Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 2295
  • 2296
  • 2297
  • 2298
  • 2299
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#45921 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSuffolk

Postat 02 August 2020 - 05:54 PM

La mine e vremea perfecta, 20 de grade, briza, ceva norisori. Fisier atasat  116643611_10220091529773305_9135326434320284123_o.jpg (299.53K)
Number of downloads: 1
Imagine postata

#45922 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 02 August 2020 - 06:10 PM

Vreme perfecta si la mine! Chiar racoroasa, as zice. Dupa ce vineri mama m-a speriat cu o criza de vertijuri, de ieri e mai bine, azi am profitat devremea perfecta, am stat la soare pe banca in parc si am petrecut dimineata ca fetele.

#45923 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 03 August 2020 - 07:20 AM

Guten Morgen everibadi!
Fisier atasat  a0ad357883760c72f184f85b87a84f8b.jpg (26.1K)
Number of downloads: 0
Fisier atasat  5cb36ef03cf7fc41521e66ebd0b60aea.jpg (40.36K)

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45924 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 03 August 2020 - 09:00 AM

Neatza, iau o cafea că am ajuns plină de spume la serviciu. In autobuz dimineață o tipă pe care o cunosc, asistenta in spital, fără masca vorbea cu dispreț de noi ceilalti care purtam măști, ca e o prostie, ca ne îmbolnăvi de la măști, ca ea nu se îmbolnăvește si nici nu transmite virus, ca are sistem bun imunitar, :) :) ca apoi sa aflu ca in doua secții de productie ar fi doua persoane cu covid, inca neconfirmat! Cu nevasta unuia am vorbit joi de la distanță, =)) aveam masca, dar nasul era afara! Sper sa nu fie nimic totusi!

Aceasta postare a fost editata de mino: 03 August 2020 - 09:01 AM

#45925 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 03 August 2020 - 09:39 AM

Vezi postareamino, la 03 August 2020 - 09:00 AM, a spus:

Neatza, iau o cafea că am ajuns plină de spume la serviciu. In autobuz dimineață o tipă pe care o cunosc, asistenta in spital, fără masca vorbea cu dispreț de noi ceilalti care purtam măști, ca e o prostie, ca ne îmbolnăvi de la măști, ca ea nu se îmbolnăvește si nici nu transmite virus, ca are sistem bun imunitar, :) :) ca apoi sa aflu ca in doua secții de productie ar fi doua persoane cu covid, inca neconfirmat! Cu nevasta unuia am vorbit joi de la distanță, =)) aveam masca, dar nasul era afara! Sper sa nu fie nimic totusi!

Stai linistita draga Mino',ca daca e sa-l iei nu e neaparat de la cunoscuti,zi de zi esti in contact cu oameni,pe strada pe scara,vecini etc ,e bine sa te protejezi cat poti dar si masca asta nu e nici o garantie,e mai bine decat nimic,dar doar atat!

#45926 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 03 August 2020 - 12:13 PM

P.S Nu vreau sa par pesimista sau antipatica (gen daca vrem sa stim stirile de la ora 5 ne uitam la tv. nu postam aici la han),dar pe principiul ''cat iti e ghemul'' asa se spune pe la noi ,cand ti se termina atza'' (firul vietii aia e),matusile mele tocmai au fost la inmormantare la o fosta colega de serviciu,de aici din oras din Bacau,lucrase la policlinica si nu, nu a uciso covidul a fost ca in fiecare an la mare la Mmamaia cu sotul sau (60 de ani) apa pana la brau alaturi de sot s-a innecat (se banuieste ca i s-a facut rau sau ceva )pana au scoso,au resuscitato si-a revenit dar dupa 3 zile in spital a murit,nu a apucat sa se bucure de pensie de primul nepotel abea nascut,etc...asa ca eu inca o data ami promit,sa ma bucur de fiecare zi si de tot ce imi da d-zeu,fara sa cer mai mult ... :)

#45927 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 03 August 2020 - 12:17 PM

Vezi postareaHazel, la 02 August 2020 - 05:54 PM, a spus:

La mine e vremea perfecta, 20 de grade, briza, ceva norisori. Atasament 116643611_10220091529773305_9135326434320284123_o.jpg

Superb locul din foto! Priveliste foarte frumoasa!
Buna dimineata si de la mine! Iau o cafea ca abia ce am aterizat la munca. Tare as mai fi dormit de dimineata dar din pacate azi este luni si reluam rutina.
Mino si eu sper sa nu fie nimic. Doamne ajuna!

