Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 346
  • 347
  • 348
  • 349
  • 350
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#6941 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 19 November 2011 - 11:43 AM

helloooooo tuturor

bun venit 2ut! si multa sanatate celor dragi!

bub ce fericit o sa fie!

ce cumparati de mos nicolae la copii?

poate imi dati si mie ceva idei pt Mos Nicolae si Mos Craciun pt bebelina care va avea 1 an si 3 luni jum

va pup tare si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#6942 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 19 November 2011 - 11:51 AM

Geani, cum o sa invat ceva nou sau retete deosebite o sa le impartasesc cu voi, deocamdata is la munca de jos, ca asa se obisnuieste aici,ca invatacel, la inceput te pune sa faci tot felul de treburi, de ex ieri am impachetat 60 de torturi, am pus jeleu pe covrigi, am glazurat cu ciocolata mini gugulupf, cel mai greu a fost sa pun la cintarit vreo 13 kile de fondant, trebuia sa il iau dintr-o galeata si sa il pun intr-o oala pe cintar a fost greu ca era foarte lipicios se desprindea f greu si am facut febra musculara la mina :-h In perioada asta e foarte mult de lucru din cauza craciunului, aici sa deschis deja si tirgul de craciun Christkindlmarkt

Arata foarte interesant puiul umplut cu sarmale, da mie imi e imposibil sa il fac, nu stiu sa dezosez :unsure:

#6943 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 19 November 2011 - 11:58 AM

Vezi postareaDaniella, la 19 November 2011 - 11:43 AM, a spus:

helloooooo tuturor

bub ce fericit o sa fie!

ce cumparati de mos nicolae la copii?

poate imi dati si mie ceva idei pt Mos Nicolae si Mos Craciun pt bebelina care va avea 1 an si 3 luni jum

va pup tare si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut!

Daaa!! Iti dai seama ce fericire va fi pe capul lui :( bineinteles ca i-am spus ca am vb. cu mosu si ca a spus ca daca va fi cuminte ascultator si va papa tot atunci va primi masina ''MOV'' ;) Asa ca acum isi da toata silinta,e deajuns sa pronunt cuvantul ''mosu'' si gata :-h e ingeras,iti dai seama ce ma amuz pe faza asta :(

Avand in vedere bugetul extrem de redus ,la noi se stie asa : ca mos nicolaie aduce dulciuri in papucei,mos craciun e mai bogatan si aduce si jucarii :(

Totusi de mos nicolaie eu i-am obisnuit pe ai mei ca fac un aranjament tare frumos pe vitrina cu ghirlande de beteala in care agat si globulete si intercalez printre si o instalatie de pom asa ca e totusi un eveniment deosebit,bubuletul v-a fi f. incantat si o sa-l pun sa-si lustruiasca cu manutele lui ghetutele ce le va lasa la usa in asteptarea mosului,le va gasi pline de dulciuri.

De mos craciun masina de spalat de jucarie,un trenulet si dulciuri.Eu nu sunt deacord cu cadoaie de incaltat de imbracat fulare caciuli si manusi,astea nu dau nici o satisfactie unui copil,in opinia mea (mie cel putin nu-mi dadeau deloc :unsure: )jucariile ce si le doreste si dulciuri cat ''china'' :-h :-h si bradul urias pana-n tavan natural pe care-l impodobim cu totii ;) Cam asta e la noi...

#6944 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 November 2011 - 12:04 PM

Vezi postareasissi, la 19 November 2011 - 11:51 AM, a spus:

Geani, cum o sa invat ceva nou sau retete deosebite o sa le impartasesc cu voi, deocamdata is la munca de jos, ca asa se obisnuieste aici,ca invatacel...

Arata foarte interesant puiul umplut cu sarmale, da mie imi e imposibil sa il fac, nu stiu sa dezosez :unsure:

Daa!! Cred... asa e trebuie sa ai multa rabdare si vointa,mult succe iti urez,si dureaza si pana prinzi manualitate dar daca ai rabdare,vointa si-ti place cred ca vei deveni o adevarata profesionista...Eu iti tin pumnii si te incurajez,ai grija de picioruse... :-h ;)

Despre puiu',nici eu nu ma pricep dar cred ca daca mi-asi pune mintea si m-asi vedea cu oratania fata-n fata,l-asi chilari eu in vre-un fel :-h

Ex. pt. neprofesionisti(daca asi constata ca nu ma descurc sa-l dezosez intreg) cred ca l-asi taia .dezosa asa sectionat lasand pielea,umple si coase... :-h

Fisier atasat  pui umplut.jpeg (11.79K)
Number of downloads: 0

#6945 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 19 November 2011 - 12:10 PM

Salut tuturor!
Si la mine-i frig si ceata!Imagine postata
2ut, bun venit! Aici poti spune TOT ce te doare, fara teama.Te-om asculta si, de-om putea, te-om si ajuta! Face bine cateodata sa spui ce-ai pe sufletel! Fruntea sus si-ai sa vezi ca totul se rezolva!

Geanny, bine face "nora-ta"! Ca tu prea-l alinti! Las' sa-l puie si la treaba, sa se-nvete, ca de-o fi la casa lui...Imagine postata nu vine ma-sa (tu, adica!) sa-i faca!Imagine postata

Fara gluma, dar nu-s cam prea "pentru fete" jucariile bubuletzului?

Si niste ceai, sa ne incalzim:

Fisier atasat  ceai.jpg (3.6K)
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#6946 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 November 2011 - 12:16 PM

Vezi postareazoazorel, la 19 November 2011 - 12:10 PM, a spus:

Salut tuturor!
Si la mine-i frig si ceata!Imagine postata
2ut, bun venit! Aici poti spune TOT ce te doare, fara teama.Te-om asculta si, de-om putea, te-om si ajuta! Face bine cateodata sa spui ce-ai pe sufletel! Fruntea sus si-ai sa vezi ca totul se rezolva!

Geanny, bine face "nora-ta"! Ca tu prea-l alinti! Las' sa-l puie si la treaba, sa se-nvete, ca de-o fi la casa lui...Imagine postata nu vine ma-sa (tu, adica!) sa-i faca!Imagine postata

Fara gluma, dar nu-s cam prea "pentru fete" jucariile bubuletzului?

Zoaza draga s-a invatat la gradi sa se joace cu fetitele, se prefac,ca: spala ,calca,beau ceai si cafele ,fac mancare,etc...si lui ii place f. mult.
Nu am de gand sa-l incurajez,dar masina asta de spalat si-o doreste tare tare mult asa ca am vazut-o si i-am luato cu sotul de comun acord,in rest ii mai iau un trenulet si dulciuri .O sa fie tare incantat... :unsure:

#6947 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 November 2011 - 12:26 PM

Nici noi nu prea stim ce sa luam la copii de mos nik si mos craciun :unsure: pina acum am luat pt patrick o minge care cinta se roteste si vorbeste de la Vtech, lui dennis i-am luat un fel de nu stiu ce, se cheama Leap frog si are alfabetu scrie pe el si nu mai stiu ce face, nu ma pot uita acu ca is cu jandarmul in casa, cred ca lui dennis o sa ii mai luam un set de ala de desenat decupat si stampilat si sper sa mai iau de pe la voi idei, nici eu nu sunt deacord sa le iau de sarbatori haine sau daca le pun sub brad si hainute musai trebuie sa fie si ceva jucarii.aaa, eventual pt dennis 1sau 2dvd cu desene de mos nicolaie , e si ziua lui de nume

#6948 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 19 November 2011 - 12:42 PM

Ziua buna doamnelor .
Sissi bafta in ceea ce ti-ai propus sa faci .
Noi aseara am ajuns la spital , Iza a facut febra mare , se inneca din cauza tusei si a vomat . Am stat acolo 2 ore si jumatate , desi erau 2 copii inaintea noastra . Si aici se trage mata de coada la greu . Iza are otita si "ceva " in gat , luni aflam rezultatele la exudatul faringian . Acum ia antibiotic . Refuza sa manance , nu stiu ce sa fac cu ea , de ieri dimineata nu a mai macat nimic , a baut azi un Actimel si o tona de apa.Refuza categoric orice , nici supa strecurata nu vrea sa inghita .

#6949 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 November 2011 - 12:48 PM

Vezi postareasissi, la 19 November 2011 - 12:26 PM, a spus:

Nici noi nu prea stim ce sa luam la copii de mos nik si mos craciun :unsure: pina acum am luat pt patrick o minge care cinta se roteste si vorbeste de la Vtech, lui dennis i-am luat un fel de nu stiu ce, se cheama Leap frog si are alfabetu scrie pe el si nu mai stiu ce face, nu ma pot uita acu ca is cu jandarmul in casa, cred ca lui dennis o sa ii mai luam un set de ala de desenat decupat si stampilat si sper sa mai iau de pe la voi idei, nici eu nu sunt deacord sa le iau de sarbatori haine sau daca le pun sub brad si hainute musai trebuie sa fie si ceva jucarii.aaa, eventual pt dennis 1sau 2dvd cu desene de mos nicolaie , e si ziua lui de nume

vad ca si la tine idei mai putine la patrick, abia trecuti de 1 an sunt cam micuti sa fie interesati de jcuarii prea mult timp. Si eu i-am luat catelusul de la leapfrog anul trecut. Ii canta, ii spune I love you Beatrice, ii spune ca are culoarea preferata rosu, fructul preferat apple ...toate astea le-am setat noi pe net, ca se conecteaza la un site si poti modifica... Face diverse apasat pe fiecare labuta.

Eu sunt zombie, de vinerea trecuta nu am dormit adunate mai mult 8 ore, ieri, am ajuns de la serviciu la 3 si ceva noaptea ...
Dar am terminat ... ce imi propusesem. Maine ma duc sa vizionez vreo 5 restaurante sa aleg 2, manechiura + pedichiura, sa ma probez cu toaletele sa vad ce sa aleg si cu ce incaltari asortez (cat sa ma pot preumbla toata ziua in picioare).
luni dimi coafor si de finalizat ultimele materiale pentru mape, de spiralat etc. Nici naiba nu i.am mai asteptat in vreo tara cu atatea analize si documentatie. Sper ca am acoperit cam tot ce i.ar putea interesa.:-h sa nu mai trebuiasca sa tin si prezentari pe viu grai prea bogate... Le dau mapele si le spun: hai doua zile studiati. Daca aveti intrebari nu ezitati sa ridicati doua degetele pe rand ca la scoala, ca nu pot raspunde la 8 deodata :-h

#6950 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 November 2011 - 12:52 PM

offf! izuk, multa sanatate amandorura! Ai rabdare cu mancarea. Ca sa poata lua pastile da-i orice vrea ea, chiar daca sunt biscuiti, dulciuri sau mai stiu eu ce ar avea palcere si nu ii dai de obicei.

A propos de dulciuri de mos nicolae, eu nu i-am dat drumul la dulciuri inca, doar biscuiti de bebe si fructe, cereale.

Azi dimineata i.am dat o pereche de papucei in forma de iepuras in care se baga piciorusul asa cu totul. Aveam eu si era innebunita sa ii ia (oricum are ceva sa puna mana si sa care toti papucii si pantofii) asa ca i-a vazut tati la magazin si i-am si luat. Sissi, 2 ore s-a amuzat si a ras de nasucul rosu al iepurasului, se apleca sa puna mana pe ei, se oprea radea de ei. E o idee pt Patrick ... ar fi in loc de jucarioara.

#6951 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 November 2011 - 12:56 PM

ma duc sa-mi incropesc o gustare ca mi-e o foameee... mai nimic nu am mancat saptamana sta, in afara o portie de paste facuta luni, o supa crema de praz senzatie pe care mi.am facut-o joi seara,o pizza cu fetele miercuri, ieri seara o saworma. Cam asta a fost mancarea mea pe toata saptamana, cafele multe si tigari :unsure: ...

#6952 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 November 2011 - 12:56 PM

Izuk, multa sanatate :-h sa stii ca peste tot se asteapta si aici e la fel, mie dr mi-au explicat o data cind am ajuns cu dennis la urgenta ca ei sunt si in saloane, sunt putini si isi fac treaba in ordinea prioritatilor.
Daniella, lui patrick nu prea am ce sa ii iau, are foarte multe jucarii de la dennis, vinovatul principal e sotul, cind trece pe linga un magazin de jucarii nu se poate abtine :unsure: e mai rau ca astia mici

#6953 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 November 2011 - 12:57 PM

Am trimis de 2ori acelasi mesaj :unsure:

Nu-i nimik Sissi se mai intampla''eroare de pilotaj'' :-h si mie mi se mai intampla incerc sa maschez,modificand mesajul si mai spun ceva ce-mi trece prin bila :-h

Despre inceputul tau in ale cofetariei,cred ca e absolut normal sa fie greu la inceput si sa incepi cu munca de jos,uite sorica mea a lucrat in Italia la un restaurant pizzerie,eram f. incantata crezand ca o sa-mi dea cine stie ce retete,mi-a spus ca abar' n-are si nici nu o intereseaza spala vase si tavi de dimineata pan' la 12 noaptea cand cadea lata...acum lucreaza de 10 ani la o paneterie,face torcetti un dulce ca niste covrigei cu unt si zahar la Aglie Torino...Asa arata .poza de pe net...

Fisier atasat  allegato_1287.jpg (40.33K)

E om de baza dar inca spala la tavi si are zahar ars pe picioare,si ea glumeste( citez:'' cred ca si in chiloti'' am incheiat citatul ) si mie imi plac f. mult o pun mereu sa-mi aduca,ea in schimb sa nu-i vada nici mirosul nu-l suporta :-h zic asta ca sa stii ca nu esti singur pe lume...

#6954 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 19 November 2011 - 12:58 PM

Multumesc Dani .
Apropos de papucei iepuras , si Iza avea o pereche , cand i-am cumparat , o perioada nici cand se culca nu-i dadea jos din picioare . Trebuia sa o las sa adorma si apoi o descaltam, iar daca simtea cumva , se punea pe urlat :unsure:

#6955 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 November 2011 - 01:00 PM

Vezi postareaizuk, la 19 November 2011 - 12:42 PM, a spus:

Ziua buna doamnelor .
Sissi bafta in ceea ce ti-ai propus sa faci .
Noi aseara am ajuns la spital , Iza a facut febra mare , se inneca din cauza tusei si a vomat . Am stat acolo 2 ore si jumatate , desi erau 2 copii inaintea noastra . Si aici se trage mata de coada la greu . Iza are otita si "ceva " in gat , luni aflam rezultatele la exudatul faringian . Acum ia antibiotic . Refuza sa manance , nu stiu ce sa fac cu ea , de ieri dimineata nu a mai macat nimic , a baut azi un Actimel si o tona de apa.Refuza categoric orice , nici supa strecurata nu vrea sa inghita .

Multa sanatate :unsure:

#6956 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 November 2011 - 01:20 PM

Vezi postareaGeany, la 19 November 2011 - 12:57 PM, a spus:

Am trimis de 2ori acelasi mesaj :unsure:

Nu-i nimik Sissi se mai intampla''eroare de pilotaj'' :-h si mie mi se mai intampla incerc sa maschez,modificand mesajul si mai spun ceva ce-mi trece prin bila :-h

Despre inceputul tau in ale cofetariei,cred ca e absolut normal sa fie greu la inceput si sa incepi cu munca de jos,uite sorica mea a lucrat in Italia la un restaurant pizzerie,eram f. incantata crezand ca o sa-mi dea cine stie ce retete,mi-a spus ca abar' n-are si nici nu o intereseaza spala vase si tavi de dimineata pan' la 12 noaptea cand cadea lata...acum lucreaza de 10 ani la o paneterie,face torcetti un dulce ca niste covrigei cu unt si zahar la Aglie Torino...Asa arata .poza de pe net...

Fisier atasat  allegato_1287.jpg (40.33K)

E om de baza dar inca spala la tavi si are zahar ars pe picioare,si ea glumeste( citez:'' cred ca si in chiloti'' am incheiat citatul ) si mie imi plac f. mult o pun mereu sa-mi aduca,ea in schimb sa nu-i vada nici mirosul nu-l suporta :-h zic asta ca sa stii ca nu esti singur pe lume...

Geani, se mai intimpla
Normal ca daca te angajeaza ca ajutor nu inveti mare lucru ca tre sa te concentrezi pe treaba ta, da la mine e altceva,nu trebuie sa spal vase sau tavi,e cineva care se ocupa numa de asta,eu trebuie sa curat sa fac curat numa la masa mea de lucru, la inceput te pune la munca de jos , apoi la retete ,ornat si alte cele ca la finele celor 2 sau 3 ani depinde cit e scoala tre sa dai examen plus ca in fiecare an tre sa mergi si la scoala 3luni , eu am in mai,iunie si iulie.
Daniella o idee buna cu papuceii , o sa ma uit dupa asa ceva.
izuk incearca cu niste compot, poate o indupleci, dupa ce incepe sa isi faca antibioticul efectu o sa inceapa din nou sa manince, multa sanatate
Lui patrick nu prea pot sa ii interzic dulciurile ca ii fura din dulciurile lui fratesu, ii bea cacaoa, sau ii cauta in rucascul de gradi si ii bea sucul din sticla si vine cu cea nu poate deface singur si zice dai ;)

#6957 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 19 November 2011 - 01:40 PM

Ooof, Izuk! Bietul copil! Acum trebuie sa ai mare grija sa nu-i intre apa in urechi si sa-i ramana acolo, nu curent...
Lasa, ai putina rabdare, ca sigur se va face bine!
Uite, pup io si trece!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#6958 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 19 November 2011 - 03:13 PM

Of Izuk, sanatate multa picei -am avut si eu otita cand eram mica si inca tin minte cat de dureroasa era :(! Cu mancarea, incearca doar cu zeama de supa de pui, nu o forta pentru ca deobicei corpul are mai putina nevoie de mancare cand se lupta cu virusii. Sper sa ne aduci vesti bune curand!

Daniella succes la prezentare! Tinem pumnii. Sissi succes la trecut la nivelul urmator de cofetarit, sa nu te mai chinuiesti asa :hungry:

Mos Niculae ne aducea dulciuri, o carte de povesti, o jucarie mica si Mos Gerila le aducea pe restul :) Am si eu doi gemenei care fac primul craciun anul asta, o sa aiba 4 luni doar, deabea astept sa gasesc niste jucarii care sa faca galagie si sa fie colorate vesel.
Pentru piciul meu, am primit comanda de Cars2 si ultimul cd cu preferatii lui, Spooky buddies.Cu toate ca are doar 7 ani se bucura sa primeasca imbracaminte- avea doar 3 ani si trebuia totul sa se asorteze, si se uita in oglinda "Sunt frumos?" si tot el raspundea, "da, sunt frumos":)Cand mergeam in magazin isi alegea singur hainele si mi le dadea sa le cumpar (eu le pasam lui maica-sa sa le puna la loc) dar a ramas cochet dragul meu.

Fug sa fac cafelul, si la noi intunecat si rece ..
A cat is a friend fur-ever !

#6959 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 19 November 2011 - 03:56 PM

salutari la han Imagine postata
of izuk, draga de ea... :hungry: multa sanatate va doresc.Imagine postata

Dani, succes la "inspectie", sa te linistesti cat mai repede.

noua mos Niculae ne aduce dulciuri, mos Craciun jucarii, iar iepurasul haine si incaltari noi.

fug la fantana sa arunc niste banuti, ca vad ca este nevoie.

#6960 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 19 November 2011 - 04:31 PM

Izuk, multa sanatate! Stiu ce inseamna... am tras cativa ani cu Mara din cauza otitelor. Greu a mai fost. Bine ca a trecut...

Daniella, bafta la inspectie! Lasa ca trece repede...

La fel ca Boni si la noi. De Mos Neculai le fac la toti copiii (vorba vine... si la mari si la mici) cate o punguta de dulciuri, fructe (ca asa ne-a invatat pe noi tata) si le pun la fiecare in ghetute.
Craciunul inseamna jucarii si de ziua de nastere hainute. Iepurasul nu prea vine pe la noi...

Acum de Craciun Marei (6 ani) i-am luat Ciocoleria H Kitty (de anul trecut ma tot bate la cap cu ea) si varii jocuri educative (incerc sa traduc: Chirurgul vesel, Ghiceste cine e) iar Giuliei (3 ani) un elefant care sufla fluturasi si ele alearga ca nebunele sa-i prinda, o masuta cu varii jocuri educative, o papusa Winx.
Inca nu le-am luat, dar sunt in plan, varii culori/carioci (de mazgalit) si o tabla pe care se scrie cu creta... ca m-am saturat de scrisul pe pereti.

Le-am luat jucarii si finutelor si nepoatei. Mi-au ramas verisoarele... dar astea-s capre mari deja, nu mai sunt de jucarii. Scap mai usor de ele.
Sorina

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 346
  • 347
  • 348
  • 349
  • 350
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic