La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 19 November 2011 - 11:43 AM
bun venit 2ut! si multa sanatate celor dragi!
bub ce fericit o sa fie!
ce cumparati de mos nicolae la copii?
poate imi dati si mie ceva idei pt Mos Nicolae si Mos Craciun pt bebelina care va avea 1 an si 3 luni jum
va pup tare si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 19 November 2011 - 11:51 AM

Arata foarte interesant puiul umplut cu sarmale, da mie imi e imposibil sa il fac, nu stiu sa dezosez

Postat 19 November 2011 - 11:58 AM
Daniella, la 19 November 2011 - 11:43 AM, a spus:
bub ce fericit o sa fie!
ce cumparati de mos nicolae la copii?
poate imi dati si mie ceva idei pt Mos Nicolae si Mos Craciun pt bebelina care va avea 1 an si 3 luni jum
va pup tare si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut!
Daaa!! Iti dai seama ce fericire va fi pe capul lui

Avand in vedere bugetul extrem de redus ,la noi se stie asa : ca mos nicolaie aduce dulciuri in papucei,mos craciun e mai bogatan si aduce si jucarii

Totusi de mos nicolaie eu i-am obisnuit pe ai mei ca fac un aranjament tare frumos pe vitrina cu ghirlande de beteala in care agat si globulete si intercalez printre si o instalatie de pom asa ca e totusi un eveniment deosebit,bubuletul v-a fi f. incantat si o sa-l pun sa-si lustruiasca cu manutele lui ghetutele ce le va lasa la usa in asteptarea mosului,le va gasi pline de dulciuri.
De mos craciun masina de spalat de jucarie,un trenulet si dulciuri.Eu nu sunt deacord cu cadoaie de incaltat de imbracat fulare caciuli si manusi,astea nu dau nici o satisfactie unui copil,in opinia mea (mie cel putin nu-mi dadeau deloc

Postat 19 November 2011 - 12:04 PM
sissi, la 19 November 2011 - 11:51 AM, a spus:
Arata foarte interesant puiul umplut cu sarmale, da mie imi e imposibil sa il fac, nu stiu sa dezosez

Daa!! Cred... asa e trebuie sa ai multa rabdare si vointa,mult succe iti urez,si dureaza si pana prinzi manualitate dar daca ai rabdare,vointa si-ti place cred ca vei deveni o adevarata profesionista...Eu iti tin pumnii si te incurajez,ai grija de picioruse...

Despre puiu',nici eu nu ma pricep dar cred ca daca mi-asi pune mintea si m-asi vedea cu oratania fata-n fata,l-asi chilari eu in vre-un fel

Ex. pt. neprofesionisti(daca asi constata ca nu ma descurc sa-l dezosez intreg) cred ca l-asi taia .dezosa asa sectionat lasand pielea,umple si coase...

Number of downloads: 0
Postat 19 November 2011 - 12:10 PM
Si la mine-i frig si ceata!

2ut, bun venit! Aici poti spune TOT ce te doare, fara teama.Te-om asculta si, de-om putea, te-om si ajuta! Face bine cateodata sa spui ce-ai pe sufletel! Fruntea sus si-ai sa vezi ca totul se rezolva!
Geanny, bine face "nora-ta"! Ca tu prea-l alinti! Las' sa-l puie si la treaba, sa se-nvete, ca de-o fi la casa lui...

Fara gluma, dar nu-s cam prea "pentru fete" jucariile bubuletzului?
Si niste ceai, sa ne incalzim:

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 19 November 2011 - 12:16 PM
zoazorel, la 19 November 2011 - 12:10 PM, a spus:
Si la mine-i frig si ceata!

2ut, bun venit! Aici poti spune TOT ce te doare, fara teama.Te-om asculta si, de-om putea, te-om si ajuta! Face bine cateodata sa spui ce-ai pe sufletel! Fruntea sus si-ai sa vezi ca totul se rezolva!
Geanny, bine face "nora-ta"! Ca tu prea-l alinti! Las' sa-l puie si la treaba, sa se-nvete, ca de-o fi la casa lui...

Fara gluma, dar nu-s cam prea "pentru fete" jucariile bubuletzului?
Zoaza draga s-a invatat la gradi sa se joace cu fetitele, se prefac,ca: spala ,calca,beau ceai si cafele ,fac mancare,etc...si lui ii place f. mult.
Nu am de gand sa-l incurajez,dar masina asta de spalat si-o doreste tare tare mult asa ca am vazut-o si i-am luato cu sotul de comun acord,in rest ii mai iau un trenulet si dulciuri .O sa fie tare incantat...

Postat 19 November 2011 - 12:26 PM

Postat 19 November 2011 - 12:42 PM
Sissi bafta in ceea ce ti-ai propus sa faci .
Noi aseara am ajuns la spital , Iza a facut febra mare , se inneca din cauza tusei si a vomat . Am stat acolo 2 ore si jumatate , desi erau 2 copii inaintea noastra . Si aici se trage mata de coada la greu . Iza are otita si "ceva " in gat , luni aflam rezultatele la exudatul faringian . Acum ia antibiotic . Refuza sa manance , nu stiu ce sa fac cu ea , de ieri dimineata nu a mai macat nimic , a baut azi un Actimel si o tona de apa.Refuza categoric orice , nici supa strecurata nu vrea sa inghita .
Postat 19 November 2011 - 12:48 PM
sissi, la 19 November 2011 - 12:26 PM, a spus:

vad ca si la tine idei mai putine la patrick, abia trecuti de 1 an sunt cam micuti sa fie interesati de jcuarii prea mult timp. Si eu i-am luat catelusul de la leapfrog anul trecut. Ii canta, ii spune I love you Beatrice, ii spune ca are culoarea preferata rosu, fructul preferat apple ...toate astea le-am setat noi pe net, ca se conecteaza la un site si poti modifica... Face diverse apasat pe fiecare labuta.
Eu sunt zombie, de vinerea trecuta nu am dormit adunate mai mult 8 ore, ieri, am ajuns de la serviciu la 3 si ceva noaptea ...
Dar am terminat ... ce imi propusesem. Maine ma duc sa vizionez vreo 5 restaurante sa aleg 2, manechiura + pedichiura, sa ma probez cu toaletele sa vad ce sa aleg si cu ce incaltari asortez (cat sa ma pot preumbla toata ziua in picioare).
luni dimi coafor si de finalizat ultimele materiale pentru mape, de spiralat etc. Nici naiba nu i.am mai asteptat in vreo tara cu atatea analize si documentatie. Sper ca am acoperit cam tot ce i.ar putea interesa.

Postat 19 November 2011 - 12:52 PM
A propos de dulciuri de mos nicolae, eu nu i-am dat drumul la dulciuri inca, doar biscuiti de bebe si fructe, cereale.
Azi dimineata i.am dat o pereche de papucei in forma de iepuras in care se baga piciorusul asa cu totul. Aveam eu si era innebunita sa ii ia (oricum are ceva sa puna mana si sa care toti papucii si pantofii) asa ca i-a vazut tati la magazin si i-am si luat. Sissi, 2 ore s-a amuzat si a ras de nasucul rosu al iepurasului, se apleca sa puna mana pe ei, se oprea radea de ei. E o idee pt Patrick ... ar fi in loc de jucarioara.
Postat 19 November 2011 - 12:56 PM

Postat 19 November 2011 - 12:56 PM

Daniella, lui patrick nu prea am ce sa ii iau, are foarte multe jucarii de la dennis, vinovatul principal e sotul, cind trece pe linga un magazin de jucarii nu se poate abtine

Postat 19 November 2011 - 12:57 PM

Nu-i nimik Sissi se mai intampla''eroare de pilotaj''

Despre inceputul tau in ale cofetariei,cred ca e absolut normal sa fie greu la inceput si sa incepi cu munca de jos,uite sorica mea a lucrat in Italia la un restaurant pizzerie,eram f. incantata crezand ca o sa-mi dea cine stie ce retete,mi-a spus ca abar' n-are si nici nu o intereseaza spala vase si tavi de dimineata pan' la 12 noaptea cand cadea lata...acum lucreaza de 10 ani la o paneterie,face torcetti un dulce ca niste covrigei cu unt si zahar la Aglie Torino...Asa arata .poza de pe net...

E om de baza dar inca spala la tavi si are zahar ars pe picioare,si ea glumeste( citez:'' cred ca si in chiloti'' am incheiat citatul ) si mie imi plac f. mult o pun mereu sa-mi aduca,ea in schimb sa nu-i vada nici mirosul nu-l suporta

Postat 19 November 2011 - 12:58 PM
Apropos de papucei iepuras , si Iza avea o pereche , cand i-am cumparat , o perioada nici cand se culca nu-i dadea jos din picioare . Trebuia sa o las sa adorma si apoi o descaltam, iar daca simtea cumva , se punea pe urlat

Postat 19 November 2011 - 01:00 PM
izuk, la 19 November 2011 - 12:42 PM, a spus:
Sissi bafta in ceea ce ti-ai propus sa faci .
Noi aseara am ajuns la spital , Iza a facut febra mare , se inneca din cauza tusei si a vomat . Am stat acolo 2 ore si jumatate , desi erau 2 copii inaintea noastra . Si aici se trage mata de coada la greu . Iza are otita si "ceva " in gat , luni aflam rezultatele la exudatul faringian . Acum ia antibiotic . Refuza sa manance , nu stiu ce sa fac cu ea , de ieri dimineata nu a mai macat nimic , a baut azi un Actimel si o tona de apa.Refuza categoric orice , nici supa strecurata nu vrea sa inghita .
Multa sanatate

Postat 19 November 2011 - 01:20 PM
Geany, la 19 November 2011 - 12:57 PM, a spus:

Nu-i nimik Sissi se mai intampla''eroare de pilotaj''

Despre inceputul tau in ale cofetariei,cred ca e absolut normal sa fie greu la inceput si sa incepi cu munca de jos,uite sorica mea a lucrat in Italia la un restaurant pizzerie,eram f. incantata crezand ca o sa-mi dea cine stie ce retete,mi-a spus ca abar' n-are si nici nu o intereseaza spala vase si tavi de dimineata pan' la 12 noaptea cand cadea lata...acum lucreaza de 10 ani la o paneterie,face torcetti un dulce ca niste covrigei cu unt si zahar la Aglie Torino...Asa arata .poza de pe net...

E om de baza dar inca spala la tavi si are zahar ars pe picioare,si ea glumeste( citez:'' cred ca si in chiloti'' am incheiat citatul ) si mie imi plac f. mult o pun mereu sa-mi aduca,ea in schimb sa nu-i vada nici mirosul nu-l suporta

Geani, se mai intimpla
Normal ca daca te angajeaza ca ajutor nu inveti mare lucru ca tre sa te concentrezi pe treaba ta, da la mine e altceva,nu trebuie sa spal vase sau tavi,e cineva care se ocupa numa de asta,eu trebuie sa curat sa fac curat numa la masa mea de lucru, la inceput te pune la munca de jos , apoi la retete ,ornat si alte cele ca la finele celor 2 sau 3 ani depinde cit e scoala tre sa dai examen plus ca in fiecare an tre sa mergi si la scoala 3luni , eu am in mai,iunie si iulie.
Daniella o idee buna cu papuceii , o sa ma uit dupa asa ceva.
izuk incearca cu niste compot, poate o indupleci, dupa ce incepe sa isi faca antibioticul efectu o sa inceapa din nou sa manince, multa sanatate
Lui patrick nu prea pot sa ii interzic dulciurile ca ii fura din dulciurile lui fratesu, ii bea cacaoa, sau ii cauta in rucascul de gradi si ii bea sucul din sticla si vine cu cea nu poate deface singur si zice dai

Postat 19 November 2011 - 01:40 PM
Lasa, ai putina rabdare, ca sigur se va face bine!
Uite, pup io si trece!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 19 November 2011 - 03:13 PM

Daniella succes la prezentare! Tinem pumnii. Sissi succes la trecut la nivelul urmator de cofetarit, sa nu te mai chinuiesti asa

Mos Niculae ne aducea dulciuri, o carte de povesti, o jucarie mica si Mos Gerila le aducea pe restul

Pentru piciul meu, am primit comanda de Cars2 si ultimul cd cu preferatii lui, Spooky buddies.Cu toate ca are doar 7 ani se bucura sa primeasca imbracaminte- avea doar 3 ani si trebuia totul sa se asorteze, si se uita in oglinda "Sunt frumos?" si tot el raspundea, "da, sunt frumos":)Cand mergeam in magazin isi alegea singur hainele si mi le dadea sa le cumpar (eu le pasam lui maica-sa sa le puna la loc) dar a ramas cochet dragul meu.
Fug sa fac cafelul, si la noi intunecat si rece ..
Postat 19 November 2011 - 03:56 PM

of izuk, draga de ea...

Dani, succes la "inspectie", sa te linistesti cat mai repede.
noua mos Niculae ne aduce dulciuri, mos Craciun jucarii, iar iepurasul haine si incaltari noi.
fug la fantana sa arunc niste banuti, ca vad ca este nevoie.
Postat 19 November 2011 - 04:31 PM
Daniella, bafta la inspectie! Lasa ca trece repede...
La fel ca Boni si la noi. De Mos Neculai le fac la toti copiii (vorba vine... si la mari si la mici) cate o punguta de dulciuri, fructe (ca asa ne-a invatat pe noi tata) si le pun la fiecare in ghetute.
Craciunul inseamna jucarii si de ziua de nastere hainute. Iepurasul nu prea vine pe la noi...
Acum de Craciun Marei (6 ani) i-am luat Ciocoleria H Kitty (de anul trecut ma tot bate la cap cu ea) si varii jocuri educative (incerc sa traduc: Chirurgul vesel, Ghiceste cine e) iar Giuliei (3 ani) un elefant care sufla fluturasi si ele alearga ca nebunele sa-i prinda, o masuta cu varii jocuri educative, o papusa Winx.
Inca nu le-am luat, dar sunt in plan, varii culori/carioci (de mazgalit) si o tabla pe care se scrie cu creta... ca m-am saturat de scrisul pe pereti.
Le-am luat jucarii si finutelor si nepoatei. Mi-au ramas verisoarele... dar astea-s capre mari deja, nu mai sunt de jucarii. Scap mai usor de ele.