Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#5041 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 22 September 2011 - 02:47 AM

Vezi postarearalesu, la 22 September 2011 - 02:44 AM, a spus:

Vezi postareaUma, la 22 September 2011 - 02:41 AM, a spus:

[Normal ar trebui sa fie inca acolo -daca te duci pe Numele tau in dreapta sus, pe mesagerie, da click pe topic si-l accesezi. Asta in cazul in care nu l-ai "delete" :)

Problema mea e ca daca ma duc pe numele meu in dreapta sus si dau click pe mesagerie, nu mi se deschide mesageria ci profilul!

Mmmmm...e ceva ciudat la tine..ca uite acum am verificat la mine si pot accesa toate mesajele vechi de peste un an!
A cat is a friend fur-ever !

#5042 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 22 September 2011 - 07:24 AM

Buna dimineata la toati lumili'! :)
Azi deja e joi?! :) da cati' zali ari bre saptamana asta?! Ca eu nu stiu zau cand au zburat asa :)

:) :)

Azi pregateam o sacosa pt. cumparaturi si bubuletul statea la usa echipat de gradi,a luat sacosa si a citit perfect pe litere reclama de pe sacosa''B O R S E C ...F O N D A T 1086 '',si asta era fata mea :drool: am crezut ca mi se pare si l-am pus sa mai zica o data,a zis si m-a intrebat ce inseamna,aici m-a cam incuiat dar i-am explicat si eu cum m-am priceput mai bine :)

#5043 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 22 September 2011 - 07:24 AM

La mine merge greu rapanu asta de calculator si de net ,asa ca am incarcat mesajul de doua ori ! Scuzee! :)

#5044 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 22 September 2011 - 07:31 AM

Geany, ai baiat mare!! Ma bucur pt tine.
Ma duc la nani, deja este ora 1;30..ne auzim la cefeluta..
Pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#5045 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 22 September 2011 - 07:38 AM

Hello de buna dimineata. Ralu, si eu tot asa apas pe nume , merg pe mesagerie si acolo am toate MP.
Bravo Bubuletzul, de acuma a intrat pe fagasul de lectura. la cat mai multe carti de citit :).
asta e una din marile placeri ale mele si ale fiimii ...lectura wow.
azi incerc sa spal in cada ( ca nu intra in masina :drool:) , "plapumele (2) , pipilite de domn fiocco;
daca rezultatul nu e probant , le arunc ....sperand sa nu mai avem aceasta problema.
in rest alea alea ( mai crenguiesc inca , sa nu credeti ca am terminat, dar am fost in over doza si nu le-am mai atins in
ultimele zile...si ele ma asteapta dragele :) )
o zi faina tuturor...joi, vineri..wendul si vine miss acasa :)

#5046 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,497
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 September 2011 - 07:55 AM

Ralesu, pui cursorul acolo sus pe numele tau, apesi o data si se deschide casuta in care e scris
Profilul meu
Setarile mele
Mesagerie
tre sa te duci in jos cu virgula cursorul pina la al treilea cuvint care e Mesagerie, apesi pe el si in momentul acela se deschide pagina cu toate mesajele tale.

#5047 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Ice
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationWhere the sun shines.......

Postat 22 September 2011 - 09:24 AM

Vezi postareaDaniella, la 21 September 2011 - 03:13 PM, a spus:

bine ca te revad!
multumesc fain M_rules! tot tu sari sa ma ajuti :) ! ma duc sa citesc sa vad daca ma descurc :) .

:) cu placere :)

Vezi postareazoazorel, la 21 September 2011 - 06:39 PM, a spus:

Varsatorii rulz!Imagine postata

Trueeee :drool:

Stie cineva de ce acum forumul e numai in romana? eu il am setat pe engleza si e tot in romana, am incercat sa schimb si tot in romana e :)
http://montignacrecipes.blogspot.com

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Imagine postata Imagine postata

#5048 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,497
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 September 2011 - 09:28 AM

A fost tradus :)

#5049 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Ice
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationWhere the sun shines.......

Postat 22 September 2011 - 09:33 AM

Vezi postareaAdriana, la 22 September 2011 - 09:28 AM, a spus:

A fost tradus :)

Mersi :drool: Asta inseamna ca nu mai exista in engleza deloc? ca jos puteam schimba inainte intre romana si engleza.
http://montignacrecipes.blogspot.com

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Imagine postata Imagine postata

#5050 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 22 September 2011 - 09:34 AM

Vezi postareaAdriana, la 22 September 2011 - 09:28 AM, a spus:

A fost tradus :drool:

in dragoste :)

#5051 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 22 September 2011 - 09:37 AM

Vezi postareaUma, la 21 September 2011 - 10:23 PM, a spus:

Te referi la biserica ortodoxa romana? Ca stiu preoti care au acceptat si in Bucuresti...nu stiu exact pe ce baze se face, dar am cunoscuti care au fost nasiti de persoane ne-casatorite, cu aprobabrea preotului...
Eu nu intru prea mult in amanunte ca nu stiu regulile ortodoxiei asa ca daca preotul a zis ca e ok, atunci am zis ok si eu :)

da, ma refer la biserica ortodoxa romana. Stiu ca se poate doar la botez sa fii necasatorit, la cununie nu. Si chiar si la botez mai fac nazuri si pe o prietena de-a mea au refuzat-o, adica a fost nasa numai ea, dar nu si el.
pai aia zic, bine ca a zis preotul ca e ok, ca pana la urma conteaza sa cununi cu tot sufletul si chiar sa le fii un exemplu spiritual tinerilor si sa fii alaturi (nu neaparat fizic, cat cu indrumari) de ei la bine si mai ales la rau.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#5052 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 22 September 2011 - 09:40 AM

eu fierb in suc propriu. :)
v-am zis ca ma duc la cumparaturi. bunn!
m-am dus la outlets ca are chestii variate si preturi mai bune. cu ce credeti ca m-am intors acasa? cu un pulover negru de la Esprit doar ...lung, mai jos de fund si moale si frumos....atat!

dupa ce am luat pt fete opincute, rochite, chiloti ( ca astea le trebuiau deocamdata)....am luat cadouri pt o fetita sambata si pt nepot duminica (pt nepotica trebuie sa ma duc din nou ca n-am gasit nimic ce vroiam)

si-a luat dansul blugi si curele...tricoaie....
eu nu am mai avut timp sa ma uit la nimic pt mine ca a trebuit sa ne intoarcem ca iesea Ada de la scoala. e cam la 1h distanta outleturile de noi :)
imi venea sa plang pe drum inapoi.

eu m-am dus sa-mi iau sutiene (trebuie probate, nu le iau asa fara, altfe le comandam online), bikini mai vreau, o pereche de pantaloni scurti de gravida

nu m-am intors cu nimic :)

acuma ma duc iar in shooping centre sambata dupa ce duc fetele la chef si imi iau la full price!
imi trebuie acuma sutien nu peste 1 luna cand mai ne ducem noi acolo sau cine stie cand :drool:

sant tare demoralizata ..offff

#5053 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 September 2011 - 09:42 AM

Vezi postarearalesu, la 22 September 2011 - 01:08 AM, a spus:

Pai tocmai d'aia... treci la treaba, ca daca se face diferenta prea mare nu-ti mai vine :D
Parerea mea e ca trebuie sa va ocupati pe cat posibil impreuna de cea mica, dar sotul trebuie sa fie in stare sa stea singur cu ea la nevoie ...

incep sa-mi setez creierul ca o sa ma descurc, de vrut imi doresc mult si pe al doilea

ne ocupam de Bea impreuna, am o zana de barbat si e innebunit dupa ea! doar ca eu vreau mereu si mai mult, ca sunt perfectionista si asta e defectul meu ccel mai mare care ma omoara :rolleyes:

#5054 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 September 2011 - 09:45 AM

Vezi postareaAngel, la 22 September 2011 - 01:20 AM, a spus:

eu n-am vazut gogosile geaninei si nici nu ma duc in urma sa le vad :D
aseara eram in cada (cu asistenta of course)...stateau pe podea si citea cea mare la cea mica si ne uitam cum se misca burta din stanga in dreapta. erau cu ocisorii iesiti din orbite ca vedeau bebe cum ridicau buricul in sus (cred ca de la apa se cunostea cum schimba pozitia in burta :D )

nici eu nu le-am vazut si nici gand sa ma duc nu am, piei ispita!
cum mai la 4 luni se misca burta stanga-dreapta? asta parca era dupa 6-7 luni incolo ... ?
inseamna ca e voinicel bean si se comporta ca si fasolea mexicana ... :rolleyes:

#5055 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 22 September 2011 - 09:47 AM

Vezi postareaDaniella, la 22 September 2011 - 09:45 AM, a spus:

Vezi postareaAngel, la 22 September 2011 - 01:20 AM, a spus:

eu n-am vazut gogosile geaninei si nici nu ma duc in urma sa le vad :D
aseara eram in cada (cu asistenta of course)...stateau pe podea si citea cea mare la cea mica si ne uitam cum se misca burta din stanga in dreapta. erau cu ocisorii iesiti din orbite ca vedeau bebe cum ridicau buricul in sus (cred ca de la apa se cunostea cum schimba pozitia in burta :D )

nici eu nu le-am vazut si nici gand sa ma duc nu am, piei ispita!
cum mai la 4 luni se misca burta stanga-dreapta? asta parca era dupa 6-7 luni incolo ... ?
inseamna ca e voinicel bean si se comporta ca si fasolea mexicana ... :rolleyes:

nu te gandi la cine stie ce miscare, doar ca se vedea cum ridica buricul cand se muta...se vede nu doar asa cu banuitul :D...

#5056 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 September 2011 - 09:48 AM

Vezi postareaGeany, la 22 September 2011 - 07:24 AM, a spus:

Buna dimineata la toati lumili'! :D
Azi deja e joi?! :rolleyes: da cati' zali ari bre saptamana asta?! Ca eu nu stiu zau cand au zburat asa :D

:D :D

Azi pregateam o sacosa pt. cumparaturi si bubuletul statea la usa echipat de gradi,a luat sacosa si a citit perfect pe litere reclama de pe sacosa''B O R S E C ...F O N D A T 1086 '',si asta era fata mea :D am crezut ca mi se pare si l-am pus sa mai zica o data,a zis si m-a intrebat ce inseamna,aici m-a cam incuiat dar i-am explicat si eu cum m-am priceput mai bine :D

Buna dimi la toata lumea si de la mine, ca am trecut direct in subiecte!
mai dar destept e bub! e grupa 2 la gradi, 5 ani? bravo! pe litere a cetit sau cursiv?

#5057 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 22 September 2011 - 09:48 AM

Vezi postareaDaniella, la 22 September 2011 - 09:37 AM, a spus:

Vezi postareaUma, la 21 September 2011 - 10:23 PM, a spus:

Te referi la biserica ortodoxa romana? Ca stiu preoti care au acceptat si in Bucuresti...nu stiu exact pe ce baze se face, dar am cunoscuti care au fost nasiti de persoane ne-casatorite, cu aprobabrea preotului...
Eu nu intru prea mult in amanunte ca nu stiu regulile ortodoxiei asa ca daca preotul a zis ca e ok, atunci am zis ok si eu :rolleyes:

da, ma refer la biserica ortodoxa romana. Stiu ca se poate doar la botez sa fii necasatorit, la cununie nu. Si chiar si la botez mai fac nazuri si pe o prietena de-a mea au refuzat-o, adica a fost nasa numai ea, dar nu si el.
pai aia zic, bine ca a zis preotul ca e ok, ca pana la urma conteaza sa cununi cu tot sufletul si chiar sa le fii un exemplu spiritual tinerilor si sa fii alaturi (nu neaparat fizic, cat cu indrumari) de ei la bine si mai ales la rau.

Se poate cununa si fara sa fi casatorit.De curand au cununat asa mama(nasa) si fiu(nasu).Dar mai sunt inca preoti "incuiati".
Daca vrei sa cununi/botezi, cauta preotul potrivit si sa vezi ca se poate.
Eu cand am botezat eram casatorita doar civil(si se stie ca preotii recunosc casatoriile in fata Domnului mai mult) si cu toate astea am botezat...la tara :D) nu in bucuresti.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#5058 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 September 2011 - 09:55 AM

Vezi postareaAngel, la 22 September 2011 - 09:40 AM, a spus:

eu fierb in suc propriu. :rolleyes:
si-a luat dansul blugi si curele...tricoaie....
eu nu am mai avut timp sa ma uit la nimic pt mine ca a trebuit sa ne intoarcem ca iesea Ada de la scoala. e cam la 1h distanta outleturile de noi :D
imi venea sa plang pe drum inapoi.
nu m-am intors cu nimic :D
sant tare demoralizata ..offff

Asa patesc si eu, tb sa stau dupa EL pana probeaza si se se farafastaceste in cateva magazine. Cum intru intr.un magazin: dar stai uite sa-ti arat: iti place camasa asta? ce zici de pantofii astia? iti plac blugii astia? Cand probez si eu comenteaza ca asa si pe dincolo...ca la mancare: asa lunga, asa scurta, asa subtiore etc , sau pur si simplu sunt prea incalzita si fugarita de nu mai am chef de nimic.
Ei mai da tu o fuga cu fetele pana la outleturi dupa ce iei pe Ada de la scoala ..., desi cu banii de drum iesi tot acolo. Nu te necaji dintr-atat, La Vita è Bella!

#5059 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 September 2011 - 09:57 AM

Vezi postareaIoana, la 22 September 2011 - 09:48 AM, a spus:

Se poate cununa si fara sa fi casatorit.De curand au cununat asa mama(nasa) si fiu(nasu).Dar mai sunt inca preoti "incuiati".
Daca vrei sa cununi/botezi, cauta preotul potrivit si sa vezi ca se poate.
Eu cand am botezat eram casatorita doar civil(si se stie ca preotii recunosc casatoriile in fata Domnului mai mult) si cu toate astea am botezat...la tara :rolleyes:) nu in bucuresti.

De botez stiam ca in general se poate, cu exceptia incuiatilor, de cununie nu stiam, dar nu am intrebat personal. Toata lumea la noi (din gura in gura) spunea: ala nu poate ca nu e cununat, personal nu am intrebat preotul si acum imi pare rau, ca m-am luat dupa gura satului ... Lasa ca mai vin ele ocazii.
La noi mai au preotii o problema: nu te cununa daca nu ai civila. Nu vad eu in fata Domnului care e legatura ...

#5060 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 22 September 2011 - 10:17 AM

Mirela, asta e, nu te mai necaji ...o sa iei ce-ti trebuie si alt'data o sa fie mai atent si o sa probeze mai putine :rolleyes:

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

11 useri citesc topicul