Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#801 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 10 January 2011 - 02:11 PM

Ca tot veni vorba de carnaval , io nu ma costumez dar as imbraca fata cu o caciula gen matza de-o primit-o de la buna-sa...da' oare am voie s-o vopsesc pe fatza? Si cu ce????

#802 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 10 January 2011 - 07:43 PM

de ce nu mai vad pozele pe care le atasez in formai BMP ?

#803 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 10 January 2011 - 11:04 PM

Vezi postareaboni, la 10 January 2011 - 01:45 PM, a spus:

Of ce vremuri, cand stateam cu cosuletul de tricotat si ascultam teatru radiofonic luni seara...

Ce amintiri mi-ai activat :rolleyes: Ce seri magice erau cele de luni in care ascultam teatru radiofonic...

#804 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 January 2011 - 08:08 AM

Buna dimineata, un mic dejun la lume?

Fisiere atasate

#805 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 11 January 2011 - 08:21 AM

Buna dimineata.

Fisier atasat  images.jpg (7.21K)
Number of downloads: 1

#806 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 11 January 2011 - 08:41 AM

netza si de la mine ! ce vorbarete sunteti :D mi-o luat o ora sa cetesc tot ! duamna hangita , unde tii bre legaturoiul ala de chei? :) ia de aici :D sa nu mai zici ca dezertezi din fonctie

#807 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 11 January 2011 - 08:49 AM

He he he!!!Buna Steluto,ne oferi mic dejunul... :D
Nu ne intalniram ieri pe drumuri... :D

Izuk,buna cafeaua chiar acum mi-o savurez pe a mea. :)

Danielo am zis ca am ''dezertat'',acum pot sa stau si picior peste picior la barfa si sa fiu servita(ba mai am si pretentii ca-s clientul casei,client fideal... sau fidea' ?! :D ) :D
Zau ca e mai fain asa. :D

#808 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2011 - 08:53 AM

Vezi postareaGeany, la 11 January 2011 - 08:49 AM, a spus:

He he he!!!Buna Steluto,ne oferi mic dejunul... :D
Nu ne intalniram ieri pe drumuri... :)

Izuk,buna cafeaua chiar acum mi-o savurez pe a mea. :D

Danielo am zis ca am ''dezertat'',acum pot sa stau si picior peste picior la barfa si sa fiu servita(ba mai am si pretentii ca-s clientul casei,client fideal... sau fidea' ?! :D ) :D
Zau ca e mai fain asa. :D

nasol :D inseamna ca hanul s-a transformat in `impinge tava`? e cu autoservire? sau ai predat stafeta la alta hangita? las ca-i bine sa fii musafir :D

#809 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2011 - 08:57 AM

Apoi asta nu mai stiu,cum credeti,io's picior peste picior si daca nu ma serveste nimeni,ma autoservesc. :)

#810 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 11 January 2011 - 11:59 AM

Neata! Micul dejun asa la alegere ... cum ofera Stelluta este tot ce imi doream in dimineata asta trista si inorata...

Dani, tiza mea, nuuu, nu s-a transformat in impinge tava, e ca o intalnire intre prieteni in care fiecare aduce cate ceva de acasa, punem tot la gramada si serveste fiecare ce ii face cu ochiul. Important ramane taifasul si voia buna si tot Jeannen ramane sefa veseliei!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#811 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2011 - 12:12 PM

Heeii!! Trec si eu rapid sa va salut,acum am intrat pe usa,bubuletul a luat azi 10 la colorat(hi hi hi nici nu se putea altfel la cat a exersat pe pereti si tot.. :D )...Sa fac de mancare ca le e foame la hunii mei... :)

Danneloo!!!Esti trista ca-i inorat si uarat...lasa ca o iesi el si soarele... :D

#812 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 11 January 2011 - 12:59 PM

Stiam ca azi se pun la vanzare niste haine misto de BB pe Limango si m-am tot invartit in jurul cozii si alea faine faine s-au vandut!!!!

Mare muta mi-s ! cu CLOPOT !

#813 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2011 - 01:03 PM

daniella- ma gandesc ca asa e cel mai bine : mancare la gramada , beutura la fel , dar si smotru in gasca e placut !
mutti- nu fi trista doar din atat ! mai vin ele si alte ocazii!

#814 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 11 January 2011 - 02:16 PM

Bravo Bubuletul! Asta-i prima nota!? :((
pfff si ce zi mohorata afar :((
ia vino cu ceva funny si la noi? nu mai facu el bubuletzul nici o traznaie azi? nici macar ceva amuzant?

Dani, .... doamne ce imi mai place aici ca nici macar virtual nu tb sa strangem masa, sa spalam vase si sa facem curat dupa ce servim aici toate astea :floare:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#815 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2011 - 02:34 PM

Dadada!!!A avut tema sa coloreze niste casute cu gardut soare iarba si tot si nu a iesit din desen ,si i-a pus 10 + fb pe foaie,tema mai era sa incercuiasca,cu nush ce culoare casuta care iese fum pe cos,cu nush. ce peaia cu catel,sa le grupeze ma rog...Pana acum lua doar buline rosii dar azi doamna le-a pus note pe foaie,el e super mandru ma rog... :floare:
De cand cu gradi e f. ocupat si nu mai are timp de trasnai ,acum mergem la nani... :((

#816 Useril este offline   nane 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationFrrrrrrrr!

Postat 11 January 2011 - 06:09 PM

N-am cu cine povesti asa ca va umplu voua capul. Azi is obosita rau, as fuma. Sa vedeti. De dimi ma trezesc tarziu, aveam sedintza la 8h15 la o companie viitor partener, imposibila ora absolut imposibila. Deci cafeaua e pe apucate, dar ma straduiesc si reusesc greu sa trag tzoale respectabile, sa ma machiez, sa fac parul sa stea si el cumva. Pe casa scarilor cobor cu un vecin, nici acu nu stiu ce m-a intrebat, ce am raspuns, imi era somn. Constat ca e intuneric afara si ca ploua , nu stiu de ce dar ma surprinde, sedintza e in buricul orasului bus, metrou, metrou. Caut doi euro, am! si stau in statie, normal ca n-am umbrela. Stau, si stau si..... era un afis ca din 3 ianuarie statia aia nu e deservita :blob8: . Ok, ok, nu panichez, lipa lipa cu cizmulitili pe trotuarele ude, e si frig, ieri nu era. Iau alt bus,in care mi se face rau cred ca din cauza de fatalitate, cand tre sa ma plimb nu mi se face rau in bus, dar azi cand trebuia sa fiu viabila la sedintza da. Draci ies din metrou undeva, stiam ca-s paralel cu marele bulevard dar paralel cum? lipai in continuare, imi pun gluga, observ ca fiecare picatura de apa se vede pe cizme, pielea isi schimba culoarea,mda! o sa ma intrebe toti cu ce am venit. Alerg si totusi dorm. La un moment dat gasesc si eu nr 107 109, trazni-l-ar, 10 minute intarziere, no zic inca nici cafeaua n-or baut. Intru.... si vad un negru, nu-s rasista dar era negru, superb, superb superb. Asa ceva.... Intr-un costum absolut impecabil , cred ca asta e cuvantul pt el, impecabil. Incaltaminte, tunsoare, bratara de aur alb cam mare, ceas, manichiura.... eu am auzit doar ca exista barbati de-astia dar de vazut pana azi nu vazui. Mi-a explicat cu o voce inceata dar fffffffff ferma ca am intarziat, oricum nu l-am auzit ca eu ii studiam pantofii. Am fost atat de traznita ca nici n-am avut timp sa ma jenez ca-s ca o gaina muiata. Oricum toata ziua am fost ametita acolo, ce inseamna sa ai bani, aia in firma aia erau toti extraordinar de bine imbracati, noi astialaltii eram normal dar paream dintr-un alt film. No, inca imi vajaie capul, din toata ziua de azi am retinut tinuta acelor oameni si mai ales cum arata negrul ala :hug:

#817 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2011 - 06:21 PM

Eu fac paste la cuptor cu sos ''matricienesc'' alla Geany :blob8: ,aveam de reciclat niste gusa de porc(deaia cu carnita prin ea)si putin bacon,Sos bechamel(sa-l tin departe de bubulet sa nu-mi mai toarne apa in el),cascaval si dulce si afumat(ca nu am parmegeano sau deshtia')...Acum sosurile fiind facute,am pus la fiert apa pt. paste. :hug:

#818 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 11 January 2011 - 06:45 PM

Nane :hug: :blob8:
Geani, daca nu vede bubuletul sosul poate combina altceva :hug:

#819 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 11 January 2011 - 06:53 PM

Nici eu nu am avut o zi foarte buna, dimineata la 8.30 am avut programare la dentist, pt ficiorul cel mare ,avea o carie la dintele din fata, ia dat anestezistul dormicum sau ceva de genu asta se cheama, il ameteste si ii da stare de somnolenta,nu mai avea voie la anestezie generala, la ametit da nu de tot ca am un copil capos si cind l-am dus sa ii faca radiografie a inceput circu, ca nu deschide gura ca nu vrea si nu vrea, cu chiu cu vai ia facut doctorita radiografie,cind l-am pus pe masa aia iar a facut scandal si a tinut intr-un urlet pina a terminat dr de plombat,eu l-am tinut de miini si de picioare ,o asistenta de cap si abia reuseam sa il tinem, doctorita ma asigurat ca dupa ce se duce efectul anesteziei cu dormicum o sa uite, sper din suflet sa uite ca altfel nu o sa il mai pot duce niciodata la dentist.

#820 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2011 - 06:59 PM

Vaii Sissi,saracutul :hug: ,off,dintzii astia :blob8: .Imi pare rau ca ai avut asa o zi aiurea si tu si el,lasa ca trece... :-*

Hi hi hi,pastele sunt la cuptor,le-am pazit cu ochi de vultur ( vultur pleshuv...de ce pleshuv?!,ca suna mai interesant na' ) :hug:

Fisier atasat  beaky-buzzard.jpg (90.4K)
Number of downloads: 1

Arata acest topic

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic