adi_edi, la 10 July 2020 - 11:50 PM, a spus:
Aaa, stiam ca-i sintaxa -
sa stii ca m-am intrebat daca nu-i parte a gramaticii 
?
Mersi ca-mi iei apararea, totusi cred ca in ce limba o traduci se intelege la fel

. Eh, n-o fi prima data cand m-am exprimat aiurea, doar ca de data asta Dex a fost pe faza

.
Logik , dhhhaaaaa, Laponooo, stai jos fata, si mai bea un espresso

. Promit sa mai deschid gura respectiv tastatura doar dupa ce mi-am refacut rezervele de cofeina
Of, noroc cu Mino, care se ingrijeste de neuronii mei
Hai sa va mai distrez putin. Mie mi-a dat universu o viaat lipsita de plictis, asta-i cert!
Suna azi nenea postasu la usa, un nene care e , cred, deja iesit la pensie si face part time, dar tare saltaret si vorbaret, mereu in forma, de treaba si voios. Are o voce tare patrunzatoare, cred ca e si printr-un cor ceva. Cand apare pe la noi, deja i se aude vocea : Pooost! Azi suna la mine. Da? El : Poooost, Frau Enigel. Zic ok, haideti ca de data asta vin eu jos, stati acolo. N-a vrut. Mereu se da mare ca urca scarile rapid, ca doar el tre' sa se mentina in forma. Eu cobor, el urca, ne intalnim la mijloc. Pai ce faceti, de ce nu mi le lsatati pe scara ca eu cobor imediat sa le iau. Nu, nuuuu, raspunde prompt, aproape ofensat. Cu pachetele asa ceva nu se face! Trebuie sa ne asiguram ca le primiti daca nu incap in cutie. Si avea vreo 3 pachetele pentru mine. Se uita pe ele, face: De la o parfumerie din Bayern, asteptati ceva? Eu, ca un copchil, da da, yeeeey! Rade, imi da pachetelele, semneaza dracia aia pentru mine , imi explica, iar de ce tre sa semneze ei, dar in prezenta clientului doar!, imi ureaza vesel weekend frumos si o zbugheste.
Ma duc intr-un picior in casa, nerabdatoare sa deschid pachetelul de la parfumerie, care era , de fapt, partea a doua dintr-o comanda, Trebuiau sa imi mai livreze un aplicator de fard. In prima parte, acum cateva zile, venisera celelalte chestiute si, surpriza, o cutiuta cu o baza de pleoape, un fel de crema foarte fina, usor pigmentata care cica se punea ca baza la machiaj. De la Sensai. Si eu ma gandesc : Vaaaai , ce draguuuuuut. Mi.au trimis cadou, stiti cum mai fac unele shopuri cand comanzi ceva la ei pentru prima data si nah, de la o anumita suma in sus iti dau ceva, ca sa te mai atraga

M-am bucurat ca un copchil prost si normal ca l-am desfacut imediatamente! ca sa il miros, vad, ating, incerc s.a.m.d., pai? Vesela ca a venit si partea a doua, tac-pac , desfac pachetelul, imi vad aplicatorul si o foaie de hartie A 4, cu ceva scris de mana, impaturita. Zic, sigur ceva de genul va multumim, mai veniti, mai cumparati de la noi, etc. O desfac si citesc:
107684350_1741899902618162_7281361587854323371_n.jpg (49.75K)
Number of downloads: 0
Pe scurt: Stimata madame Enigel, va rugam sa ne returnati produsul Eyebase pe care vi l-am livrat din greseala.

...eu aruncasem si ambalajul, si biletelul ala pe care scrie descrierea produsului. Ma duc si scotocesc in cutia cu hartii si cartoane de aruncat, le pun in cutie si si le scriu si eu un biletel, ca sa ma ierte ca am crezut ca sunt un magazin cu standard si ca am deschis deja produsul crezand ca este o mica atentie de la ei, avamd in vedere ca luasem, totusi, destul de la ei...
Si uite-asa am mai incalecat si a doua oara pe sa si v-am mai povestit de prin Germanica asa
Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 11 July 2020 - 04:06 PM