Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 349
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#7001 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 November 2011 - 06:23 PM

Angel eu cred ca-i fost cea mai cea la petrecerea aia :) !

#7002 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 20 November 2011 - 07:15 PM

PISCOTEL in BUC exista doar pe malul lu Dimbovita(mai e oare???) , la tara la Campina astia sunt prea mari...nu se cumpara mina doua(doar la haine merge asta:(((
Eu am tefalurile, aparatura electromenajera diverse inclusiv un carut medicalizat nou nout ...ehei vorba ta imi trebuiesc si mie niste cursuri accelerate despre arta vinzarii...
Hai seara buna ca ma pun pe net la televizor aci cablu a facut buba:(
:)

#7003 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 20 November 2011 - 08:19 PM

Talcioc e si la Buzau, dar mai mult fieratanii, masini si dulciuri din Italia si Germania. Azi a luat omu' un pachet care contine 2*250g cafea Lavazza Quality Oro cu 20 lei. M-am uitat pe net, doar un pachet era 21 lei.
Si noi avem la boxa to'felu' de to' felu', plus in casa de la Focsani, fieratanii si altele, da' zice omu' ca le tine ptr cand o iesi la pensie, sa aiba si el activitate si marfa de talcioc. :D

Geany, i-am zis omului de gaina ta umpluta si s-a aratat interesat, Cred ca am facut o greseala.

Mirela, ce marime is pantofii de dans ai fetii? Cand nu i-o mai veni, vezi sa nu-i vinzi! :lol: Iar tu esti o bunaciune si cu burta si fara!Hot, hot, hot!

#7004 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 20 November 2011 - 08:52 PM

Salutere!!

Angel mi-ai placut f mult costumata.
Geany, fara cuvinte...

Va pup!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#7005 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,056
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 20 November 2011 - 09:26 PM

yeah baby, am descoperit america şi am zis să impărtaşesc cu voi, dacă ştiaţi trick-u deja, poate ajută pe alţii ca mine

azi m-am impiedicat în timp ce aveam un cappucino în mână şi am constatat cu uimire că licoarea buclucasă nu a fost atrasă de gravitaţia tradiţională ci de o forţă centripetă dată naibii care prin urmare de consecinţă a creat o pictură picasso-eană pe pereţii albi ca neaua.
cu ce am curăţat de nu se mai vede nici o urmă? cu apă cu clor (clor din ăla de pus la spălat, dar din belşug, cu un pic de clor nu a mers).
pictura abstractă a fost indepăratată iar orice urmă de cafea sau spumă de lapte este acum o amintire distantă care revine în actualitate din cînd în când din cauza unui iz pe care aş vrea să-l asemuiesc cu drakkar noir, dar nu-mi iese :lol:

#7006 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 20 November 2011 - 09:36 PM

Dextere, cu ce-s zugraviti peretii? Ca la mine-s cu Savana cu teflon si se spala cu apa si detergent (de care-o fi: de vase, de rufe) si cu buretele.Varul normal il spalam cu clor.E bun, ca si dezinfecteaza!
Multumim pentru sfat, dar n-am inteles: cum a ajuns capiccino ala pe perete si nu pe covor ?Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#7007 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,056
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 20 November 2011 - 09:46 PM

Vezi postareazoazorel, la 20 November 2011 - 09:36 PM, a spus:

Dextere, cu ce-s zugraviti peretii? Ca la mine-s cu Savana cu teflon si se spala cu apa si detergent Varul normal il spalam cu clor.
cum a ajuns capiccino ala pe perete si nu pe covor ?

pereţii-s vopsiţi cu water paint, care cred că este echivalentul unei vopsele lavabile. am incercat cu Mr. Clean şi nu a mers. cum am pus clor diluat in apă, imediat au dispărut dârele. nu se mai vede nimic, nimic.

cappucino pe pereţi şi nu pe covor este un mister inexplicabil :lol:

#7008 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 20 November 2011 - 10:06 PM

Vezi postareaDexter, la 20 November 2011 - 09:46 PM, a spus:

Vezi postareazoazorel, la 20 November 2011 - 09:36 PM, a spus:

Dextere, cu ce-s zugraviti peretii? Ca la mine-s cu Savana cu teflon si se spala cu apa si detergent Varul normal il spalam cu clor.
cum a ajuns capiccino ala pe perete si nu pe covor ?

pereţii-s vopsiţi cu water paint, care cred că este echivalentul unei vopsele lavabile. am incercat cu Mr. Clean şi nu a mers. cum am pus clor diluat in apă, imediat au dispărut dârele. nu se mai vede nimic, nimic.

cappucino pe pereţi şi nu pe covor este un mister inexplicabil :lol:

Universul conspira pentru tine!!! :lol: Cred ca-ti era o idee mai dificil sa scoti petele dintr-un covor... :D

#7009 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715

Postat 20 November 2011 - 11:24 PM

Injer intunecos, arati wow. Geanino mai rata cu sarmale in varza la Craciun :D scrie la mine-n proiecte,( ca si asa cu alea in dovleac tot nu m-am invrednicit sa le fac :D.)
Si la mine-n sat e un *targ de pureci :lol: /marché aux puces * de 2 ori pe saptamana ; in tinerete mai dadeam cate o raita, dar n-am mai fot de secole :D; ia sa ma mobilizez sa trec ori miercuri ori sambata aviitoare :lol:.
Eu una am *traficat* la greu cu hainutzele de copii pentru fiimea. primeam de la prietene, si le dadeam mai departe...la cat de repede cresc copilasii si la cat de mult costa hainele, e o chestie foarte comoda si practica. Cand fiimea a avut un an intr-o luna am cumparat vreo 4 perechi de incaltari ( sandale, ghetute, blabla) ca ii crestea piciorul parca de pe o zi pe alta...cel putin ghetutele le-a pus odata, le-am dat mai departe practic noi :D.

#7010 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 21 November 2011 - 02:44 AM

moatzo sant 9 1/2 marimea :lol:...doarme cu ei la cap, ii scoate din cutie ii pune la loc, e terminata.
ma bucur ca i-am gasit second hand, sant f scumpi noi si de-aia o tineam pe loc pt lectii. acum nu mai avem scuza. si vrea sa faca si muzica: tobe :lol: e ciudatica da se pricepe si la tapdance si la tobe.

mersi de complimente fetelor, daca am fi stat pana la sfarsitul chefului as fi castigat premiul pt costumatie :D....mi-a zis soacra. noi am plecat devreme sa luam fetele de unde le lasasem.

#7011 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 21 November 2011 - 04:36 AM

Vezi postareaAngel, la 21 November 2011 - 02:44 AM, a spus:

e ciudatica

Mai cum vorbesti de fata asa! N-ai mai vazut fete la toba?! Ce, daca e fata nu poate face ORICE vrea ea?
Acum vin si te musc de nas :lol:
A cat is a friend fur-ever !

#7012 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 21 November 2011 - 08:56 AM

hello, hello! e-o ceata la noi...si frig!

moatzo sant 9 1/2 marimea :D...

cat inseamna asta? la noi se folosesc alte marimi. De ex, eu port 22.5 sau 34 :lol:

ce emotii or fi pe capul Daniellei!

#7013 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 21 November 2011 - 09:08 AM

moatzo sant 9 1/2 marimea :D...doarme cu ei la cap, ii scoate din cutie ii pune la loc, e terminata.
ma bucur ca i-am gasit second hand, sant f scumpi noi si de-aia o tineam pe loc pt lectii. acum nu mai avem scuza. si vrea sa faca si muzica: tobe :D e ciudatica da se pricepe si la tapdance si la tobe.

mersi de complimente fetelor, daca am fi stat pana la sfarsitul chefului as fi castigat premiul pt costumatie :lol:....mi-a zis soacra. noi am plecat devreme sa luam fetele de unde le lasasem.

9 1/2??????? Daca e vorba de marimile englezesti.... ciudata talpa are si fii-ta. Io am 7 (adica 39). :lol:
Oricum, nu asta conteaza. Important e ca fetei ii place ceva si ca voi aveti posibilitatea s-o ajutati sa-si dezvolte talentul!
Sa poarte papuceii cu maaaaaaaaare placere! :D

#7014 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 21 November 2011 - 09:09 AM

Buna dimineata! Am venit cu micul dejun. Poftiti la masa:

Fisier atasat  1.jpg (69.35K)
Number of downloads: 0

Daca va e lene, sunati la clopotel si va aduc micul dejun la pat:

Fisier atasat  2.jpg (52.46K)

O saptamana frumoasa si cu vreme buna! (nu cu ceata si innorata, cum am io aici acu'! :lol:).

#7015 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715

Postat 21 November 2011 - 09:17 AM

Buna dimineata la han. Mirela , chiar ce marime sunt ? ( eu aveam 39 aka 6 :angryfire: si acum am dat inapoi la 38- 38,5 aka 5-5,5 :biggrin: )
azi pe baricade cam toata ziua, alea alea...am pus o mare oala de bors de miel la fiert ( carnea am fiert-o aseara, acum disde doar legumele, si s-o imbunatatesc mai acusi cu verdetzuri si *bors* ( de borcan, ca n-am putina :) ) , leustean, marar si patrunjel )
o zi faina , iau din mers cate ceva de la foxxulina, si fug sa-mi pun de-o cafei.

Fisiere atasate

#7016 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 21 November 2011 - 09:45 AM

http://www.internati...drens-sizes.htm

27 vad ca e in Europa :angryfire:

Uma m-ai facut sa rad. asa o amenint eu pe Sara din cauza ca are un butonas in loc de nas :biggrin:...o fac sa rada si cand e nervoasa cu chestia asta.

#7017 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 21 November 2011 - 10:14 AM

Buna dimineata . Pe mine m-a calcat un tanc , bolesc intr-una . Asa ceva nu am patit de cand sunt , nu stiu ce goanga a luat fii-mea de la copii , apoi mi-o dat-o si mie . Da' e tare urata ...Iza e mult mai bine , numai la capitolul mancare e jale , nu ca nu ar fi fost o problema dintotdeauna .

#7018 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 21 November 2011 - 10:32 AM

Buna dimineata la Han!

Si de la mine ceva mai usor, ca sa nu ne ingrasam, nu de altceva:

Fisier atasat  4.jpg (22.06K)

Sanatate multa, Izuk si Iza, intr-adevar otita este f.dureroasa, Alex a facut de vreo trei ori pana acum!

Angel, o gravidutza super sexy! :angryfire:

Stella, mi-a placut poza cu "domnul inginer"!
GEORGIA

#7019 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 21 November 2011 - 10:38 AM

Vezi postareacarmaw, la 20 November 2011 - 02:56 PM, a spus:

Vezi postareaMutti, la 20 November 2011 - 02:32 PM, a spus:

Carmaw , nici la noi nu-i voie pe spatziul public....
De la primarie mi-au spus sa nu ajung deloc pe trotuar si m-am conformat. :angryfire:

Poate o sa le iau din debaraua apartamentului care pt moment e inchiriat si o sa ma duc ...nu stiu in BUc la tirg.
Ma omoara mentalitatea asta a tinutului cozii in sus. Ridicol si inutil:(((((((

Stiu ca in Bucuresti sunt targuri de vechituri, era unul langa Piata Bucur Obor, m-am dus eu acolo dupa niste becuri care nu se mai fabrica, dar aveau si haine, si parca si pe langa Berceni, la nustiu cum cu Castani erau. Altfel mai langa toate pietele mari se fac locuri din astea! Nu mai stiu daca mai e la Vitan cum nu mai stiu nici la Berceni. Dar ca sunt, undeva sunt, ca am vazut un reportaj pe ProTv acum vreo 3 saptamani.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#7020 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 21 November 2011 - 11:16 AM

Carmaw, si la Brasov sunt targuri de vechituri.De la Campina imediat ajungi.

Darky, auch! :biggrin: Eu in luna a 7-a mergeam numai cu slapi, nu mi-ar fi incaput picioarele in pantofi cu toc.Si daca-mi puneam si o roche ca a ta as fi aratat ca un cort de circ. :)
Deci fata...respect! :angryfire:

Lia le-ai dat de lucru tiganilor. :) Numai tu puteai sa negociezi asa cu ei! :)

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 349
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

15 useri citesc topicul