La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 20 November 2011 - 07:15 PM
Eu am tefalurile, aparatura electromenajera diverse inclusiv un carut medicalizat nou nout ...ehei vorba ta imi trebuiesc si mie niste cursuri accelerate despre arta vinzarii...
Hai seara buna ca ma pun pe net la televizor aci cablu a facut buba:(

Postat 20 November 2011 - 08:19 PM
Si noi avem la boxa to'felu' de to' felu', plus in casa de la Focsani, fieratanii si altele, da' zice omu' ca le tine ptr cand o iesi la pensie, sa aiba si el activitate si marfa de talcioc.

Geany, i-am zis omului de gaina ta umpluta si s-a aratat interesat, Cred ca am facut o greseala.
Mirela, ce marime is pantofii de dans ai fetii? Cand nu i-o mai veni, vezi sa nu-i vinzi!

Postat 20 November 2011 - 08:52 PM
Angel mi-ai placut f mult costumata.
Geany, fara cuvinte...
Va pup!!
Postat 20 November 2011 - 09:26 PM
azi m-am impiedicat în timp ce aveam un cappucino în mână şi am constatat cu uimire că licoarea buclucasă nu a fost atrasă de gravitaţia tradiţională ci de o forţă centripetă dată naibii care prin urmare de consecinţă a creat o pictură picasso-eană pe pereţii albi ca neaua.
cu ce am curăţat de nu se mai vede nici o urmă? cu apă cu clor (clor din ăla de pus la spălat, dar din belşug, cu un pic de clor nu a mers).
pictura abstractă a fost indepăratată iar orice urmă de cafea sau spumă de lapte este acum o amintire distantă care revine în actualitate din cînd în când din cauza unui iz pe care aş vrea să-l asemuiesc cu drakkar noir, dar nu-mi iese

Postat 20 November 2011 - 09:36 PM
Multumim pentru sfat, dar n-am inteles: cum a ajuns capiccino ala pe perete si nu pe covor ?

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 20 November 2011 - 09:46 PM
zoazorel, la 20 November 2011 - 09:36 PM, a spus:
cum a ajuns capiccino ala pe perete si nu pe covor ?
pereţii-s vopsiţi cu water paint, care cred că este echivalentul unei vopsele lavabile. am incercat cu Mr. Clean şi nu a mers. cum am pus clor diluat in apă, imediat au dispărut dârele. nu se mai vede nimic, nimic.
cappucino pe pereţi şi nu pe covor este un mister inexplicabil

Postat 20 November 2011 - 10:06 PM
Dexter, la 20 November 2011 - 09:46 PM, a spus:
zoazorel, la 20 November 2011 - 09:36 PM, a spus:
cum a ajuns capiccino ala pe perete si nu pe covor ?
pereţii-s vopsiţi cu water paint, care cred că este echivalentul unei vopsele lavabile. am incercat cu Mr. Clean şi nu a mers. cum am pus clor diluat in apă, imediat au dispărut dârele. nu se mai vede nimic, nimic.
cappucino pe pereţi şi nu pe covor este un mister inexplicabil

Universul conspira pentru tine!!!

Postat 20 November 2011 - 11:24 PM

Si la mine-n sat e un *targ de pureci

Eu una am *traficat* la greu cu hainutzele de copii pentru fiimea. primeam de la prietene, si le dadeam mai departe...la cat de repede cresc copilasii si la cat de mult costa hainele, e o chestie foarte comoda si practica. Cand fiimea a avut un an intr-o luna am cumparat vreo 4 perechi de incaltari ( sandale, ghetute, blabla) ca ii crestea piciorul parca de pe o zi pe alta...cel putin ghetutele le-a pus odata, le-am dat mai departe practic noi

Postat 21 November 2011 - 02:44 AM

ma bucur ca i-am gasit second hand, sant f scumpi noi si de-aia o tineam pe loc pt lectii. acum nu mai avem scuza. si vrea sa faca si muzica: tobe

mersi de complimente fetelor, daca am fi stat pana la sfarsitul chefului as fi castigat premiul pt costumatie

Postat 21 November 2011 - 04:36 AM
Angel, la 21 November 2011 - 02:44 AM, a spus:
Mai cum vorbesti de fata asa! N-ai mai vazut fete la toba?! Ce, daca e fata nu poate face ORICE vrea ea?
Acum vin si te musc de nas

Postat 21 November 2011 - 09:08 AM
Angel, la 21 November 2011 - 02:44 AM, a spus:

ma bucur ca i-am gasit second hand, sant f scumpi noi si de-aia o tineam pe loc pt lectii. acum nu mai avem scuza. si vrea sa faca si muzica: tobe

mersi de complimente fetelor, daca am fi stat pana la sfarsitul chefului as fi castigat premiul pt costumatie

9 1/2??????? Daca e vorba de marimile englezesti.... ciudata talpa are si fii-ta. Io am 7 (adica 39).

Oricum, nu asta conteaza. Important e ca fetei ii place ceva si ca voi aveti posibilitatea s-o ajutati sa-si dezvolte talentul!
Sa poarte papuceii cu maaaaaaaaare placere!

Postat 21 November 2011 - 09:09 AM
Postat 21 November 2011 - 09:17 AM

azi pe baricade cam toata ziua, alea alea...am pus o mare oala de bors de miel la fiert ( carnea am fiert-o aseara, acum disde doar legumele, si s-o imbunatatesc mai acusi cu verdetzuri si *bors* ( de borcan, ca n-am putina

o zi faina , iau din mers cate ceva de la foxxulina, si fug sa-mi pun de-o cafei.
Fisiere atasate
-
cafea.jpg (8.46K)
Number of downloads: 2
Postat 21 November 2011 - 09:45 AM
27 vad ca e in Europa

Uma m-ai facut sa rad. asa o amenint eu pe Sara din cauza ca are un butonas in loc de nas

Postat 21 November 2011 - 10:14 AM
Postat 21 November 2011 - 10:32 AM
Si de la mine ceva mai usor, ca sa nu ne ingrasam, nu de altceva:

Number of downloads: 0
Sanatate multa, Izuk si Iza, intr-adevar otita este f.dureroasa, Alex a facut de vreo trei ori pana acum!
Angel, o gravidutza super sexy!

Stella, mi-a placut poza cu "domnul inginer"!
Postat 21 November 2011 - 10:38 AM
carmaw, la 20 November 2011 - 02:56 PM, a spus:
Mutti, la 20 November 2011 - 02:32 PM, a spus:
De la primarie mi-au spus sa nu ajung deloc pe trotuar si m-am conformat.

Poate o sa le iau din debaraua apartamentului care pt moment e inchiriat si o sa ma duc ...nu stiu in BUc la tirg.
Ma omoara mentalitatea asta a tinutului cozii in sus. Ridicol si inutil:(((((((
Stiu ca in Bucuresti sunt targuri de vechituri, era unul langa Piata Bucur Obor, m-am dus eu acolo dupa niste becuri care nu se mai fabrica, dar aveau si haine, si parca si pe langa Berceni, la nustiu cum cu Castani erau. Altfel mai langa toate pietele mari se fac locuri din astea! Nu mai stiu daca mai e la Vitan cum nu mai stiu nici la Berceni. Dar ca sunt, undeva sunt, ca am vazut un reportaj pe ProTv acum vreo 3 saptamani.
Postat 21 November 2011 - 11:16 AM
Darky, auch!

Deci fata...respect!

Lia le-ai dat de lucru tiganilor.