Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • 256
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#5061 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,497
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 September 2011 - 11:06 AM

Vezi postareaM_rules, la 22 September 2011 - 09:33 AM, a spus:

Mersi :rolleyes: Asta inseamna ca nu mai exista in engleza deloc? ca jos puteam schimba inainte intre romana si engleza.

Cred ca nu, am facut acum toate probele si e mereu in romana, eu folosesc insa skinul IP.Board.

#5062 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 22 September 2011 - 11:17 AM

Citeaza

Buna dimi la toata lumea si de la mine, ca am trecut direct in subiecte!
mai dar destept e bub! e grupa 2 la gradi, 5 ani? bravo! pe litere a cetit sau cursiv?

Da 5 ani si 1 luna ,a citit doar toate literele corect nu cursiv,dar oricum m-a lasat masca :rolleyes:
Nu te mai prosti si du' sa vezi bomboloni ca tare faina si simpla e reteta,parerea mea,chiar merita :D

#5063 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 September 2011 - 11:18 AM

Buey! Io' in josul paginii langa skin,(eu tot blue steel,am ca m-am invatat cu el),am si obtiunea english :rolleyes:
P.s am incercat si tot pe romaneste e :D

#5064 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 22 September 2011 - 11:23 AM

abia abia am dat 2-3 kg jos dupa nu'sh cate luni de chin, te pun sa-mi iei garderoba noua! mai bine ma abtin! tin minte ca le-am citit, nu le postasi primasi data anul trecut. Mi s-a parut ceva oleak periculos cu crema aia de bagat inauntru. Apoi io nu fac prajeala in casa ca am bucatarie deschisa, intr-adins! Numai de vinete si ardei copti imi pare rau, in rest mi-aduce socrela cand si cand snitele si chiftele. Alte prajeli nu jinduiesc eu, gen gogosi. Alea cu creme in ele cred ca mi-ar placea, dar sa mi le faci dumneata, ca dupa 10 seara cand termin eu muncile si adorm bebelusa sa ma apuc de bomboloni lipseste :rolleyes: ma tin tare la dieta in continuare mai Geany...pacatele mele au inca 10 kg extra, ca doar cine a balotat dulciuri toata sarcina si lauzia?

Oricum sunt o pfticioasa, acu am terminat de citit ce-ati gatit azi in lipsa mea si am 2 galeti de bale stranse. Tot pana la ultimul milimetru de poza imi face o pofta terbiloasa!

sa aveti cu toate lumile o zi splendida. Aici la noi e o vreme de pus la rana. Nu a existat o vreme mai faina ca zilele de saptamana asta de cand ma stiu: caldut, dar nu zaduf, adie usor un vanticel placut, seara si dimi usor racoros. La Bacau cum ii vremea?
Si in we la munte a avut Bea noroc de o vreme super!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#5065 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 22 September 2011 - 02:47 PM

Vezi postareaDaniella, la 22 September 2011 - 09:37 AM, a spus:

Si chiar si la botez mai fac nazuri si pe o prietena de-a mea au refuzat-o, adica a fost nasa numai ea, dar nu si el.
pai aia zic, bine ca a zis preotul ca e ok, ca pana la urma conteaza sa cununi cu tot sufletul si chiar sa le fii un exemplu spiritual tinerilor si sa fii alaturi (nu neaparat fizic, cat cu indrumari) de ei la bine si mai ales la rau.

Ia auzi!! Eu am botezat cu fratelo, el a fost nasul piciului -aici la cununie am fost doar eu ca doar pe mine m-au vrut.
Asa zic si eu Daniella, important e sa fi un suport tinerilor (care sunt mai mici doar cu 4 ani decat mine :rolleyes: )-aveau suportul asta din partea mea oricum, dar faptul ca m-au ales pe mine, m-a bucurat tare mult.

Stella spor la spalat...si iarta-l pe pufos ca nu a stiut ca face prostiute :D
A cat is a friend fur-ever !

#5066 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 September 2011 - 02:52 PM

Vezi postareaUma, la 22 September 2011 - 02:47 PM, a spus:

Ia auzi!! Eu am botezat cu fratelo, el a fost nasul piciului -aici la cununie am fost doar eu ca doar pe mine m-au vrut.
Asa zic si eu Daniella, important e sa fi un suport tinerilor (care sunt mai mici doar cu 4 ani decat mine :rolleyes: )-aveau suportul asta din partea mea oricum, dar faptul ca m-au ales pe mine, m-a bucurat tare mult.

este o bucurie si o onoare! sa va fie de bine pe toata viata legatura!

#5067 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 22 September 2011 - 02:55 PM

Vezi postareaDaniella, la 22 September 2011 - 02:52 PM, a spus:

Vezi postareaUma, la 22 September 2011 - 02:47 PM, a spus:

este o bucurie si o onoare! sa va fie de bine pe toata viata legatura!

Asa e, o mare onoare :D O sa fie, ca suntem prietene de foarte mult timp...mult de tot :D
A cat is a friend fur-ever !

#5068 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 22 September 2011 - 03:21 PM

Eu sunt la cafeluta de dimineata langa un dulce, dar tot salivez dupa gogoselele lui Geany, of ce-mi face mie!! Cred ca ma pun sa le fac, ca sunt prea pofticioasa. Am sa fac si placinta cu fidea si varza dulce.Asta a fost cerinta sotului.
Daniella, sa ne zici cand vine al 2-lea bebe!! :rolleyes:
Eu gata cu burtile, cu raul cu chinul, m-am chinuit f tare in amandoua sarcini, dar a trecut, mi-am facut datoria :D
Si eu am ramas cu 5 kg in plus de la ultima sarcina si greu se dau jos...slabesc 2kg intr-o saptamana daca nu pap dulciuri, mananc echilibrat, sport... dar intr-un w-end le pun inapoi...tot asa ma chinui..

Mai stau pe aici si ma mai uit pe la mancaruri...

Pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#5069 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 September 2011 - 03:39 PM

Vezi postareaOana S, la 22 September 2011 - 03:21 PM, a spus:

Si eu am ramas cu 5 kg in plus de la ultima sarcina si greu se dau jos...slabesc 2kg intr-o saptamana daca nu pap dulciuri, mananc echilibrat, sport... dar intr-un w-end le pun inapoi...tot asa ma chinui..

Pupici!!

Eu cu vreo 6 si vreo 4 dinainte :rolleyes: ... in rest tot asa ma chinui si prin we/vacanta mai dau in strachini ... si iar de la capat ...

si cand intru pe aici pe la mancaruri ma apuca mancatul la 12 noaptea!

sa ai o zi excelenta!

#5070 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 22 September 2011 - 04:46 PM

Vezi postareaDaniella, la 22 September 2011 - 03:39 PM, a spus:

Vezi postareaOana S, la 22 September 2011 - 03:21 PM, a spus:

Pupici!!

Eu cu vreo 6 si vreo 4 dinainte :snorting: ... in rest tot asa ma chinui si prin we/vacanta mai dau in strachini ... si iar de la capat ...

si cand intru pe aici pe la mancaruri ma apuca mancatul la 12 noaptea!

sa ai o zi excelenta!

mda...stiu ce zici :lol: si eu nu mai pot de pofta cand ma uita la bucatarasi ce au gatit si mai toate arata f bine

Pupici!!
ReteteFamilie.com

#5071 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 22 September 2011 - 04:49 PM

Stie cineva sau a avut aceasi problema care o am eu acum...astazi nu mai pot deloc sa-mi misc degetul mic de la mana dreapta ,ma doare de inebunesc si nu pot face nimic cu mana. acum scriu su stanga ..
am un obicei prost sa-mi tin degetul mic in aer cand scriu sau dau mancare la fete si tot ma suparat dar nu tare , imi mai intepenea dar astazi inebunesc de durere si trebuie sa fac mancare sa le dau la fete apoi...greu

Stiti vreun leac babesc sau ceva sa ma ajute?

Pupici!!
ReteteFamilie.com

#5072 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 September 2011 - 05:26 PM

Auci! Din pacate nu stiu Oana,poate l-ai dat peste cap(sucit) fara sa-ti fi dat seama,cand ai luat copilul in brate sau poate cand l-ai imbracat, dar daca spui ca te necajea mai demult :lol: ,intreaba si tu la farmacie,poate-ti da vreun unguent ceva. :snorting:
Eu am avut probleme cu genunchii ma dureau f. rau,acum decand s-a racorit si nu mai e canicula nu mai am nimik :D

#5073 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 22 September 2011 - 05:30 PM

Oana, n-am avut si n-am auzit, tot ce pot sa-ti recomand e sa mergi la medic.

pe mine ma doare un genunchi de mult timp. Cand ma lasa cand ma ia. Cnad ma doare mai si schiopatez... :snorting:

#5074 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 22 September 2011 - 05:33 PM

Vezi postareaGeany, la 22 September 2011 - 05:26 PM, a spus:

Auci! Din pacate nu stiu Oana,poate l-ai dat peste cap(sucit) fara sa-ti fi dat seama,cand ai luat copilul in brate sau poate cand l-ai imbracat, dar daca spui ca te necajea mai demult :lol: ,intreaba si tu la farmacie,poate-ti da vreun unguent ceva. :snorting:
Eu am avut probleme cu genunchii ma dureau f. rau,acum decand s-a racorit si nu mai e canicula nu mai am nimik :D

orcum am sa ma duc la doctor dar pana ma duc sa ma dau cu ceva ca sa pot fii utila...ofofo greu este cand nu ai cine te ajuta...si a picat prost astazi ca sotul meu face intervieveri...hm..
Multumesc de raspuns

Sper sa pot conduce...orcum am de mers doar 2 min cu masina pana la gradinita ca sa o iau pe fetita.

Pupici!!
ReteteFamilie.com

#5075 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 22 September 2011 - 05:34 PM

Vezi postareaMariaSan, la 22 September 2011 - 05:30 PM, a spus:

Oana, n-am avut si n-am auzit, tot ce pot sa-ti recomand e sa mergi la medic.

pe mine ma doare un genunchi de mult timp. Cand ma lasa cand ma ia. Cnad ma doare mai si schiopatez... :snorting:

Da, stiu cum e si pe mine ma i-a piciorul drept dar nu de la genunchi de la talpa in sus..si tot asa, cand ma ia cand ma lasa...

Multumesc de raspuns.

Pupici!!
ReteteFamilie.com

#5076 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 September 2011 - 07:17 PM

Oana da cu un gel analgezic/antireumatic ceva. Nu stiu cum le zice acolo, aici e lioton gel, diclofenac gel.

#5077 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 September 2011 - 07:37 PM

Cum te mai simti?! Ai reusit sa te descurci cu fetita?! :lol: Ma gandeam ca daca l-ai bandaja sa-l imobilizezi,dai dupa deget de cateva ori si dupa palma,poate daca-l imobilizezi o sa te simti cat de cat mai bine,macar cu restul mainii,ma gandesc eu ,sau putina gheata sa tii?! poti sa incerci ca rau nu cred ca are ce sa faca ,dar sincer nu stiu,eu cel putin asa asi incerca :snorting:

#5078 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 22 September 2011 - 07:44 PM

Sunteti f dragute ca-mi purtati de grija. Apreciez f mult asta. Face mult sa auzi pe cineva cand ai nevoie...

Pai din degetul mic vine durerea mare si nu pot sa fac o miscare fara el sa nu ma doara, daca misc alte degete de la mana sau pur si simplu mana, ma doare de inebunesc, greu!!
Greu am condus masina, dar ce era sa fac?! Uite asa!! noi femeile si la suferinta nu ne dam batute, daca trebuie- trebuie si gata! Am dat mancare cu mana stanga si a mai mancat si ea singurica primele lingurite...mai pe babetica mai in gura...si ne=am descurcat cumva...am avut noroc ca a fost din zilele in care mananca fetita mica, ca sunt zile cand trebuie sa insist..

Acum ma duc sa le culc si sa ma dau cu diclofenac ca am din italia si un ulei de rozmarin din spania care este f bun pt reomatic.Si am sa vad ce iese..

Revin la cafeluta de amiaza...
ReteteFamilie.com

#5079 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,053
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 22 September 2011 - 08:00 PM

oana, ia şi un advil (ibuprofen) că s-ar putea să ajute la dureri din astea

#5080 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 22 September 2011 - 08:17 PM

Vezi postareaDexter, la 22 September 2011 - 08:00 PM, a spus:

oana, ia şi un advil (ibuprofen) că s-ar putea să ajute la dureri din astea

am calmante si mai tari de la o masea care imi facuse probleme, eu sunt mai anti-pastile dar cred ca ma bag sa iau una ca prea...

Multumesc

Pupici!1
ReteteFamilie.com

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • 256
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul