Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 326
  • 327
  • 328
  • 329
  • 330
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#6541 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 03 November 2011 - 11:40 PM

noapte buna
numai bine!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#6542 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 03 November 2011 - 11:49 PM

Oana, uite reteta.Cu ocazia mi-am rescris-o ca o aveam intr-un dosar ,da cred ca l-am uitat in Italia.

Reteta o am de pe un alt seit(nu culinar) si e a Nataliei

Tort cu trufe

Pentru foi:
6 galbenusuri
5 albusuri
2/3 pah. zahar (150 g)
1/2 lingurita suc de lamiie
2 linguri apa fierbinte
2 linguri cacao
5 linguri faina
2 linguri amidon

Pentru sirop:
3 linguri apa
2 linguri zahar
1 lingura lichior de ciocolata

Pentru crema:
150 g ciocolata (de preferinta amaruie)
2 pahare frisca lichida (minim 30% grasime)

Pentru trufe:
150 g ciocolata
1/3 pah. frisca lichida
1 lingurita lichior

200 g ciocolata pentru glasarea bomboanelor si ornarea tortului

Foile:
Se incalzeste cuptorul la 190 grade (foc mediu). Se deseneaza pe hirtie de copt, cu ajutorul unei farfurii, 8 cercuri de 20 cm. Se bat albusurile spuma cu 50 g zahar.
Galbenusurile se bat cu restul de zahar (100 g) pina se albeste compozitia. Batind incontinuu, se adauga cacaua dizolvata in apa fierbinte.
Faina se cerne impreuna cu amidonul si se incorporeaza atent in galbenusuri.
Se incorporeaza albusurile cu atentie, in 3 reprize.
Se unge hirtia de copt cu unt si se intinde aluatul cu lingura in cercurile desenate (merg cam 3 linguri pentru fiecare foaie), fara sa se depaseasca marginile, nivelind suprafata .
Se coc foile 5-8 minute. Atentie sa nu se arda. Se acopera cu un prosop si dupa ce se racesc, se scot cu atentie de pe hirtie si se pun pe un platou.

Siropul:
Se da in clocot apa cu zaharul. Se ia de pe foc si se adauga lichiorul.

Crema:
E mai bine sa se inceapa pregatirea ei cu o zi inainte de asamblarea tortului. Se incalzeste frisca pina aproape de fierbere si se toarna peste ciocolata rasa. Se amesteca bine pina se topeste ciocolata si se lasa la racit. Se tine la rece citeva ore bune. Inainte de asamblarea tortului, se bate crema cu mixerul pina se intareste.

Trufele:
Se incalzeste frisca pina aproape de fierbere si se toarna peste ciocolata rasa. Se amesteca bine pina se topeste ciocolata, se adauga lichiorul si se pune la rece. Peste citeva ore se ia din compozita intarita cu lingurita si se formeaza bilute cu diametrul de circa 2 cm. Se pun bomboanele pe hirtie de copt/pergament si se baga la congelator pentru o ora. Se topeste ciocolata si se glaseaza trufele. Se lasa la intarit.

Asamblarea tortului:
Se insiropeaza fiecare foaie cu ajutorul unei pensule si se unge cu crema. Intregul tort se unge cu crema pe suprafata si margini. Se aseaza trufele pe tort si se orneaza cu ciocolata rasa.

"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#6543 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 November 2011 - 12:03 AM

Vezi postareaDaniella, la 03 November 2011 - 11:06 PM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 02 November 2011 - 03:06 PM, a spus:

Mai eu cu parul am ma incercat diverse masti cu ulei de masline si galbenus, de apoi abia am putut sa scot galbenusul ala din par, nu stiu ce am gresit.

Am patit si eu asa o data. Gresela: galbenusul simplu nu merge. Trebuie facuta emulsie cu ulei de masline/ricin etc.

ulei de masline amestecat cu galbenus a fost si la mine.poate am gresit eu cu ceva da nu mi-a placut deloc.
Daca n-ar fi pb ca mi se ingrasa parul, as trece peste faptul ca nu mai e asa de mult, da asta ma doare ca dupa 2 zile e ca inaine de spalat.Si eu nu-l usuc cu foenul, poate de 5 ori intr-un an, deci nu-l agresez cu nimic, da sunt eu mai defecta :tongue3:

Vezi postareaDaniella, la 03 November 2011 - 11:16 PM, a spus:

Deci busuiocul tine in casa peste iarna?
Ioana io habar nu am ce sunt babe. Nu am mancat niciodata galusti de urda in foi de stevie :toothy9; .
Si ma rog ce o sa faci cu stergarele si cu vasele de lut? Mai ai loc ? si sunteti mutati definitiv? nu va mai fi nici o trambalare?

E normal sa-ti fie dor de ...copilarie, de casa, de bunici, de parinti, de prieteni ... de pamantul natal asa oropsit cum e ... Dar ce faci acolo in germanica? de ce nu vii acs? :biggrin:

Da, poti sa-l ti in casa.Babele sunt un fel de cozonaci umpluti cu mac.Se numesc asa datorita vaselor in care sunt coapte(chiar m-am ofticat azi ca am vazut finala de la emisiune, si n-.au castigat fetele din Bucovina ci unele care mi s-a parut ca le-au cam copiat pe acestea, da in fine).
Stergarele, asa de pastrat, eventual la craciun cand fac cozonaci pun peste, ca de pus prin casa nu am unde.Cat de vase, intodeauna gasesc loc.Acum n-am decat 2 strachini si ulcica de lapte de la mama, da cum spuneam gasesc loc.
Da, dor imi e de bunici de copilarie de vremea de demult, ca altfel..n-as mai putea sa ma readaptez acolo.Cat de intors no way.

Vezi postareaDaniella, la 03 November 2011 - 11:27 PM, a spus:

Dar voi gatiti mult de sarbatori, fetelor, cochetelor? va vin si musafiri la masa? pe la parinti/rude nu plecati la masa? Eu pt noi doi, gatesc ceva pe loc pt seara de ajun:
un aperitiv mai festiv si o friptura (mai dichisita eventual), cozonac cumparat cu inghetata de vanilie si rolls cu ciocolata, insiropat usor in disarono/amaretto pt seara de ajun, fructe
In zilele 1 si 2 de Craciun mergem la pranz pe rand la randurile de parinti. Seara legumim/fructalim, ca o masa pe zi ne ajunge, mai ales cum sunt mesele de Craciun.
- un mic dejun oleak mai festiv, dar nu departe de MD de duminica in familie
Si gata.

Sarmale, piftii, carnati, salata boeuf mancam la parinti si ne mai dau si acasa daca vrem, dar in ultimul timp nu mai luam, ca sa ne mentinem cat de cat intr-o oarecare forma ... .
Dupa un pranz la parinti cu preparate din acestea de sarbatori eu as paste numai salati verzi si legume/fructe, eventual niste paste simple aglio, oglio, pepperonccino.
Tati nu mananca, deci sunt fericita ca nu trebuie sa gatesc mult si sa mananc nici eu :angryfire: .

mai sa sti ca eu si cand eram acasa, doar in primii doi ani am facut craciunul pe la mama, in rest cand am inceput eu sa gatesc mai intens toate sarbatorile se stia ca se faceau la mine si intotdeauna ne strangeam cate 10-12 persoane.
Aici neavand rude pe langa noi, fac pt noi cat satam acasa, in rest noi ne strangem mai multi,dar si atunci fac piftie, toba, cozonaci si asta pt cca 20 de persoane :wacko:
De fel cam tot timpul dupa Craciun avem musafiri din tara, asa ca alta gateala :study:

Acasa la mine

#6544 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 04 November 2011 - 12:11 AM

si eu am facut la mine, cu 12 adulti si 3 copii din famelion, dar nu am facut mancare traditionala, pt ca sarmale, piftii, carnati, tobe, etc aveau mamele si am mancat la ele la pranz in zilele urmatoare. Eu m-am gandit sa le ofer ce nu au acasa. Craciunul ala nu il vor uita, asta e sigur. Desigur tu daca esti prin strainataturi, nu ai unde merge la masa traditionala ca pe la noi si atunci la tine e firesc sa faci masa ca acasa. Totusi faci ca mama/socrella: o oala de sarmale, 7 platouri boeuf, 7 de piftie, 5 kg de fripturi etc?
Anul trecut am fost la targul de produse traditionale si am luat cate un pic din "porcarii" alese (muschiulet afumat ca la mama lui, slaninuta, soric, lebar, caltabos, carnat picant si afumat, jambon, toba etc ... , facute dupa metode traditionale. Dupa doua mese din acelea, amandoi simteam unsoarea pe vene si nu am mai putut manca ... Desi el nu are nici o treaba cu dietele ... Probabil ca nici acele produse nu sunt tocmai naturale, cum pretind ...
Dar ca tot ai pomenit o sa ma interesez cand e si luam si anul asta, dar si mai putin, doar de o masa. :angryfire:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#6545 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 04 November 2011 - 01:12 AM

neata gagix.
eu ieri am fost franta de oboseala, nu am mai stat sa va citesc, nevorbitelor :biggrin:
Ioana, eu nu mai am pb cu ingrasarea parului de cand m-am facut sivite, se usuca mai mult acum, trebuie sa pun balsam hidratant ca lumea :tongue3:

poate ar trebui o schimbare?...si l-am facut inainte de sarcina deci nu e de la hormoni.

ieri am fost si mi-am luat sampon, pasta de dinti la fete, periute lor (le schimb la cateva luni pe-ale lor ) si mi-am luat shea butter sa ma dau pe corp. (nu mai iau bio oil ca desi zice toata lumea ca e cel mai bun , nu ma convinge. sincer)

cand am facut dus aseara, m-am uitat in punga, shea butter nu era acolo :wacko:...duda aia mi-a luat banii si in punga nu l-a pus :study:....imi venea sa urlu (13$)...azi ma duc sa ma tiganesc daca fac figuri. sa se uite pe camera nene, am tzidula ca am platit, in punga nexam :(

la noi o sa ploua in wend, caldut afara dar cu ploaie. asta e, facem curat in casa :angryfire:....cel putin in camera care trebuie sa fie cinema cica e dezastru (nu am ajuns sa aranjam si acolo)....carti pe jos, acte care trebuiesc scanate, etc....asa ca, vreme de plaja nu e, de curatenie este :toothy9;

va pup, mac sa fac mic dejun

#6546 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 04 November 2011 - 02:21 AM

Vezi postareaDaniella, la 03 November 2011 - 11:04 PM, a spus:

Vezi postareacarmaw, la 03 November 2011 - 08:51 PM, a spus:

AM scris mai sus ca am cumparat de la LIDL un compleu pt sky..;f calduros....am reverificat si... in RO au alte publicitati ...mii de scuze.

ba da, merci de pont :angryfire: , aceeasi oferta si la noi, dar nu compleu la 30 eur, pant la 25 eur si geaca la 30 eur ...ce mama lu' proces verbal, aici nu e raxboi, nu e criza ... e bine de jumuleala ...
Mie si lui tati ne trebuiau doar pant, geci avem. Din pacate nu aveau cum vroiam noi: cu bretele si mai inalti, sa tina la mijloc ... Doar eu am acceptat si varianta asta ca maine plecam la munte. Dar nu cred ca ii iau, ca nu cred ca e asa de frig inca ... doar nu facem trasee pe munte ... :tongue3:

Noi ne pregateam de Craciun la Vatra Dornei.
:biggrin:

#6547 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 04 November 2011 - 06:25 AM

De la LIDL noi am luat asta :deci pant si bluza aia care se lipeste de piela.
Geoge si a tras si diverse angorate.
Crampoanele din imagine fine si eficace (9.99E sunt pe elastic)din din Belgia(cine vrea dau linkul)
Echipament pt ROMANIA....

Fisiere atasate

#6548 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 November 2011 - 07:54 AM

Buna dimineata...iaca wendul bate la usa :angryfire:.
o zi faina tuturor.

Fisiere atasate

#6549 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 04 November 2011 - 08:30 AM

Vezi postareaDaniella, la 03 November 2011 - 11:27 PM, a spus:

Dar voi gatiti mult de sarbatori, fetelor, cochetelor? va vin si musafiri la masa? pe la parinti/rude nu plecati la masa?

Daniella, esti o norocoasa! Aveti parinti tineri si in putere, inca se descurca f bine. Noi am ajuns la situatia in care fie nu-i mai avem, fie sunt destul de batrani si suferinzi ca sa nu mai poata sta in picioarele noastre. Asa ca facem noi de toate si le ducem si lor. Dar in familia mea asta nu e corvoada, eu am inceput sa fac imediat dupa maritis. Vazusem in casa parintilor mei si mi s-a parut normal sa fac de-acum la mine. Doar ca in tinerete imi furnizau ai mei materia prima, ca eram mai stramtorati.
Abia astept pregatirile de Sarbatori!

hello tuturor, spor ptr azi, un we linistit!

#6550 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 November 2011 - 10:25 AM

Neata la tot hanul

Daniella, in afara de masa de Craciun ca ne vedem mai multi si toti suntem romani(+/-) nu gatesc asa mult.Eu de ex nu fac salata de beuf,cred ca in viata mea daca am facut de 2 ori.Sarmale mai fac si eu uneori pt noi, da nu f multe.Anul trecut am mancat la perecerea in grup unele bestiale facute de un amic ardelean, nu m-as mai fi oprit din mancat.
Pt noi acasa de ex anul trecut(noi doi si nasii) am combinat bibilica, cerb si chestii care nu le mancam zi de zi, mai ales ca eu nu ma dau in vant dupa mancare grasa .
Toba si carnati am facut anul trecut pt prima oara, toba am facut-o dupa gustul meu, fara prea multa grasime si cu mult sorici.

Mirela, intr-un timp am cochetat cu ideea de a-mi reface suvitele,da nu stiu daca ma mai bag, ca sa ma duc luna de luna la coafor sa-mi refac suvitele nu ma tine buzunarul, plus de faptul ca la mine pb e totusi dermatologica .

Carmen, pantalonii si bluza le am si eu, sunt super.

Acasa la mine

#6551 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 04 November 2011 - 10:25 AM

Ziua buna la han .
Aduc si eu ceva la han

Fisier atasat  hot_beverages.jpg (28.16K)
Number of downloads: 0

#6552 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 04 November 2011 - 12:01 PM

'Neata la tot hanul!

Eu de aseara si toata noaptea nu mi-am gasit linistea din cauza maselei, mi-a facut un tratament (am gasit in sfarsit un doctor aproape de mine si sa nu imi ia si pielea de pe mine) si mi-a cimentat ceva pe canale, m-a avertizat ca o sa ma doara, dar nu ma asteptam sa ma doara in halul asta. Acum dimineata mi-a mai trecut. Sunt chiauna, dar la munca trebuie sa fii fresh.

Deci, o cafelutza, va rog!

Fisier atasat  169988053.jpg (83.51K)
Number of downloads: 0
GEORGIA

#6553 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 04 November 2011 - 03:04 PM

Salutare la Han!

Ioana, multumesc mult pt ca ti-ai facut timp sa-mi scrii reteta, este foarte interesanta, am sa o fac de Craciun, dupa cum vreau sa-l decorez merge mai mult pt Craciun. Multumesc inca o data :floare:
Stella, m-ai omorat cu retetele tale ciocoloase, imi vine sa le fac pe toate, de ce te-ai oprit sa mai postezi retete de genu..?

Georgiana
, imi pare rau de durerea ta, sper sa te mai lasa...Multa sanatate!!
Carmaw, pt ce sunt alea( pantalonii si bluza)? Arata bine...

Angel, cum te mai simti? Dute inapoi la magazin si spune la caserita ca a uitat sa-ti puna crema..

Eu acum astept prima data aniversarea noastra si venirea socriilor ,apoi Ziua recoltei /Thanksgiving care este pe 23 noiembrie (avem 4 zile libere) si mergem la Disney cu totii si apoi voi astepta si sarbatoriile de iarna.

Eu lenesa de cateva zile, imi este lene sa fac mancare si prefer cat de mult sa stau pe afara si pe la magazine si sa nu fac alceva... :floare:

Pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#6554 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 04 November 2011 - 03:16 PM

am sunat dimineata, am vb cu administratorul si a zis ca se uita pe camera si ma suna.
m-a sunat si am avut dreptate, m-am dus si mi-am luat crema si mi-au dat si un set de tratament pt ten uscat absolut superb (asta asa ca sa nu ma supar, ca a fost greseala lor :floare: )

Dr Llewins sant cremele, una e cu caviar si vitamine, crema de zi, de ochi, restorativa de noapte si una de maini cu pomegranate!...super. s-ar putea sa ma aiba de clienta cand se termina ce am :floare:

#6555 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 November 2011 - 03:19 PM

Super Mirela, poate gresesc si data viitoare :floare: , si-ti mai dau un set...glumesc. te-am admirat ce bine arati . :floare:

#6556 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • LocationMontreal

Postat 04 November 2011 - 03:20 PM

Buna dimineata la han!
Mi-a luat ceva vreme sa citesc tot ce ati mai scris!

Daniela, Bea e o dulce! O pupam!
Eu mi-am facut acum un an tratament pentru caderea parului la o firma specializata. Am dat o groaza de bani si pe examenele firului de par si pe produse si dupa 8 luni de zile n-am vazut nici un rezultat. Cand ma duceam la control, tipa imi zicea: vaaai, dar uite ca firul s-a ingrosat! Nu mai ai asa de mult sebuum (ea se uita cu o camera care mareste de 200 sau 300 de ori). in schimb, cu ochiul liber eu n-am vazut nici o imbunatatire: la fel de gras, la fel de mult cadea!
Am vazut dermatologul care mi-a facut analizele si mi-a zis ca nu e nimic organic, probabil e hormonal.
Apoi am facut timp de 4 luni tratament cu: multivitamine (de la care m-am ingrasat in perioada aia), sampon si balsam Nutricap si masca o data pe saptamana (masca din: 1 galbenus de ou amestecat cu cateva picaturi de vitamina E uleioasa, cu cateva picaturi de vitamina A uleioasa, cu zeama de la o jumate de lamaie, cu o lingurita de ulei de ricin si cu ulei de masline pus la ochi. Mi-am dat amestecul asta pe parul uscat, am masat bine radacina. De fapt, amestecul nu ajunge sa-ti dai pe toata lunigmea firului, dar la radacina e important. Pus peste amestec un prosop inmuiat in apa cat mai calda si stors bine, apoi o punga de plastic si la urma un prosop uscat - toate astea ca sa favorizeze deschiderea porilor si sa intre amestecul in piele mai bine. Barbate-miu radea de mine zicea ca sunt Tutankamon cu toate turbanele alea in cap! Dupa 30-40 minute de stat cu masca se spala parul bine - intr-adevar, mi s-a intamplat de cateva ori sa-mi ramana ceva galbenus coagulat in par, sa fiu nevoita sa-l piepten si apoi sa-l mai spal inca o data).
Una peste alta, tratamentul asta ultim care l-am facut m-a multumit in sensul ca nu mai mi-a cazut parul asa de mult si l-a facut mai matasos. Acum nu stiu daca datorita mastii sau datorita vitaminelor, sau combinatia la toate astea! Probabil ca mai depinde si de tipul parului. Pe timpul verii am oprit si vitaminele, ca ma ingrasasem, si masca, ca era prea cald sa mai stau cu turbane-n cap!

Oana, si mama vea vine la noi pe 26 noiembrie si abia o astept! In ce priveste mancarea, meniul meu in prima zi e ceva usor genul supa cu galusti sau supa-crema de legume si apoi ceva pui la cuptor. Asta pentru ca am patit-o acum cativa ani cu matusa mea careia i-am facut tot felul de specialitati chinezesti (in cinstea venirii ei) si, obosita fiind dupa atatea ore de zbor, plus faptul ca a mancat repede ca-i era foame, a dat-o intr-o criza biliara de a suferit o luna aproape! Si de atunci am zis ca prefer sa-i astept cu ceva cat mai usor, ca sa se digere repede pe fond de oboseala, si abia dupa vre-o saptamana, dupa ce isi revin cu fusul orar sa le fac specialitati.
O sa-ti trimit pe pm linkul de la un tort de trufe (in engleza).

Eu azi sunt acasa, am mancare deja facuta (mancare de fasole galbena, cotlete de porc la cuptor, piure de spanac, ciorba de curcan si desert de cumparat). Ma duc la masaj la ora 10h si abia astept ca ma doare spatele (banuiesc dureri de stomac care iradiaza in spate). Apoi am program de voie pana mai pe dupa-amiaza cand ma duc sa-mi iau copchila de la scoala! Am rufe de calcat ca si Ioana, 2 maldare, dar mi-e o leneeeee! Cred ca mama cand o sa vina o sa gaseasca camera plina de chestii care trebuie calcate! Si de cusut,ca nu-mi place sa cos!

V-am pupat, va doresc o zi buna si un w/e pe masura!

#6557 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 04 November 2011 - 03:58 PM

Oana S pantaloni si bluza( impreuna fix 30E) sunt protectie impotriva frigului cind esti la munte sky...Sunt noi materiale care iti asigura multa caldura....
Uite scrie:(sper ca poti vedea....)

Fisiere atasate

#6558 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 04 November 2011 - 03:59 PM

Oana S imi pare rau ...nu poti vedea nimic....in fine e un mat nou cu multe calitati!
pup!

#6559 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 04 November 2011 - 07:05 PM

Angel, te-ai scos ca au uitat sa-ti puna crema in punga :floare:
Ralesu si eu debea astept sa vina socrii din RO si nu mai este mult, eeeeeee!! si mai ales ca-mi aduc si cadouri :floare:
Ma gandeam sa le fac ceva usor dar sa fie 3 feluri, deja am hotarat in privinta tortului a supei si urmeaza sa mai fac un alt fel , parca nu vreau friptura, trebuie sa ma mai gandesc...
Carmaw bune idee cu hainutele astea!! Cand am sa ma duc la munte iarna, am sa-mi iau si eu.

Va pup!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#6560 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • LocationMontreal

Postat 04 November 2011 - 07:33 PM

Vezi postareacarmaw, la 04 November 2011 - 03:59 PM, a spus:

Oana S imi pare rau ...nu poti vedea nimic....in fine e un mat nou cu multe calitati!
pup!

Dar nu transpiri in ele ca materialul asta nou mi se pare 100% sintetic (cel putin ce e pe la noi prin magazine), si de-aia mi-a fost teama sa le incerc.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 326
  • 327
  • 328
  • 329
  • 330
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

12 useri citesc topicul