Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 324
  • 325
  • 326
  • 327
  • 328
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#6501 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 02 November 2011 - 09:32 PM

Vezi postareamoatza, la 02 November 2011 - 09:19 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 02 November 2011 - 03:19 PM, a spus:

Plimbare placuta si-o seara linistita si frumoasa!
In 40 de minute rup si io usa. Tre' sa trec prin piata, azi vine babuta de la care iau io lapte si tre' sa-mi ridic portia. :tongue7:

merci, Foxule! fu bine.
si eu am abonament la lapte, tu cu cat iei bidonu' de 2 l? eu cu 5 lei.

Io dau 8 pe sticla de 2.5 L. Cica e 7 lei aia de 2 L. :violent6: Si taranii-s capitalisti in zona asta! :)
Si mama ia sticla de 2 L cu 5 lei. Da' na... provincia e provincie. Si taranii de prin jurul Bucurestiului isi inchipuie ca astia care locuiesc aici intorc banii cu lopata! :o

#6502 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 02 November 2011 - 09:35 PM

Vezi postareaFoxyy, la 02 November 2011 - 09:32 PM, a spus:

Io dau 8 pe sticla de 2.5 L. Cica e 7 lei aia de 2 L. :violent6: Si taranii-s capitalisti in zona asta! :tongue7:
Si mama ia sticla de 2 L cu 5 lei. Da' na... provincia e provincie. Si taranii de prin jurul Bucurestiului isi inchipuie ca astia care locuiesc aici intorc banii cu lopata! :)

Capitalistilor! :o

#6503 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 02 November 2011 - 10:02 PM

Vezi postareamoatza, la 02 November 2011 - 09:35 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 02 November 2011 - 09:32 PM, a spus:

Io dau 8 pe sticla de 2.5 L. Cica e 7 lei aia de 2 L. Imagine postata Si taranii-s capitalisti in zona asta! Imagine postata
Si mama ia sticla de 2 L cu 5 lei. Da' na... provincia e provincie. Si taranii de prin jurul Bucurestiului isi inchipuie ca astia care locuiesc aici intorc banii cu lopata! Imagine postata

Capitalistilor! Imagine postata

Asa, ca suntem la subiectul meu preferat: LAPTELE! Imagine postata
Sa va oftic, eu iau bidonul de 2 l cu 6 lei!Imagine postata

Si de la tarani, si de la bancomatul din piata!Imagine postata
Ma duc sa mai iau un gat de lapte (maine mai iau 2 L, adica ZILNIC 2 L!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#6504 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 02 November 2011 - 10:05 PM

Ok , maine merg "in targ" cu moatza :violent6:
Si eu am zis ca invat eu cumva.culmea ca al meu stie sa faca tivuri la masina.il conving eu pana la urma sa iau una.
Vineri ma duc si eu dupa lapte.de data asta iau 5 l.

Pe mine vremea asta ma termina.e atat umezeala.ma dor genunchii.parca as fi mamaie asa ma vait.tb sa caut ceva remedii naturiste.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#6505 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 03 November 2011 - 04:58 AM

Vezi postareaDaniella, la 02 November 2011 - 01:28 PM, a spus:

2 luuuuni! woaaaa! si io, lenesa, care speram sa fieceva tzac-pac: sah in 3 mutari.
deci, recapituland: 1 fiola vitamina E, 1 galbenus bio, ceva ulei de masline si propolis? asa ceva? propolis sigur? se mai poate scoate de pe scalp?
io mai cred ca e o treaba organica, nu neaparat de cosmetica parului, treaba asta a mea cu subtiatul firului.

se poate insa sa fie si la mine de cand am inceput sa ma usuc cu placa la coafor mai des, ca eu inainte calcam de 2 ori pe an max la coafor, dar in sarcina mi-era greu sa ma spal si asa ca ma duceam max la 1 sapt.

Ioana, efectele vopselei de a ingrosa/umple firul de par, nu sunt continute de nuantatoare. Si neaparat pentru reparare trebuie vopsea fara amoniac si fara decolorare. Dar la naiba nu sunt experta in vopsele de par si nu sunt sigura deloc daca e intr-adevar bine au ba!?

Daniella pune propolis....sa nu aveti nici o grija(da l faceti praf nu asa bobite!)
Si nicio data nu am avut probleme nici cu galbenusul....nici cu NIMIC!....poate doar cu cele care apoi jinduiau la parul meu :violent6:

#6506 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 03 November 2011 - 05:09 AM

Vezi postareaIoana, la 02 November 2011 - 04:02 PM, a spus:

Vezi postareaizuk, la 02 November 2011 - 03:47 PM, a spus:

Of , vorbiti de Craciun deja ...Eu o sa fiu in Romania , s-a hotarat azi . Pe 17 decembrie zburam incolo . Ma bucur , dar in acelasi timp sunt putin suparata , as fi vrut ceva mai repede , macar o zi . As fi vrut sa pot pregati ceva de ziua mea si sa-mi invit prietenii sa petrecem impreuna . Asa ...pauza , nu am cand . O sa-i invit in oras :violent6: , asta este .
Azi iar e intunecat afara , deja abia mai vad tastele la laptop , intr-o ora si ceva va fi bezna totala .

Important e sa fi cu ei, ce mai conteaza ca nu apuci sa pregatesti ceva;)

Si la noi e mohorat, ceata de ieri, efectiv nici o raza de soare n-a strapuns patura de ceata.

Am cules jumatate de menta si vreau sa ma apuc sa fac un sirop.restu cred ca o usuc ca sa am de ceai.Oare cum as mai putea sa o conserv?congelata ca pe verdeturi?

Ioana poti s o tai marunt si s o pui c u putintica apa in tavitele alea de facut gheata
Cind ai trebuinta scoti un patratel il filtrezi si gata ...prospatura!
Asa poti sa procedezi cu multe(marar,patrunjel ,leustean,tarhon...multe ,multe! :tongue7:

#6507 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 03 November 2011 - 05:21 AM

Vad ca ziceti de Craciun....noi trei(eu,omu si sora lui( adusa la pachet din Belgia) mergem la romanica in Vatra DORNRI la pensiunea iulia....despre Revelion (adica noaptea de sf Sylvestru) ...acasa la Campina!
Apoi prin ianuarie vin in Be ,apoi ma operez( a treia oara) poate la sf Ioan...si apoi o s o lalaim pina in 17 martie cind fac mamii parastas de 1 an(acum in decembrie am pe cel de 9 luni)
Daca avem sanatate ^poate prin sf februarie ,inceput martie mai bag si altceva(Praga?....nu stiu )
Astea sunt planurile...se vor realiza????

#6508 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 03 November 2011 - 05:25 AM

Hai Salut!!

Dar ati vorbit olecuta!!
Eu imi cumpar in fiecare an la reduceri ornamente, dupa ce s-a dus anul vechi si toate ornamentele de Craciun sunt reduse 75% si chiar 90%, imi cumpar ce ma atrage si apoi le folosesc cand am nevoie. Anul trecut mi-am decorat bradutul cu bleo si alb, anul asta ma mai gandesc...

Eu acum ma gandesc ce sa pregatesc pt a 8-a aniversare a noastra, si este curand, in 2 saptamani.
Ce tort de ciocolata aveti preferat? As face un tort de cioco, apoi supa de pasare cu goji - am uitat sa spun ca in acesi zi vin si sorcrii mei din RO si trebuie sa le pregatesc si lor ceva bunut si mai simplut ca saracutii au sa fie obositi,de la 18 ore pierdute pe drum si de asteptat...
Daca aveti idei, varsati aici...ca sunt in pana...

Ioana, esti o frumoasa si o eleganta!! Atunci cand m-am referit la culoarea parului si ca imi place de tine, era vorba de ce vedeam eu in poza aia...
Imi place mult culoarea naturala a parului tau, aceasi nuanta o am si eu la par, dar e din vopsea :violent6:

Daniella, te-ai lamurit cu mastile de par? Eu foloseam ulei de masline sau ulei de cocos ca si masca. Am mai auzit ca e foarte bun si avocado... Mie imi este prea lene sa-mi fac mastii, de multe ori imi este lene sa-mi fac unghile si altele..

Pupici!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#6509 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 03 November 2011 - 05:42 AM

ce bine ca nu sunt singura p acilea :) .....na ca m am sculat la ...patru!!! :tongue7:
Fetele stie cineva reteta de arancinii?(am cumparat in brux de la niste italienii si e
rau asa niste mingii de orez cu spanac SI????)
Bune rau!
Oana cred ca ideii o sa gasesti multe pe aici.Vrei sa le gatesti romaneste sau?
:violent6:

#6510 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 03 November 2011 - 05:58 AM

Vreau sa le gatesc ceva deosebit, ceva ce nu au mancat..

Eu ma duc la nani...

te pup!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#6511 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 03 November 2011 - 07:58 AM

Buna dimineata la doamnele din han. Carmen, eu nu fac , dar o reteta de arancini de pe net , insa sunt foarte satiosi.

http://www.italien-p...ANCINI%201.php.
azi, ca de obicei, calare pe matura.o zi faina la toata lumea.

oana eu am pus diverse retete de ciocolatoase pe forum...e de ajuns sa faci o crema ganache.

asta e una , si cred ca mai sunt, plus zeci de retete plus multe retete puse de kiken si alte doamne

http://artaculinara....669

#6512 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 03 November 2011 - 08:46 AM

Vezi postareacarmaw, la 03 November 2011 - 05:21 AM, a spus:

apoi ma operez( a treia oara) poate la sf Ioan...

vai, Carmen, iar? nu stiam, imi pare rau. poate te gandesti la altceva.

#6513 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 03 November 2011 - 09:14 AM

Vezi postareacarmaw, la 03 November 2011 - 05:21 AM, a spus:

Vad ca ziceti de Craciun....noi trei(eu,omu si sora lui( adusa la pachet din Belgia) mergem la romanica in Vatra DORNRI la pensiunea iulia....despre Revelion (adica noaptea de sf Sylvestru) ...acasa la Campina!
Apoi prin ianuarie vin in Be ,apoi ma operez( a treia oara) poate la sf Ioan...si apoi o s o lalaim pina in 17 martie cind fac mamii parastas de 1 an(acum in decembrie am pe cel de 9 luni)
Daca avem sanatate ^poate prin sf februarie ,inceput martie mai bag si altceva(Praga?....nu stiu )
Astea sunt planurile...se vor realiza????

Deci v-ati hotarat sa mergeti de Craciun la Vatra Dornei, nu o sa regretati este superba zona!
Iar planurile se vor realiza, si cu bine!
Pupici!
GEORGIA

#6514 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 03 November 2011 - 09:17 AM

Buna dimineata!
O cafea!

Fisier atasat  post-37851-1315723878.jpg (34.09K)
Number of downloads: 0
GEORGIA

#6515 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 03 November 2011 - 09:39 AM

Buna dimineata . Iau o cafea in viteza si ma pun sa fac repejor niste snitele pentru pranz.
Oana , este si reteta pusa de Moatza http://artaculinara....t-de-ciocolata/

#6516 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 03 November 2011 - 10:05 AM

Buna dimineata,

Izuk , mama da ce matinala esti, asa de dimineata faci mancare pt pranz?

Oana, eu nu-s ciocolatoasa,da ador tortul de trufe, e adevarat ca e putina munca la foi fiinca sunt subtiri ca foaia de pergamanet,da il ador.Ar tb sa-l mai refac si eu ca ultima data l-am facut cand am facut 30 :violent6: .Paote ma incumet sa-l fac acum de 8 nov.

Si eu mai cumpar ornamente cand sunt la reduceri, adevarul e ca-mi place in fiecare an sa schimb culoarea bradului.Anul asta parca as merge pe rosu, da sa vad ce mai gasesc in plus fata de ce am eu.Anul trecut am avut cu mov :)

Noi de Revelion nu stim ce facem, i-am invitat pe nasi si pe copii aici,da sa vedem daca au cum sa vina.

Azi sunt in pana de idei, nu stiu ce sa mai fac de mancare, ceva idei?

Mai am un cos de rufe de calcat si am scapat, yupii, 3 cosuri am calcat pan a acum, n-am avut nicodata atatea de calcat :tongue7:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#6517 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 03 November 2011 - 10:13 AM

'neata si eu in fuga.

azi am o bucurie: ma vad cu prietena mea din scoala generala, care acum e plecata din tara Imagine postata

#6518 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 03 November 2011 - 11:07 AM

Vezi postareaboni, la 03 November 2011 - 10:13 AM, a spus:

azi am o bucurie: ma vad cu prietena mea din scoala generala, care acum e plecata din tara Imagine postata

ce frumos! eu nu mi-am mai vazut o colega de scola generala...oho! nici nu mai stiu de cand.

Oana, daca vrei sa te inspiri din tortul meu, sa stii ca-i f bun si simplu.

#6519 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 03 November 2011 - 11:19 AM

Buna fete dragi....am revenit si dintr o calatorie dar cum frigiderul era gol...si omu cu'gura mare'...adica tipa de foame...gata la cumparaturi alim si nu numai
PT cine are un LIDL azi a inceput o promotie cu haine contra frigului CRIVIT....noi am luat sunt chiar ff bune
Georgiana sarut mina :violent6: da Moatza ,Munteanu ma asteapta la rebutonat...o sa scriu la inel ca acus repede treb sa bag toate la frigi
Nu s cum or sa faca cei de aici ca sa traiasca...filé de vitel(vaca...nu stiu) 31.95 E kilu....noi am luat 2 bucatioaie
pofta mare si pe mai incolo...azi cirnati afum ,carnita afum cu varza calita....ca n am gatit....pare buna!
Eu maninc pe farfuriara de desert al meu ca normalu' :tongue7:

#6520 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 03 November 2011 - 11:23 AM

Vezi postareastella, la 03 November 2011 - 07:58 AM, a spus:

Buna dimineata la doamnele din han. Carmen, eu nu fac , dar o reteta de arancini de pe net , insa sunt foarte satiosi.

http://www.italien-p...ANCINI%201.php.
azi, ca de obicei, calare pe matura.o zi faina la toata lumea.

oana eu am pus diverse retete de ciocolatoase pe forum...e de ajuns sa faci o crema ganache.

asta e una , si cred ca mai sunt, plus zeci de retete plus multe retete puse de kiken si alte doamne

http://artaculinara....669

Stella multumesc mult de reteta :violent6: ...ma uit mai apoi ca venii de la LIDL CARREFOUR si AB
La cine va fi frig repede azi la LIDL pt pant si bluze (pt sky ...zic ei!)...chestii CRIVIT;;;sunt pe mine(pant si bluza 30E) si mi e cald
Se lipesc de corp parca nu ai nimic pe tine si cum naibii sunt atit de calduroase? :tongue7:

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 324
  • 325
  • 326
  • 327
  • 328
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul