Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 277
  • 278
  • 279
  • 280
  • 281
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#5561 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 07 October 2011 - 06:23 PM

"Dar eu, mama isterica, nu am putut concepe asa ceva.

Nu stiu cate certuri am avut si cu barbate-miu pe tema asta, ca el zicea s-o las in pace sa manance cat vrea ea.... Am lasat-o o zi, 2, si cand am vazut ca nu mananca decat foarte putin (dupa parerea mea), am inceput iar s-o indop!.................................................................
Acum are 6 ani si are niste pulpinele si un poponetz de-mi vine sa le mananc! barbate-miu nici acum nu e impacat, zice ca daca o sa fie grasuna cand o sa fie mare eu o sa fiu vinovata! dar eu stiu ca nu o sa fie grasuna, ca o sa creasca probabil inalta ca noi (eu am 1.80 m, barbate-miu are 1.85).

Morala e ca stiu ca toti spun sa lasi copilul in pace sa manance cat vrea el, dar eu, ca mama, nu am fost in stare sa fac asa ceva"

Cred ca singura te-ai vazut destul de corect! Din pacate, cred ca si altii au vazut ce ai facut!

Nu iti pui problema ca ai reflux gastro-esofagian ca ai fost hranita cu forta?!?

Si iti spun eu sigur ea te va uri daca va avea pulpinele si poponetzul grase! vorbesc doar despre ce cunosc, nimic altceva!

Mai citeste despre celulele grase!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#5562 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 07 October 2011 - 06:32 PM

Noroc de Zoazorel ca a adus bere, m-am mai racorit nitel.
Eu am o zi din alea' din care mi se ridica sangele la cap :tongue3:

Pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#5563 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 07 October 2011 - 07:25 PM

Cred ca singura te-ai vazut destul de corect! Din pacate, cred ca si altii au vazut ce ai facut!
Probabil! Nu pretind ca ca am facut bine ce am facut. Vroiam numai sa transmit mesajul ca teoria e buna dar pusul in practica e mai dificil atunci cand vezi ca copilul tau nu mananca si ca cei din anturaj - colegi, prieteni, familie - mai si pun paie pe foc zicand "vai, dar ce slaba e!", chiar daca doctorul zice ca e ok, ca e in grafic! Admir persoanele care au taria sa lase copilul sa manance cat vrea el, chiar daca "car vrea el" inseamna 2 linguri de mancare pe zi! Eu nu am putut s-o fac! Specific inca o data, nu zic ca am facut bine sau rau! Consider ca fiecare trebuie sa faca dupa cum crede la momentul respectiv ca e mai bine!

Nu iti pui problema ca ai reflux gastro-esofagian ca ai fost hranita cu forta?!?
Eu nu am fost hranita cu forta, eu am mancat de bunavoie. Cand am zis "ca mama", m-am referit la mine, ca mama, nu la mama mea. Nu stiu daca hranitul cu forta in copilarie poate provoca RGE la varsta adulta. Cred ca sunt factori mai importanti care cauzeaza problemele gastrice la adulti (cum ar fii stresul de ex., mese neregulate). Dar hai mai bine sa discutam de-ale noastre gen RGE, HH, la topicul nostru de babe :tongue3: !

Iar la han, sa curga bericioaicele !!!!!!!!!!!!!!!!!

#5564 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 07 October 2011 - 07:36 PM

Bubuletul meu e f. pretentios la mancare si numa ciuguleste cat o vrabiuta,dar nu pot sa-l fortez daca nu mai vrea cu nici un chip,ca are frate un caracter pe el ,deaia e si zis sefu' la noi in casa,si tacsu' sare repede cu gura ''da' lasa domne' baietu'n pace'' :tongue3: e slabut dar in grafic pt. varsta si inaltime,am noroc,ca-i plac mult supele si ciorbele alea nu-mi refuza niciodata,mama stiind cum face imi trimite sa am proaspata ''la baiet'' chiar azi i-a adus tata un borcan de 800 de gr. cu supa de vitel cu galuste,si a mancat o portie zdravana,iar mie mi-a adus tata o ciocolata amaruie :) trebuia sa vina ieri dar nu a mai ajuns si cand i-am povestit ca bubuletul a fost dezamagit ca l-a asteptat, s-a recompensat azi =))

#5565 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 October 2011 - 07:38 PM

Da asa e ! Scuze Ral ca am postat dupa tine si nu vazusem mesajul! :tongue3:

#5566 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 07 October 2011 - 08:31 PM

Vezi postareaGeany, la 07 October 2011 - 06:18 PM, a spus:

Zoazo' cu mare drag ! Imagine postata

Da' alta bere nu ai?! Ca aia nu-mi placee!! Imagine postata Am incercat-o la indemnul tau si nu ne-a placut la nici unul din familie Imagine postata

Ba da, special pentru tine:
Fisier atasat  bere neagra.jpg (89.74K)
Number of downloads: 0
E a Gianinei, da? Sa nu va prind, ca ramanem fara mancare la han!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#5567 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 07 October 2011 - 08:38 PM

Mare noroc mai avem cu tine Zoazorel!!
Cum e vremea pe la tine?
ReteteFamilie.com

#5568 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 October 2011 - 08:53 PM

Vezi postareazoazorel, la 07 October 2011 - 08:31 PM, a spus:

E a Gianinei, da? Sa nu va prind, ca ramanem fara mancare la han!Imagine postata

Sarumana dar eu sunt fata de comitet,impart cu toata lumea! =))
Ia' cui ii mai place berea neagra mana sus ! =))

La noi se anunta frig de maine :love7: da' nu mai stiu ce sa cred,ca vremea asta aproape ca e mai dilie decat mine :love7:

#5569 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 07 October 2011 - 08:54 PM

Eu va trimit un soare razaret si incalzitor !!! E asa de frumos afara, nu as mai intra in casa :love7:
A cat is a friend fur-ever !

#5570 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 07 October 2011 - 09:03 PM

Pot sa beau si din aia neagra dar tot aia blonda imi place mai mult :love7:
Maine este pe langa mine festivalul nemtilor - festivalul recoltei , atunci sa ma vedeti pe mine cu berea in mana :love7:
ReteteFamilie.com

#5571 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 07 October 2011 - 09:53 PM

am venit numai sa ma laud si fug iute. In 25 pot sa o ridic si va fi a mea si numai a mea :love7:

Fisiere atasate

• Fisier atasat  kia1.jpg (60.01K)
  • Fisier atasat  kia.jpg (6.14K)

#5572 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 07 October 2011 - 09:58 PM

In cateva ore plecam in Ro. Tare-s curioasa ce va face printzi pe drum :love7:.
Azi am impachetat tot , pana acum n-am reusit , eu am lucrat tot pana tarziu...seara de corectat....Aseara am facut ceva bagaje si azi a venit o vecina si a stat cu terorista jumate de ora...sa vezi ce viteza am prins amandoi!!!!
..
D-ra a fost acasa saptamana asta ca a vut conjunctivita. Ne-a terminat!!!! Prea rau ne-am obisnuit :love7:. Sau prea bine , cand fata e la cresa e altceva!!!!

Acum seara pe cand sa pregatesc termosul ei cu apa calda am vazut ca nu mai era capacul langa el. Precis l-a sterpelit cand a scapaat acum cateva zile in camara....noroc ca am alt termos , ca n-am nervi de cautat...

#5573 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 October 2011 - 09:58 PM

Brava Anamaria; s-o conduci cu placre multi ani .

#5574 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 October 2011 - 10:05 PM

Sa o conduci sanatoasa Simo'! :love7:

#5575 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 07 October 2011 - 11:51 PM

Vezi postarearalesu, la 07 October 2011 - 07:25 PM, a spus:

Probabil! Nu pretind ca ca am facut bine ce am facut. Vroiam numai sa transmit mesajul ca teoria e buna dar pusul in practica e mai dificil atunci cand vezi ca copilul tau nu mananca si ca cei din anturaj - colegi, prieteni, familie - mai si pun paie pe foc zicand "vai, dar ce slaba e!", chiar daca doctorul zice ca e ok, ca e in grafic! Admir persoanele care au taria sa lase copilul sa manance cat vrea el, chiar daca "car vrea el" inseamna 2 linguri de mancare pe zi! Eu nu am putut s-o fac! Specific inca o data, nu zic ca am facut bine sau rau! Consider ca fiecare trebuie sa faca dupa cum crede la momentul respectiv ca e mai bine!

Iar la han, sa curga bericioaicele !!!!!!!!!!!!!!!!![/b]

Eu doar am vrut sa-ti trag un semnal de alarma, daca fata mananca cat de cat normal, las-o! pentru relatia ta cu omul tau si cu fata! :love7:
Ultimul lucru pe care vreau sa-l aud este ca am avut cumva dreptate!
:love7:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#5576 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 08 October 2011 - 03:12 AM

hai salutare.
Ralesu, sant doar obosita, cum e vacanta am cam umblat si nu am mai intrat asa des.

eu sant dintre mamele care le lasa in pace sa manance cand vor :love7:....asa m-am obisnuit. si e bine. acum mai ales isi iau singure cate un biscuit sau mar sau ce le mai vine.

nu le las la masa sa-si bata joc, te-ai ridicat si nu ai terminat(adica vor sa se joace in timpul mesei, etc) se ia mancare de pe masa si ramai nemancata =))....si nici nu vezi biscuiti sau altceva dupa.
da stiu, sant rea. dar s-au format bine.

le cam gatesc ce le place si nu le fortez sa manance ce cred eu ca e bine, au gusturi diferite fetele mele.
la noi mege bine . in perioada asta insa ar manaca non stop fetele mele, toata ziua nu le sta gurita. si alte mame spun la fel, o fi de la inot si or creste ca de obicei nu au asa pofta de mancare.

dar cu fructe si biscuiti facuti de mami le trece :love7:

ale mele sant lungane si sant f active deci nu imi fac probleme ca se ingrasa =)) daca au tendinte stiu ce sa fac, nepotica mea dintr-o obeza a devnit o atleta in cativa ani doar prin schimbarea modului de viata ;)...

#5577 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 08 October 2011 - 03:51 AM

Mutti, sa te tina multi ani!! E foarte frumoasa!! Calatorie placuta!
ReteteFamilie.com

#5578 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 08 October 2011 - 03:52 AM

Un w-end placut!!!
ReteteFamilie.com

#5579 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 08 October 2011 - 07:39 AM

'Neatza! acu' ma trezii! Beau o cafea! As vrea s-o beau cu voi,deci:
Fisier atasat  cafele.jpg (84.96K)

Oana, deocamdata e frumos, dar cica e ultima zi de vara.Deseara cica va ploua!
Mutti, s-o stapaniti sanatosi si fara incidenta, drum bun si placut!
Unde in RO?
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#5580 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 08 October 2011 - 07:57 AM

Zoazo, merci de cafea. o savurez, si ma gandesc la cea ce o vom bea impreuna la sfarsit de oct.
Si aici azi emohorat si aplouat, asa ca azi program de coafor:tuns si vopsit, plus vizita cu invitatie la masa yummi , la o buna prietena.fiocco iar a fost nesi si s-a pisulit pe canapea...dar pusesem o cuvertura...aia se spala usor la masina :(
un wend placut tuturor.
si fiimea avea cateva mancaruri care o coafau:pana la 5 ani bibe cu lapte cat de mult...supa depui cu taitei, supa de rosii, paste cat de multe doar cu sos de rosii,snitele din cand in cand,jambon crud si branza cat se poate ,rosiisi ardei gras plus morcov in loc de biscuiti; nu a mancat dulce si si acum mare fiind, doar inghetata ( ciocolata&vanilie, sau cafea)cateodata cate un biscuite de la mulino bianco (macine)...apoi incet incet a mai adaugat cate ceva. acum mananca cu mare placere carne rosie la gratar...dar mica sa n-o vada.euam lasat-o in voiaei...si emare sibine proportionata, cu toate ca mananca si cate 2 farfurii de paste :) lao masa.

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 277
  • 278
  • 279
  • 280
  • 281
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul