Buna ziua tuturor! La noi e frig, dar a dat soarele dragu' de el. Azi am rand sa iau gargarita de la gradinita pe la pranz - prima data!
Va citesc cu un pahar de pepsi in fata.
stella, la 17 October 2011 - 09:04 AM, a spus:
m-am gandit sa va pun cateva fructe pline de vit C...se numesc mapo , astea erau din calabria

Multumesc Steluta draga, n-am mai auzit de mapo pana acum. Cum sue prezintra inauntru? Si ce gust au? Par a fi citrice.
Ioana, la 17 October 2011 - 11:03 AM, a spus:
Buna dimineata la toata lumea,
iau si eu o cafeluza si dau la schimb un ceai cu menta scortisoara si multa lamaie.
Ioana, ma servesc si eu cu o cana de ceai din asta minunat de-al tau
Daniella, la 15 October 2011 - 01:42 PM, a spus:
Nu stiu care e blocul ca nu-s de fel din zona asta, dar stiu unde s-a deschis Lidl. Nici acolo nu am apucat sa ajung. Chiar vroiam sa va itnreb au produse bune? cum e cotat ca supermarket? mediu, bun, ieftineala?
Daniella, eu am vizitat in concediu de cateva ori Lidl-ul din curtea-de-arges si pot sa-ti spun urmatoarele:
- gasesti ceva branzeturi faine, cateva cu mucegai bune. eu zic ca nu-s scumpe comparativ cu alte supermarketuri
- gasesti tot felul de produse alimentare care merita atentia, si dpdv calitativ si ca pret, dar va trebui sa le cam incerci
- am gasit si produse identice cu cele pe care le gasesc in Lidl-ul de aici din Dublin: orez, rosii in bulion, hartie igienica s.a.