Noi de obicei de Pastele catolic vopsim doar oua, fac ceva dulce, dar in rest mancare obisnuita + egg hunt prin casa, cred ca tinem traditia pana pleaca astia "mici" la casele lor, probabil inca vreun deceniu
La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
#46741
Postat 30 March 2021 - 08:09 PM
Noi de obicei de Pastele catolic vopsim doar oua, fac ceva dulce, dar in rest mancare obisnuita + egg hunt prin casa, cred ca tinem traditia pana pleaca astia "mici" la casele lor, probabil inca vreun deceniu
#46742
Postat 30 March 2021 - 08:38 PM
adi_edi, la 30 March 2021 - 08:09 PM, a spus:
Noi de obicei de Pastele catolic vopsim doar oua, fac ceva dulce, dar in rest mancare obisnuita + egg hunt prin casa, cred ca tinem traditia pana pleaca astia "mici" la casele lor, probabil inca vreun deceniu
Ce fain!!!
Uite din fix acelasi motiv nu fac nici eu spuma de lapte mai des. Scoate apa din teava aia, ia alt vas sa faci spuma de lapte, ia alt vas sa faci espresso-ul , ia cana sa pui si spuma si espresso, maiculita! Am un deal de vase doar pentru un cappucino. Care e misto, e adevarat.
Oameni, de o salata boeuf mi-e pofta si mie grav. Si imi trece repede cand ma gandesc cate tre sa fierbi, sa toci, sa amesteci, sa faci maioneza, sa sa
#46743
Postat 30 March 2021 - 10:15 PM
de obicei pun o bucata de carne (ori bucati de gaina adevarata, ori bucata de vitel ori cind sint saraca
apoi am o gramada de supa pentru risotto, pentru supa cu tortellini sau passatelli o pot si congela
cartofii si morcovii ii tai rapid felii impreuna cu virgula castravetii de la Lidl si ii bucatalesc cu aligatoru apoi tai ceva din carne depinde de ce am pus si ce vreauu apoi sa fac cu ea, adaug mazare de la cutie ca aia congelata nu-mi place, maioneza mustar sare piper si il pun pe Stefano sa o amestece
gata
am pus-o si in slowcooker intr-o noapte si a iesit perfect
#46744
Postat 31 March 2021 - 08:09 AM
91c76211974a867a0257ca85fbbb9969.jpg (57.79K)
Number of downloads: 1
#46745
Postat 31 March 2021 - 08:15 AM
Adriana, la 30 March 2021 - 10:15 PM, a spus:
>> Eeeeeeee, eu de cand cu problemele blestemate si facutul unor amarate de paste aglio/olio mi se pare act olimpic
de obicei pun o bucata de carne (ori bucati de gaina adevarata, ori bucata de vitel ori cind sint saraca
>>
un pept de pui) plus cartofi plus morcovi plus o ceapa intr-un oloi, le scot una dupa alta cind s-au fiert si las carnea mai mult, normal apoi am o gramada de supa pentru risotto, pentru supa cu tortellini sau passatelli o pot si congela
cartofii si morcovii ii tai rapid felii impreuna cu virgula castravetii de la Lidl si ii bucatalesc cu aligatoru apoi tai ceva din carne depinde de ce am pus si ce vreauu apoi sa fac cu ea, adaug mazare de la cutie ca aia congelata nu-mi place, maioneza mustar sare piper si il pun pe Stefano sa o amestece
gata
am pus-o si in slowcooker intr-o noapte si a iesit perfect
Asta da, de facut asa pentru consum de "casa". Eu la aia festiva ii pun si telina si radacina de patrunjel si ceva pastarnac si pana le tai pe toaaaateeeee. Dupa aia taiat si castraveciori murati si si si. Mama, numai cand scriu si m-a luat pofta turbata.
#46746
Postat 31 March 2021 - 09:34 AM
da, pentru mine a devenit ceva normal, nu de sarbatoare
si alte chestii nu obisnuiesc sa pun, alte radacini sau mar sau sau sau
#46747
Postat 31 March 2021 - 10:26 AM
#46748
Postat 31 March 2021 - 10:36 AM
mie nu-mi place deloc mazarea congelata cumparata
imi place cea la cutie
si cel mai mult si mai mult imi place aia proaspata pe care o dezghioc eu si ori o gatesc ori o congelez asa cum e adica boabe si o gatesc dupa aceea
#46749
Postat 31 March 2021 - 11:36 AM
Lapona Enigel, la 31 March 2021 - 08:09 AM, a spus:
Legat de salata boeuf, eu am crescut cu ea fara mazare pentru ca fratele meu nu o suporta, asa ca mama nu punea (nu pune nici acum) mazarea in salata. Era buna, dar, de cand o fac eu cu mazare e muuult mai buna si nu as mai renunta la mazare. Ai mei nici nu o concep altfel
La noi a venit primavara, deja ziua se face destul de cald, doar diminetile sunt mai friguroase. Imi tot dau ghes sa pornesc cu bicicleta la munca. Imi setasem data de pornire dupa ce se schimba ora. Acum s-a schimbat, dar parca inca e racoare dimineata
#46750
Postat 31 March 2021 - 05:26 PM
Una peste alta, eu nici acum nu m-am hotarat daca fac sau nu...
Vineri e inchis aici peste tot, sambata ar mai fi o sansa . Mai avem timp. Acum sunt in alt proiect
Boooooniiiiii? Ce e in aer, ce, ce??? Poate nu v-am zis, dar eu ador femeile insarcinate
#46752
Postat 31 March 2021 - 05:59 PM
#46753
Postat 31 March 2021 - 08:00 PM
Adriana, la 31 March 2021 - 05:59 PM, a spus:
Da, stäpâna, daaaaa!
boni, la 31 March 2021 - 05:56 PM, a spus:
Eh...fiecare cu pararelele lui , cum ziceam mai sus
#46754
Postat 31 March 2021 - 08:09 PM
Fierb cartofii si morcovul inainte cu o zi, las la racit si bag in frigider.
A doua zi tai totul si amestec cu maioneza cumparata ( m-a convertit Adriana 😁). Te asigur ca si farà carne e foarte buna. Acum puristii o sa spina ca asta nu e beof. Ok salata de legume cu maioneza/
#46755
Postat 31 March 2021 - 10:30 PM
#46756
Postat 01 April 2021 - 07:29 AM
Mi s-au strepezit dintii cu mazarea voastra
55fbcb09ce01ca3dc83941caf5f28758.jpg (49.64K)
Number of downloads: 0
#46757
Postat 01 April 2021 - 07:51 AM
Lapona Enigel, la 01 April 2021 - 07:29 AM, a spus:
Mi s-au strepezit dintii cu mazarea voastra
Vin si eu cu un tiramisu, ca merge cula cafea. Sunt setata pe cafea zilele astea
#46758
Postat 01 April 2021 - 08:14 AM
#46759
Postat 01 April 2021 - 01:26 PM
Acum trebuie sa caut sa cumpar radacini ca sa fac salata beuf. Pastarnac gasesc pe la toate supermarketurile, cu radacina de patrunjel stau mai prost.. Poate gasesc la mexicani..

Ajutor











