Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 2300
  • 2301
  • 2302
  • 2303
  • 2304
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#46021 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 27 August 2020 - 06:33 PM

Sa va fie de bine vacantele! eu nu as putea sa merg in vremurile astea, as sta tot cu stres :love3: ...
Am uitat sa va arat ce-am cumparat :tongue3: :

Fisiere atasate

• Fisier atasat  ardei.jpg (862.4K)
    Number of downloads: 0

#46022 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 August 2020 - 11:36 PM

Vezi postareaAdriana, la 27 August 2020 - 02:30 PM, a spus:

Black o fi ceva legat de chestia aia cu remul parca se numeste, ca prima faza a somnului e cea mai profunda, ceva de genu asta :tongue3:

ca sa vezi coincidenta
tocmai azi o doctorita pe care o urmaresc pe instagram vorbeste despre somn
e exact invers, rem-ul(rapid eye movements) e somnul superficial din care putem fi treziti usor si sintem constienti imediat si cel in care visam si ne amintim ce am visat

#46023 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 28 August 2020 - 06:06 PM

Vezi postareaadi_edi, la 27 August 2020 - 06:33 PM, a spus:

Sa va fie de bine vacantele! eu nu as putea sa merg in vremurile astea, as sta tot cu stres :love3: ...
Am uitat sa va arat ce-am cumparat :tongue3: :

Aseara am luat si eu fix din astia, azi i-am umplut! Si am facut si o ciorba de perisoare. Am bagat smotru la greu azi, maine si poimaine, leneveala ca sunt sarbatori.

#46024 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 28 August 2020 - 07:09 PM

Vezi postareaAdriana, la 27 August 2020 - 02:37 PM, a spus:

Vezi postareaWowerful, la 27 August 2020 - 12:40 PM, a spus:

Si al meu sot tot cam la fel- fizic nu ii gasesc astia nimic dar el nu se simte bine, nu respira bine noaptea si doarme prost, are digestia deranjata, crede ca nu tolereaza anumite alimente. Cateodata ma pune pe ganduri si mai fac si pacate ca nu il cred si il banui ca incearca sa petreaca timp cat mai putin cu mine si cel mic.Mda..

am avut o perioada groaznica in care cind ma bagam in pat nu reuseam sa adorm de cit ma durea in piept si cu senzatia de a nu putea respira si ma mai lua si tusea, groaznica senzatie, pina la urma adormeam dar greu
pina la urma am alergie transformata in asm si pe linga si hernia si refluxul, la el au exclus toate astea 3?
nu te gindi la prostii, daca n-ar vrea sa stea cu voi ar fugi ziua de acasa :-* :D

Si acum esti mai bine? Ce a trebuit sa faci sa iti revii cu somnul?
I s-a dat si lui diagnostic de astm, dar nu prea pare sa fie astm.. Uneori ia ceva pentru alergii si pare ca e mai bine. Mai banuie ca are reactie la tomate si ardei grasi, lactate poate si uneori la gluten.Noi banuim ca e pe fond de stres. El este un introvert si nu isi ii stie nimeni nici voia nici nevoia.

As vrea sa il bag pe un program de alimentatie pentru persoane cu boli auto-imune. Dar trebuie sa vrea si el si am nevoie de mai multa organizare.

Sa va fie de bine vacantele! eu nu as putea sa merg in vremurile astea, as sta tot cu stres :unsure: ...
Am uitat sa va arat ce-am cumparat :toothy9; :

Arata grozav ardeii...Sa aveti pofta!

Vezi postareamino, la 28 August 2020 - 06:06 PM, a spus:

Sa va fie de bine vacantele! eu nu as putea sa merg in vremurile astea, as sta tot cu stres :unsure: ...
Am uitat sa va arat ce-am cumparat :toothy9; :

Aseara am luat si eu fix din astia, azi i-am umplut! Si am facut si o ciorba de perisoare. Am bagat smotru la greu azi, maine si poimaine, leneveala ca sunt sarbatori.

Cred ca la tine vin sa mananc ardei umpluti :)

#46025 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 August 2020 - 07:14 PM

Vezi postareaGeany, la 27 August 2020 - 06:03 PM, a spus:

Va scriu de pe o terasa de la mare de pe telefonul lui domnul geay...vremea e superba apa e f.calda nu e f.aglomerat la Mangalia

Vacanta placuta Geany! Sa stii ca iar am avut un vis ciudat - mi se furase toate hainele din dulap si nu aveam cu ce ma imbraca sa merg la munca :toothy9;

#46026 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 28 August 2020 - 11:28 PM

Vezi postareaWowerful, la 28 August 2020 - 07:14 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 27 August 2020 - 06:03 PM, a spus:

Va scriu de pe o terasa de la mare de pe telefonul lui domnul geay...vremea e superba apa e f.calda nu e f.aglomerat la Mangalia

Vacanta placuta Geany! Sa stii ca iar am avut un vis ciudat - mi se furase toate hainele din dulap si nu aveam cu ce ma imbraca sa merg la munca :toothy9;

You wish! adica sa ai motiv sa nu mergi la munca :unsure: .
Ah, mi-ai adus aminte ca am visat azi noapte ca am plecat cu trenul si mi-am lasat valiza pe peron, una mica, roz. O doamna cu ochelari (parea chinezoaica) mi-a atras atentia dar cand am vrut sa cobor trenul deja era in miscare. Asteptam pe Geany cu interpretarile :toothy9; .

#46027 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 29 August 2020 - 07:50 AM

Visul cu hainele înseamnă ca ții f.mult cont de părerea celorlalți despre tine .visul cu trenul înseamnă o oportunitate bagajul pe care l-ai lăsat în urma e ceva din trecut pe care l-ai lăsat în urma și mergi mai departe ambele sunt de bine cel puțin asa stiu eu .noi suntem pe terasa la mare la gogoși și cafeaua de dimineata vremea e superba apa calda va pup și mak sa ma arunc în valuri hi hi hi.

#46028 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 29 August 2020 - 06:24 PM

Vezi postareaGeany, la 29 August 2020 - 07:50 AM, a spus:

Visul cu hainele înseamnă ca ții f.mult cont de părerea celorlalți despre tine .visul cu trenul înseamnă o oportunitate bagajul pe care l-ai lăsat în urma e ceva din trecut pe care l-ai lăsat în urma și mergi mai departe ambele sunt de bine cel puțin asa stiu eu .noi suntem pe terasa la mare la gogoși și cafeaua de dimineata vremea e superba apa calda va pup și mak sa ma arunc în valuri hi hi hi.

Mai da asa frumoasa era valiza aia, cu toate astea parca nu mi-a parut asa rau de ea in vis.
Vacanta placuta in continuare! Mi-e si mie tare dor de mare...

#46029 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 29 August 2020 - 07:00 PM

Vezi postareaWowerful, la 28 August 2020 - 07:09 PM, a spus:

Si acum esti mai bine? Ce a trebuit sa faci sa iti revii cu somnul?
I s-a dat si lui diagnostic de astm, dar nu prea pare sa fie astm.. Uneori ia ceva pentru alergii si pare ca e mai bine. Mai banuie ca are reactie la tomate si ardei grasi, lactate poate si uneori la gluten.Noi banuim ca e pe fond de stres. El este un introvert si nu isi ii stie nimeni nici voia nici nevoia.

pe linga toate pastilele pe care le iau cred ca cele care m-au salvat pentru problema asta au fost picaturile pentru alergie pe care le iau in fiecare seara non stop
din experienta pe care am dobindit-o pe pielea adica pe intestinu :toothy9; meu si din cite am tot citit in ultimii ani pe tema asta as exclude pentru simptomul de care vorbim intoleranta la lactoza si gluten, astea 2 fac deranj in intestin
daca e sa fie de natura de digestie durerea in piept e data de reflux sau de hernie, parerea mea

Vezi postareaWowerful, la 28 August 2020 - 07:09 PM, a spus:

As vrea sa il bag pe un program de alimentatie pentru persoane cu boli auto-imune. Dar trebuie sa vrea si el si am nevoie de mai multa organizare.

stiu ca si eu as vrea dar inca n-am reusit sa ma stabilizez din punct de vedere psihic si al timpului ca sa ma organizez si sa reusesc sa planific totul
da' daca reusesti sa te organizezi nici nu-i nevoie sa-i comunici ca ce pui pe masa face parte din programul ala :toothy9;

#46030 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 29 August 2020 - 08:01 PM

o chestie foarte buna pentru aciditate si reflux gastric si esofagian e asta. Lily of the desert Aloe, stomach formula, de pe amazonul local

Imagine postata

#46031 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 30 August 2020 - 07:34 PM

Va multumesc la toate pentru sustinere si cuvintele de imbarbatare, dar recunosc ca e foarte foarte foarte dificil, avand in vedere ca sunt de acelasi sange cu respectiva persoana. Am mai avut o pauza de doi-trei ani de "lockdown", ca tot e la moda, din aceeasi cauza a comportamentului total deplasat, egoist si meschin si mi-am jurat ca nu voi mai lasa nici macar o singura data oportunitatea sa fiu ranita si jignita fara cele mai mici considerente. Asa ca...am ridicat scuturile si imi vad de viata mea...este foarte greu cand cei care ar trebui sa iti fie alaturi la ananghie - pentru ca daca familia nu e, atunci cine?- este greu sa accepti realitatea, te doare, dar...eu am iesit din joc. Stau aici departe, ca e bine, pe patratelul meu...nu datorez nimic nimanui, nu am primit nici macar un capat de ata cu care sa plec la drum, mi-am croit drumul in viata cum am putut si am stiut eu mai bine, bazandu-ma pe capatana si puterile mele. Am luptat crancen ca sa imi vad visul meu de-o viata realizat, sa fiu un om independent si sa vad lumea cea mare. Deja cand aud replici de genul, fac ca trenu-n gara : Mvai, dar ai uitat de unde ai plecat? Nu, deloc! Tocmai ca nu! Stiu foarte bine de une am plecat, stiu foarte bine ce am indurat si voi face orice imi sta in putinta ca sa nu mai indur nimic din ce a trebuit sa indur, inclusiv indolenta, indiferenta, rautate, nesimtire si lasa-ma sa te las, tipice societatii noastre dragi de acasa...

Ach, Dexu, mersi mult de tot pentru post! Ma tot sacaie iar stomacul de o perioada si , ca sa vezi, säpraiz, am iar dracii din alea helicobacter. De unde draci si pitpalaci nush...de fapt, am avut acum 10 ani si chipurile le-am exterminat cu antibiotic, este un tratament special , deoarece sunt niste dihanii foarte rezistente la antibiotic.
Ca tot vorbeati de somn neregulat, eu sufar de ani buni de chestia asta...Am fost la un medic specializat pe medicina mitocondriala si ortomoleculara, un approach modern la diverse probleme cauzate de ceea ce se oficializeaza incet incet ca fiind boala curata - stressul, respectiv burnout. Eu ziceam ca ma doare stomacul de la stress...dha dha! De la dihaniile astea scarboase, de care se pare ca se scapa greu...ma intreb daca acum 10 ani chiar au fost eradicate sau le-am contactat iar de pe undeva, ca se transfera rapid. Astea sunt cauza principala a ulcerelor si cancerelor de stomac, duodenale etc. Deocamdata le dam in cap, sper sa scap de ele.
Nush cum se face ca de cand cu Covidu vietii, numai de istorii cu bacterii, virusi, draci , laci ma lovesc. Ba ieri m-am uitat si la primul film X Files, ala facut in 2008 cu virusul extraterestru , nush daca l-ati vazut...eh, virusul ala e transmis prin intepatura de albina. Si nu am putut sa nu ma gandesc la ce face guvernul german, ca a interzis prin lege omoratul viespilor. Oameni, si in verile trecute era multe, multe, dar ca anul asta eu NU am vazut ever. M-am dus la supermarket sa iau fructe, le aveau afara. O parte din fructe, gen struguri, erau ambalate...deci cred ca in fiecare caserola din aia erau cel putin 10 viespi , sub folia de plastic, iar pe deasupta frcutelor zburau cu zecile...efectiv roiau in jurul capului . Am filmat, mi-am tinut respiratia si am filmat, am pus pe statusul pe whatsapp, a ramas lumea incremenita. Intr-o zi parchez masina, ies, ma duc in treaba mea, trec pe langa o masina albastra abia parcata, calda inca - deci era efectiv acoperita intr-un strat de viespi - capota complet acoperita. Am intepenit!!! Viespile trag la CO2, de aia si cand vin spre om, zboara pe la cap. O cunostinta a avut un accident oribil cu un Mercedes luat de 9 luni, pe autostrada. Ii intrase o viespe in masina si pe autostrada i-a zburat spre cap, tipa s.a speriat, s-a rasturnat cu masina de cateva ori. Masina este acordeon, ea a scapat cu rani usoare, din fericire. Si eu am luat una cu mine, in sacosa in care imi pusesem cumparaturile, din fericire a zburat ea cand am pus sacosa in portbagaj...Nesuferite creaturi!!!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#46032 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 30 August 2020 - 07:50 PM

Vezi postareaAdriana, la 27 August 2020 - 02:37 PM, a spus:

Vezi postareaWowerful, la 27 August 2020 - 12:40 PM, a spus:

Si al meu sot tot cam la fel- fizic nu ii gasesc astia nimic dar el nu se simte bine, nu respira bine noaptea si doarme prost, are digestia deranjata, crede ca nu tolereaza anumite alimente. Cateodata ma pune pe ganduri si mai fac si pacate ca nu il cred si il banui ca incearca sa petreaca timp cat mai putin cu mine si cel mic.Mda..

am avut o perioada groaznica in care cind ma bagam in pat nu reuseam sa adorm de cit ma durea in piept si cu senzatia de a nu putea respira si ma mai lua si tusea, groaznica senzatie, pina la urma adormeam dar greu
pina la urma am alergie transformata in asm si pe linga si hernia si refluxul, la el au exclus toate astea 3?
nu te gindi la prostii, daca n-ar vrea sa stea cu voi ar fugi ziua de acasa :toothy9; :toothy9;

Adri, iti recomand , daca se gaseste si la voi - trebuie sa vorbesti cu medicul- Allergospasmin, prietenul meu cel mai bun.

Fisier atasat  imago0064176562w.jpg (60.1K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  allergospasmin-n-dos-aerosol-dosieraerosol-D00585035-p10.jpg (112.58K)
In anii trecuti am tot primit pe reteta Symbicort si Foster, dar ambele sunt pe baza de cortizon si, cum am facut ani de zile cortizon, nu am mai vrut absolut nimic de genul, plus ca aveam mereu senzatia ca ma doare in piept de la ele...eh, de cand am Allergospasmin, sunt super happy. Si, cand e perioada de polen grav, iau si ebastel, o generatie mai moderna de antihistaminic, cu care ma impac bine, pentru ca nu ma face zombie.

Ca spunea si Wowy de sotul ei...insomniile , dificultatile de respiratie exprimate prin sufocari, astm, dureri in piept pot fi si rezultatul unor anxietati si atacuri de panica...care apar fix atunci cand iti e lumea mai draga ori cand nu mai ai nici macar umbra unui strop de putere in tine ca sa continui. Incredibil cat de adevarata poate fi vorba aceea din popor: trecutul te ajunge intotdeauna din urma. Traume care nu au fost prelucrate la timp se pot razbuna pe corp si ii pot crea suferinte de genul... nu am crezut in asemenea treburi sa ma fi picurat cu ceara, ani de zile ma uitam picior peste picior la cea mai buna prietena din facultate, o tipa extrem de cerebrala si amazoana, care insa de multa vreme a facut absolut orice ii statea in putinta sa isi vindece trecutul si ranile , inclusiv chestii spirituale, oculte etc. Ca sa nu mai spun ca am cunoscut si persoane care au folosit ayahuasca in scop terapeutic, iarasi bube din copilarie... Contrar erorii populare cum ca timpul le rezolva pe toate, se pare ca, din contra, ranile astea pot supura si se infesta mai departe si te pot manca pe dinauntru...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#46033 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 August 2020 - 03:30 PM

Vezi postareaAdriana, la 29 August 2020 - 07:00 PM, a spus:

stiu ca si eu as vrea dar inca n-am reusit sa ma stabilizez din punct de vedere psihic si al timpului ca sa ma organizez si sa reusesc sa planific totul
da' daca reusesti sa te organizezi nici nu-i nevoie sa-i comunici ca ce pui pe masa face parte din programul ala :toothy9;

Multumesc Adriana! Daca nu imi iau eu campii, poate o sa se intample minunea pana la urma.Cumva noi mancam sanatos, numai gatit acasa, nu multa paine/paste/fainoase, el nu mai mananca lactate. Cica acum are 2 nopti in care a dormit mai bine. Nu stiu cum o fi fost azi-noapte.

Lapona- grija mare la viespi si altele de genul in masina. Trage pe dreapta si da-le afara.
Cat despre sechelele din copilarie, nu trec. Eu de vreo cativa ani - si daca sunt sincera cu mine cred ca e de cand s-a nascut copchilu'- am probleme cu retrairi si frustrari si ranchiuna.Ce ma enerveaza e ca am fost mereu reprimata- ca nu-i frumos sa raspunzi parintilor, ca aia ca ailalta si acum cand am nemultumiri, nu le exprim, le tin si le adun. Si cand sunt multe, explodez si am cate o perioada neagra cand nu vreau sa vad pe nimeni sa vorbesc cu nimeni si numai ganduri urate.

Mda- si azi e luni- ultima zi de vara ...

Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 31 August 2020 - 03:30 PM

#46034 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 01 September 2020 - 09:23 AM

Hello girls, v-am recitit un pic din urma.Am fost surprinsa sa ma regasesc un pic in cuvintelele Laponei, ale lui Wow, Adrianei si bineinteles sa ascult sfatul Carmellei.

E ciudat ce fire nevazute ne leaga, indiferent daca nu ne-am intalnit personal niciodata.

Aduc si cafea

Fisier atasat  20200815_114527.jpg (221.01K)

#46035 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 01 September 2020 - 12:00 PM

Hello september, hello tuturor! Eu nu am nici o noutate, săptămâna trecută m-am bucurat doua zile de copii, saptamana asta sufăr de caniculă si de incertitudinea de la munca, unde nu prea este de munca. Urez tuturor școlarilor și mamicilor un
an nou școlar ușor și fără surprize neplăcute!

La ora asta dau un ceai sau o cafea cu lapte!

Fisiere atasate

#46036 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 September 2020 - 12:49 PM

Si la mine ploua ploua...Si ai mei au dormit in cort peste noapte- camping in gradina. I-am lasat acolo cand am plecat de dimineata. Sa vedem ce or zice mai tarziu.

Vezi postareaEataly, la 01 September 2020 - 09:23 AM, a spus:

Hello girls, v-am recitit un pic din urma.Am fost surprinsa sa ma regasesc un pic in cuvintelele Laponei, ale lui Wow, Adrianei si bineinteles sa ascult sfatul Carmellei.

E ciudat ce fire nevazute ne leaga, indiferent daca nu ne-am intalnit personal niciodata.

Aduc si cafea

Atasament 20200815_114527.jpg

Pai daca e sa ne luam dupa teoria evolutiei, cu totii provenim din aceeasi "supa primordiala" :toothy9; Unici si foarte asemanatori.

#46037 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 02 September 2020 - 08:58 AM

Good morning, pumpkins!

E deja 2 septembrie...aici am intrat deja in cel de-al doilea sezon al anului :toothy9;) S-au facut 13 grade dimineata si 17 in cursul zilei...ndah. Deocamdata eu inca visez la plaje, la mare, la , la...in primul rand la ziua cand corpul meu va fi iar sanatos :toothy9;

Dar, sa ne bem licoarea noastra cea de toate zilele mai intai :
Fisier atasat  175452cda5aa9935ea0f48d89b45aaac.jpg (51.98K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  f461975366e41fa33562cf98044e06dd.jpg (108.3K)
Wowy, Imagine postata, right back atcha, girl! Iti multumesc pentru parerea ta frumoasa despre mine Imagine postata. Pot sa fiu si un Belzebut, dar el iese din vizuina doar cand ceilalti insista, altfel , atata timp cat ii dau dulciuri, este inofensiv Imagine postata
Pentru voi:
Fisier atasat  1d51f487e5509f19b2e90f8b9fc0228b.jpg (122.66K)
Da...am citit cu atentie toate postarile voastre si se pare ca suntem cam in acord in privinta bubelor care ne-au fost cauzate la inceput de viata...ar fi mult de vorbit aici, dar cum este o chestie foarte delicata si intima , ne deschidem cu greu noi fata de noi insene/insine, darmite sa mai vorbesti si cu altii despre asta. Desi, psihologia cognitiva si comportamentala afirma ca metoda cea mai efectiva de a scapa de acele greutati este sa retraiesti durerea respectiva...dar cine are chef sa retraiasca asemenea nenorociri? Greu...tare greu...Anul acesta se inchide pentru mine - si vreau sa cred asta cu tarie- cea mai nenorocita decada din viata mea. Inca am de luptat cu cel mai infricosator monstru care imi bantuie corpul si mintea - o suferinta fizica- insa imi place sa sper ca voi trai iar zile frumoase, fericite, in ciuda a tot ceea ce am trait. In fond, dupa trei intalniri de gradul zero cu doamna cu coasa in aceasta decada...inca va scriu Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#46038 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 02 September 2020 - 09:15 AM

Mino, situatia asta a ta la munca e una din cele pe care eu le urasc cel mai mult: nici nu te omoara, dar nici nu te lasa sa traiesti ... deja se face anul de cand sunteti asa in aer si atarnati de un fir de ata. Eu sper totusi ca cei care detin firma sa aiba macar un dram de minte sa salveze firma, productia si oamenii. Iti tin pumnii strans! Si chiar daca ar fi sa se termine si sa intri in somaj, macar stii una si buna si te poti concentra pe o alternativa, ca nu mi te imaginez eu stand acasa :toothy9; Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#46039 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 02 September 2020 - 09:23 AM

Neatza, deși nu e grozavă. Ma bucur doar ca nu sunt probleme grave de sănătate, restul le voi rezolva, cumva. Noi de luni trecem la munca, la program de 4 ore, banii aferenți acestui program. Nu știu multe amănunte, dar nu e bine deloc ce se întâmplă!

Laponel, ce spui tu acolo de întâlniri? :toothy9; Eu vreau sa fii bine si sa ne întâlnim cumva, cândva! :unsure: :-* pana una alta, dau si eu o cafea si fur o floare de la Wowy :toothy9; !

Vezi postareaLapona Enigel, la 02 September 2020 - 09:15 AM, a spus:

Mino, situatia asta a ta la munca e una din cele pe care eu le urasc cel mai mult: nici nu te omoara, dar nici nu te lasa sa traiesti ... deja se face anul de cand sunteti asa in aer si atarnati de un fir de ata. Eu sper totusi ca cei care detin firma sa aiba macar un dram de minte sa salveze firma, productia si oamenii. Iti tin pumnii strans! Si chiar daca ar fi sa se termine si sa intri in somaj, macar stii una si buna si te poti concentra pe o alternativa, ca nu mi te imaginez eu stand acasa :) Imagine postata

Am scris amandoua odată! :unsure: Da, se face anul de cand ne hârâim, iar eu as pleca in alta parte, dar nu ai unde. Nu sunt nici de pensie nici de recalificare ca la 53 de ani acuși nu te angajează nimeni. In fine, ma rog doar sa fiu sanatoasa!

Fisiere atasate

#46040 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 02 September 2020 - 09:40 AM

Eh...intalnirile eu nu le-am cerut , nu stii ca madama vine cu de la sine putere? Da' io , Ivan Turbinca! Parca ma vezi pe la 100 de ani rugandu-ma de ea sa ma ia Imagine postata
Ca sa fie suficiente pentru toata lumea, dau si eum de la fereastra mea Imagine postata

Fisier atasat  118742114_1124468461280042_8805117142051306409_n.jpg (207.86K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  118525218_939254376560489_2542900593561960879_n.jpg (235.22K)
Si, dati-mi voie la un pic de lauda-ma gura, ca ti-oi da friptura Imagine postata Dintr-o discutie mai in gluma mai in serios anul trecut cu autorul britanic aciuat pe plaiurile noastre mioritice, am ajuns sa lucrez la traducerea editiei germane a cartii lui pentru copii, Morisca fara frica. Eu am zis ca trebuie doar sa corectez micile scapari in germana, cel putin asa era deal-ul, dar, pana la urma , s-a dovedit o munca in toata regula, ca doamna care a tradus initial este o sasoaica din Siebenbürgen care vorbeste o germana destul de arhaizata si uite asa am petrecut zile bune cu "corectatul".

Fisier atasat  118787761_309581573439303_2523491493200620428_n.jpg (147.54K)
Number of downloads: 1Fisier atasat  118653794_3594674850594899_6538718775847719791_n.jpg (80.5K)

Mino...eu stiu ca societatea noastra romaneasca in care domneste o mentalitate stramoseasca inca, ca sa nu mai spun de locurile noastre natale unde precaritatea economica accentueaza si mai mult realitatea asta , te baga in pamant...dar, nu te lasa ! Oricand te poti reinventa. Dureaza, costa timp, energie, curaj, speranta, nervi si si bani, sunt convinsa, dar...e posibil Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 2300
  • 2301
  • 2302
  • 2303
  • 2304
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou