Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 309
  • 310
  • 311
  • 312
  • 313
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#6201 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 26 October 2011 - 12:23 PM

Folosesc mereu aceeasi cana. La prima mai pun eu cate un pliculet de zahar si cate putin ulei, dar nu era in reteta. Dar nu creste e foarte densa - si uneori iese clisoasa. Uneori creste un picut mai bine, alteori deloc, caramida. Nu'sh ce naiba.

La a doua, am facut-o prima oara acu 10 zile si v-am zis rezultatul: pe un capat a iesit coapta, dar nu e pufoasa anyway e tot asa: mai concentrata si pe un capat tasata complet.

Deci mai incerc cu faina aia de la tara si reteta ta, apoi ies la raport.

Otet sau vin foloseste pentru a o afana, dupa cate stiu.

Tu faci tot cu drojdie uscata, ca stiu ca Maya foloseste proasptata? Anyway cateodata am facut si cu proaspata, dar tot nici o branza. :D Nu stiu ce sa mai incerc. Ca nu le mananca nimeni, 1 felie -2 si apoi o arunc. :D Eu nu mananc paine decat rarissim si atunci o feliuta poate. Am zis ca daca imi iau masina, fac paine integrala cu tarate adevarata si o sa mananc si eu, ca stiu ce mananc, dar uite ca nu-mi iese. :D Macar o reteta buna de alba, sa fac celorlalti daca as avea. Cu care sa nu dau eroare 7 din 10. :D

Mi-e un somn azi! Stellutza mai da o cafea. Poate vin si eu la intalnire, nu promit nici eu, dar unde e bulevardul si statia de metrou? ce cartier? :D sorry :D ma descurc in orasul asta, aproape ca si cum as fi in Bombay pt prima oara ...pt mine tot aia, unde nu circul ...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#6202 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 October 2011 - 12:29 PM

are cineva AmazonKindle? l-a primit Bea, dar nu stiu sa-l folosesc, poate ma ajuta cineva putin sa deslusesc inceputurile ...

Foxyy si sa nu uit, ca tot suntem aici unde avem voie sa vb orice, te rog explica-mi si mie cum gasesti tu ceva cu searchpe forum. Daca dau search supa crema de dovleac imi apar ultimele retete accesate, dau si dupa "televanta" tot aiureli ... nu stiu ce e la mine aici...

#6203 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 26 October 2011 - 01:16 PM

Salut!
Daniella, la prima intrebare, vezi pe aici ce gasesti;
http://www.google.ro...cr=&safe=images

La search:
In fereastra de cautare scrii +supa+dovlecei+ si dai search
Apare asa:

Fisier atasat  supa.jpg (108.77K)
Number of downloads: 0

si-ti alegi postul care te intereseaza, dand click pe titlul topicului
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#6204 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 26 October 2011 - 01:18 PM

eu mai am putin si va spun noapte buna :D
doar ce am venit si noi: analiza de sange eu, examen de ciuperca/eczema ce o fi Ada, am mancat in oras si am facut si cumparaturile ca ramasesem fara carne si de-astea mici.

am cumparat cereale gluten free, lapte de soia si de orez pt el (e la regim si el, gluten free, wheat free, mai multe free :D )...am luat linseed (sa ma tai si nu stiu cum le zice acum, de in?? )...mai multe minunatii de-astea sa incep s agatesc comform si cu regimul lui.

sant franta de obosita, la farmacie n-am mai ajuns sa iau fier...nici portocale sa fac suc nu am luat...asta e.

a mancat o bucata de pui intr-o mini lipie si am baut ultimul pahar de zeama de varza :D...ma doare sufletul ca s-a terminat. poate isi mai face pomana mama prietenei mele sa-mi mai dea vreo 2 sticle :D....afara tuna si miroase a ploaie, curat...o sa dormim bine pe ploaie :D

#6205 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 26 October 2011 - 01:24 PM

Vezi postareaDaniella, la 26 October 2011 - 12:29 PM, a spus:

Foxyy si sa nu uit, ca tot suntem aici unde avem voie sa vb orice, te rog explica-mi si mie cum gasesti tu ceva cu searchpe forum. Daca dau search supa crema de dovleac imi apar ultimele retete accesate, dau si dupa "televanta" tot aiureli ... nu stiu ce e la mine aici...

La Avansat, am cautat dovleac si am bifat sa-mi returneze doar titlurile. Altfel..... primesti un vagon de postari unde s-a pomenit de dovleac. Sau, daca stii sigur cine a postat reteta, zici cine-i autorul (si nu mai e musai sa bifezi titlul). Dar si asa e riscant, cine stie de cate ori e pomenit acel cuvant in topice ce n-au nici o legatura cu ce-ti trebuie tie! :D

#6206 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 26 October 2011 - 01:29 PM

Vezi postareaDaniella, la 26 October 2011 - 12:23 PM, a spus:

Folosesc mereu aceeasi cana. La prima mai pun eu cate un pliculet de zahar si cate putin ulei, dar nu era in reteta. Dar nu creste e foarte densa - si uneori iese clisoasa. Uneori creste un picut mai bine, alteori deloc, caramida. Nu'sh ce naiba.

La a doua, am facut-o prima oara acu 10 zile si v-am zis rezultatul: pe un capat a iesit coapta, dar nu e pufoasa anyway e tot asa: mai concentrata si pe un capat tasata complet.

Deci mai incerc cu faina aia de la tara si reteta ta, apoi ies la raport.

Otet sau vin foloseste pentru a o afana, dupa cate stiu.

Tu faci tot cu drojdie uscata, ca stiu ca Maya foloseste proasptata? Anyway cateodata am facut si cu proaspata, dar tot nici o branza. :D Nu stiu ce sa mai incerc. Ca nu le mananca nimeni, 1 felie -2 si apoi o arunc. :D Eu nu mananc paine decat rarissim si atunci o feliuta poate. Am zis ca daca imi iau masina, fac paine integrala cu tarate adevarata si o sa mananc si eu, ca stiu ce mananc, dar uite ca nu-mi iese. :D Macar o reteta buna de alba, sa fac celorlalti daca as avea. Cu care sa nu dau eroare 7 din 10. :D

Mi-e un somn azi! Stellutza mai da o cafea. Poate vin si eu la intalnire, nu promit nici eu, dar unde e bulevardul si statia de metrou? ce cartier? :D sorry :D ma descurc in orasul asta, aproape ca si cum as fi in Bombay pt prima oara ...pt mine tot aia, unde nu circul ...

Folosesc drojdie uscata, de obicei. Mai cumpar si proaspata, cand si cand, dar rezultatul e acelasi.
Chiar nu-mi dau seama ce are reteta ta, de ce nu vrea sa iasa o paine mancabila... Sorry....
Mama face paine (alba) dupa reteta ei (n-o stiu acu' pe de rost) si iese buna si aia. Da' na.... ea doar face aluatul la masina, ca dupa aia scoate coca si-o-ncolaceste cum are ea chef si inspiratie. Daca-i nepot-miu pe-aproape, face colacei. Daca nu, face paine mare, impletita. Mai rar o lasa in cuva, la copt.
Restaurantu' cu pricina e pe langa statia de metrou Nicolae Grigorescu, prima oprire a metroului, venind dinspre 1 Decembrie. Mai peste gard de tine.... :D

#6207 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 26 October 2011 - 01:31 PM

Vezi postareaAngel, la 26 October 2011 - 01:18 PM, a spus:

eu mai am putin si va spun noapte buna :D
doar ce am venit si noi: analiza de sange eu, examen de ciuperca/eczema ce o fi Ada, am mancat in oras si am facut si cumparaturile ca ramasesem fara carne si de-astea mici.

am cumparat cereale gluten free, lapte de soia si de orez pt el (e la regim si el, gluten free, wheat free, mai multe free :D )...am luat linseed (sa ma tai si nu stiu cum le zice acum, de in?? )...mai multe minunatii de-astea sa incep s agatesc comform si cu regimul lui.

sant franta de obosita, la farmacie n-am mai ajuns sa iau fier...nici portocale sa fac suc nu am luat...asta e.

a mancat o bucata de pui intr-o mini lipie si am baut ultimul pahar de zeama de varza :D...ma doare sufletul ca s-a terminat. poate isi mai face pomana mama prietenei mele sa-mi mai dea vreo 2 sticle :D....afara tuna si miroase a ploaie, curat...o sa dormim bine pe ploaie :D

Angel, somnic pufos! :D
Si multa sanatate tuturor si mari si mici! :D

#6208 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 26 October 2011 - 03:15 PM

Neata!!
Eu cu copii mofturosi...pitica racise din nou, acum e mai ok dar ieri cea mare are infectie la ureche, asa ca sa nu ma plictisesc :D dar e bine acum , ca am mers din timp la dr si nu a lut-o cu temeperatura mare si dureri marii, i-am dat antibioctic si e ok ,deci ...totul va fii ok!!
Angel,nu s-a observat ca e afrodisiaca supa, daca erau copii bine ,poate se simtea...:D
Daniella, poate masina nu e buna...
Stella, eu iau cafea turceasca, imi place mult.Spor la treburi.
Zozo, ce mai zici?
Geany, am pus 1 kg din cauza ta, am facut aseara varza ta in paturi si wow!!! super, super buna!! Am bagat 2 portii, cu vinut rosu, branza sarata, mamaliguta fierbinte si smantana...o nebunie!! Cu-i mai pasa de calorii!!? Mi-a fost lene sa pozez ca eram putin suparata ca fetita mare are infectie la ureche dar apoi cand mancam am zis sa fac o poza la ce mai aveam in farfurie..

Dovada...

Fisier atasat  IMG_7913.JPG (44.79K)
Number of downloads: 0

am facut varza cu carne de curcan si sunculita afumata de curcan..

O luna cam naspa la mine dar si cand se va termina luna, atunci sa ma vedeti :rolleyes:
Orcum nu ma dau batuta, merg inainte...

Pupici fetelor!! Sa aveti o zi cu soare!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#6209 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 26 October 2011 - 03:16 PM

Vezi postareaDaniella, la 26 October 2011 - 11:17 AM, a spus:

Reteta pe care o folosesc pt paine integrala (la masina). Asta imi iese mai mult nu (tasata si concentrata rau, nu creste):

1 cana apa calda
1 lingura drojdie uscata
1 lingurita sare
1/2 lingurita otet de mere
- 2 si 1/4 cani faina integrala
Program paine integrala.

La asta cu cana nu ma bag, dar nu suna rau. Posibil sa fie de vina si programul!
Încearca cu programul de 2 ore :rolleyes:
Coace bine masina ta, asa în general?
Cînd dospeste, e caldut în masina?
Înainte de a începe coacerea, deci cît sta la dospit, si-a dublat(aprox.) coca volumul?
Încearca cu drojdie proaspata frecata cu o lingurita de zahar.

Aluatul, dupa framîntare nu are voie sa fie beton, dar nici sa nu se poata forma o bila stabila din el.
Daca e prea moale aluatul pîinea nu iese pufoasa! Din contra, chiar beton.
Si nu uita ca pîinea din faina inegrala/de grîu este mai densa decît cea din faina alba de exemplu.

Eu îti recomand cu mare placere faina integrala de orz! Iese foarte pufoasa, datorita nivelului scazut de gluten.

Vezi postareaDaniella, la 26 October 2011 - 11:17 AM, a spus:

Reteta pe care o folosesc pt paine cu faina de la tara (la masina). Asta mi-a iesit crescuta pe o parte (si acum ca a zis Foxyy imi amintesc ca era cocotata coca pe o paleta) :

- 400 g faina
- 225 g apa
- 4 linguri ulei EV
- 7 g drojdie uscata
- 10 g zahar
- 8 g sare
Program paine de baza.

Mai adaug si ceva seminte uneori (mac, susan, in, floarea soarelui, chimen, dovleac).

Care ar fi greseala/greselile?

Asta ti-a iesit doar pe o parte ca e putin aluat. ori faci mai mult, ori dupa framîntare scoti aluatul îl faci un sul si îl pui 'napoi în cuva la dospit, copt... etc.
Pune 20 g zahar si 10 g drojdie la cantitatea asta.
Si aici valabil cele de sus... program, caldura interioara la crescut/dospit..etc
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#6210 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 October 2011 - 04:20 PM

Pai cu coptul a fost asa: cand am luat masina, avea in ambalaj si o punga de faina speciala pt masina, am luat-o si eu dupa aia din comert, insa o paine buna ca aia prima nu mi-a mai iesit niciodata. Intr-adevar dupa dospit aia isi dublase volumul si mai bine de atat. Insa ce s-a intamplat: dupa prima paine, am gasit geamul de la masina deplasat, deci ramasese gol pe langa el la un capat. Am mutat cu mana geamul la loc pe mijloc. Nu stiu daca asa trebuia sa fie, mobil geamul, ca tati a zis ca oricum are si gaurelele alea pe sus, deci nu ar fi problema de etanseizare. Sa fie asta problema???

Da, se incalzeste cuva la dospit si la copt. Nu stiu daca se dubleaza volumul la dospit. Deci sa pun mai mult zahar si sa fac o maia in prealabil? ok

Am facut cantitate mica, pentru ca nu se mananca si am zis sa fac o painica mai mica, dar macar aia sa creasca.

O sa incerc acum si cu reteta lui Foxyy. Astept sa termin faina de la tara (am vreo 5 kg cred). Dupa aia, daca tot nu ma satur de aruncat paine o sa incerc si cu faina de orz. Dar alta masina nu mai am curaj sa iau. :rolleyes:

Va multumesc :D

#6211 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 October 2011 - 04:32 PM

deci, recapitulez, reteta de la Foxxy (inlocuiesc doar drojdia uscata cu proaspata si untul cu ulei):

- 540 g faina de tara
- 325 ml apa calaie (calduta)
- 4 linguri de ulei de masline
- 1 lingurita (? ajunge, da?) zahar o frec cu 25g drojdie proaspata si cu 25 ml apa calduta. Sau o lingurita zahar amestecata cu 7 g drojdie uscata.
- 1 lingurita rasa de sare
Pun toate ingredientele in masinuta si pun la programul de paine de baza. E ok?

Daca nici asa nu iese o coc in tava, sa vedem daca e de la geamul masinii coptul "nebun".

De ce e musai sa nu se amestece drojdia cu apa la masina, puteti sa imi explicati? doar la maia le amesteci linistit?

Nu am program de 2 ore, toate sunt 3 ore jum, sau unul de paine rapida de 1,5 ore aprox (la asta ultimul prima oara mi-a iesit bine, apoi nu. ... Nu stiu ...e triunghiul bermudelor in masina mea. E un moulinex

Fisiere atasate

#6212 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 October 2011 - 05:04 PM

Vezi postareazoazorel, la 26 October 2011 - 01:16 PM, a spus:

La search: In fereastra de cautare scrii +supa+dovlecei+ si dai search
Apare asa: [si-ti alegi postul care te intereseaza, dand click pe titlul topicului

multumesc Zozo, ma uit pe link pt prima intrebare :rolleyes:
pt a 2-a, pai asa faceam si eu dar au iesit la iveala cele 2 retete ca am postat eu intrebari ieri pe ele, altfel vezi ca sunt bazaconii

#6213 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 October 2011 - 05:06 PM

Vezi postareaFoxyy, la 26 October 2011 - 01:24 PM, a spus:

La Avansat, am cautat dovleac si am bifat sa-mi returneze doar titlurile. Altfel..... primesti un vagon de postari unde s-a pomenit de dovleac. Sau, daca stii sigur cine a postat reteta, zici cine-i autorul (si nu mai e musai sa bifezi titlul). Dar si asa e riscant, cine stie de cate ori e pomenit acel cuvant in topice ce n-au nici o legatura cu ce-ti trebuie tie! :rolleyes:

asta era smecheria: de bifat titlul.
doar ca Maya a postat si sub numele de ...butternut... si au ramas cateva negasite la cautare ... Dar se pot da si mai multe cuvinte. Merci, ca nu gaseam niciodata nik :D

#6214 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 26 October 2011 - 05:44 PM

Vezi postareaDaniella, la 26 October 2011 - 05:06 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 26 October 2011 - 01:24 PM, a spus:

La Avansat, am cautat dovleac si am bifat sa-mi returneze doar titlurile. Altfel..... primesti un vagon de postari unde s-a pomenit de dovleac. Sau, daca stii sigur cine a postat reteta, zici cine-i autorul (si nu mai e musai sa bifezi titlul). Dar si asa e riscant, cine stie de cate ori e pomenit acel cuvant in topice ce n-au nici o legatura cu ce-ti trebuie tie! :rolleyes:

asta era smecheria: de bifat titlul.
doar ca Maya a postat si sub numele de ...butternut... si au ramas cateva negasite la cautare ... Dar se pot da si mai multe cuvinte. Merci, ca nu gaseam niciodata nik :D

Mai multe supe aici, asa rapidescu : http://artaculinara....post__p__108498
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#6215 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 26 October 2011 - 07:31 PM

Salut!
Eu fac bine! Si cand zic bine, e BINE!
Am aragaz nou! Si asta multumita unor fete cu suflet bun si mare:
Fisier atasat  a3.jpg (27.44K)
Number of downloads: 3

N-am apucat ica sa coc, dar maine trebuie musai sa vad cum coace!
De rest...treaba, drumuri, serviciu...
Astept sa vina ziua de sambata!
Steeelllaaaaa! Imagine postata Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#6216 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 26 October 2011 - 07:38 PM

Vezi postareaDaniella, la 26 October 2011 - 04:32 PM, a spus:

deci, recapitulez, reteta de la Foxxy (inlocuiesc doar drojdia uscata cu proaspata si untul cu ulei):

- 540 g faina de tara
- 325 ml apa calaie (calduta)
- 4 linguri de ulei de masline
- 1 lingurita (? ajunge, da?) zahar o frec cu 25g drojdie proaspata si cu 25 ml apa calduta. Sau o lingurita zahar amestecata cu 7 g drojdie uscata.
- 1 lingurita rasa de sare
Pun toate ingredientele in masinuta si pun la programul de paine de baza. E ok?

Daca nici asa nu iese o coc in tava, sa vedem daca e de la geamul masinii coptul "nebun".

De ce e musai sa nu se amestece drojdia cu apa la masina, puteti sa imi explicati? doar la maia le amesteci linistit?

Nu am program de 2 ore, toate sunt 3 ore jum, sau unul de paine rapida de 1,5 ore aprox (la asta ultimul prima oara mi-a iesit bine, apoi nu. ... Nu stiu ...e triunghiul bermudelor in masina mea. E un moulinex

Incearca sa amesteci intai zaharul cu drojdia, pui cativa fulgi de faina si lasi un pic la crescut. Apoi rastorni maiaua asta peste restul ingredientelor, in cuva.
Daca ai masina cu program cu delay, pornesti magaoaia dimineata si abia peste 6 ore incepe sa faca aluatul, atunci e pericolul ca drojdia sa-si piarda din proprietati, daca vine in contact cu sarea (stiam eu). Dar si apa e o problema.... drojdia se inmoaie, creste si taman cand incepe si masina sa faca paine, se alege praful! Alte motive nu cunosc. Daca pui toate ingredientele si dai drumul imediat la masina, nu importa cine cu ce se atinge.

#6217 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 26 October 2011 - 07:59 PM

Salutare la toata lumea! :D Oana ma bucur ca te ingrasi...aaaa asta :D ...ups !!!:D ma bucur ca ti-a placut :D

Buey! Ari Zoaza' cuptor,tineti-va lume!!! Sa vedem deacu' bunatati ....

Sa-l stapanesti sanatoasa,Zoaza' draga :D :D

Sa nu uiti sa-l uzi :rolleyes:

#6218 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 October 2011 - 08:34 PM

Zoazo sa-l stapanesti sanatoasa :appl: si sa faci cat mai multe bucate bune, pe sufletul :hug: si gustul tau si sa faci cat mai multe pofte :drool:

Oana multa sanatate la pitice si tie!

Angel multa sanatate intregii familii si mai ales lui fasolica :pupic:

Maya, Fox merci de toate indicatiile pe care cu bunavointa mi le-ati scris astazi. N.am apucat sa iau drojdie si nici nu stiu unde a disparut faina acu' :blink:

Foxyy are setare time, dar nu am folosit niciodata ca mi-a fost lene sa citesc cartea :blush: si ca la fel am dus grija ce se intampla cu lichidele si solidele peste noapte :huh:

Maya fug la linkuri. Faci misto de tendinta mea de nehotarare care se ia in coarne cu taurul cel hotarat :biggrin:

#6219 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 26 October 2011 - 08:55 PM

Zoazo, sa-l stapenesti sanatoasa si sa te tina!!! trebuie udat, sa vina beutura!! :blink: :pupic: :biggrin:
Daniella, multumesc.
Geany, tare glumeata esti!! Pup la tine :drool:

Pupici !!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#6220 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 26 October 2011 - 09:21 PM

Vezi postareazoazorel, la 26 October 2011 - 07:31 PM, a spus:

Salut!
Eu fac bine! Si cand zic bine, e BINE!
Am aragaz nou! Si asta multumita unor fete cu suflet bun si mare:
N-am apucat ica sa coc, dar maine trebuie musai sa vad cum coace!
De rest...treaba, drumuri, serviciu...
Astept sa vina ziua de sambata!
Steeelllaaaaa! Imagine postata Imagine postata

Iote la ea, ce mandrete de aragaz are.... :pupic: Bravo! Sa-l stapanesti sanatoasa si sa coci numai minunatii la el! Sa faci o proba cu bezele, da? :blink:
Jos palaria si-o plecaciune in fata fetei cu suflet bun si mare! :biggrin:

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 309
  • 310
  • 311
  • 312
  • 313
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic