Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 2299
  • 2300
  • 2301
  • 2302
  • 2303
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#46001 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 22 August 2020 - 01:52 AM

Mino sa te bucuri de vizita copiilor! Eu am uitat cum e sa mai vina careva pe la noi sau sa ma mergem noi pe la altii..
Apoi Geany sa aveti vacanta placuta si sa va bucurati de vreme buna! Eu vreau hamsii din alea bune si niste shubereci poate gogosi infuriate si mizilicuri din astea :tongue3:

#46002 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 22 August 2020 - 10:31 AM

Hi hi hi!! daaa Wow'! o sa ma dedau la toate fara mustrari de cunostinta de cauza :lol: cele mai bune gogosi din Mangalia la terasa aia de sus Amicii (simple,sau umplute cu branza,cu creme sau dulceata )shubereci' si baclavale cele mai bune din piata de la turc :tongue3: peshi' eu nu halesc la aia se deda domnul Geany,dar o sa mergem iar la restaurantul turcesc la kebab' ca la mama lui ,pide si alte alea cu specific turcesc :love3:

#46003 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 24 August 2020 - 09:08 AM

Hei, hei, buna dimineata fete!

Geany, la multi ani omului tau! Sa iti traiasca fericit si vesel pana la adanci batraneti!
Wowerfulina, pai treaba-i asta? Eeeeee, ia, baie fierbinte cu sare mare la picioare o sauna la fata, stii tu, cu prosopul in cap, ceva ulei de menta ori eucalipt si inhaleaza, atentie nu mult ulei ca irita caile respiratorii! O frectie cu spirt, niste ventuze si esti ca noua. Sanatate multa si relax! Imagine postataImagine postataImagine postata

Minoriciu, azi si maine adica ai copiii? Ce veselie o fi la voi! Sa va fie de bine timpul petrecut impreuna!
Eu sunt la un capat de drum...ori cel putin asa ma simt. Nici macar la o intersectie...oameni apropiati mie care ma dezamagesc, ma jignesc si ranesc, fara nici un fel de considerente fata de ceea ce lasa in urma lor. Fara scrupule. Am senzatia ca in jurul meu se labarteaza un egoism cras, ca toata lumea imi cere, ca indiferent ce le-as da, oricum nu imi returneaza nimic...ba, mai rau, mi s-a reprosat ca eu daruiesc ca sa cumpar oamenii. Si asta vine din partea cuiva care ma stie de o viata. Sunt atat de goala. Intotdeauna m-am intrebat oare cum e sa stii ca cineva e acolo pentru tine, sa ii fie dor de tine, sa faca efortul atat energetic cat si financiar sa vina sa te vada regulat, sa te stranga in brate si sa stii ca tot ce vrea este sa petreaca niste quality time cu tine. Sa te sune si sa te intrebe : Ce vrei sa iti aduc? Oricum, nu as vrea absolut nimic, pentru ca nimic concret, material, nu ar putea inlocui vreodata valoarea dovezii ca cei care te stiu de o viata te iubesc neconditionat, te respecta, iti respecta granitele fara sa fii nevoit sa te justifici in fata lor ca le impui, fara sa iti fie teama ori jena...oare cum o fi, ma intreb?
Ganduri de luni...sa le innecam intr-o cafea buna:
Fisier atasat  917aa094c188608b7806de0ce26e9630.jpg (31.97K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  cce5cbaa1d1bc806da7a50b741049ada.jpg (50.78K)
Number of downloads: 0
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#46004 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 24 August 2020 - 09:34 AM

Auleu, Geany, dar ce a patit Alex? S-a lovit? Sanatate multa !
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#46005 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 August 2020 - 10:48 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 24 August 2020 - 09:08 AM, a spus:

ba, mai rau, mi s-a reprosat ca eu daruiesc ca sa cumpar oamenii. Si asta vine din partea cuiva care ma stie de o viata.

as baga mina in foc ca persoana care ti-a reprosat asta se comporta exact in felul asta, asa e?

#46006 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 24 August 2020 - 11:01 AM

Geany, vacanta placuta!

Wow, insanatosire grabnica! Ai grija de tine Imagine postata

Lori, big hug! Imagine postata Nu te mai necaji. Persoana isi vede de viata mai departe, ca asa-s astia care nu gandesc inainte sa deschida gura, si tu ramai cu supararea. Nu merita

Io's pissed off! A venit dl alpha pt cateva saptamani si am anuntat la servici luni, saptamana trecuta, ca omul e calator si vine de pe meleaguri contaminate, cu speranta ca pot si eu sa-mi iau o saptamana de concediu. Au zis ca sa stau vineri, luni marti, miercuri. Joi s-a schimbat la vineri si luni. Vineri cand am ajuns inapoi de la Dublin am primit mesaj ca nu pot functiona fara ilustra mea prezenta si musai sa ma duc la munca luni, adica azi. Ceea ce am si facut si-acu' ma turez ca sa ma iau de ei.

Aceasta postare a fost editata de alpha: 24 August 2020 - 11:03 AM

Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#46007 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 24 August 2020 - 11:12 AM

Hello, hello! Da Lori azi imi vin copiii pentru o vizită scurta de doua zile. Apoi pleaca putin la mare. Azi o colega a rămas acasa si si-a facut test pt Covid ca tușește si o doare capul, dar eu cred ca e mai mult curentul de la munca. In fine pana miercuri cand iese testul sta acasa, dar este asa o harababură in tara asta cu sistemul medical ca te doare capul si mai tare. O idioata confirmata cu Covid a fugit din spital la biserica din curtea spitalului. Erau disperați medicii ca dispăruse din spital, iar in final au gasit-o in mijlocul mulțimii la biserica :tongue3: :love3: .

#46008 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 24 August 2020 - 02:08 PM

pai trebuiau s-o lase acolo ca o vindeca popa nu?

#46009 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,773
  • LocationSibiu

Postat 24 August 2020 - 02:29 PM

Hello tulemond. Oare ce mai face steluta? Imagine postata si inca muuulta lume care nu mai scrie aici...

Alpha, te inteleg. Cel mai rau e cand ti se dau peste cap planurile si se modifica modificarea.

Lori, eu am constat in ultima vreme ca lumea gandeste din ce in ce mai diferit, si de aici ies o gramada de neintelegeri. Nu cunosc exact situatia ta dar poate cei care te nedreptatesc acum au si ei perioade mai grele, sau pur si simplu inteleg lucrurile altfel decat tine. Eu, de obicei, prefer sa vad lucrurile asa decat sa cred ca "au ceva cu mine personal". Sper ca intelegi ce vreau sa spun, ca am asa mult de zis pe subiectul asta dar nu-mi gasesc cuvintele. Una peste alta: big-hug Imagine postata si sa ti se limpezeasca apele.

Mino, petrecere frumoasa cu copiii. Tare greu e cand iti e dor de cei dragi Imagine postata

Multa sanatate tuturor si vacanta frumoasa celor care inca mai au zile libere.

#46010 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 25 August 2020 - 03:03 PM

Hei fetelor! Va multumesc mult pentru incurajari, sa stiti ca valoreaza mult pentru mine! Uneri ma simt mai in largul meu sa vorbesc aici decat cu oameni "apropiati". E greu cand unii intra cu bocancii in sufletul tau si dupa aia se sterg de tine ca de ultima zdreanta...e greu cand iti deschizi sufletul fata de ei, crezand ca daca ii stii de o viata , vor avea sensibilitatea si finetea sa stie sa iti respecte granitele si sa nu se foloseasca de slabiciunile ori durerile tale. Am tot dat peste oameni din astia in ultimul meu deceniu de viata, ceea ce m-am facut sa devin un om destul de privat si retras precum si foarte selectiv cu ei pe care ii las in sfera mea reala, intima. Dar, nu poti fi mereu vigilent, nu?
Sper ca sunteti bine si sanatoase!

