Apoi Geany sa aveti vacanta placuta si sa va bucurati de vreme buna! Eu vreau hamsii din alea bune si niste shubereci poate gogosi infuriate si mizilicuri din astea
La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 22 August 2020 - 01:52 AM
Apoi Geany sa aveti vacanta placuta si sa va bucurati de vreme buna! Eu vreau hamsii din alea bune si niste shubereci poate gogosi infuriate si mizilicuri din astea
Postat 22 August 2020 - 10:31 AM
Postat 24 August 2020 - 09:08 AM
Geany, la multi ani omului tau! Sa iti traiasca fericit si vesel pana la adanci batraneti!
Wowerfulina, pai treaba-i asta? Eeeeee, ia, baie fierbinte cu sare mare la picioare o sauna la fata, stii tu, cu prosopul in cap, ceva ulei de menta ori eucalipt si inhaleaza, atentie nu mult ulei ca irita caile respiratorii! O frectie cu spirt, niste ventuze si esti ca noua. Sanatate multa si relax!
Minoriciu, azi si maine adica ai copiii? Ce veselie o fi la voi! Sa va fie de bine timpul petrecut impreuna!
Eu sunt la un capat de drum...ori cel putin asa ma simt. Nici macar la o intersectie...oameni apropiati mie care ma dezamagesc, ma jignesc si ranesc, fara nici un fel de considerente fata de ceea ce lasa in urma lor. Fara scrupule. Am senzatia ca in jurul meu se labarteaza un egoism cras, ca toata lumea imi cere, ca indiferent ce le-as da, oricum nu imi returneaza nimic...ba, mai rau, mi s-a reprosat ca eu daruiesc ca sa cumpar oamenii. Si asta vine din partea cuiva care ma stie de o viata. Sunt atat de goala. Intotdeauna m-am intrebat oare cum e sa stii ca cineva e acolo pentru tine, sa ii fie dor de tine, sa faca efortul atat energetic cat si financiar sa vina sa te vada regulat, sa te stranga in brate si sa stii ca tot ce vrea este sa petreaca niste quality time cu tine. Sa te sune si sa te intrebe : Ce vrei sa iti aduc? Oricum, nu as vrea absolut nimic, pentru ca nimic concret, material, nu ar putea inlocui vreodata valoarea dovezii ca cei care te stiu de o viata te iubesc neconditionat, te respecta, iti respecta granitele fara sa fii nevoit sa te justifici in fata lor ca le impui, fara sa iti fie teama ori jena...oare cum o fi, ma intreb?
Ganduri de luni...sa le innecam intr-o cafea buna:
917aa094c188608b7806de0ce26e9630.jpg (31.97K)
Number of downloads: 0
cce5cbaa1d1bc806da7a50b741049ada.jpg (50.78K)
Postat 24 August 2020 - 09:34 AM
Postat 24 August 2020 - 10:48 AM
Postat 24 August 2020 - 11:01 AM
Wow, insanatosire grabnica! Ai grija de tine
Lori, big hug!
Io's pissed off! A venit dl alpha pt cateva saptamani si am anuntat la servici luni, saptamana trecuta, ca omul e calator si vine de pe meleaguri contaminate, cu speranta ca pot si eu sa-mi iau o saptamana de concediu. Au zis ca sa stau vineri, luni marti, miercuri. Joi s-a schimbat la vineri si luni. Vineri cand am ajuns inapoi de la Dublin am primit mesaj ca nu pot functiona fara ilustra mea prezenta si musai sa ma duc la munca luni, adica azi. Ceea ce am si facut si-acu' ma turez ca sa ma iau de ei.
Aceasta postare a fost editata de alpha: 24 August 2020 - 11:03 AM

Postat 24 August 2020 - 11:12 AM
Postat 24 August 2020 - 02:29 PM
Alpha, te inteleg. Cel mai rau e cand ti se dau peste cap planurile si se modifica modificarea.
Lori, eu am constat in ultima vreme ca lumea gandeste din ce in ce mai diferit, si de aici ies o gramada de neintelegeri. Nu cunosc exact situatia ta dar poate cei care te nedreptatesc acum au si ei perioade mai grele, sau pur si simplu inteleg lucrurile altfel decat tine. Eu, de obicei, prefer sa vad lucrurile asa decat sa cred ca "au ceva cu mine personal". Sper ca intelegi ce vreau sa spun, ca am asa mult de zis pe subiectul asta dar nu-mi gasesc cuvintele. Una peste alta: big-hug
Mino, petrecere frumoasa cu copiii. Tare greu e cand iti e dor de cei dragi
Multa sanatate tuturor si vacanta frumoasa celor care inca mai au zile libere.
Postat 25 August 2020 - 03:03 PM
Sper ca sunteti bine si sanatoase!
Zice-o vorba:
3fe77f651b3cc79e9a7d1e8806242fb3.jpg (19.6K)
Adriana, la 24 August 2020 - 10:48 AM, a spus:
Nu, nu, profita la maxim si a profitat tot timpul si s-a bucurat de absolut orice atentie din partea mea dupa care imi reproseaza ca vreau sa "cumpar" oamenii.
Postat 25 August 2020 - 04:37 PM
Postat 25 August 2020 - 09:56 PM
Postat 25 August 2020 - 11:14 PM
Lapona Enigel, la 25 August 2020 - 03:03 PM, a spus:
nu la asta m-am gindit
ci la faptul ca persoana asta face cadouri persoanelor ca sa ii cumpere
si atunci crede ca si tu faci la fel ca ea
Postat 26 August 2020 - 09:04 AM
Carmella, la 25 August 2020 - 09:56 PM, a spus:
like.jpg (1.86K)
Postat 27 August 2020 - 12:11 PM
Eu nu stiam pana acum (si am sperat sa ramana asa) pe nimeni bolnav de covid, dar iata ca am primit vestea ca o ruda mai indepartata a sotului tocmai a decedat la vreo saptamana dupa ce a fost diagnosticata
Am avut si eu niste zile nasoale in ultimul timp. La serviciu zici ca se termina lumea, nu luna. Acasa, domnul sot a fost trimis de doctor iarasi la scanat, a doua oara in mai putin de un an, si iarasi nu i-au gasit nimic, e sanatos tun, cica - macar asta e de bine. Acum stam sa vedem ce-o fi si cu scoala asta. Saptamana viitoare mi-am luat concediu - adica staycation
Postat 27 August 2020 - 12:40 PM
adi_edi, la 27 August 2020 - 12:11 PM, a spus:
Eu nu stiam pana acum (si am sperat sa ramana asa) pe nimeni bolnav de covid, dar iata ca am primit vestea ca o ruda mai indepartata a sotului tocmai a decedat la vreo saptamana dupa ce a fost diagnosticata
Am avut si eu niste zile nasoale in ultimul timp. La serviciu zici ca se termina lumea, nu luna. Acasa, domnul sot a fost trimis de doctor iarasi la scanat, a doua oara in mai putin de un an, si iarasi nu i-au gasit nimic, e sanatos tun, cica - macar asta e de bine. Acum stam sa vedem ce-o fi si cu scoala asta. Saptamana viitoare mi-am luat concediu - adica staycation
Eu am problema asta cu trezitul pe la 3 noaptea si apoi nu pot sa adorm sau adorm foarte greu. Si mai grav e ca trebuie sa ma trezesc la 5 sa merg la lucru si uneori sunt zombie.
Bine ca nu are nimic sotul! Si al meu sot tot cam la fel- fizic nu ii gasesc astia nimic dar el nu se simte bine, nu respira bine noaptea si doarme prost, are digestia deranjata, crede ca nu tolereaza anumite alimente. Cateodata ma pune pe ganduri si mai fac si pacate ca nu il cred si il banui ca incearca sa petreaca timp cat mai putin cu mine si cel mic.Mda..
In rest- inca o zi, dar maine e vineri si apoi sper sa dorm si eu ca oamenii normali, pana pe la 7 macar..
Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 27 August 2020 - 12:42 PM
Postat 27 August 2020 - 01:52 PM
Wowerful, la 27 August 2020 - 12:40 PM, a spus:
adi_edi, la 27 August 2020 - 12:11 PM, a spus:
Eu am problema asta cu trezitul pe la 3 noaptea si apoi nu pot sa adorm sau adorm foarte greu. Si mai grav e ca trebuie sa ma trezesc la 5 sa merg la lucru si uneori sunt zombie.
Bine ca nu are nimic sotul! Si al meu sot tot cam la fel- fizic nu ii gasesc astia nimic dar el nu se simte bine, nu respira bine noaptea si doarme prost, are digestia deranjata, crede ca nu tolereaza anumite alimente. Cateodata ma pune pe ganduri si mai fac si pacate ca nu il cred si il banui ca incearca sa petreaca timp cat mai putin cu mine si cel mic.Mda..
In rest- inca o zi, dar maine e vineri si apoi sper sa dorm si eu ca oamenii normali, pana pe la 7 macar..
Si mie mi se intampla asta cu trezitul la 3 noaptea de multi ani de zile, uneori mai des- noapte de noapte aproape, alteori mai rar. Nu stiu daca ati obesrvat insa in multe filme tot felul de lucruri ciudate de intampla tot pe la 3 noaptea
Aceasta postare a fost editata de black_cat: 27 August 2020 - 01:53 PM
Postat 27 August 2020 - 02:30 PM
black_cat, la 27 August 2020 - 01:52 PM, a spus:
ceea ce trebuie sa-mi promiteti este ca atunci cind va duceti sa cautati cauza zgomotului sa va luati si sotul, ca in filme tot cite unu se duc si nu se mai intorc
oricum la noi 99% din cazuri eu aud zgomotele sau pe Puffy latrind si imi iau lanterna si ma duc sa vad ce e
Black o fi ceva legat de chestia aia cu remul parca se numeste, ca prima faza a somnului e cea mai profunda, ceva de genu asta
Postat 27 August 2020 - 02:37 PM
Wowerful, la 27 August 2020 - 12:40 PM, a spus:
am avut o perioada groaznica in care cind ma bagam in pat nu reuseam sa adorm de cit ma durea in piept si cu senzatia de a nu putea respira si ma mai lua si tusea, groaznica senzatie, pina la urma adormeam dar greu
pina la urma am alergie transformata in asm si pe linga si hernia si refluxul, la el au exclus toate astea 3?
nu te gindi la prostii, daca n-ar vrea sa stea cu voi ar fugi ziua de acasa
Postat 27 August 2020 - 06:03 PM
Lapona Enigel, la 24 August 2020 - 09:34 AM, a spus:
Nu draga mea nu s-a lovit nu maî putea urca.
Va scriu de pe o terasa de la mare de pe telefonul lui domnul geay...vremea e superba apa e f.calda nu e f.aglomerat la Mangalia e ca de obicei multi copii f. Mici și bătrâni persoane cu handicap ca aici e centrul de tratament balnear nu è golaneala ca în alte părți ceea ce noua ne place f. Mult...acum suntem la o terasa în Saturn beau un GB cu gheata și o bere rece chiar pe malul marii practic terasa asta e cu marea la picioare ca să spun asa.m-am dedat la toate bunătățile scuzați scrisul dar nu stiu sa scriu de pe telefon.in seara asta n-am decis la o pizza aseară am avut subereci și kurtos colacs.restaurantul turcesc pe care mizam a dat faliment cu pandemia nașpa.ale s-a dat cu trenulețul urmează plimbarea cu vaporașul totul e superb va pup de la malul marii...laponel asa am pățit și eu cu mult timp în urma asa ca voi sunteți cele mai bune prietene ale mele în afara de familia mea asa ca compătimesc cu tine te pup și te îmbrățișez cu mare drag...
Aceasta postare a fost editata de Geany: 27 August 2020 - 06:08 PM

Ajutor