#45928 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 03 August 2020 - 01:44 PM

Vezi postareaGeany, la 03 August 2020 - 09:39 AM, a spus:

Vezi postareamino, la 03 August 2020 - 09:00 AM, a spus:

Neatza, iau o cafea că am ajuns plină de spume la serviciu. In autobuz dimineață o tipă pe care o cunosc, asistenta in spital, fără masca vorbea cu dispreț de noi ceilalti care purtam măști, ca e o prostie, ca ne îmbolnăvi de la măști, ca ea nu se îmbolnăvește si nici nu transmite virus, ca are sistem bun imunitar, :violent1: :violent5: ca apoi sa aflu ca in doua secții de productie ar fi doua persoane cu covid, inca neconfirmat! Cu nevasta unuia am vorbit joi de la distanță, :(( aveam masca, dar nasul era afara! Sper sa nu fie nimic totusi!

Stai linistita draga Mino',ca daca e sa-l iei nu e neaparat de la cunoscuti,zi de zi esti in contact cu oameni,pe strada pe scara,vecini etc ,e bine sa te protejezi cat poti dar si masca asta nu e nici o garantie,e mai bine decat nimic,dar doar atat!

Eu stau linistită, dar ma deranjează sfidarea pe față, adică noi prostimea trebuie sa respectăm niste legi, ei(ea e bugetară, si alti politicieni, care sunt platiti din banii nostri, aia care inca mai muncim cu salariul minim pe economie) nu, ca sunt mai cu moț! Sa nu mai spun ca se plângea de salariu, ca se duce degeaba la munca, ca doctorii nu sunt, așa că i-am spus că dacă nu e mulțumită sa vina in fabrica la mine pe salariul minim!

#45929 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 03 August 2020 - 02:32 PM

Asa e, Mino :violent1: - ma apuca si pe mine dracii cand vad faze din astea, tu te feresti cat poti si porti masca... pentru binele celorlalti, pe care ii doare undeva de grija ta :violent5: .
Eu ma gandesc cu groaza ca mai este doar o luna si un pic pana incepe scoala...
Am avut asa o stare proasta in ultimul timp, dar azi e o zi frumoasa, am zi libera; fiu-meu a coborat val-vartej pe scari la 6:30, nu stiam ce s-a intamplat - a avut un vis ciudat si ca musai sa scrie sa nu-l uite :D . Ceva cu jocuri video, prietenii lui si Winnie the Pooh :P . Cand se trezeste si fiica-mea ii scot la plimbare, ca n-am catel :P , pe urma mancam terina cu zmeura :P si vedem noi ce mai facem, ca dupa-amiaza se anunta ploaie.
O saptamana frumoasa va doresc :(( !

#45930 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 03 August 2020 - 05:38 PM

Tot io, ca dupa aia iar nu ma mai prindeti p-aici o saptamana...
Am venit de la plimbare, ia uite ce-am gasit:
Fisier atasat  ghinde.jpg (854.09K)
Sunt inca verzi, oare cad ele asa din copac, ori din cauza de veverite tantalaie care le scapa din labute :(( ? Imi aduc aminte de alunele verzi pe care le culegeam de pe dealuri cand mergeam in vacante la bunica, si le spargeam cu un bolovan - acum cand ma gandesc ma scutur de oroare :violent5: , pai le spargeam pe jos pe un bolovan mai mare peste care se plimbasera si porci si gaini si oameni si naiba mai stie ce...
Va mai intreb ceva si pe urma ma duc la treburi (adica frigider :violent1:) : voi cat tineti in "carantina" produsele pe care le cumparati online si nu se pot dezinfecta (precum cartile)?

#45931 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 03 August 2020 - 06:19 PM

Vezi postareaadi_edi, la 03 August 2020 - 05:38 PM, a spus:

Tot io, ca dupa aia iar nu ma mai prindeti p-aici o saptamana...
Am venit de la plimbare, ia uite ce-am gasit:
Atasament ghinde.jpg
Sunt inca verzi, oare cad ele asa din copac, ori din cauza de veverite tantalaie care le scapa din labute :(( ? Imi aduc aminte de alunele verzi pe care le culegeam de pe dealuri cand mergeam in vacante la bunica, si le spargeam cu un bolovan - acum cand ma gandesc ma scutur de oroare :violent5: , pai le spargeam pe jos pe un bolovan mai mare peste care se plimbasera si porci si gaini si oameni si naiba mai stie ce...
Va mai intreb ceva si pe urma ma duc la treburi (adica frigider :violent1:) : voi cat tineti in "carantina" produsele pe care le cumparati online si nu se pot dezinfecta (precum cartile)?

Que que?!?! Poate vrei scandal Imagine postata
Sweety, dar alea nu sunt alune, alea sunt ghinde, din stejar Imagine postata Le-ai mancat? Mai existi?
Mino, eu fata de aceste persoane cu mintea mica , cat o aluna, ca tot suntem la tema Imagine postata, nici macar nu ma mai sinchisesc sa pastrez vreo aparenta de respect. Daca tanti respectiva inca nu a pricipit cu mintea ei intrata la apa ca virusul nu tine seama de nici un criteriu cand te invadeaza, nu ai ce sa ii ceri aleia. Data viitoare daca mai apare vreun destept din asta, faceti-i poza, noteaza ziua, ora, autobuzul in care era, eventual soferul si da-i in gat . Altceva nu merita.

A-propos de asta, mi-am adus aminte de o faza intamplata in tren acum vreo 2 ani, cred, cand eram acasa. De la VS spre B,in faimosul tren fantoma Iasi-Bucuresti N. Ma urc, gemea compartimentul. In fata mea o cucoana imbracata bine , cu inele si lanticuri de aur, doamna de Iasi, ce sa mai. Stateam amandoua pe locurile de la fereastra, clasa 1 - daca se poate vorbi de asa ceva in trenurile din tara...ma si nici nu trecem bine de Barlad, isi scoate madama un mar si il mananca si ... baga cotorul intre scaun si peretele vagonului. Bai , am zis ca nu vad bine...
Alta faza din vara 2019, tot de la VS spre B, tot cu o madama cu fiica dumneaei di la Iesi. Plus un domn despre care am aflat ca era jurnalist, nenea cu toate tiglele pe casa. La un moment dat se leaga o conversatie intre doamna, domnul si fiica acesteia. Declansata conversatia de superaglomeratia din tren, pe hol, gemea de lume, in compartimente inca locuri goale. Si lume zapacita, cate doi calatori pe acelasi loc...ori bilete cu locuri care nu existau in realitate Imagine postata Yep, yep Romania, plai de dor, anno domini 2019, luna iulie. Dupa nici 3 vorbe incepe doamna sa ocarasca pe toti studentii care oricum sunt niste loaze, da, care nu vin la seminarii, ca doara ea lucreaza la universitate ( ca sa aflu ca era o secretara, de fapt) Imagine postata si ca sa se duca sa munceasca, ca pe vremea lui Ceausescu, da? Si ca sa dispara si toti negrii si homosexualii din tara. Imagine postata La care eu nu m-am putut abtine si zic: dar aia , saracii cu ce-au gresit ca nu estem locuri in tren? Pai, cum, domnisoara, ce fel de tara ortodoxa crestina este asta?!?!?!? Imagine postata ääähm, say wha'?? Zic, dar ce legatura are ortodoxia cu homosexualii, ca nu pricep? Si sare si fiica-sa, care statea in fata mea, o copchila blonda, cred ca prin anul 1 de facultate, cu o expresie candida si nevinovata, ca daca ii zicea ma-sa ca a vazut un porc zburand, o credea. Vai, cum adica ce legatura?!!??!?! Dar cum va permiteti sa spuneti asemenea blasfemie? Au , drace! Iaca inchizitia ortodoxa unde statea.
Zic, stiti, este un autor, ii zice Vasile Voiculescu, binevoiti a ii citi nuvelele si asa veti afla mai multe despre faimoasa ortodoxie si religiozitatea poporului nostru drag. Madrina, destituindu-ma cu un gest scurt al mainii: Ei, da , ce sa-ti spun, acuma, ia sa ma lasati cu Voiculescu asta si mai stiu eu ce altii care se cred destepti, da? Imagine postataImagine postataImagine postata Domnul ma priveste cu un zambet abia intrezarit in coltul buzelor. Imi pun castile pe urechi si dau iar drumul La Judas Priest - A touch of evil. Cam asta am simtit eu in trenul ala.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45932 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 03 August 2020 - 06:31 PM

Vezi postareaadi_edi, la 03 August 2020 - 05:38 PM, a spus:

voi cat tineti in "carantina" produsele pe care le cumparati online si nu se pot dezinfecta (precum cartile)?

minimum 3 zile, de obicei cam o saptamina

#45933 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 03 August 2020 - 06:53 PM

Scandal nu vreau , dar nu stiu daca m-or tine bateriile :violent1: ...
N-am mancat ghindele :(( , stiam ce-s. Doar ma miram ca au cazut asa verzi, si mi-au trezit amintiri in legatura cu alunele verzi, de care n-am mai mancat din copilarie, si cred ca nici nu voi mai manca vreodata...
Cat despre comportamentul acelor specimene, n-am ce sa mai zic, nu ai ce sa le faci, ca stiu ele mai bine :violent5: , nu cred ca ar fi cineva capabil sa scuture bigotismul din ele.

#45934 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 04 August 2020 - 09:14 AM

Vezi postareaadi_edi, la 03 August 2020 - 06:53 PM, a spus:

Scandal nu vreau , dar nu stiu daca m-or tine bateriile :violent1: ...
N-am mancat ghindele :(( , stiam ce-s. Doar ma miram ca au cazut asa verzi, si mi-au trezit amintiri in legatura cu alunele verzi, de care n-am mai mancat din copilarie, si cred ca nici nu voi mai manca vreodata...
Cat despre comportamentul acelor specimene, n-am ce sa mai zic, nu ai ce sa le faci, ca stiu ele mai bine :violent5: , nu cred ca ar fi cineva capabil sa scuture bigotismul din ele.

Imagine postata Ma scuzemuati, am citit din 3 in 7 Imagine postata
Bigotismul ne sugruma tara aia...si nu numai Imagine postata
Buna dimineata!

Fisier atasat  393a50a3fe949c9d931f7e1baedd51f1.jpg (59.68K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  62984774621a081fdf6d96b59e3ee741.jpg (27.55K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45935 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 05 August 2020 - 02:46 PM

A inceput august cu zile nebune. I-a sa va dau un buchetel mic de flori, deși ar merge altceva!

Fisiere atasate

#45936 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 05 August 2020 - 04:22 PM

Hello! La mine a fost furtuna mare, ramasite de la uragan. Au cazut multi copaci si suntem fara curent pentru o vreme. Noroc cu generatorul- mai racim frigiderele si luam cate o gura de internet.

#45937 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 05 August 2020 - 04:33 PM

Vezi postareaWowerful, la 05 August 2020 - 04:22 PM, a spus:

Hello! La mine a fost furtuna mare, ramasite de la uragan. Au cazut multi copaci si suntem fara curent pentru o vreme. Noroc cu generatorul- mai racim frigiderele si luam cate o gura de internet.

Urata treaba asta, cu pana curent, Wow! Asa ne dam seama cat suntem de dependenti de curentul electric. Bine ca macar e cald afara si nu e iarna si frig!

#45938 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 06 August 2020 - 09:51 AM

Hello! As fi zis buna dimineata dar deja sunt in pauza de masa :violent5:

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de mino: 06 August 2020 - 09:52 AM

#45939 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,024
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 07 August 2020 - 05:50 PM

Cafeu pe Mediterana 😋

Fisier atasat  IMG-20200807-WA0041.jpg (88.84K)

#45940 Useril este offline   bellamama 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,646
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 07 August 2020 - 06:14 PM

Vezi postareaclau_ash, la 07 August 2020 - 05:50 PM, a spus:

Cafeu pe Mediterana 😋

Sunt verde de invidie!