Ok! sa va povestesc eu ceva....Daa, promiteti sa nu radeti...de fapt ,promiteti ca radeti cat vreti
Cand a inceput pandemia,ne-au inchis in casa,nu se iesea decat cu declaratie,la tv. vedeam stiri de prin China in care cadeau oamenii pe strada ca mustele ,la Italieni era jale se murea in spitale pe capete ,la noi veneau aia in alb si luau oamenii cu izoleta,se murea la greu si la noi in spitale,eu am crezut atunci la vremea aceea ca daca ai luat carcalacu' ,aia e ,te-ai dus pe sfarla ...Ma apuca depresarea ,si m-am apucat sa-i scriu o scrisoare adresata lui domnul Geany in persoana ,in care ii spuneam pe scurt ca daca o fi sa mi se intample,sa aiba grija de copii,si sa-si refaca viata....Bine ,varianta mai pe lung era mult mai complexa ,va dati seama
Eu am acasa un dulapior al meu si numai al meu unde nu are voie sa umble nimenea' in lume acolo,unde-mi tin eu ''comorile'' mele (sunt ''nepretuite''...Siraguri de margele,unele rupte,cercei oxidati,unii desperecheati,brose idem,vezi cercei,farduri aproape terminate,bigudiuri,perii de par ,martisoare,felicitari,invitatii de nunta,pungute de cadouri,etc intelegeti voi...si asta e doar in fata,ca in spate ce o mai fi nu mai stiu nici eu,flora si fauna...numa' bunica nu-i...da' daca cauti mai bine nu se stie

) si am pus scrisoarea acolo,ca mna' daca o mierlesc ,o trebui pana la urma sa caute si acolo !
Timpul a trecut si am uitat de scrisoare,si acum recent cauta domnul Geay disperat o penseta,ca bijuterea el ceva acolo,ii dau eu una,zice ca nu-i buna ii trebe' mai subtire si mai lunga,si deschide dulapiorul meu cu surprize.Si incepe ca de obicei ''Cand ai de gand sa faci curat aici?!...eu ''ia lasa-ma domne' in pace ,ci' io' ma bag in dulapul tau pe balcon,unde ai sarme sarmulite,suruburi surubele,vopsele incepute ,diluanti etc etc etc ?!''...El ''Uita-te si tu,asta ce-i?!''...eu''las-o domnule acolo ca e de la doamna din Italia''...El ''asta ce-i ?!''...Lasa-l domnule acolo ca e portofelul meu pe care mi l-a dat bunica Jana ''(nu glumesc e cadou de la bunica mea primul avut ,e rosu ,tin mult la el)...si tot asa ajunge la niste hartii...el''Astea ce-s?!''...eu '' abar' n-am da' sa vad ...sunt declaratii pe propria raspundere!''...Si da si de plic ''Da cu plicul asta ce-i?!''...Si citeste scrisoarea...''Maii femeie,tu chiar ai inebunit la cap?!''...Eu am inceput sa rad cu lacrimi,zau ca la momentul respectiv pt. mine chiar avusese sens,dar acum e de-a dreptul ridicol