Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2395 Pagini +
  • « Prima
  • 2393
  • 2394
  • 2395
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#47881 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,793
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 30 April 2025 - 04:08 PM

Of, Ica, imi pare rau, nici nu stiu daca am auzit pana acum sa fi suferit cineva in urma ploii acide, sau poate nu-s eu prea informata (adica am vazut pe la TV, prin alte parti, si mi se parea oarecum de domeniul SF).

#47882 Userul este online   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,528
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 30 April 2025 - 04:35 PM

Noi am avut noroc de data asta, a fost doar ploaie cu bulbuci si rafale de vant dar nu a stricat nimic. Ica imi pare tare, tare rau, of :crying: . Copaceii mei sint pusi anul trecut si inca 4 de anul asta. Cei de anul trecut vad ca au trecut cu bine de iarna, stau cu ochii pe ei ca pe butelie sa vad cum le merge. Mi-ar rupe inima sa li se intample ceva dar din pacate cu vremea asta capricioasa si fenomenele astea ciudate, orice se poate intampla =((
brain loading....please wait....

#47883 Useril este offline   Ica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 113
  • Inregistrat: 11-April 23

Postat Ieri, 11:32 AM

Adriana, un cires mare care era plin de flori si un altul pus in primavara asta si culmea, inflorise si el nu mai au nici o frunza, florile din cel mare sunt complet uscate. Mai am niste visini si niste ciresi ale raror frunze par a se vesteji. Sotul zice ca e o boala, eu nu cred pentru ca ni s-a mai intamplat dar sa afecteze si nucii?! Eu asta nu am mai vazut. Vineri am scos si muscatele din casa, nu a fost foarte soare, duminica aveau deja frunzele ingalbenite. Sigur, se mai intampla cad erau 30 de garade ca trebuia sa am grija se le mut sa nu le ajunga soarele, dar intr-o zi? In afara de asta pervazul ferestrelor era alb in conditiile in care in ziua aia le stersesem. Asta e.

#47884 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,976
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat Ieri, 06:09 PM

Ica, ce ciudată boală sau ce o fi la săracii copăcei!
Adi, poza aia cu norii de ploaie e… wow!

Eu aștept data de 16 când îmi va veni nepoata în vizită, așa ca până atunci îmi încarc bateriile :cheers: :bounce:

Arata acest topic

• 2395 Pagini +
  • « Prima
  • 2393
  • 2394
  • 2395
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi