M-am trezit cu o durere de cap, cred ca de la vreme ca e tare mohorat si am zis sa zabovesc putintel pe aici.
Angel, sincer nici mie nu-mi place casa incarcata, intotdeuna mi-am dorit sa am cat mai putina mobila, ma enerva mobila masiva a mamei(desi recunosc ca dupa 30 de ani inca rezista), cu sora ce mare purtam discutii in "contradictoriu" ca mie imi placea cea moderna, ei ii placea si cea mai veche.
Bine nu zic ca-mi place aia veche, dulapul ala gen super uzat e mai unic, dar imi place mobila din lemn masiv.Cand ne-am mutat acum am avut ceva treaba prin magazinul de mobila si mi-au ramas ochii si sufletul la o mobila de sufragerie din lemn masiv.Nici nu poti compar lucratura din pal cu lemnul de buna calitate.
Oricum am spus ca atunci cand castig la lotto

Cu vremea asta asa de "superba" n-am nici un chef de nimic si pe langa faptul ca inca mai am de aranjat in casa am vreo 3 saci de calcat.N-am mai calcat dinainte sa ma mut ca am zis ca n-are rost ca apoi in cutii tot se mai sifoneaza, n-am calcat nici aici ca n-am avut timp, doar hainele sotului de munca si atat si acum ma astetapta Himalaya de calcat

O zi frumoasa va doresc