Koral , "arata"bine pana acum aranjamentele.Pe mine scortisoara ma duce cu gandul la iarna.
La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 27 October 2011 - 07:58 PM
Koral , "arata"bine pana acum aranjamentele.Pe mine scortisoara ma duce cu gandul la iarna.
Postat 27 October 2011 - 08:01 PM
Pupici!!
Postat 27 October 2011 - 08:04 PM
Daca am inteles eu bine Stella e cea care a ajutat la indeplinirea dorintei lui zozo cu cuptorul.
Postat 27 October 2011 - 08:08 PM
Postat 27 October 2011 - 08:08 PM
Oana S, la 27 October 2011 - 08:01 PM, a spus:
Pupici!!
e foarte simpla, merge pe principiu celei de mere.Ras dovleacul pe razatoarea cu dinti mai(eu am taiat cubulete mici ca oricum se inmoaie) si il calesc cu zahar pana se inmoaie.Uneori pun scortisoara, alteori nu.Mie foaia imi place sa o fac cu o seara inainte,da merge si in aceeasi zi
Postat 27 October 2011 - 08:19 PM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 27 October 2011 - 08:30 PM
Ioana, multumesc de raspuns.
Zoazo, asa da!! sa curga beutura!!
Pupici!!
Postat 27 October 2011 - 08:53 PM
Check Marlena la noul cuptor! E PRIMA coptura, sa invat sa-l reglez! Mai am de lucru la asta!
Da-i buuun!!! Tare!
Check Marlena.jpg (47.4K)
Number of downloads: 0
Felii Marlena1.jpg (49.1K)
Number of downloads: 0
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 27 October 2011 - 09:14 PM
Maya, la 27 October 2011 - 07:20 PM, a spus:
Mutti, la 27 October 2011 - 07:05 PM, a spus:
http://de.wikipedia.org/wiki/Dinkel
Cautarea pe net mie mi-a dat spelta. Daca nici asta nu e, fug în lume... sau ma'c la Dolmetscher! Si îmi legalizez traducerea
Deci, alac (ro.) - Triticum monococcum (lat.) - Einkorn (germana) , spelta(ro.) - Triticum aestivum subsp. spelta (lat.) - Dinkel (germana).
... io zic ca-s cel putin neamuri
Mai invatzai ceva!
Io tot alac i-am zis , ca asa mi-a dat mie dictzionarul. Cautai iar si vazui ca pe wiki romanesc cica si Triticum spelta (lat.) s-ar mai numi alac......iar in alt articol putui citi de graul spelta
Mai bine Dinkel
Postat 27 October 2011 - 09:16 PM
Arata foarte bine!!
Pup la tine!!
Postat 28 October 2011 - 01:53 AM
Stella, n-am cuvinte, zau! Esti de toate admiratia, te felicit pentru gestul tau!
Eu sunt cam prinsa zilelea astea, lucrari multe de predat la scoala, serviciu, un tort de facut (primul tort care nu-l fac pentru mine
Saptamana asta am gatit cam din doi in paishpe'. Am facut paste cu ciuperci si sos de rosii, o supa crema de tzelina (radacina), peste la cuptor si piure de cartofi dulci. Nimic iesit din comun care sa merite pozat!
Va pup pe toate! Sporuri!
Postat 28 October 2011 - 04:46 AM
Dupa cum am zis ca astazi voi face placinte dintr-un aluat din faina alba+faina integrala si m-am tinut de cuvant...
Am facut din el o placinta cu bostan alb/dovleac (cum face mami meu compozitia -buna, ofcorse
dovada...
IMG_1833.JPG (50.31K)
Number of downloads: 2
IMG_7990.JPG (57.84K)
Number of downloads: 1
Pupici!!
Postat 28 October 2011 - 06:57 AM
Vb. cu Oana si mi-a spus ca nu stie cum arat,eu am tot imprastiat poze peaici pe forum vreo 2 sunt la artistii culinari in tuata' splendoarea lor,daca iei de la inceput de la prima pagina gasesti acolo multe fete iaca io',de bruneta m-ai nimerit dar de inalta nexam 1,62 (is' mic
Si edit,tot pt.Oana http://artaculinara....a/page__st__420
Postat 28 October 2011 - 07:13 AM
koral, la 27 October 2011 - 07:24 PM, a spus:
Koralule, nu parfuma cu nimic, ca nu toata lumea suporta aromele. Sefei mele i se face rau de la scortisoara, de exemplu.
Postat 28 October 2011 - 07:53 AM
zoazorel, la 26 October 2011 - 07:31 PM, a spus:
Eu fac bine! Si cand zic bine, e BINE!
Am aragaz nou! Si asta multumita unor fete cu suflet bun si mare:
N-am apucat ica sa coc, dar maine trebuie musai sa vad cum coace!
De rest...treaba, drumuri, serviciu...
Astept sa vina ziua de sambata!
Steeelllaaaaa!
Unor fete care nu ti-au cerut decat sa nu le mentionezi?? deci numai stelllaaaaaaaaaaaa???? merci!
Sa nu canti la doua mese iti spune ceva?? Pentru ca ele nu vroiau sa fie aduse in discutie?!?
E ceva ce tine de minima curtoazie!
Postat 28 October 2011 - 08:50 AM
zerda, la 28 October 2011 - 07:53 AM, a spus:
zoazorel, la 26 October 2011 - 07:31 PM, a spus:
Eu fac bine! Si cand zic bine, e BINE!
Am aragaz nou! Si asta multumita unor fete cu suflet bun si mare:
N-am apucat ica sa coc, dar maine trebuie musai sa vad cum coace!
De rest...treaba, drumuri, serviciu...
Astept sa vina ziua de sambata!
Steeelllaaaaa!
Unor fete care nu ti-au cerut decat sa nu le mentionezi?? deci numai stelllaaaaaaaaaaaa???? merci!
Sa nu canti la doua mese iti spune ceva?? Pentru ca ele nu vroiau sa fie aduse in discutie?!?
E ceva ce tine de minima curtoazie!
zerda iti inteleg punctul de vedere si jos palaria si tie si stelei.
e doar fericita ca exista oameni ca tine si stela, atat tot cred.
nu e putin ce ati facut, e un gest extraordinar.
daca a promis sa nu va mentioneze poate ca nu trebuia sa o faca, eu cred ca e doar super fericita.
Postat 28 October 2011 - 09:01 AM
nu este insa, am venit acasa dupa ce i-au facut toate testele, e bine azi vad. ma bucur ca am dus-o sa am liniste. nu se plateste nimic aici si au dr buni (mai bine decat GP care m-ar fi trimis tot acolo dupa ce plateam 70$ consultatia
azi facem curat in garaj, mai mult el decat eu, as fi copt ceva dar nu am faina fara gluten (am uita sa iau) sau buckwheat care nu stiu ce e exact
mancam seaweed snacks (e ceva atat de bun ca ne batem efectiv toti 4 pe ele), maine Ada la chef iar (dam faliment cu ea
cam asta este. eu tot obosita sant si ma supara artrita inca rau. aseara ma taram greu prin spital si eu...pe 3 am ultima infuzie
v-am pupaT
regina e la mine aci la o aruncatura de bat, da nu ma duc sa o vad ca oricum nu cred ca am sanse ce-o fi acolo. mai ales ca e sausage sizzle free....
nu e scoala azi si nici luni (au profesorii ziua lor de nu stiu ce )...ne trezim tarziu, yuhuuuu
Postat 28 October 2011 - 09:06 AM
Maya , lasa , eu dinkel il stiam drept ovaz , deci se poate si mai rau .Dar la mine nu e de mirare mare , la cata germana stiu.
Mirela , ma bucur ca puiul tau este mai bine .ma doare sufletul cand aud de copii bolnaviori.
Postat 28 October 2011 - 11:28 AM
Maya, la 27 October 2011 - 04:18 PM, a spus:
Cam asa si cu Cody al nostru, mananca si de la noi, ce are voie, dar l-am prins pe taticul dumnealui dandu-i si ce nu avea voie si spunand: sa nu ma vada mata!, in rest mancare umeda pe care eu o amestec cu crontanele. Crontanele simple nici sa nu le vada. In schimb Ursula papa crontanele, mancarica speciala facuta pentru ea cu oase, orez, morcovi, stiti voi cum se face si din ce mancam noi. Amandoi sunt super pofticiosi, oricat de mult au mancat. Din cauza asta am ajuns sa le spunem "tigani" pentru ca tot timpul cand ne asezam la masa, cersesc.
Mi s-a intamplat si mie sa se uite unii crucis ca ii fac cainelui de mancare. Astia sunt oamenii si dintrei ei f.multi care nu iubesc animalele si nici nu ii pot intelege pe cei care le iubesc. Eu ii consider oamnei rai, fara suflet pe cei care nu iubesc animalele.
Postat 28 October 2011 - 11:33 AM
Maya, la 27 October 2011 - 04:29 PM, a spus:
Si cîte o placinta cu mere!
Mie placinta asta cu mere imi face rau cu ochiul!

Ajutor