Doamne fereste

! cum sa plec? ca doar nu-s copil mic! si mie imi vine cateodata sa nu mai postez ca is sensibiloasa si mi se pare ca poate incurc pe careva, dar apoi imi trece ca asa cum zice si Oana toate imi sunteti dragi de numa'!
In alta dezordine de idei:
Giorgiana eu am baut din ambele cani de ceai: si din cea maro si din cea portocalie, cand Maria nu era atenta ...asa ca nu mai e nimic in cana ei, mai pune de-un ceai! Asta pentru ca mai am urest de tuse si dau gata 1 kg de ceai pe zi, iar azi nu am lamaie la mine, deci al tau e muuult mai bun. Nashpa treaba cu maseaua nu stiu ce rezolvare s-o gasi! Ia zi tu ce face Alex, ca ma ia nebunia numai la gandul perioadei adolescentine! io am fost o cuminte cred, nu m-am razvrati si nu am fost obraznica niciodata asa ca nu stiu cum voi inghiti fenomenul contemporan. Si ca sa nu fiu obraznica si sa implinesc asteptarile babacilor daca ei vroiau sa fiu o zana pana la casatorie, asa faceam :cand plecam cu iubitul la munte si cu alte cupluri, nu-i spuneam asa, ci ii spuneam ca merg la schi cu 15 fete si vreo 3 baieti sa aiba grija de noi. Si similare ... situatii nascute din ipocrizia lor. Mama era mai "incuiata" la acest capitol. Insa in rest eu am avut cei mai buni parinti din lume si nu aveam cum sa.i supar. Pai daca mi.au explicat ca trebuie sa invat nu aveam eu obrazul sa le spun ca nu am de ce si/sau chef, dar mai citeam romane pe sub plapuma.
Ioana, Angel si mie imi place casa libera si fara de mobile si cu cat mai putine ocazii date prafului de a fi necesara stergerea lui, respectiv in living am doar canapeaua si tv (+ cateva forme minimaliste drept raftulete din rigips, dar alea nu le pun la mobila).
Angel lasa-i sa se uite urat, decat sa nu-i mai fi gasit dimineata. Fetelor le-a trecut raceala?
Oana, de ieri de cate ori scrii ceva de chifle, eu citesc chiftele

, deci dupa cum vedeti tot Jeanneta e de vina. Geanny

prezinta-mi si chiftelutele marinate ca sa ma pedepsesti ca lumea pentru toate cele! Ador si chiftelele marinate, ale naibii pofte si nu-s insarcinata!
Asa si sa nu va mai prind ca va apuca supararea ca aici e loc de voie buna. Ia sa vedem cine da un vin fiert, ca tare-i frig si cred ca si ala face bine contra racelii
Nu stiu daca v.am spus, Bea de luni a finalizat cu mucisorii. That's my girl

!