Postat 30 August 2020 - 07:34 PM
Va multumesc la toate pentru sustinere si cuvintele de imbarbatare, dar recunosc ca e foarte foarte foarte dificil, avand in vedere ca sunt de acelasi sange cu respectiva persoana. Am mai avut o pauza de doi-trei ani de "lockdown", ca tot e la moda, din aceeasi cauza a comportamentului total deplasat, egoist si meschin si mi-am jurat ca nu voi mai lasa nici macar o singura data oportunitatea sa fiu ranita si jignita fara cele mai mici considerente. Asa ca...am ridicat scuturile si imi vad de viata mea...este foarte greu cand cei care ar trebui sa iti fie alaturi la ananghie - pentru ca daca familia nu e, atunci cine?- este greu sa accepti realitatea, te doare, dar...eu am iesit din joc. Stau aici departe, ca e bine, pe patratelul meu...nu datorez nimic nimanui, nu am primit nici macar un capat de ata cu care sa plec la drum, mi-am croit drumul in viata cum am putut si am stiut eu mai bine, bazandu-ma pe capatana si puterile mele. Am luptat crancen ca sa imi vad visul meu de-o viata realizat, sa fiu un om independent si sa vad lumea cea mare. Deja cand aud replici de genul, fac ca trenu-n gara : Mvai, dar ai uitat de unde ai plecat? Nu, deloc! Tocmai ca nu! Stiu foarte bine de une am plecat, stiu foarte bine ce am indurat si voi face orice imi sta in putinta ca sa nu mai indur nimic din ce a trebuit sa indur, inclusiv indolenta, indiferenta, rautate, nesimtire si lasa-ma sa te las, tipice societatii noastre dragi de acasa...
Ach, Dexu, mersi mult de tot pentru post! Ma tot sacaie iar stomacul de o perioada si , ca sa vezi, säpraiz, am iar dracii din alea helicobacter. De unde draci si pitpalaci nush...de fapt, am avut acum 10 ani si chipurile le-am exterminat cu antibiotic, este un tratament special , deoarece sunt niste dihanii foarte rezistente la antibiotic.
Ca tot vorbeati de somn neregulat, eu sufar de ani buni de chestia asta...Am fost la un medic specializat pe medicina mitocondriala si ortomoleculara, un approach modern la diverse probleme cauzate de ceea ce se oficializeaza incet incet ca fiind boala curata - stressul, respectiv burnout. Eu ziceam ca ma doare stomacul de la stress...dha dha! De la dihaniile astea scarboase, de care se pare ca se scapa greu...ma intreb daca acum 10 ani chiar au fost eradicate sau le-am contactat iar de pe undeva, ca se transfera rapid. Astea sunt cauza principala a ulcerelor si cancerelor de stomac, duodenale etc. Deocamdata le dam in cap, sper sa scap de ele.
Nush cum se face ca de cand cu Covidu vietii, numai de istorii cu bacterii, virusi, draci , laci ma lovesc. Ba ieri m-am uitat si la primul film X Files, ala facut in 2008 cu virusul extraterestru , nush daca l-ati vazut...eh, virusul ala e transmis prin intepatura de albina. Si nu am putut sa nu ma gandesc la ce face guvernul german, ca a interzis prin lege omoratul viespilor. Oameni, si in verile trecute era multe, multe, dar ca anul asta eu NU am vazut ever. M-am dus la supermarket sa iau fructe, le aveau afara. O parte din fructe, gen struguri, erau ambalate...deci cred ca in fiecare caserola din aia erau cel putin 10 viespi , sub folia de plastic, iar pe deasupta frcutelor zburau cu zecile...efectiv roiau in jurul capului . Am filmat, mi-am tinut respiratia si am filmat, am pus pe statusul pe whatsapp, a ramas lumea incremenita. Intr-o zi parchez masina, ies, ma duc in treaba mea, trec pe langa o masina albastra abia parcata, calda inca - deci era efectiv acoperita intr-un strat de viespi - capota complet acoperita. Am intepenit!!! Viespile trag la CO2, de aia si cand vin spre om, zboara pe la cap. O cunostinta a avut un accident oribil cu un Mercedes luat de 9 luni, pe autostrada. Ii intrase o viespe in masina si pe autostrada i-a zburat spre cap, tipa s.a speriat, s-a rasturnat cu masina de cateva ori. Masina este acordeon, ea a scapat cu rani usoare, din fericire. Si eu am luat una cu mine, in sacosa in care imi pusesem cumparaturile, din fericire a zburat ea cand am pus sacosa in portbagaj...Nesuferite creaturi!!!
Heave ho, buccaneers ;)