Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 358
  • 359
  • 360
  • 361
  • 362
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#7181 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 November 2011 - 10:03 AM

Vezi postareaDaniella, la 26 November 2011 - 09:44 AM, a spus:

Stella, e sotul tau Stelian?

La multi ani! multa sanatate si zile senine impreuna!

Nu Daniella, sotul e George :occasion14: eu sunt Stella ( dar nefiind asa o sfanta :scratch:) , mamutza mea imi ura mereu pe 26 nov, de Sf Stelian :icon_twisted: )
Black friday era ceva tipic american, abia de anul asta vad ca au inceput sa "exporte " spre alte zari =))

#7182 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 26 November 2011 - 10:10 AM

Vezi postareaMaya, la 26 November 2011 - 08:52 AM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 25 November 2011 - 11:22 PM, a spus:

si eu fiind nonconformista, am considerat ca nu imi aduce nimic in plus hartia: mai multa dragoste? mai multa stabilitate? mai multa siguranta? ...eu consider ca nici una dintre astea...

Ciudat, dar eu spre deosebire de majoritatea fetelor, nu mi-am dorit niciodata sa fiu mireasa ... In schimb imi place sa vad pozele altora de la nunta si am fost si la cateva nunti reusite, cred ca doar vreo 2, restul, mai degraba o chestiune legata de "intratul in randul lumii"...

Noi ne-am casatorit la primarie, împinsi de situatie... altfel trebuia sa ma duc 'napoi la mama =)) Legea germana nu era interesata de dragoastea noastra, fara dovada pe hîrtie. Un azilant politic si-o turista? Nö, nö! :occasion14: ( Mai, acum sa nu credeti ca mi-am luat neamtu' ala de 80 de ani si putred de bogat, pentru acte, cum credeau niste forumisti, pe un alt forum... odata. Noi am fost iubitei de pe vremea comunismului :scratch: ) "Nunta" noastra a fost perfecta. Noi doi si un martor, în fata primarului. Am zis da, am plecat acasa, ne-am amuzat în doi despre noi si vorba vine "nunta noastra", apoi am plecat la strand.
Înca multi ani dupa, a tot încercat mama sa ma convinga sa fac/em nunta în tara, cu rochie de mireasa, aia, aia, asa cum se cuvine, ca lumea deh, vorbea! Pîna si bunica sotului ne tot spune ca traim în curvie... Pentru amîndoi, show-ul asta ar fi fost un cosmar! Deci n-am putut s-o facem nici macar de dragul lor...

Buna dimineata :-*

Asta este, de departe, cea mai faină nuntă despre care am citit vreodată! Eu aş fi înlocuit ştrandul( la vârsta de 23 de ani câţi aveam atunci) cu discoteca , dar asta pentru că noi ne-am luat în mai , când nu era chiar de ştrand la noi...
Mno, bine , poate-n altă viaţă, măcar acum ştiu cum să fac. :icon_twisted:
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#7183 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 26 November 2011 - 10:10 AM

Vezi postareaDaniella, la 26 November 2011 - 09:59 AM, a spus:

Nu am stiut de black friday, alta data cand mai aflati sa dati alarma pe aici pe la han, va rog.

Black Friday, este în fiecare an, ultima vineri din noiembrie. Deci la anu' care vine... stay tuned :icon_twisted:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#7184 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 26 November 2011 - 10:15 AM

Vezi postareakoral, la 26 November 2011 - 10:10 AM, a spus:

Asta este, de departe, cea mai faină nuntă despre care am citit vreodată! Eu aş fi înlocuit ştrandul( la vârsta de 23 de ani câţi aveam atunci) cu discoteca , dar asta pentru că noi ne-am luat în mai , când nu era chiar de ştrand la noi...
Mno, bine , poate-n altă viaţă, măcar acum ştiu cum să fac. :icon_twisted:

La ora 10.30 eram om si muiere în fata primarului, iar discoteca nu era deschisa înca, dar strandul da :occasion14:
La 22.30 însa, acolo eram si noi :scratch:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#7185 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,775
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 26 November 2011 - 10:32 AM

'neata la han.Imagine postata

multa sanatate Stellina. multumim de tratatie.

mai, iar ati scris cu tonele si nu mai siu ce si cui vroiam sa raspund. Imagine postata

referitor la nunti si petreceri, nici noi nu am avut nunta traditionala. initial eu nici nu vroiam sa ne luam cu acte (aici ar fi mai multe de spus, neplacut pentru mine. poate odata imi fac curaj si ma destainui), dar cand ai copil (si nu numai) sunt toate mai usor de rezolvat asa (dpdv administrativ). mi-e urat si groaza de hartogarie si umblat pe la ghiseu, asa daca asta se poate simplifica, e mai bine asa :icon_twisted:
dar sa revin la "nunta". noua ni s-au pottivit potrivelile :occasion14: si a iesit cum ne doream. intre casatoria civila si cea religioasa era un timp de asteptare de 30-35 minute, asa ca am aranjat (m-a ajutat o colega cu o prietena patroana de restaurant) ca in timpul acesta sa mergem cu tot "alaiul" (nu mai stiu cata lume a fost, dar nu prea multa, pana in 50 de persoane) intr-o sala la restaurant unde am dus noi de acasa (homemade: mama, o buna prietena de a ei, eu) prajituri, fursecuri, saleuri. de acolo si-a comandat fiecare de baut ce a vrut: cafele, bere, sucuri, apa, etc. si nu m-a usturat prea tare la buzunar. de acolo am mers la biserica (nu am avut rochie de mireasa), iar dupa aceea am mers doar cu parintii si nasii la un restaurant, ca niste oameni obisnuiti. dupa o saptamana am facut la noi acasa "chef" despre care le spuseseram prietenilor inainte de casatorie. am primit cadouri, chiar si bani, dar ca la o petrecere nu ca la o nunta.

la fel am procedat si cu botezul lui Maia, care a avut loc exact la un an fara o zi dupa casatoria noastra :scratch: (24 iulie 2004 - 23 iulie 2005)

#7186 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 26 November 2011 - 10:54 AM

eu ies din tipar, sant casatorita :occasion14:
m-am casatorit ca trebuia a ies din tara pt ca am venit cu viza prospective marriage :) si ma trimiteau astia inapoi sa imi iau alt tip de viza. ca eram logoditi deja cand am venit :icon_twisted:
nu sant casatorita in biserca spre disperarea unora ci in parc ;)...(el a mai fost casatorit in tinerete pt o scurta perioada de timp si trebuia dezlegare de la biserica, vatican, pana mea cum o fi.
preotul care ne-a casatorit(dumnezeu sa-l ierte) ne-a zis ca el o face afara din biserica, ca si o binecuvantare oarecum (noi nu santem religiosi si nici nu tineam mortzis sa fiu in biserica). si asa am facu, la parc langa plaja si cati m-au copiat de-atnci ntz ntz ntz :scratch: inclusiv buchetul rosu ca focul ;)...nu am fost lasata sa am rochie rosie cum am vrut :( si am facut rosu parte integranta din nunta. inclusiv tortul la care nu am poza sa ma tai, doar pe video este :(

si am fumat la masa de mai aveau putin si scoteau crucea astia, nu mai vazusera mireasa sa fumeze la masa de nunta =))...n-a indraznit nimeni sa c0menteze ceva la nebuna cu accent si privire fioroasa

fericirea nu sta in hartia aia. eu stiu, el stie si mai multi ca noi. noi am facut cu rochie si frac pt ca eu nu mai fusesem maritata si el a zis ca, daca tot o facem, macar sa o facem sa-mi iasa din grija :-*

#7187 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 26 November 2011 - 11:02 AM

ooo ce tuta sunt!
La Multi Ani Stella! Multa sanatate, noroc si bucurii alaturi de cei dragi!

pozele de la voi le.am vazut Angel, mi-au placut tare si atmosfera si costumatiile :icon_twisted:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#7188 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 26 November 2011 - 11:12 AM

Neata la tot hanul! Eu imi astept copila sa ajunga acasa si intre timp arunc cate un ochi si pe-aici.
Noi suntem din aia mai traditionali, cu nunta la primarie, biserica si tot tacamul, eu aveam 22 de ani atunci (la 19 m-a cerut de nevasta si i-am raspuns mai mult intr-o doara ca da, dar pana la urma asa a fost, asa ca avem 16 ani de casatorie si aproape 20 de cand suntem impreuna...).
Nunta a fost traditionala dar cu tot felul de peripetii, mai intai a intarziat coafeza si eram gata sa-mi trantesc voalul pe cap si sa plec asa cum eram, apoi Cristi s-a certat cu mama mea ca sora lui intarziase si el nu vroia sa plece fara ea, la biserica am aruncat frumos buchetul care a facut pleosc pe jos, ca nu l-a prins nimeni, apoi la iesirea din biserica Cristi s-a impiedicat si era sa se imprastie pe scari si ca sa incheiem in aceeasi nota, la restaurant mi-a tras unul scaunul pe cand sa ma asez si am picat sub masa. Deci a fost o nunta ca la carte, dar noi doi am fost de tot rasul...
Sa nu uit... La Multi Ani, Stella!

#7189 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 26 November 2011 - 11:32 AM

La multi ani, Stella!

Nici eu nu vroiam sa ma casatoresc, dar ceilalti au fost mai puternici. Oricum am fost data afara din casa, asa ca pana la urma am zis ca daca vor nunta sa si-o faca. Am refuzat sa ma interesez de orice.
Singura chestie care mi-a fost lasata in grija a fost rochia de mireasa, care nici aia nu a putut fi albastra, ca facea tata infarct. No, de suparare mi-am facut parul albastru.
Pana la urma am trecut peste si gata. Noi oricum traiam de un an impreuna asa ca o hartie in plus sau in minus nu ne incalzea cu nimic. Am facut-o pt parinti.
Acum in decembrie se implinesc 17 ani de cand suntem impreuna si pe 30 oct am implinit 12 ani de la nunta.
O hartie nu te incalzeste cu nimic, dar din punt de vedere administrativ te ajuta mult... ca ne place sau nu sa recunoastem.
Am o prietena care dupa multe suferinte si-a cunoscut jumatatea... la batranete, cum zice ea. Sotul ei e mort, dar el este inca insurat cu alta persoana. Nu i-a interesat niciodata hartia. isi vad linistiti de viata lor.
Acum el este bolnav, grav (nu stim cat mai poate sa traiasca) si sunt mai mult prin spitale. Trebuie mereu vorbit cu doctorii. Au fost draguti si au vorbit mereu cu ea, dar legal ei sunt obligati sa vorbeasca doar cu familia.
Asa ca vedeti in viata, hartia asta conteaza. Pentru mine nu e corect, dar cu cine sa te bati?
Sorina

#7190 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 26 November 2011 - 11:47 AM

Stella sa ai o zi frumoasa ca tine, la multi ani!

Fisiere atasate

Imagine postata

#7191 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 26 November 2011 - 12:00 PM

La multi ani, Stellina!Imagine postata

Eu mai fac, asa, cate ceva, mai vin pe-aici....
M-ati distrat la greu cu nuntile voastre!Imagine postata
Acum fug iar!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#7192 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 26 November 2011 - 01:19 PM

Vezi postareaMaya, la 26 November 2011 - 10:10 AM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 26 November 2011 - 09:59 AM, a spus:

Nu am stiut de black friday, alta data cand mai aflati sa dati alarma pe aici pe la han, va rog.

Black Friday, este în fiecare an, ultima vineri din noiembrie. Deci la anu' care vine... stay tuned =))

Daniela eu am dat o la enervari....stateam pe e-mag si mi tot fugeau toate din fata.Pina sa ma sucesc pe la 6 dim s a terminat ce ma interesa...acuma probabil ca au pus in vinzare doar un singur exemplar...:beer2:(

#7193 Useril este offline   anaiordan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 282
  • LocationGrecia-Syros

Postat 26 November 2011 - 02:59 PM

buna dupa-amiaza fetelor!! mai greu cu trezitul dimineata in weekend :beer2:

La Multi Ani Stella! =))

Daniella...Sf Andrei este pe 30 Noiembrie...adica miercurea care vine.. =))

legat de Black Friday eu m-am trezit pe la ora 2 dupa-amiaza sa ma uit =)) ...a fost amuzant sa vad toate...out of stock =))

Weekend placut sa aveti fetelor!

#7194 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 26 November 2011 - 03:51 PM

Ziua buna .
Eu nu reusesc sa scap de sinuzita asta blestemata , vad ca nici la antibiotic nu cedeaza . Bina macar ca Iza e ok acum . A inceput incetisor si sa manance , mai cu mofturi , chiar si la ceea ce inainte ii placea la maxim , dar putin impinsa de la spate mai baga cate ceva in gura .
Aici e mohorat , intunecat , dar temperatura e ok , minune zice lumea pe aici , de mult timp nu a mai fost vremea atat de blanda la sfarsitul lui noiembrie .

#7195 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 26 November 2011 - 04:04 PM

Iata salata...aia cu telina gutui etc etc..;am scris mai sus...mi a fost 'lene' sorry s o tot fotografiez mai ales ca telefonul meu nu e super performer
Georges a fost la pescarie si a venit cu dale de somon proaspete,scoici si niste peste rosu
Somonul il fac la aburi pachetele cu lamiie si marar(pe care l am cules eu azi) scoicile stiu(telina smintina ceapa morcov ,vin alb) dar pestele ala tot la gratar???
Nu mai pupa el pescarie caci imi vine cu prea multe si noi plecam peste 2 sapt.
Pun foto (vai de ea) cu salata.

Fisiere atasate

#7196 Useril este offline   anaiordan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 282
  • LocationGrecia-Syros

Postat 26 November 2011 - 05:01 PM

carmaw...gand la gand cu pestele =)) si eu am dat o fuga azi pana la pescarie...am luat tot asa somon...mi l-a facut file nenea ca era o bucatica mica de coada...pe care ma gandesc sa il fac pe grill sau la cuptor cu busuioc si rosii chery..

si am luat si un peste labraki...cica se traduce bas, n-am idee ca nu am gatit niciodata peste in tara :beer2:...i-am pus gand rau la grill...simplu cu sare piper si lamaie la sfarsit...ar merge de minune si ceva usturoi dar nu ma impac cu el..

pestele ala rosu ar merge prajit sau o supica =))...sau daca tot incingi grillul eu zic ca ar merge de minune cu un mujdei =))

#7197 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 November 2011 - 05:26 PM

Merci de urari dragilor, dar eu nu ma serbez :beer2:; doar mamutza mea , ma felicita mereu de 26 nov.
Anaiordan , felicitari si sarcina usoara =))

#7198 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 26 November 2011 - 05:41 PM

Vezi postareaanaiordan, la 26 November 2011 - 05:01 PM, a spus:

carmaw...gand la gand cu pestele =)) si eu am dat o fuga azi pana la pescarie...am luat tot asa somon...mi l-a facut file nenea ca era o bucatica mica de coada...pe care ma gandesc sa il fac pe grill sau la cuptor cu busuioc si rosii chery..

si am luat si un peste labraki...cica se traduce bas, n-am idee ca nu am gatit niciodata peste in tara =))...i-am pus gand rau la grill...simplu cu sare piper si lamaie la sfarsit...ar merge de minune si ceva usturoi dar nu ma impac cu el..

pestele ala rosu ar merge prajit sau o supica =))...sau daca tot incingi grillul eu zic ca ar merge de minune cu un mujdei :beer2:

Yassou Ana
Eu mai fac si cum am zis eu somonul cu cartofi natur si niste capere...o sa incerc si cum ai facut tu!
Dar eu ador scoicile....acum nu stiu cum sunt astea, de unde sunt,cit sunt de proaspete....daca sunt naspa le arunc si nu mai calcam pe acolo.
M am plictisit de vremea mohorita..;vreau soare acum nu in iulie august =))
Ana ...o seara placuta!

#7199 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 November 2011 - 05:57 PM

Vezi postareastella, la 26 November 2011 - 05:26 PM, a spus:

Merci de urari dragilor, dar eu nu ma serbez =)); doar mamutza mea , ma felicita mereu de 26 nov.
Anaiordan , felicitari si sarcina usoara :beer2:

Păi nici nu e nevoie să te serbezi , doar să primeşti urările... La mulţi ani, Stella- mi-ai adus aminte de mine când eram adolescentă: pe mine mă mai cheamă , pe lângă Corina , şi Diana, aşa că am întrebat-o , odată pe mami meu: bine, mă mami, la Sanda ( sor"mea) i-ai pus şi numele de Elena, nume de sfântă, tot fameleonuul vine în 21 mai cu cadouri pentru ea, deşi ea-i născută în iulie, deci clar primea de 2 ori pe an daruri, iar mie mi-ai pus Corina , care nu-i nume de sfântă , şi Diana , care la fel nu e!Explică-mi!!! ( cam ăsta era stilul meu de conversaţie politicos)
Mama , profă de română, obişnuită cu copii obraznici şi rebeli( mă rog, nu prea încântată că tocmai al ei era aşa, mai ales că nu semănam cu nimeni din familie, decât fizic- nici măcar vecinii nu erau aşa grobieni =)) )mi-a explicat: eşti un copil preţios- asta e denumirea cvasimedicală pt. un copil extrem de dorit şi sarcină cu probleme, mami a fost cerclată să mă ducă la termen, am fost a 4-a sarcină a ei şi primul copil- aşa că am căutat un nume care să aibă oarecare legătură cu lumea reală şi cu personalitatea pe care ar fi trebuit să o ai. Pregătisem numele Victoria, dar am avut examen la literatură când am simţit că mi se rup apele, apoi am tras biletul şi mi-a picat descrierea personajului Corina din opera lui Alecsandri , Ovidiu, aşa că mi-am zis că dacă iau examenul , o să te cheme Corina!
A luat 10 , aşa că... ( Corina era o curtezană renumită , iubita poetului exilat Ovidiu... :) )
Iar Diana mi-a pus pentru că i s-a părut ei că sunt o luptătoare, născută prematur şi cu foarte mici şanse de viaţă pe care mi le dăduseră medicii, totuşi, am trăit...)
Bine, bine, dar de ce nu mi-ai dat , totuşi , un nume de sfântă , măcar să mă protejeze?
Răspuns:
Măi, fată, nu ţi s-ar fi potrivit!!! =))

Concluzie: La mulţi ani, Stella!!!! =))

#7200 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 November 2011 - 06:17 PM

Chiar: voi de ce vă numiţi aşa cum vă numiţi? ( adică de la cine sau de la ce aţi primit numele de botez?)
PS: vi se pare că vi se potriveşte numele, sau aţi fi dorit să vă numiţi altfel?- eu , de exemplu , mi-ar fi plăcut să mă cheme Nicoleta, cum ar fi vrut tatăl meu, dar mi se pare că mi se potrivesc mai bine numele pe care le-am primit la botez...

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 358
  • 359
  • 360
  • 361
  • 362
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul