Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#5781 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 12 October 2011 - 03:10 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 12 October 2011 - 03:04 PM, a spus:

Vezi postareaizuk, la 12 October 2011 - 02:21 PM, a spus:

Haideti mai fetelor , sa nu ne suparam , ca prea e frumos aici si e pacat. Urasc atmosfera tensionata si tare imi pare rau cand se ajunge la asa ceva . Eu am fugit de prin multe locuri unde nu mi-a placut atmosfera , aici am gasit prietene , vorbe bune , veselie , e pacat sa se strice .
Eu iau o cafea de la Ioana :hug: , ca azi m-am saturat de treaba si am si o stare , anumita stare :floare: si nu prea ma simt bine . Asa ca , restul zilei , relax total ca altfel e bai mare .

Dar de la mine nu ia nimeni un ceai cald cu lamaie?!?! :lol:

Eu beau acum cafeluta de dimineata si la amiaza merge si un ceai de la tine 'ofcorse'
Imi pare rau sa aud de problema ta cu lucararea...naspa cand se strica ceva...costa bani...durere...
Sper sa gasesti o solutie sa rezolvi problema ca apoi se strica altele si tot asa...
Pupici sanatosi!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#5782 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 12 October 2011 - 03:10 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 12 October 2011 - 03:04 PM, a spus:

Dar de la mine nu ia nimeni un ceai cald cu lamaie?!?! :floare:

Am luat eu deja, l-am si baut pe jumate :hug:

#5783 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 12 October 2011 - 03:15 PM

Vezi postarearalesu, la 12 October 2011 - 03:00 PM, a spus:

Iote-ma-s cu odrasla si prietenul ei preferat:

Atasament IMGP9693.jpg

(si cu ocazia asta am invatat si eu sa micsorez pozele cu picasa! mersi Oana!)

Mandre fetele :floare:!
A cat is a friend fur-ever !

#5784 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 12 October 2011 - 03:26 PM

Alooo, alooo lipseste omul 3 minute si gata incingeti o cearta pe la spatele lui sa se simta vinovat! Nah ca imi iau si io jucariile si plec :floare:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#5785 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 12 October 2011 - 03:28 PM

Eu nu-s amatoare de ceai , doar cand sunt racita sau cateodata pe seara , cand am chef sa beau ceva si nu mai merge cafeaua . Eu sunt mare iubitoare de cafea , dimineata bag cate o cana de 250 ml de cafea la filtru . Acasa aveam expresor , asa ca faceam una mai micuta , sa nu-mi explodeze inima . Ador gustul si mai ales mirosul cafelei . E grav?! :floare: Cred ca da .

#5786 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 October 2011 - 03:37 PM

Doamne fereste :-* ! cum sa plec? ca doar nu-s copil mic! si mie imi vine cateodata sa nu mai postez ca is sensibiloasa si mi se pare ca poate incurc pe careva, dar apoi imi trece ca asa cum zice si Oana toate imi sunteti dragi de numa'! :D

In alta dezordine de idei:
Giorgiana eu am baut din ambele cani de ceai: si din cea maro si din cea portocalie, cand Maria nu era atenta ...asa ca nu mai e nimic in cana ei, mai pune de-un ceai! Asta pentru ca mai am urest de tuse si dau gata 1 kg de ceai pe zi, iar azi nu am lamaie la mine, deci al tau e muuult mai bun. Nashpa treaba cu maseaua nu stiu ce rezolvare s-o gasi! Ia zi tu ce face Alex, ca ma ia nebunia numai la gandul perioadei adolescentine! io am fost o cuminte cred, nu m-am razvrati si nu am fost obraznica niciodata asa ca nu stiu cum voi inghiti fenomenul contemporan. Si ca sa nu fiu obraznica si sa implinesc asteptarile babacilor daca ei vroiau sa fiu o zana pana la casatorie, asa faceam :cand plecam cu iubitul la munte si cu alte cupluri, nu-i spuneam asa, ci ii spuneam ca merg la schi cu 15 fete si vreo 3 baieti sa aiba grija de noi. Si similare ... situatii nascute din ipocrizia lor. Mama era mai "incuiata" la acest capitol. Insa in rest eu am avut cei mai buni parinti din lume si nu aveam cum sa.i supar. Pai daca mi.au explicat ca trebuie sa invat nu aveam eu obrazul sa le spun ca nu am de ce si/sau chef, dar mai citeam romane pe sub plapuma.

Ioana, Angel si mie imi place casa libera si fara de mobile si cu cat mai putine ocazii date prafului de a fi necesara stergerea lui, respectiv in living am doar canapeaua si tv (+ cateva forme minimaliste drept raftulete din rigips, dar alea nu le pun la mobila).

Angel lasa-i sa se uite urat, decat sa nu-i mai fi gasit dimineata. Fetelor le-a trecut raceala?

Oana, de ieri de cate ori scrii ceva de chifle, eu citesc chiftele :D , deci dupa cum vedeti tot Jeanneta e de vina. Geanny :floare: prezinta-mi si chiftelutele marinate ca sa ma pedepsesti ca lumea pentru toate cele! Ador si chiftelele marinate, ale naibii pofte si nu-s insarcinata! :hug:

Asa si sa nu va mai prind ca va apuca supararea ca aici e loc de voie buna. Ia sa vedem cine da un vin fiert, ca tare-i frig si cred ca si ala face bine contra racelii :lol:

Nu stiu daca v.am spus, Bea de luni a finalizat cu mucisorii. That's my girl :D !

#5787 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • LocationMontreal

Postat 12 October 2011 - 03:43 PM

Vezi postareaDaniella, la 12 October 2011 - 03:37 PM, a spus:

Nu stiu daca v.am spus, Bea de luni a finalizat cu mucisorii. That's my girl :floare: !

Bravo! Acu' dormiti amandoua linistite!

#5788 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 12 October 2011 - 03:50 PM

eu cu ceaiul de tei langa mine.de vreo saptamana imi fac cate o stacana de juma de litru de ceai de menta sau tei si beau.
dimineata neaparat cafea de 2 ori cate un esspresso dubu.

cred ca am mancat cu pofta ca acum ma doare undeva in capul pieptului.

Maria esti de coma :floare:.si mie imi plac cescutele, desi initial i-am spus sotului ca nu le vreau.
Daniela, asa e cu praful si mobilele.dar eu cand zic dd mobila asta nu inseamna ca vreau casa plina de mobila.eu in sufragerie tot asa am 2 canapele, masuta mica, comoda de e tv- ul si masa ca al meu tb sa manance uitandu-se la tv.desi sufrageria are cca 40 mp tot nu mi-ar place incarcata;)
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#5789 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 12 October 2011 - 03:55 PM

Vezi postareaDaniella, la 12 October 2011 - 03:37 PM, a spus:

Doamne fereste :D ! cum sa plec? ca doar nu-s copil mic! si mie imi vine cateodata sa nu mai postez ca is sensibiloasa si mi se pare ca poate incurc pe careva, dar apoi imi trece ca asa cum zice si Oana toate imi sunteti dragi de numa'! :-*

In alta dezordine de idei:
Giorgiana eu am baut din ambele cani de ceai: si din cea maro si din cea portocalie, cand Maria nu era atenta ...asaca nu mai e nimic in cana ei, mai pune Ioana de-un ceai! Asta pentru ca mai am urest de tuse si dau gata 1 kg de ceai pe zi, iar azi nu am lamaie la mine, deci al tau e muuult mai bun. Nashpa treaba cu maseaua nu stiu ce rezolvare s-o gasi! Ia zi tu ce face Alex, ca ma ia nebunia numai la gandul perioadei adolescentine! io am fost o cuminte cred, nu m-am razvrati si nu am fost obraznica niciodata asa ca nu stiu cum voi inghiti fenomenul contemporan. Si ca sa nu fiu obraznica si sa implinesc asteptarile babacilor daca ei vroiau sa fiu o zana pana la casatorie, asa faceam :cand plecam cu iubitul la munte si cu alte cupluri, nu-i spuneam asa, ci ii spuneam ca merg la schi cu 15 fete si vreo 3 baieti sa aiba grija de noi. Si similare ... situatii nascute din ipocrizia lor. Mama era mai "incuiata" la acest capitol. Insa in rest eu am avut cei mai buni parinti din lume si nu aveam cum sa.i supar. Pai daca mi.au explicat ca trebuie sa invat nu aveam eu obrazul sa le spun ca nu am de ce si/sau chef, dar mai citeam romane pe sub plapuma.

Ioana, Angel si mie imi place casa libera si fara de mobile si cu cat mai putine ocazii date prafului de a fi necesara stergerea lui, respectiv in living am doar canapeaua si tv (+ cateva forme minimaliste drept raftulete din rigips, dar alea nu le pun la mobila).

Angel lasa-i sa se uite urat, decat sa nu-i mai fi gasit dimineata. Fetelor le-a trecut raceala?

Oana de cate ori scrii ceva de chifle, eu citesc chiftele, deci dupa cum vedeti tot Jeanneta e de vina. Geanny :floare: prezinta-mi si chiftelutele marinate ca sa ma pedepsesti ca lumea pentru toate cele! Ador si chiftelele marinate, ale naibii pofte si nu-s insarcinata! :hug:

Nu stiu daca v.am spus, Bea de luni a finalizat cu mucisorii. That's my girl :lol: !

De vreo doua zile este in regula cu Alex, daca invata dimineata cand suntem la servici, numai constiinta lui stie, dar in schimb a luat saptamana asta un 10 si un 9. Faza este: lenea este mare, este puturos si recunoaste asta! Eu nu eram asa si ma intriga! Nu m-am razvratit nici eu si nici nu am fost obraznica, chiar aveam o jena fata de ai mei.
GEORGIA

#5790 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 12 October 2011 - 03:59 PM

Alex e mare , dar picea mea deja la 3 ani stie sa raspunda urat inapoi "nu vreau" si uneori chiar se stramba la mine si scoate un "niiii"cu dintii uniti . Eu nu am indraznit sa raspund mamei mele sau sa fiu obraznica , imi spargea gura la secunda .

#5791 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 12 October 2011 - 04:32 PM

Nu dramatizati,ca nu-mi iau nici o jucarie si nu plec nicaieri,eu am inteles perfect si fara nici o umbra de echivoc exact ce s-a spus,am aproape 2 ani de cand m-am inscris pe forum,mai exact 1 an si vreo 10 luni,timp in care am cam dat ,cam tot ce puteam eu sa ofer in materie de retete si ce gatesc eu,asa ca e cam timpul sa ma asez si eu frumos pe bancuta in felul asta sa pot viziona in liniste frumoasele retete prestate de ceilalti .
Din punctul meu de vedere subiectul e incheiat ,nu am absolut nimic de adaugat ,nu am de ce sa fac pace cu nimeni de vreme ce nu m-am certat cu nimeni .

#5792 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 October 2011 - 05:17 PM

Oare ce sa-i oferim noi Geanninutei noastre sa se impace copilul? :scratch: Iote ca e ora ceaiului si as vrea sa va chem pe toate in fata semineului, prima isi alege Geanny un serviciu di care ii place mariei sale, ca le alesei pe toate de portelan fin cum ii place sufletului sau, dupa care ne punem pe depanat in jurul caldurii focului. Si sa nu-mi spui acusi ca te-am intristat cu amintirea castronului de cobalt spart, ca nu vriau nu vriau nu vriau sa te mai supar carecumva!

Fisiere atasate

#5793 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 October 2011 - 05:19 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 12 October 2011 - 03:55 PM, a spus:

De vreo doua zile este in regula cu Alex, daca invata dimineata cand suntem la servici, numai constiinta lui stie, dar in schimb a luat saptamana asta un 10 si un 9. Faza este: lenea este mare, este puturos si recunoaste asta! Eu nu eram asa si ma intriga! Nu m-am razvratit nici eu si nici nu am fost obraznica, chiar aveam o jena fata de ai mei.

Foarte bine! deci a vrut numai sa-ti incerce nervu' :scratch:

#5794 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 October 2011 - 05:24 PM

Vezi postareaizuk, la 12 October 2011 - 03:59 PM, a spus:

Alex e mare , dar picea mea deja la 3 ani stie sa raspunda urat inapoi "nu vreau" si uneori chiar se stramba la mine si scoate un "niiii"cu dintii uniti . Eu nu am indraznit sa raspund mamei mele sau sa fiu obraznica , imi spargea gura la secunda .

Si papusa atomica, daca ii spun ca nu e voie sa ia telecomanda (de exemplu), apai asa tare trage de ea si intai imi zambeste, dupa care cand vede ca e serios ca i-o iau se stramba si strange din dinti tragand cu putere de ea. Daca totusi i-o iau, necedand nici zambetului fatal pt o mamica de unic copil de 1 an, nici fortei ei si nici strambaturilor si vociferarilor, apoi se pune pe plans si e hotarata: pana nu obtine ce vrea nu se lasa. Eu ma straduiesc sa ii explic de multe ori, ma gandesc ca e mica si inca nu intelege tot, dar pas cu pas ...sper ca se va domestici si va fi un copil cuminte ca si pana acum, daca am rabdare sa ii explic mereu pe indelete.

Izuk, probabil ca si Izabella e inca micuta, dar trebuie sa insisti si sa-i explici de ce asa si nu pe dincolo, de ce aia si nu ailalata. Caaaalm, mult calm ne trebuie. Sau in cazul meu: rabdare si tutun :scratch:

#5795 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 October 2011 - 05:25 PM

Vezi postareaDaniella, la 12 October 2011 - 05:19 PM, a spus:

Foarte bine! deci a vrut numai sa-ti incerce nervu' :scratch:

Nop' ai p.m! Zau cadem in ridicol,te rog frumos!

#5796 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 October 2011 - 05:26 PM

Vezi postareaGeany, la 12 October 2011 - 04:32 PM, a spus:

nu m-am certat cu nimeni .

Dau io un pup la copilul incapatanat :hug: Pai cum sa stai tu linistita in bancuta ta? pai ce poti? :71: glumesc! aici e bancuta ta, draga mea :scratch: !

#5797 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 October 2011 - 05:31 PM

Vezi postareaDaniella, la 12 October 2011 - 05:26 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 12 October 2011 - 04:32 PM, a spus:

nu m-am certat cu nimeni .

Dau io un pup la copilul incapatanat :71: Pai cum sa stai tu linistita in bancuta ta? pai ce poti? :71: glumesc! aici e bancuta ta, draga mea :hug: !

Sigur ca da sunt aici si va citesc ,mai vb. despre una alta stai linistita :scratch:

#5798 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,053
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 12 October 2011 - 06:33 PM

nu am simţit nici o urmă de sarcasm în postul geaninei. draga mea şi bunica mea ar avea de comentat la chiftelele făcute în cuptor.

#5799 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 12 October 2011 - 07:26 PM

Vreau sa fac ceva la cuptor cu broccoli dar fara carne, stiti vreo reteta? Vin cu intrebari iarasi, ca ieri am avut noroc .. am intrebat de chifle integrale si Ioana mi-a si dat reteta si-mi incerc si astazi norocul :hug:

Nu stiu ce are tasta mea, sau eu nu tastez bine dar tot imi baga aiurea cuvinte care nu-si au locul in ce scriu eu ..hm... :scratch:
Trebuie tot sa recitesc ce scriu ca e jale cu cuvintele care se baga in text..

Voi ce ati mai facut de papa? Eu am facut un pilaf cu orez integral cu multe legume..
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#5800 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 12 October 2011 - 07:29 PM

Vezi postareastella, la 11 October 2011 - 09:25 PM, a spus:

ps, Moatzo, parol ca am halit parjo-chiftele la greu...

:71: la greu-greu? sau...
sambata ma-ntalnesc cu fetele drastice, abia astept! pe tine te pup virtual!

Vezi postareaDaniella, la 11 October 2011 - 09:37 PM, a spus:

ideea jeannetei cu hribi e grozava si nu cred ca am mancat niciodata chiftele de carne+hribi :hug:

si baga si-un dovlecel ras si scurs. ies asa de bune :scratch:

Eu nu eram asa si ma intriga! Nu m-am razvratit nici eu si nici nu am fost obraznica, chiar aveam o jena fata de ai mei.

Giorgiana, tu-l compari pe Alex cu tine? Eu zic ca nu-l poti compara nici cu cei cu 5 ani mai mari! te obisnuiesti cu timpul, si-accepti mai usor! :71:

Uma, da' daca pe chiftelele alea in cuptor pulverizezi c-un spray niste ulei, e grav? Eu am incercat dar mi se pare ca se usuca cam tare. Ideea cu susanul mi se pare super, le da savoarea si grasimea care le lipseste.

Azi am fost in inspectie la boxa ca sa vad stadiul conservelor de iarna. parca-i la magazin acolo. Daca vine vreo foamete cum preconizeaza astia de la tv, c-un pic de cumpanire, rezist 6 luni numa' cu ce-i acolo. :-*
Printre borcane am gasit unul care nu-mi amintea de nimic din ce-am prestat cat de cat recent. L-am luat sus su cand l-am desfacut am avut o surpriza taaaaare placuta: un borcan ratacit cu dulceata de smochine. Am ras doua smochine pe care le-am ascuns intr-un popover cald, c-am copt iar. Vaz eu maine cum ma scot cu abdomenele :-*

Arata acest topic

• 2398 Pagini +
  • « Prima
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul