MariaSan, la 17 October 2011 - 12:57 PM, a spus:
Daniella, eu am vizitat in concediu de cateva ori Lidl-ul din curtea-de-arges si pot sa-ti spun urmatoarele:
- gasesti ceva branzeturi faine, cateva cu mucegai bune. eu zic ca nu-s scumpe comparativ cu alte supermarketuri
- gasesti tot felul de produse alimentare care merita atentia, si dpdv calitativ si ca pret, dar va trebui sa le cam incerci
- am gasit si produse identice cu cele pe care le gasesc in Lidl-ul de aici din Dublin: orez, rosii in bulion, hartie igienica s.a.
WOAAAA! sa se adapteze repede, sa fie sanatoasa, sa fie cuminte si sa "invete" bine la gradi, mult succes bobocelului !!!
Dar la voi Lidl ce fel il vezi ca nivel de preturi (ieftin, mediu, scump) si ca nivel de produse (low, medii, calitate ridicata)?
o saptamana buna si ceaiuri multe!
Bea a inceput sa mearga in sfarsit singura netinuta de manuta, doar vineri, de Sfanta Paraschiva. Pana acum vreo 2 luni si ceva ne-am rupt cocoasa aplecata ca sa faca pasi tinuta. De mult era in stare, dar tot ii e frica si vrea sa fie in siguranta, chit ca se tine de o cutie/bidon pe care o/il cara in mana mergand singurica de mult. decamdata facem doar vreo 5 pasi cracanel asa .... si gata sa ne trantim pe fundulet. Nu mai luase de mult trante pe fund, de acum de vineri a inceput iar, de cand merge si ea singurica.