Zice-o vorba:
Fisier atasat  3fe77f651b3cc79e9a7d1e8806242fb3.jpg (19.6K)

Vezi postareaAdriana, la 24 August 2020 - 10:48 AM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 24 August 2020 - 09:08 AM, a spus:

ba, mai rau, mi s-a reprosat ca eu daruiesc ca sa cumpar oamenii. Si asta vine din partea cuiva care ma stie de o viata.

as baga mina in foc ca persoana care ti-a reprosat asta se comporta exact in felul asta, asa e?

Nu, nu, profita la maxim si a profitat tot timpul si s-a bucurat de absolut orice atentie din partea mea dupa care imi reproseaza ca vreau sa "cumpar" oamenii.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#46011 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 August 2020 - 04:37 PM

Lori, imi pare rau sa aud ca ai fost dezamagita. Mie imi pari o persoana foarte faina si cu multe calitati. Sunt surprinsa ca si tu ai parte de experiente din astea. Sper sa iti gasesti puterea sa treci peste.Stii tu vorba aia- No mor caii cant vor cainii. Tits up girl!

#46012 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 25 August 2020 - 09:56 PM

Se pare că anul ăsta, cu toate încercările lui, scoate la suprafața oamenilor tot ce au ei mai autentic în ei, și cum autentic nu înseamană numai bun, scot la iveală ”micismele” astea pe care le-au avut mereu, dar acum nu le mai pot acoperi. Cînd se întîmplă asta chiar realizezi că nu ai ce pierde, lucrurile pe care ți le spun ei acum le-au avut mereu în ei, doar că pentru vreun avantaj pe care îl aveau, nu le spuneau. M-am obișnuit ca ceea ce primesc cîteodată bun de la oameni să o iau ca pe un bonus, nicidecum ca pe ceva care mi se cuvine, chiar dacă evident că mi-ar plăcea să primesc constant asta, sau măcar din cînd în cînd, fie că e de la oameni pentru care eu fac multe sau că sînt în așa relație cu ei că mi s-ar părea normal să le facă. Adică nu mai am așteptări. Deloc. La modul cel mai sincer și autentic. Mi-am dat seama cît de simplă și frumoasă devine viața cînd nimeni nu-ți mai cere nimic, cînd nu trebuie să te preocupi să demostrezi ceva. În sens invers, pentru cei mai mulți dintre apropiați știu ce însemn și fără să mi-o afirme sau să mi-o mai demonstreze, deci nu mai vreau să facă nimic în sensul ăsta. Relațiile cu ceilalți se reglează la fel. Dacă cineva spune sau face un gest frumos, mă bucur. Dacă face ceva nasol, ignor. Dacă vrea să stea, bine, dacă vrea să plece, să plece. Chestii normale. Lapona, cred că lucrul cel mai bun acum e să te concentrezi pe orice altceva îți place că se întîmplă, și să lași ”valurile” astea să treacă fără să te atingă, sau dacă o fac să fie cît mai puțin.

#46013 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 25 August 2020 - 11:14 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 25 August 2020 - 03:03 PM, a spus:

Nu, nu, profita la maxim si a profitat tot timpul si s-a bucurat de absolut orice atentie din partea mea dupa care imi reproseaza ca vreau sa "cumpar" oamenii.

nu la asta m-am gindit
ci la faptul ca persoana asta face cadouri persoanelor ca sa ii cumpere
si atunci crede ca si tu faci la fel ca ea

#46014 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,773
  • LocationSibiu

Postat 26 August 2020 - 09:04 AM

Vezi postareaCarmella, la 25 August 2020 - 09:56 PM, a spus:

... M-am obișnuit ca ceea ce primesc cîteodată bun de la oameni să o iau ca pe un bonus, nicidecum ca pe ceva care mi se cuvine, chiar dacă evident că mi-ar plăcea să primesc constant asta, sau măcar din cînd în cînd..
Un mare, mare LIKE!Fisier atasat  like.jpg (1.86K)

#46015 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 27 August 2020 - 12:11 PM

Laponel, =)) . Nu poti sa stii cu adevarat ce e in mintea unora. Eu in tinerete pur si simplu am refuzat sa mai am de-a face cu oameni de genul alora de care zici tu. Am retezat orice fel de legatura, si mai tarziu mi-a parut rau. Peste ani de zile, cand am primit niste pumni in nas (figurativ, of course) de la cineva apropiat, am zis ca nu merita sa stric relatia pentru niste vorbe spuse poate la necaz, si m-am bucurat pe urma ca am tacut, persoana si-a cerut scuze, si... viata merge mai departe! Daca tu crezi ca nu poti trece peste asta, te inteleg :lol: .
Eu nu stiam pana acum (si am sperat sa ramana asa) pe nimeni bolnav de covid, dar iata ca am primit vestea ca o ruda mai indepartata a sotului tocmai a decedat la vreo saptamana dupa ce a fost diagnosticata :tongue3: . Era in varsta dar inca mai lucra cateva ore pe saptamana la Casa de pensii...
Am avut si eu niste zile nasoale in ultimul timp. La serviciu zici ca se termina lumea, nu luna. Acasa, domnul sot a fost trimis de doctor iarasi la scanat, a doua oara in mai putin de un an, si iarasi nu i-au gasit nimic, e sanatos tun, cica - macar asta e de bine. Acum stam sa vedem ce-o fi si cu scoala asta. Saptamana viitoare mi-am luat concediu - adica staycation =)) , ca nu mergem nicaieri, dar musai sa mai ies din priza, ca iarasi ma trezesc noptile si nu pot sa adorm la loc :love3: . Ba chiar weekendul trecut a sunat telefonul pe la 4 dimineata, wrong number =)) , numai bine dupa ce am reusit sa adorm, aud scartait de frane, zbang! accident la intersectie, iarasi, nici nu stiu cate sa fi fost de cand stam aici. Oh, cred ma duc sa-mi cumpar bilet la loto, prea multe s-au adunat, poate se schimba roata =)).

#46016 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 August 2020 - 12:40 PM

Vezi postareaadi_edi, la 27 August 2020 - 12:11 PM, a spus:

Laponel, =)) . Nu poti sa stii cu adevarat ce e in mintea unora. Eu in tinerete pur si simplu am refuzat sa mai am de-a face cu oameni de genul alora de care zici tu. Am retezat orice fel de legatura, si mai tarziu mi-a parut rau. Peste ani de zile, cand am primit niste pumni in nas (figurativ, of course) de la cineva apropiat, am zis ca nu merita sa stric relatia pentru niste vorbe spuse poate la necaz, si m-am bucurat pe urma ca am tacut, persoana si-a cerut scuze, si... viata merge mai departe! Daca tu crezi ca nu poti trece peste asta, te inteleg :lol: .
Eu nu stiam pana acum (si am sperat sa ramana asa) pe nimeni bolnav de covid, dar iata ca am primit vestea ca o ruda mai indepartata a sotului tocmai a decedat la vreo saptamana dupa ce a fost diagnosticata :tongue3: . Era in varsta dar inca mai lucra cateva ore pe saptamana la Casa de pensii...
Am avut si eu niste zile nasoale in ultimul timp. La serviciu zici ca se termina lumea, nu luna. Acasa, domnul sot a fost trimis de doctor iarasi la scanat, a doua oara in mai putin de un an, si iarasi nu i-au gasit nimic, e sanatos tun, cica - macar asta e de bine. Acum stam sa vedem ce-o fi si cu scoala asta. Saptamana viitoare mi-am luat concediu - adica staycation =)) , ca nu mergem nicaieri, dar musai sa mai ies din priza, ca iarasi ma trezesc noptile si nu pot sa adorm la loc :love3: . Ba chiar weekendul trecut a sunat telefonul pe la 4 dimineata, wrong number =)) , numai bine dupa ce am reusit sa adorm, aud scartait de frane, zbang! accident la intersectie, iarasi, nici nu stiu cate sa fi fost de cand stam aici. Oh, cred ma duc sa-mi cumpar bilet la loto, prea multe s-au adunat, poate se schimba roata =)).

Eu am problema asta cu trezitul pe la 3 noaptea si apoi nu pot sa adorm sau adorm foarte greu. Si mai grav e ca trebuie sa ma trezesc la 5 sa merg la lucru si uneori sunt zombie.

Bine ca nu are nimic sotul! Si al meu sot tot cam la fel- fizic nu ii gasesc astia nimic dar el nu se simte bine, nu respira bine noaptea si doarme prost, are digestia deranjata, crede ca nu tolereaza anumite alimente. Cateodata ma pune pe ganduri si mai fac si pacate ca nu il cred si il banui ca incearca sa petreaca timp cat mai putin cu mine si cel mic.Mda..

In rest- inca o zi, dar maine e vineri si apoi sper sa dorm si eu ca oamenii normali, pana pe la 7 macar..

Aceasta postare a fost editata de Wowerful: 27 August 2020 - 12:42 PM

#46017 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,555
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 27 August 2020 - 01:52 PM

Vezi postareaWowerful, la 27 August 2020 - 12:40 PM, a spus:

Vezi postareaadi_edi, la 27 August 2020 - 12:11 PM, a spus:

Laponel, =)) . Nu poti sa stii cu adevarat ce e in mintea unora. Eu in tinerete pur si simplu am refuzat sa mai am de-a face cu oameni de genul alora de care zici tu. Am retezat orice fel de legatura, si mai tarziu mi-a parut rau. Peste ani de zile, cand am primit niste pumni in nas (figurativ, of course) de la cineva apropiat, am zis ca nu merita sa stric relatia pentru niste vorbe spuse poate la necaz, si m-am bucurat pe urma ca am tacut, persoana si-a cerut scuze, si... viata merge mai departe! Daca tu crezi ca nu poti trece peste asta, te inteleg =)) .
Eu nu stiam pana acum (si am sperat sa ramana asa) pe nimeni bolnav de covid, dar iata ca am primit vestea ca o ruda mai indepartata a sotului tocmai a decedat la vreo saptamana dupa ce a fost diagnosticata :lol: . Era in varsta dar inca mai lucra cateva ore pe saptamana la Casa de pensii...
Am avut si eu niste zile nasoale in ultimul timp. La serviciu zici ca se termina lumea, nu luna. Acasa, domnul sot a fost trimis de doctor iarasi la scanat, a doua oara in mai putin de un an, si iarasi nu i-au gasit nimic, e sanatos tun, cica - macar asta e de bine. Acum stam sa vedem ce-o fi si cu scoala asta. Saptamana viitoare mi-am luat concediu - adica staycation :-* , ca nu mergem nicaieri, dar musai sa mai ies din priza, ca iarasi ma trezesc noptile si nu pot sa adorm la loc =)) . Ba chiar weekendul trecut a sunat telefonul pe la 4 dimineata, wrong number =)) , numai bine dupa ce am reusit sa adorm, aud scartait de frane, zbang! accident la intersectie, iarasi, nici nu stiu cate sa fi fost de cand stam aici. Oh, cred ma duc sa-mi cumpar bilet la loto, prea multe s-au adunat, poate se schimba roata =)).

Eu am problema asta cu trezitul pe la 3 noaptea si apoi nu pot sa adorm sau adorm foarte greu. Si mai grav e ca trebuie sa ma trezesc la 5 sa merg la lucru si uneori sunt zombie.

Bine ca nu are nimic sotul! Si al meu sot tot cam la fel- fizic nu ii gasesc astia nimic dar el nu se simte bine, nu respira bine noaptea si doarme prost, are digestia deranjata, crede ca nu tolereaza anumite alimente. Cateodata ma pune pe ganduri si mai fac si pacate ca nu il cred si il banui ca incearca sa petreaca timp cat mai putin cu mine si cel mic.Mda..

In rest- inca o zi, dar maine e vineri si apoi sper sa dorm si eu ca oamenii normali, pana pe la 7 macar..

Si mie mi se intampla asta cu trezitul la 3 noaptea de multi ani de zile, uneori mai des- noapte de noapte aproape, alteori mai rar. Nu stiu daca ati obesrvat insa in multe filme tot felul de lucruri ciudate de intampla tot pe la 3 noaptea :tongue3: - mi se pare ca in The exorcism of Emily Rose tot pe la 3 noaptea o apuca umblatul prin casa :love3: . Ce vreau sa zic este ca e clar ca la ora aia se intampla ceva cu ciclurile de somn, stiu ca la un moment dat citisem si niste posibile explicatii, intre timp le-am uitat.

Aceasta postare a fost editata de black_cat: 27 August 2020 - 01:53 PM

brain loading....please wait....

#46018 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 27 August 2020 - 02:30 PM

Vezi postareablack_cat, la 27 August 2020 - 01:52 PM, a spus:

Nu stiu daca ati obesrvat insa in multe filme tot felul de lucruri ciudate de intampla tot pe la 3 noaptea

ceea ce trebuie sa-mi promiteti este ca atunci cind va duceti sa cautati cauza zgomotului sa va luati si sotul, ca in filme tot cite unu se duc si nu se mai intorc :tongue3:
oricum la noi 99% din cazuri eu aud zgomotele sau pe Puffy latrind si imi iau lanterna si ma duc sa vad ce e :lol:

Black o fi ceva legat de chestia aia cu remul parca se numeste, ca prima faza a somnului e cea mai profunda, ceva de genu asta :love3:

#46019 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 27 August 2020 - 02:37 PM

Vezi postareaWowerful, la 27 August 2020 - 12:40 PM, a spus:

Si al meu sot tot cam la fel- fizic nu ii gasesc astia nimic dar el nu se simte bine, nu respira bine noaptea si doarme prost, are digestia deranjata, crede ca nu tolereaza anumite alimente. Cateodata ma pune pe ganduri si mai fac si pacate ca nu il cred si il banui ca incearca sa petreaca timp cat mai putin cu mine si cel mic.Mda..

am avut o perioada groaznica in care cind ma bagam in pat nu reuseam sa adorm de cit ma durea in piept si cu senzatia de a nu putea respira si ma mai lua si tusea, groaznica senzatie, pina la urma adormeam dar greu
pina la urma am alergie transformata in asm si pe linga si hernia si refluxul, la el au exclus toate astea 3?
nu te gindi la prostii, daca n-ar vrea sa stea cu voi ar fugi ziua de acasa :tongue3: :love3:

#46020 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 August 2020 - 06:03 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 24 August 2020 - 09:34 AM, a spus:

Auleu, Geany, dar ce a patit Alex? S-a lovit? Sanatate multa !

Nu draga mea nu s-a lovit nu maî putea urca.
Va scriu de pe o terasa de la mare de pe telefonul lui domnul geay...vremea e superba apa e f.calda nu e f.aglomerat la Mangalia e ca de obicei multi copii f. Mici și bătrâni persoane cu handicap ca aici e centrul de tratament balnear nu è golaneala ca în alte părți ceea ce noua ne place f. Mult...acum suntem la o terasa în Saturn beau un GB cu gheata și o bere rece chiar pe malul marii practic terasa asta e cu marea la picioare ca să spun asa.m-am dedat la toate bunătățile scuzați scrisul dar nu stiu sa scriu de pe telefon.in seara asta n-am decis la o pizza aseară am avut subereci și kurtos colacs.restaurantul turcesc pe care mizam a dat faliment cu pandemia nașpa.ale s-a dat cu trenulețul urmează plimbarea cu vaporașul totul e superb va pup de la malul marii...laponel asa am pățit și eu cu mult timp în urma asa ca voi sunteți cele mai bune prietene ale mele în afara de familia mea asa ca compătimesc cu tine te pup și te îmbrățișez cu mare drag...

Aceasta postare a fost editata de Geany: 27 August 2020 - 06:08 PM

Arata acest topic

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 2299
  • 2300
  • 2301
  • 2302
  • 2303
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic