Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#781 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 10 January 2011 - 12:08 AM

Gianino, m-ai zbart ...moama ce le potriveszti fata...vezi, pai tu esti buricu' targului bre aici la han :P

#782 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 10 January 2011 - 12:23 AM

Vezi postareastella, la 10 January 2011 - 12:08 AM, a spus:

Gianino, m-ai zbart ...moama ce le potriveszti fata...vezi, pai tu esti buricu' targului bre aici la han :P

Steluto dupa toate polemicile deaici ar trebui sa fiu de-a dreptul tampita sa inventez povesti,deci jur ca asta am visat eu azinoapte,poate parea neverosimil acum,si mie imi pare...Dar eu chiar visez chestii, prima sa mi se intample,am n. exemple in viata mea,am visat intr-un fel sau altul fiecare eveniment important din viata mea prima sa se intample,moartea bunicilor,si alte lucruri ce cand le-am visat nu puteau fi explicate,apoi le-am inteles...E f. ciudat,cine nu traieste,nu-si poate explica,uneori imi amintesc visele dupa zile intregi si corelez la ce se suprapun ele,asta mi se intampla mie,cred ca din punct de vedere al unuia caruia nu i se intampla e greu de crezut,si inteleg asta dar mie mi se intampla si asta e.Dimineata chiar ma intrebam ce o fi insemnand visul meu(unul din urmaritorii mei din vis era fostul meu sot),acum vad ca nu a fost nimic important ,apa de ploaie si e bine ca a fost doar atat.

#783 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 10 January 2011 - 08:16 AM

Geanino, eu te cred fata, ca stiu multe exemple, si scuze, dar ora inaintata, am batut aiurea, intentia era sa scriu sa "povestesti" nu sa potrivesti.
deci , eu una iti doresc sa visezi numai lucruri faine, si apoi sa se repercuteze in viata ta. o zi minunata tuturor .
n-am timp nici de o cafea, tre s-o zbughesc....

#784 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 January 2011 - 08:24 AM

Am trecut doar sa va salut,imi beau cafeaua si trec la munca.Am dus bubuletul la gradi', asa ca mai am si eu timp sa ma ocup de ale casei,curatenie,cumparaturi,etc.Mi-era teama ca va fi polei si foarte frig,nu a fost e cald si ceata,curg stresinile(frica mea e sa nu raceasca bubuletul,cum e scos de la somn in frig,eu il imbrac bine dar aerul tare tot ala e,azi a fost bine).Era sa mai patesc una din ciclul toate mi se-ntampla numai mie (titlul filmului cred ca a fost inspirat din viata mea) :P Ieseam pe usa scolii cand s-a desprins o bucata mare de zapada cu gheata si turturi,si acazut cu o bufnitura surda chiar in fata mea,cum eu faceam pasul sa ies,o jumate de pas si drept in capul meu ar fi fost,am inlemnit...Cineva acolo sus ma iubeste,ma gandesc acum daca era un copil sau eram cu bubuletul(pe principiul drobul de sare)... :P

Va pupez...Steluto' si tu zici ca esti pe drumuri?!poate ne intalnim... :P

#785 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 January 2011 - 08:27 AM

Vezi postareastella, la 10 January 2011 - 08:16 AM, a spus:

Geanino, eu te cred fata, ca stiu multe exemple, si scuze, dar ora inaintata, am batut aiurea, intentia era sa scriu sa "povestesti" nu sa potrivesti.
deci , eu una iti doresc sa visezi numai lucruri faine, si apoi sa se repercuteze in viata ta. o zi minunata tuturor .
n-am timp nici de o cafea, tre s-o zbughesc....

Serios mai stii?!! si eu care ma credeam unicat :P ...Azinoapte am visat(ca la asta ma gandeam)ca mi-a racit bubuletul f. rau si eram f. suparat ca tre' sa-l duc la doctor(vb. cu mama si sorica la telefon despre ca sa-l imbrac bine etc...)eii bine in acest caz sper ca visele sunt invers,si bubuletul nu va pati nimik. :P (ca eu mi le mai si interpretez cum imi comvine mie)... :P

#786 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 January 2011 - 09:07 AM

Vezi postareaGeany, la 10 January 2011 - 12:03 AM, a spus:

Eu spun ca se poate cu un corset pus invers,si o bluzita alba dedesupt,fusta se rezolva...Imi pare rau ca esti asa de departe ca am eu un corset desta de la rochia de cununie...

Faptul ca un corset pus invers releva croiala de pe piept ce vine la spate poate fi mascat cu un sal pe umeri.

Sa nu uiti oricum sa pari''tatoasa'' si de cordeluta de pe cap si hangita scrie pe tine... :P

Fusta o rezolv cu asta, asa e si mai la misto costumatia
Fisier atasat  gonna.jpg (43.65K)
Number of downloads: 1
Cordeluta in cap urasc :P
Acu tre sa plec in cautare de corset.

Vezi postareaDaniella, la 10 January 2011 - 12:07 AM, a spus:

Misto ideea de carnaval. Cu ce ocazie il faceti? Ceilalti propun costumatiile, nu alege fiecare?

Pai cu ocazia Carnavalului. Normal ca fiecare alege cum sa se costumeze, doar ca prietena mea mi-a zis ca m-ar vedea bine imbracata drept hangita si de aceea daca puteam vroiam sa o fac, ca altminteri n-as fi avut nici o idee, costume vechi n-am.

#787 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 10 January 2011 - 09:09 AM

Buna dimineata.
Geany , nu-ti fa ganduri negre , Bubuletul va fi bine.Probabil , ai visat , pentru ca toata lumea spune ca atunci cand il duci la gradi , incep problemele cu bolile pe care le culege de acolo.Totusi , poate e un semn , ca ar trebui sa-l imunizezi :P

#788 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 10 January 2011 - 09:52 AM

Nmeatza , intrai , vazui usa deschis si-mi facui o oala de cafea....vretzi si voi? Pana mai este....ca io morrrrr de somn , nush ce am......

Ma intinsai pe canapea in sufragerie , ma invelii intr-o patura , fata in leagan la pesti , zic io: asta doarme juma de ora ,pana iese tat-su din baie dorm si io....si dupa un minut Miau-Miau....pierdu-se suzeta!!!!! , iar ma intind , iar Miau....aruncase iar suzeta! Pe cand sa adorm iar o iesit tat'su din baie , l-o vazut si o inceput sa rada si sa lalaie........

Am impachetat patura la loc si gata.........

Poftitzi de va servitzi:

Fisiere atasate

#789 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 10 January 2011 - 10:14 AM

Vezi postareaDaniella, la 09 January 2011 - 11:24 PM, a spus:

Aha! La 11:20 faceti baie! Chiar ma gandeam mai adineauri cu orele de culcare ale bubuletilor anuntate pe topicurile pt cei mici (6-7 jum) si cumpaneam ... , ca eu la ora aia nici nu ajung de la serviciu acasa. :P

io ajung acasa la 13.30 de la servici , de obicei :P Se poate , insa , uneori , sa ajung mai repede :P :P :P

#790 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,773
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 10 January 2011 - 10:45 AM

'neata tuturor. am baut cafeaua, neagra si fierbinte.
Fisier atasat  black_coffee.jpg (17.89K)

Vezi postareaAdriana, la 10 January 2011 - 09:07 AM, a spus:

Fusta o rezolv cu asta, asa e si mai la misto costumatia
Atasament gonna.jpg

Adriana imi place fusta de nu mai pot!!!! Abea astept sa vad toata costumatia. Ne-o prezinti si noua, asa-i? :hug:

#791 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 10 January 2011 - 10:56 AM

hop si eu
cafea? cappuccino?

Fisier atasat  Caffe.jpg (24.52K)
fiica dacilor

#792 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 10 January 2011 - 11:38 AM

Geanynuto, lasa sigur e de bine, daca gandesti pozitiv!

Adriana, pai iti mai trebuie o bluza alba decoltata bine si daca nu ai corset, poti pune un maieu foarte decoltat care sa vina sub sani...si sa fie stramt, eu am unele care se poarta peste bluza (set), din colectia Dance. Fusta e foarte faina. Si in loc de bentita pe cap, poti sa faci doua cozi cu doua funde mari si aceeasi culoare de funda ar putea sa fie snur la bluza, in caz ca se strange in snur. Si in picioare te-as vedea cu pantofi cu toc si bareta, genul asta, dar un pic mai jos tocul si bareta mai subtire (n-am gasit poza).

Fisier atasat  pantofi-cu-toc-si-baretamedium.jpg (1.9K)

As bea si eu o cafea cu voi, dar adulmec doar mirosul. Mi-e un soooom m-am trezit la 6 sa ducem fata la analize. :hug:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#793 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 10 January 2011 - 11:56 AM

Vezi postareaboni, la 10 January 2011 - 10:45 AM, a spus:

Adriana imi place fusta de nu mai pot!!!! Abea astept sa vad toata costumatia. Ne-o prezinti si noua, asa-i? :pupic:

Da, daca oi veni bine in poze :hug:

Daniella, nici nu ma gindisem la incaltaminte, dar asemenea pantofi n-am si nici n-as purta, dar mi-as putea pune ciocatele, cre ca asa le zicea, cizmele acelea de cawboy, care au 24 de ani :blush:

#794 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 January 2011 - 12:23 PM

Adriana daca nu gasesti un corset si v-a trebui sa improvizezi,poti sacrifica o vesta veche,careia sa-i pliezi spre interior marginile cu nasturi si cheite(le insaili pe dedesupt pliind spre interior marginile),si cosi cateva zale din loc in loc, ca sa ai pe unde trece siretul,sau dintr-o bucata de material dreptunghiulara ,care sa te cuprinda de sub piept pana in talie,la fel inchisa cu siret in crucis(ca o cingatoare f. inalta)de sub sani pana la talie,nu uita sa pari tatoasa (sosete prin sutien stii tu),daca ai fi fost nemultumita de fusta,ma gandeam sa-ti spun sa legi pe solduri un sal frumos ca o tigancusa asa...Ma rog,cam astea erau ideile mele,sunt sigura ca vei fi o hangita f. reusia,ce tema frumoasa,imi place mult,mult de tot.
Sa nu uiti sa fii si f. vesela si zambareata ca sa-ti intri in rol. :hug:

#795 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 January 2011 - 12:26 PM

Fetelor va salut pe toate,bubuletul a fost super incantat la gradi a colorat,mi-a aratat f. mandru opera lui,eu mi-am facut treburile... :hug:

#796 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 10 January 2011 - 01:09 PM

Adriana , tu parca aveai un Dirndl , sau? Nu merge sa-l adaptezi?

#797 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 10 January 2011 - 01:14 PM

Vezi postareaMutti, la 10 January 2011 - 01:09 PM, a spus:

Adriana , tu parca aveai un Dirndl , sau? Nu merge sa-l adaptezi?

De l-as avea as fi rezolvat problema, da' n-o vrut Peter sa mi-l cumpere :hug:
Nu eu, Brigitte il are.

#798 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 10 January 2011 - 01:27 PM

Am o vesta, sa vad daca imi mai intra.
Am si un sal impletit, as putea sa-l folosesc in loc de corset sau vesta si daca nu gasesc o bluza alba imi pun o camasa mare mare deschisa la culoare si o leg in talie.
Mersi pentru idei, va tin la curent :hug:

Boni, fusta am facut-o acu multi multi ani cu mama din toate resturile de lina pe care le aveam in casa de la facut pulovere, pe vremea aceea toate cele pe care le aveam erau facute de noi.

#799 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,773
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 10 January 2011 - 01:45 PM

Adriana, vesta tocmai nu trebuie sa iti mai fie buna. Sa fie stramta, stramta, ca sa fie sexy :hug: si o inchei doar in partea de jos
ceva in genul asta, unde se vede clar ca nu ii este buna vesta Imagine postata
Fisier atasat  vesta_mica.jpg (17.09K)

Despre fusta am inteles cum e facuta. Imi place ca e "flower-power". Imi aduce aminte de vremurile cand imi faceam singura toate cele tricotate si tare mandra mai eram. Of ce vremuri, cand stateam cu cosuletul de tricotat si ascultam teatru radiofonic luni seara...

Bun hanul asta. Iute ne-am strans la claca sa ii facem Adrianei costum de carnaval Imagine postata

#800 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 10 January 2011 - 02:10 PM

Eu as pune un sortz d-ala mare de pizzar, d-ala lung. si corsetul asa cum zice Boni... :hug:

Arata acest topic

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

9 useri citesc topicul