori, da'...nemtii unde-s?" Imagine postata
Corectitudinea si precizia faimoase ale nemtilor vin dintr-o calitate a lor intrinseca: aceea de a urma reguli cu cea mai mare rigurozitate, la punct si virgula, fara sa se razvrateasca, fara sa comenteze, fara sa isi bata capul. Bine, mai intai le si creeaza cu cea mai mare rigurozitate. Atata doar ca, tot intrinsec, sunt un popor care face lucrul durabil si pe termen lung, motiv pentru care au fost mereu si raman maestri in industria grea. Din pacate...calitatea asta a lor le-a cam zdruncinat stabilitatea pentru ca lumea actuala si economia se schimba mult prea rapid si pentru noi, astialaltii, anarhistii si maestrii adaptabilitatii (vezi romanul -_- ) . Imediat ce se intampla ceva care le da regulile peste cap, ii scoate din concept, pierd directia, se instaleaza nebunia. In momentul in care si-a pierdut regulile, acest popor si-a pierdut directia.
Realitatea asta a alimentat, iar, din nefericire, miscarea dreapta extremista nu doar in Germania, ci si in tarile vecine, dupa cum ati remarcat, si si in US...dar sa lasam socio-politica ca e duminica.

Adi, prima data m-am gandit sa le dau un telefon si sa imi cer scuze ca am indraznit sa desfac pachetul si si produsul si ca, in naivitatea mea, am crezut ca ar fi o mica atentie. Dupa aia am zis, whaaaaa'?!?!? De ce sa ma scuz eu pentru greselile lor, in fond?? Si am zis ca ii ignor, daca is prostovanoi, sa ramana prostovanoi. Si dupa aia am zis, stii ce? Adu-ti aminte in care era esti: zero tolerance and payback era. Asa ca m-am dus si am scos ambalajul din cutia de hartii de aruncat , produsul e oricum aproape intact, pentru ca am luat doar putin si am dat pe ochi. E adevarat ca e in produs mai scump, cam 25 euro, dar eu comandasem altceva de la ei de la firma asta. Dar chiar si asa, cat de scartar execrabil poti sa fii, om de afaceri , auzi!, incat sa ceri produsul inapoi. De parca facea ala pierderi de milioane. Je-nant! Dar...nah, sunt bavarezi, ei sunt oricum o specie aparte.

Asa ca, le-am pus chestia inapoi si le-am si scris un biletel cu un scris atat de oribil, de sila, cred...nici la bac cand protocolez examinarile orale nus criu atata de urat Imagine postata.
Fisier atasat  107851361_198994854873708_8402092765467544323_n.jpg (30.51K)
Number of downloads: 1
Le-am zis ca am crezut ca ar fi o mica atentie si ca tocmai ma pregateam sa mai comand ceva de la ei, vazandu-i atat de draguti si customer oriented. Dar a sunat postasu' si a venit cu pachetu nr. 2 Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45753 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 12 July 2020 - 09:59 AM

Si...tot vis-à-vis de corectitudinea nemtilor, iaca, la Lidl, vineri Imagine postata

Fisier atasat  107885499_403188223973762_6616734285454765644_n.jpg (141.01K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  107712933_567894030569761_8398702518473227446_n.jpg (122.5K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  107568803_345726596417081_7677057890298795124_n.jpg (294.72K)
Number of downloads: 0
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45754 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 12 July 2020 - 12:40 PM

De acord, nu trebuie sa te scuzi pentru greseala altora (obiceiul asta apartine canadienilor, se zice -_- ) si iti inteleg reactia, imi inchipui dezamagirea cand ai citit biletelul. Mai, io zc sa tii crema daca tot ai desfacut-o, daca nu o desfaceai era altceva.

#45755 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 12 July 2020 - 01:34 PM

Neeeee, am si aruncat pachetelul in posta ieri. Ca mi-au trimis si abtibild ( asta tot din germana vine , abziehen - a trage/lua de pe ceva si Bild - imagine, foto, deci imagine care se trage -_-)) ) de retur pachet. Si am pus tot inapoi, plus hartia mototolita, fix cum se vede in imagine. La finalul biletelului le-am scris ca e jenanta greseala dar si mai jenant gestul. Trebuia sa le scriu ca am aruncat initial produsul ca mi s-a parut suspect, dar l-am pescuit din gunoi ca sa li-l returnez Imagine postata

Astia din Bavaria chiar sunt...sa le spunem speciali. Am amici acolo care nu isi gasesc chirii. In zona München sunt niste preturi de mie imi pica fata mereu cand aud. Sunt cel putin duble ca aici si mai mari decat in Berlin. Dar, daaaaaar, ca sa iei o chirie, nu va imaginati prin ce tre sa treceti: acte de indentitate/cetatenie, dovezi de venit, dovada de bonitate de la Schufa ( ca nu ai datorii), dovada ca ti-ai platit regulat chiria in ultimele 3 luni, ba, mai nou in ultimele 6 luni Imagine postata, familie, cati copii , cate neveste etc. Ai familie cu doi copii? Nup, nu te califici pentru doua camere , prea mic apartamentu pentru asa familie. Esti single si vrei la 3 camere? Nup, nu te califici, ce-tz trebe tzie, om singur, atata spatiu? Apoi, daca ai trecut de preselectie , te suna si te iau la intrebari. Apoooooooi, daca ai trecut si de faza asta eliminatorie, te cheama sa vezi apartamentu/casa. Apoooooooi, daca le place de ochii tai, camasa, pantofii, masina, gradu universitar s.a.m.d. te iau. Vorbim de luat o simpla chirie de la 900 in sus fara intretinere , la o suprafata de 50-60 mp. Si va spun chestii concrete, din lunile mai si iunie a.c. .
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45756 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 12 July 2020 - 02:23 PM

Adi-edi tu erai, asa-i, cu trandafirul care trebuia sa creasca in cartof.
te anunt ca la mine trandafirul e mumie si se nasc cartofii -_-

#45757 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,555
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 12 July 2020 - 02:59 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 12 July 2020 - 01:34 PM, a spus:

Neeeee, am si aruncat pachetelul in posta ieri. Ca mi-au trimis si abtibild ( asta tot din germana vine , abziehen - a trage/lua de pe ceva si Bild - imagine, foto, deci imagine care se trage -_-)) ) de retur pachet. Si am pus tot inapoi, plus hartia mototolita, fix cum se vede in imagine. La finalul biletelului le-am scris ca e jenanta greseala dar si mai jenant gestul. Trebuia sa le scriu ca am aruncat initial produsul ca mi s-a parut suspect, dar l-am pescuit din gunoi ca sa li-l returnez Imagine postata

Astia din Bavaria chiar sunt...sa le spunem speciali. Am amici acolo care nu isi gasesc chirii. In zona München sunt niste preturi de mie imi pica fata mereu cand aud. Sunt cel putin duble ca aici si mai mari decat in Berlin. Dar, daaaaaar, ca sa iei o chirie, nu va imaginati prin ce tre sa treceti: acte de indentitate/cetatenie, dovezi de venit, dovada de bonitate de la Schufa ( ca nu ai datorii), dovada ca ti-ai platit regulat chiria in ultimele 3 luni, ba, mai nou in ultimele 6 luni Imagine postata, familie, cati copii , cate neveste etc. Ai familie cu doi copii? Nup, nu te califici pentru doua camere , prea mic apartamentu pentru asa familie. Esti single si vrei la 3 camere? Nup, nu te califici, ce-tz trebe tzie, om singur, atata spatiu? Apoi, daca ai trecut de preselectie , te suna si te iau la intrebari. Apoooooooi, daca ai trecut si de faza asta eliminatorie, te cheama sa vezi apartamentu/casa. Apoooooooi, daca le place de ochii tai, camasa, pantofii, masina, gradu universitar s.a.m.d. te iau. Vorbim de luat o simpla chirie de la 900 in sus fara intretinere , la o suprafata de 50-60 mp. Si va spun chestii concrete, din lunile mai si iunie a.c. .

Sa stii ca asa este si aici cu inchiriatul. Doar faza ca nu poti single lua apartment mare nu am auzit, ba chiar avem un prieteni care e singur dar inchiriaza apartament cu 2 dormitoare. Invers da, familiile cu multi membri nu pot inchiria apartamente mici. Chiar si apartamentul asta pe care il inchiriem acum, si tu stii Lapo ca nu e chiar mic, nu poate fi inchiriat decat la 2 persoane. Chiriasii dinainte cand au facut copil au trebuia sa isi caute alta chirie. Iar ca sa ne accepte cu catel, cred ca am mai scris despre asta aici, au vrut sa vada poze cu el si recomandari de la fostii vecini ca nu e agresiv si ca nu latra mult.
Despre aventura cu crema de ochi, nu ca e scuzabila, dar am asa o banuiala ca biletelul ala a venit de la un angajat care a incercat sa isi acopere o greseala.

Aceasta postare a fost editata de black_cat: 12 July 2020 - 03:00 PM

brain loading....please wait....

#45758 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 12 July 2020 - 03:37 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 12 July 2020 - 01:34 PM, a spus:

Trebuia sa le scriu ca am aruncat initial produsul ca mi s-a parut suspect, dar l-am pescuit din gunoi ca sa li-l returnez Imagine postata

Eu asa as fi scris -_- , tare asvrea sa fiu o musca sa le vad reactia :D

#45759 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 12 July 2020 - 04:06 PM

Vezi postareaAdriana, la 12 July 2020 - 02:23 PM, a spus:

Adi-edi tu erai, asa-i, cu trandafirul care trebuia sa creasca in cartof.
te anunt ca la mine trandafirul e mumie si se nasc cartofii :D

:D -_- :D Da, chiar ma gandeam sa te intreb si eu, ca si la mine trandafirul s-a dus pe copca. Am si uitat ca a ramas cartoful, chiar ma gandeam ca ar fi cazul sa desfiintez ghiveciul ala si inca unul in care am pus un bulb din care n-a iesit nimic, e drept ca era cam ofilit, nu aveam mari sperante.

#45760 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 12 July 2020 - 08:00 PM

Mi-a placut si ma gandeam ca e cam adevarata gluma asta:

🔥‼️ GLUMA ZILEI ! 😜

🧒🏻 - Salut, Pizza Hut ?

👺 - Nu, Google Pizza.

🧒🏻 - Ahh, îmi pare rău ... am sunat la un număr greșit ...

👺 - Nu, ați sunat bine. Google a cumparat lanțul de pizzerii Pizza Hut.

🧒🏻 - Aa, ok ... atunci să vă spun ce vreau să comand ...

👺 - Comanda obișnuită ?

🧒🏻 - Și de unde știi tu ce vreau eu să comand ?

👺 - Ținând cont de adresa dumneavoastră, numarul de telefon și ultimele 12 comenzi, acestea au fost Pizza Supremă.

🧒🏻 - Da, așa e. Vreau o Pizza Supremă !

👺 - Aș putea sugera o pizza fără sare, cu rucola, brocoli și roșii uscate ?

🧒🏻 - Nuu! Urăsc legumele.

👺 - Dar nivelul dumneavoastră de colesterol este cam ridicat.

🧒🏻 - De unde știi tu asta ?

👺 - Am verificat ultimele dumneavoastră rezultate de la testele de sânge efectuate la SINEVO și conform rezultatelor aveți colesterolul ridicat ...

🧒🏻 - Gata! De ajuns! Vreau o pizza Supremă ! 💥 *Am medicamente

pentru colesterol ridicat !*

👺 - Ne pare rău dar conform bazei noastre de date, nu luați medicamentele regulat. Ultima cutie de SORTIS cu 30 de tablete pe care ați cumpărat-o de la Farmaciile DONA a fost pe 2 ianuarie la ora 3:26 p.m.

🧒🏻 - Am cumparat de la alta farmacie !

👺 - Din extrasul de cont de la ING nu rezultă că ați cumpărat alt medicament pentru colesterol de la altă farmacie.

🧒🏻 - Am plătit cash, am și alte surse de venit !

👺 - Din ultimele declarații de venit, nu rezultă acest lucru. Ne pare rău dar nu vrem să aveți probleme cu cei de la ANAF.

🧒🏻 - Bine, nu mai vreau nimic ! 💥

👺 - Domnule, noi doar încercam să vă ajutăm.

🧒🏻 - Să mă ajutați? M-am săturat de Google, Facebook, Whats App sau Instagram ! O să mă mut pe o insulă pustie, fără acces la internet, 💥 cablu sau telefonie !

👺 - Am înțeles domnule, dar se pare ca pașaportul dumneavoastră a expirat acum 5 luni.🤓🤓🤓

😀 ‼️ 😱‼️🤣‼️😩‼️

Arata acest topic

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 2286
  • 2287
  • 2288
  • 2289
  • 2290
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic